Menu

Fotbal

Copa Libertadores

Cruzeiro EC – River Plate

0:0

po penal. (2:4) (0:0)

31.07.2019, 00:15 • Mineirão (Belo Horizonte) • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 2.84 2.73 2.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:18. (02:26:24)
Je konec! Ani druhý vzájemný zápas těchto dvou celků branku nepřinesl, což se opravdu moc často nestává. I to svědčilo o vyrovnanosti obou celků, navíc jsme oba zápasy sledovali nesmírně vyrovnanou podívanou, přičemž o postupujícím musel rozhodnout až penaltový rozstřel, který lépe zvládlo River Plate, jenž čtyřikrát uspělo, naopak soupeř hned dvakrát penaltu neproměnil.

Konec zápasu.

4. série 2:4

Jenomže Borre to udělal ukázkových způsobem, brankáře totiž poslal k brankové konstrukci, je konec zápasu!

4. série 2:3

Robinho ještě vykřesal menší naději, míč totiž poslal přímo doprostřed branky.

3. série 1:3

Martínez vsadil na razanci, navíc jeho rána opět směřoval na druhou stranu.

3. série 1:2

David zvolil levou stranu, kam se senzačně vrhl také Armani.

2. série 1:2

Montiel celkem dost riskoval, nakonec mu střela pod břevno náramně vyšla.

2. série 1:1

Zkušený Fred si počínal hodně podobně, také Armani šel na druhou stranu.

1. série 0:1

Záhy byl mnohem úspěšnější De La Cruz, který zamířil přesně k pravé tyči.

1. série 0:0

Jako první se k penaltě postavil Henrique, kterého vychytal brankář Armani.

Střílení penalt začíná.
Ani druhý poločas nám žádnou branku nepřinesl, na řadu tak přijde penaltový rozstřel.

90+4

Druhý poločas skončil.

90+3

Koncovka zápasu nám nepřináší nic moc zajímavého, naopak se oba celky nacházejí celkem daleko od branky soupeře.

90+2

Hlavní sudí se vrátil k jednomu z posledních zákroků, přičemž nakonec odpískal ve prospěch River Plate, které bude rozehrávat z vlastní poloviny.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Určitě můžeme počítat s nastaveným časem, dočkáme se první branky?

88

Pérezovi se podařilo roztáhnout hru na pravou stranu, kam přispěchal také kolega Montiel, jehož přízemní nahrávka našla pouze kopačku protihráče.

86

Střídání v týmu Cruzeiro EC: ze hřiště odchází Marquinhos Gabriel, přichází David.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. I nadále čekáme na úvodní branku, poslední minuty přinášejí celkem zajímavou podívanou.-

84

Armani si dával s rozehrávkou od své branky celkem dost načas, nakonec mu to ale u sudího prošlo a míč v poklidu doletěl na druhou stranu hřiště.

83

Už to nakonec vypadalo na vyloženou šanci pro domácího Thiaga, ke kterému se na poslední chvíli přiřítil jeden z protihráčů, který si došel pro faul.

82

Navíc se v posledních minutách pořádně přitvrzuje, což nám v prvním dějstvím celkem scházelo. Hlavní sudí má nyní celkem dost práce.

81

Velice kvalitním způsobem to před malým momentem provedl domácí Leao, který zkušeně propustil míč do zámezí, následovat tak bude odkop.

80

Žlutou kartu dostává Jorge Andres Carrascal Guardo (River Plate).

78

Žlutou kartu dostává Lucas Romero (Cruzeiro EC).

75

Tohle bude šance pro River Plate. Střídající De La Cruz si ustlal na zem kousek před pokutovým územím, jeho celek bude zahrávat další standardku.

74

Fred se ihned po svém příchodu na hrací plochu zapojil do útočné akce. Gabriel zkoušel operoval na levém křídle, avšak náslený centr nebyl přesný.

73

Naopak přišla na řadu standardní situace, po které se k míči dostal obránce Leo, jehož okamžitá rána pravou nohou směřovala zhruba metr vedle branky.

72

Střídání v týmu River Plate: ze hřiště odchází Ignacio Fernández, přichází Nicolás De La Cruz.
Střídání v týmu Cruzeiro EC: ze hřiště odchází Pedro Rocha Neves, přichází Fred.

71

Nakonec to trochu hůř odnesl právě domácí Rocha, který byl značně otřesen. Na nic vážného to ale nevypadá, střídat by se tak vůbec nemělo.

70

Leo to zkusil vzdušnou nabídkou na kolegu Rochu, avšak souboj o míč přinesl pád obou fotbalistů na zem. Jednalo se o velice tvrdý souboj.

69

Poté to Guardo zkoušel manévrem na pravou nohu, avšak to mu nezbaštil obránce Leao, který raději nekompromisním způsobem odklidil míč do zámezí.

68

Armani se postavil k rozehrávce volného kopu od své svatyně, který posílal daleko na druhou stranu, kde ve vzdušném prostoru kraloval pouze Egidio.

67

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, i nadále čekáme na úvodní branku. Úvod druhého poločasu zatím nabízí celou řadu nepřesností.

66

Střídání v týmu River Plate: ze hřiště odchází Lucas Pratto, přichází Matiás Suárez.

65

Na levou stranu si pro přihrávku seběhl křídelník Pratto, který sice zastavil prudkou nabídku, avšak poté se mu nepodařilo ideálním způsobem vrátit míč.

64

Žlutou kartu dostává Enzo Pérez (River Plate).

60

Střídání v týmu Cruzeiro EC: ze hřiště odchází Ariel Cabral, přichází Robinho.

59

Do zajímavé pozice se dostal hodně aktivní Guardo, kterému zakončení vůbec nesedlo. Fabio se za míčem pouze ohlédl, v tomto případě bude vykopávat.

58

Palacios chtěl roztáhnout hru na levou stranu, avšak jeho přihrávka nebyla vůbec přesná a skončila v zámezí. Také Cruzeiro bude moci vhazovat.

57

Cabral měl před sebou hodně prostoru, avšak jeho nepovedený centr dokázal odklidit obránce Rojas. Na opačné straně bude Montiel opět vhazovat.

56

Naopak jsme sledovali autové vhazování v podání hráčů River Plate. Montiel v tísni spolupracoval s Armanim, který se raději postaral o odkop.

55

Fabio se postaral o dalekonosný odkop od své branky, který posílal k levé autové čáře, kde se do hlavičkového souboje nestihl dostat křídelník Gabriel.

54

Po delší době si s míčem zahrál také hostující brankář Armani, který konstruktivně roztáhl hru do strany, kde se po faulu ocitl na zemi Palacios.

53

Guardo pro změnu postupoval z levé strany, avšak ani v tomto případě nevyzrál na dobře postaveného Dedeho, jenž ve skluzu poslal míč do zámezí.

52

Průniková přihrávka našla na levém křídle Pratta, který ihned cpal míč pod sebe do malého vápna, kam na poslední chvíli přispěchal také obránce Dede.

51

Hosté si nakonec vypracovali střelecký pokus. Guardo si potáhl míč na pravou nohu, avšak jeho následné zakončení vystoupalo vysoko nad branku.

50

Následoval rychlý protiútok, který přinesl přihrávku na Rochu, jenž si neporadil s Rojasem. Cruzeiro se tak musí bleskovým způsobem vrátit zpět.

49

River Plate nyní kombinovalo na útočné polovině, přičemž se o centr z levé strany postaral Casco, kterému se v pokutovém území podařilo najít pouze Lea.

48

Hned v úvodu druhého poločasu to individuálním způsobem zkoušel Guardo, který se nedostal přes prvního protihráče, jenž navíc vybojoval odkop.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si pro změnu vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu River Plate: ze hřiště odchází Leonardo Ponzio, přichází Exequiel Palacios.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám opět nenabídl žádnou přesnou trefu. Dnešní utkání tak navazuje na to první, ve kterém rovněž nepadla žádná branka. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, přičemž o něco aktivnějším bylo River Plate, jenž mělo problém s finální fází. Cruzeiro se většinu času brání, nicméně největší šance měl svědomí právě brazilský celek.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Sám na sebe to vzal Fernández, který se po nedovoleném zákroku ocitl na zemi. River Plate bude zahrávat nadějnou standardní situaci.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

43

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem tří minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

41

Borremu se podařilo velice přesně přihrát do tandemu na Guarda, jenž se pokoušel vrátit prvně jmenovanému, což bylo hodně špatné řešení akce.

40

Nakonec se objevila také krev v obličeji jednoho z hráčů River Plate. Nehraje se už dobrou minutu, na hrací plochu přispěchal také lékařský personál.

39

Poté bylo přeci jenom pískáno ve prospěch Cruzeira. Další z řady důrazných soubojů přinesl hru loktem, a sice v podání záložníka Fernándeze.

38

Cabral se nakonec daleko s míčem nedostal, u postranní čáry si zodpovědným způsobem počínal Montile, který navíc vybojoval autové vhazování.

37

Armani nekompromisně odkopával na druhou polovinu, kde se jako první dostal k míči Egidio, který z první dopravil hrací předmět do moci brankáře.

36

Rukama v obličeji si pomohl obránce Orejuela, avšak hlavní sudí překvapivě nedovolený zákrok neodpískal. River Plate se nachází na vlastní polovině.

31

Casco si na centr z levé strany vůbec nevěřil, naopak místo toho ještě spolupracoval s Prattem, který si na hranici šestnáctky pomohl útočným faulem.

30

Borre neměl kolem sebe žádný prostor, nakonec pravačkou odcentroval do pokutového území domácích, avšak tam se jako první dostal k míči obránce Leo.

29

Také River Plate si vyzkoušelo rohový kop, který přinesl sympatické zakončení v podání obránce Martíneze, jenže ani on nemířil mezi tři tyče branky.

28

Fernández možná trochu zbytečně kombinoval u hranice pokutového území. Následně se sám dostal do zakončení, to ale směřovalo doprostřed branky.

27

Cruzeiro si vybojovalo úvodní rohový kop. Míč se stáčel směrem od branky, nakonec ho z malého vápna dokázal vyboxovat hostující brankář Armani.

26

Borre se pokoušel zastihnout padající míč na hrací ploše, avšak nakonec se mu to nepodařilo. Důrazně si počínal Dede, prvně jmenovaný doslova odletěl.

25

Obrannou povinnost si splnil domácí Gabriel, který se včas vrátil na vlastní polovinu, ba dokonce vybojoval autové vhazování, o který se postará Egidio.

24

Hosté se pohodlným způsobem nastěhovali na druhou polovinu, kde rozjeli další kombinaci. Ta vyústila ve zpětnou nahrávku až na obránce Martíneze.

23

K pokutovému území se dostal Guardo, který ještě zkoušel pod sebou najít Borreho, jehož následné prodloužení do strany nemělo patřičný efekt.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku celého dvojzápasu stále čekáme. Můžeme ale říct, že sledujeme atraktivní podívanou.

17

17. Dvojšance domácích.

17

Obrovská šance domácích! Fantastický zákrok vytasil Armani, kterému se povedlo zlikvidovat střelu z velké blízkosti, dokonce mu pomohla branková konstrukce. Následná dorážka směřovala kousek vedle.

16

Egidio obstaral autové vhazování z levé strany, přičemž se mu jako první nabídl volný Cabral, který ihned poté přeci jenom roztáhl hru k postranní lajně.

15

Casco se protáhl až do pokutového území, kde si hodil míč na pravou nohu, avšak jeho střelecký projektil v poklidu zlikvidoval brankář Fabio.

14

Po dalším nedovoleném zákroku zahrával volný kop Leo, který si nakonec přízemní rozehrávku rozmyslel. Místo toho na druhé straně hledal Thiaga Nevese.

13

Montiel to zkoušel nákopem k hranici pokutového území, kde se měl nacházet Guardo, avšak ve vzdušném souboji si dokázal poradit pozorný Dede.

12

Cruzeiro je i nadále na své polovině, kde soupeř neustále kombinuje celkem daleko od branky. V tuto chvíli si o přihrávku řekl obránce Casco.

11

U středového kruhu skončil na zemi hostující Borre, přičemž si nedovoleným zákrokem pomohl Romero, který šel do souboje hodně ostře.

10

Fabio tak opět rozehrával od své branky, přičemž se mu podařilo roztáhnout hru do strany, načež Egidio našel pouze hlavu pozorného Rojase.

9

Do pokutového území domácího celku přiletěl nadýchaný bochánek, na který si chtěl naskočit Montiel, avšak jeho pokus výrazně minul branku soupeře.

8

K rozehrávce se nakonec postavil právě Guardo, který to zkoušel střílenou nabídkou. Míč proletěl kompletně celou šestnáctkou, Fabio tak bude vykopávat.

7

Sám na sebe to vzal Guardo, který se prohnal kolem protihráče, jenž ho musel faulovat. River Plate bude zahrávat velice nadějnou standardní situaci.

6

Následně se argentinský celek přeci jenom dostal na útočnou polovinu, avšak Ponzio nakonec vyprodukoval zpětnou nahrávku až na Martíneze.

5

Na vlastní polovině operoval s míčem Pérez, kterému se na pravém křídle nepodařilo najít Guarda, neboť čistým způsobem dokázal zasáhnout Cabral.

4

Thiagovi se hrudí podařilo zpracovat míč pod sebe, avšak domácí forvard se v době přihrávky nacházel v ofsajdu, což jasně signalizoval také pomezní.

3

Hned v úvodu tohoto utkání přišel na řadu nedovolený zákrok, po kterém se na zemi ocitl Orejuela. Cruzeiro bude rozehrávat volný kop od své šestnáctky.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Cruzeiro EC: Fabio – Orejuela, Dede, Leo, Egidio – Romero, Henrique, Cabral – Thiago, Rocha, Gabriel
Náhradníci: Vinícius, Rafael – Jadson, David, Weverton, Firmino, Fred, Lourenco, Dodo, Sassa, Robinho, Bruno

River Plate: Armani – Montiel, Rojas, Quarta, Casco – Guardo, Ponzio, Pérez, Fernández – Pratto, Borre
Náhradníci: Lux – Álvarez, De La Cruz, Ferreira, López, Palacios, Rollheiser, Suárez, Zuculini

Rozhodčí: Tobar – Rios, Molina (všichni Chile).
První zápas těchto dvou celků nakonec branku nepřinesl, což značí o trochu lepší pozici pro Cruzeiro, avšak jakákoliv inkasovaná branka může mít fatální následky. Úvodní duel ale nabídl celou řadu zajímavých momentů, proto i s podivem můžeme říct, že jsme žádnou přesnou trefu neviděli. River Plate se navíc v koncovce prvního zápasu dostalo do velice sympatického náporu, který vyvrcholil pokutovým kopem v osmé minutě nastaveného času. Hostující tým tohoto zápasu tak mohl mít lepší pozici do odvetného utkání, avšak Matías Suárez naprosto selhal, neboť pokutový kop poslal vysoko nad branku soupeře. Cruzeiro tak může postoupit za jakékoliv vítězství, naopak v případě další bezbrankového výsledku, půjdeme do prodloužení.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Copa Libertadores má před sebou odvetné zápasy osmifinále, my budeme společně sledovat souboj mezi Cruzeiro EC a River Plate.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:15.

Cruzeiro EC – River Plate

0:0

po penal. (2:4) (0:0)

Zpět na online

Karty:   78. Romero (CBH) – 64. Pérez (RIV), 80. Guardo (RIV)

Penaltový rozstřel:
1. série:
0:0   Henrique (CBH)
0:1   Diego Nicolas De La Cruz Arcosa (RIV)
2. série:
1:1   Fred (CBH)
1:2   Gonzalo Ariel Montiel (RIV)
3. série:
1:2   David (CBH)
1:3   Lucas Martinez Quarta (RIV)
4. série:
2:3   Robinho (CBH)
2:4   Borre (RIV)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:18.

Cruzeiro EC: Fabio – Orejuela, Dede, Leo, Egidio – Romero, Henrique, Cabral (60. Robinho) – Thiago, Rocha (72. Fred), Gabriel (86. David)
Náhradníci: Vinícius, Rafael – Jadson, David, Weverton, Firmino, Fred, Lourenco, Dodo, Sassa, Robinho, Bruno

River Plate: Armani – Montiel, Rojas, Martínez, Casco – Ponzio (46. Palacios) – Pérez, Fernández (72. De La Cruz) – Guardo, Borre, Pratto (66. Suárez)
Náhradníci: Lux – Álvarez, De La Cruz, Ferreira, López, Palacios, Rollheiser, Suárez, Zuculini

Rozhodčí: Tobar – Rios, Molina (všichni Chile)

První zápas: River Plate - Cruzeiro 0:0