Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Club Bruggy KV – Dynamo Kyjev

1:0

konec (1:0)

06.08.2019, 20:30 • Jan Breydelstadion, Bruggy • 3. předkolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.88 3.64 4.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

79

Eduard Sobol vhodil míč na Okerekeho, který si šikovně obhodil hned dvojici soupeřů. Jedním z nich byl Sydorčuk, který ho za žlutou kartu stáhl k zemi.

68

Gerson Rodrigues to hodně přehnal s důrazem při napadání. Před svým skluzem a faulem na Sobola možná trochu podklouzl, ale to na udělené žluté kartě nic nezměnilo.

44

Chvíli před koncem první půle tu máme další žluté varování. Tentokrát se týká Tomasze Kędziory, který si poblíž půlící čáry vyšlápl na Dennise.

41

Kyjevští mají velké problémy s déle trvajícím držení míče. Po jeho ztrátě fauloval Harmaš Vormera a jako další se stal majitelem žluté karty.

39

Emmanuel Dennis byl před hostujícím vápnem v držení balónu. Při jeho krytí ale trefil Karavajeva do obličeje a vyfasoval za to žlutou kartu.

21

Z obrovského boje o střed hřiště resultovalo vhazování Sobola, po kterém se do předu dral Deli. Při svém průniku však trefil loktem do hlavy Karavajeva a i za následné protesty si vykoledoval žlutou kartu.

Club Bruggy KV – Dynamo Kyjev

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 37. Vanaken (pen.)

Karty:   21. Deli (BGY), 39. Dennis (BGY) – 41. Harmaš (DKY), 44. Kędziora (DKY), 68. Rodrigues (DKY), 79. Sydorčuk (DKY)

Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 4:6. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:16.

Club Bruggy KV: Mignolet – Mata, Mitrović, Deli, Sobol – Vormer (C), Rits, Vanaken – Tau, Okereke, Bonaventure (63. Schrijvers).
Náhradníci: Horvath – Amrabat, Schrijvers, Vlietinck, Cools, Mechele, Openda.

Dynamo Kyjev: Bojko – Kędziora, Burda, Kádár, Mykolenko – Sydorčuk (C), Bujalskij – Karavajev (46. Cygankov), Harmaš, Verbić (64. de Pena) – Besjedin (46. Rodrigues).
Náhradníci: Buščan – Mohammed, Sol, de Pena, Cygankov, Rodrigues, Šabanov.

Rozhodčí: Fernández – Alonso, Naranjo (všichni ESP)

Odveta: Dynamo Kyjev - Club Bruggy 3:3