Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

SP Tre Penne – FK Sūduva Marijampolė

0:5

konec (0:2)

23.07.2019, 20:30 • Stadio Fonte dell'Ovo • 2. předkolo • David Suchý

Tipsport: 25.9 9.26 1.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:13. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 2:4. (22:21:41)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Suduvy, která tak potvrdila roli favorita a svého soupeře porazila poměrem 5:0. Druhý poločas byl pro změnu o trochu vyrovnanější, avšak i přesto byla Suduva výrazně nebezpečnějším celkem, díky čemuž se radovala z dalších tří branek. Tre Penne se pokoušelo o čestnou trefu, avšak ta nakonec vůbec nepřišla, což značí špatnou výchozí pozici do odvety.

90+4

Konec zápasu.

90+4

V závěru utkání ještě jedna žlutá karta, vyfasoval jí Kerla.

90+3

Žlutou kartu dostává Genestreti (SP Tre Penne).

90+3

Do konce zápasu moc času nezbývá, Suduva je i nadále s míčem na polovině domácího celku.

90+1

90+1. RICKETTS - 0:5

90+1

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom je tu pátá branka! Suduva se s velkou lehkostí dostala k pokutovému území, tam se do palebné pozice dostal střídající TOSAINT RICKETTS, který pohotovým zakončením překonal brankáře.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.

88

V tuto chvíli se nehraje, neboť na zemi zůstal ležet jeden z domácích hráčů, na scénu zamířil také lékařský personál Tre Penne.

85

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Tre Penne se alespoň pokouší o čestnou branku.

84

Střídání v týmu FK Sūduva Marijampolė: ze hřiště odchází Josip Tadić, přichází Tosaint Ricketts.

83

Ihned po rozehrávce to sám na sebe zkoušel vzít Cibelli, který nevyzrál na přesilu protihráčů. Kerla pak odvracel za cenu autového vhazování.

82

Tre Penne se tak nachází v dost kritické situaci, prohrává totiž o čtyři branky, což je hodně špatná pozice do odvetného zápasu.

81

81. TADIĆ - 0:4

81

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Navíc tady máme další branky hostujícího celku! Za obranu si totiž dokázal seběhnout JOSIP TADIĆ, který s přehledem překonal brankáře Miganiho, jenž byl bez šance na reakci.

81

Patregnani se postaral o provedení standardní situace, která nebyla nikterak špatná. I tentokráte s přehledem zasáhla obrana soupeře.

80

Tadićovi se s vypětím všech sil podařilo vybojovat hrací předmět, ten ihned přeposlal k postranní lajně, kde si o přihrávku řekl Verbickas.

79

Žlutou kartu dostává Eligijus Jankauskas (FK Sūduva Marijampolė).

78

Střídání v týmu SP Tre Penne: ze hřiště odchází Luca Sorrentino, přichází Casolla.

77

Tak nakonec to byl Semprini, kdo se ujal rohového kopu, který se snášel na přední tyč, kde se k hlavičce natlačil jeden z protihráčů.

76

Střídání v týmu FK Sūduva Marijampolė: ze hřiště odchází Giedrius Matulevičius, přichází Povilas Leimonas.

75

Naopak Genestreti to na druhé straně udělal natolik šikovně, že vybojoval rohový kop, o který se zanedlouho postará Rossi.

74

Před malým momentem se svižným způsobem dostal k pokutovému území hostující Topčagić, kterému se nepodařilo trefit branku.

69

Střídání v týmu SP Tre Penne: ze hřiště odchází Michael Battistini, přichází Alex Gasperoni.

69

Migani si prostřednictvím dalekonosného odkopu od své branky vybral Sorrentina, který ve vzduchu pouze prodlužoval k Živanovićovi.

68

Máme za sebou více než hodinu hry. Suduva se před malým momentem dostala do tříbrankového vedení, nyní je ale u míče protivník.

67

Tre Penne to nyní bude mít hodně složité, prohrává totiž už o tři branky, což není zrovna nejlepší pozice do odvetného zápasu.

66

66. ŠVRLJUGA - 0:3

66

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Hosté se dostávají do tříbrankového vedení! Čadjenovićovi se podařilo v dobré pozici najít svého kolegu ANDRA ŠVRLJUGU, jenž si hodil míč na silnější nohu a poté bez problémů překonal domácího brankáře Miganiho.

65

Navíc si nedovoleným zákrokem pomohl právě Švrljuga, jenž místo míče trefil pouze nohu soupeře. Rossi ihned rozehrál volný kop.

64

Tre Penne to zkoušelo rychlým protiútokem, avšak Cibelli si nedokázal pohlídat svůj náběh za obranu, logicky z toho byl ofsajd.

63

Švrljuga obstaral další rohový kop, prostřednictvím kterého dokázal najít svého kolegu Kerlu, jenž hlavičkovým pokusem minul branku.

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, na třetí branku stále čekáme. Suduva se v tuto chvíli usadila na polovině soupeře.

60

Střídání v týmu FK Sūduva Marijampolė: ze hřiště odchází Paulius Golubickas, přichází Eligijus Jankauskas.

59

Střídání v týmu SP Tre Penne: ze hřiště odchází Luca Ceccaroli, přichází Matteo Sempirni.

59

Aktivní vstup do druhého poločasu je minulostí, v současné době se ani jeden z celků nemůže dostat k šestnáctce soupeře.

58

Jenomže do kombinace se dostala nepřesná přihrávka, kterou jako první dokázal zastavit Rossi, jenž ihned našel kolegu Patregnaniho.

57

Pro volný míč si tak mohl seběhnout Kardum, který ho po chvilkovém váhání vyhodil do strany, kde se nacházel Verbickas.

56

Ukázková kombinace domácího celku putovala středem hrací plochy, jenomže Sorrentino nedokázal včas zamířit na branku.

55

Migani se konečně dostal k rozehrávce od své branky, přičemž to v tomto případě zkoušel dalekonosným pasem na druhou stranu.

54

Na řadu přišel rohový kop, o který se z pravé strany postaral velice aktivně hrající Švrljuga, jenž v pokutovém území našel soupeře.

53

Úvod druhého poločasu přináší celou řadu zajímavých momentů. Své štěstí zkoušel také Verbickas, který ale výrazně minul branku.

52

Do kombinace se zapojil právě brankář Kardum, který šikovným způsobem našel na pravém křídle Kerlu, jenž vyváží balón.

51

Aby toho nebylo málo, tak na opačné straně musel vůbec poprvé zasahovat také Kardum, který si připsal celkem snadný zákrok.

50

Navíc akce litevského celku přinesla také zakončení. Do šestnáctky se totiž dostal také Švrljuga, s jehož střelou si Migani poradil.

49

Suduva se s míčem vrátila na vlastní polovinu, což přineslo roztažení hry na volného Verbickase, jenž se pokouší prorazit kupředu.

48

Hned v samotném úvodu druhého poločasu to po pravém křídle zkoušel Matulevičius, kterému se v pokutovém území podařilo najít Rossiho.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si pro změnu vzali na starost domácí hráči, jenž se pokusí dotáhnout manko.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nabídl celkem jednostrannou záležitost. Suduva byla od úvodních vteřin výrazně aktivnějším celkem, navíc se jí hned dvakrát podařilo skórovat, čímž si prozatím zajistila dobrou pozici do odvety. Naopak hráči Tre Penne toho směrem dopředu moc nepředvedli, dokonce ani jednou nemířili mezi tři tyče.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

43

Míč se opět dostal ven z hrací plochy, tentokráte se ho jako poslední dotkl hostující Kerla. Palazzi se tak chystá k provedení autu.

42

Švrljuga to zkoušel nezvykle dlouhým autovým vhazováním, které doletělo až do malého vápna, kde se po míči vrhl brankář Migani.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

40

Hlavní sudí přerušil hru, na zemi totiž v bolestech skončil domácí hráč, ke kterému přispěchal také lékařský personál.

39

Už celkem dlouhou dobu čekáme na něco kloudnějšího. Ani hráči litevského celku se už pořádnou dávku vteřin nedostali k brance soupeře.

34

Tre Penne se po delší době dostalo na dostřel branky soupeře, navíc z toho vznikl rohový kop, který ven z vápna poslal brankář Kardum.

33

Tadić se zčistajasna dostal do zajímavé šance, jeho ránu dokázal Migani zneškodnit. Tre Penne tak přečkalo další kritický okamžik.

32

O přihrávku si na pravém křídle řekl domácí Cibelli, který na ní neměl šanci dosáhnout. I proto bude moci Verbickas po delší době vhazovat.

31

Ta zatím nepřinesla nic vážnějšího. Topčagić totiž akci svého celku naprosto zabrzdil, mezitím se vrátila také smečka protihráčů.

31

Žlutou kartu dostává Andro Švrljuga (FK Sūduva Marijampolė).

30

Suduva se velice dobře ubránila ataku podél autové čáry, kde důrazně zasahoval Švrljuga, jenž navíc založil protiakci.

29

V krátkém časovém sledu je opět pískáno, i tentokráte ve prospěch celku ze San Marina. I v tomto případě to bude daleko od branky.

28

O autové vhazování se postaral Palazzi, který našel nohu soupeře. Suduva se tak chystá k uklidnění hry, proto kombinuje daleko od branky soupeře.

27

Tre Penne nakonec rozehrávalo další volný kop ze své poloviny, přičemž si za padajícím míčem chtěl seběhnout Pallazi, jenž vybojoval aut.

26

Míč se dostal do moci domácího brankáře Miganiho, který ho schoval do své náruče a v tuto chvíli se chystá k odkopu od branky.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jenž nám nabídla hned dvě branky. Tre Penne to bude mít složité, prohrává totiž o dvě branky.

20

20. TOPČAGIĆ - 0:2

20

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Hosté se dokonce dostávají do dvoubrankového vedení! Suduva zahrávala standardní situaci, k rozehrávce se postavil Švrljuga, jehož nabídku ještě dokázal tečovat MIHRET TOPČAGIĆ, který se stává střelcem druhé branky.

19

Golubickas přihrával na levou stranu, kde Tadić ještě nabídnout míč pod sebe, kde do soupeře vletěl Fraternali, který tak fauloval.

18

Jankauskas rozjel kombinaci u svého pokutového území, přičemž zapojil také naběhnuvšího Čadjenoviće, jenž přešel na druhou stranu.

17

Hlavní sudí měl další práci, tentokráte velice správně odhalil faul kousek od středového kruhu. Suduva tak bude rozehrávat z vlastní poloviny.

16

Celek ze San Marina se pokusil zaútočit přes levou stranu, avšak tam si důrazně počínal Švrljuga, jenž zablokoval míč za autovou čáru.

15

Mignani rozehrával od své branky, avšak jeho rozehrávka nepatřila k těm nejpřesnějším. I tak se míč bleskově dostal na druhou stranu.

14

Až nyní se také Tre Penne dostalo k ohrožení branky soupeře. Patregnani to zkoušel pravou nohou, avšak trefil pouze protihráče.

13

Také Švrljuga mohl vhazovat z pravé strany. Jeho autové vhazování našlo pouze kopačku soupeře, domácí tak kombinují na vlastní polovině.

12

Hrací předmět se snesl ven z hrací plochy, přičemž Palazzi zkoušel najít kolegu Ceccaroliho, který se ani tentokráte daleko nedostal.

11

Matulevičius se rovněž dostal do zakončení, avšak to směřovalo daleko vedle branky soupeře. Migani tak bude moci vykopávat od branky.

10

10. MATULEVIČIUS - 0:1

10

FK Sūduva právě vstřelila branku!
Tak až nyní se hosté dostávají do zaslouženého vedení! Litevský celek se dostal do velkého tlaku, přičemž se GIEDRIUS MATULEVIČIUS dostal do zakončení, které směřovalo mimo dosah domácího brankáře, jenž byl téměř bez šance.

10

Aby toho nebylo málo, tak se hosté dostali k další rozehrávce rohového kopu. Ani tento centr nepřinesl vážnější nebezpečí, domácí se tak ubránili.

9

Na pořadu dne byl rohový kop v podání Suduvy. K němu se postaral obránce Švrljuga, jehož vzdušná nabídka nic nepřinesla.

8

Rossi si opět nebral servítky, naopak polovysokou nabídkou hledal na druhé straně kolegu Ceccaroliho, který se ale daleko nedostal.

7

Suduva je v úvodu utkání výrazně nebezpečnějším celkem. Do další dobré pozice se pro změnu dostal Verbickas, který rovněž nevyzrál na brankáře.

6

Tre Penne to zkoušelo dalekonosným pádem k opačnému pokutovému území, tam si nejlépe počínal Kerla, jenž odvrátil případné nebezpečí.

5

Krátce poté přišel na řadu nedovolený zákrok v podání napadajícího Matulevičiuse, který místo míče trefil nohu Palazziho.

4

Verbickas dokázal zablokovat přihrávku podél autové čáry, přičemž míč skutečně skončil v zámezí. Na řadu tak přijde autové vhazování.

3

Hned v úvodu utkání jsme sledovali celkem zajímavou šanci, do které se dostal Topčagić, jehož ránu zneškodnil brankář Migani.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzala Suduva, která bude hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

SP Tre Penne: Migani – Genestreti, Fraternali, Rossi (C), Palazzi – Battistini, Patregnani, Gai – Cibelli, Sorrentino, Ceccaroli
Náhradníci: Lanzoni – Casolla, Gasperoni, Chiaruzzi, Perrotta, Sempirni, Zafferani

FK Sūduva Marijampolė: Kardum – Švrljuga, Kerla, Janskauskas (C), Živanović, Verbickas – Matulevičius, Čadjenović, Golubickas – Topčagić, Tadić
Náhradníci: Plukas – Gotal, Hladík, Ricketts, Vėževičius, Leimonas

Rozhodčí: Jakubik – Wójcik, Niemirowski (všichni Polsko).
FK Sūduva Marijampolė

Na opačné straně se nachází litevská Sūduva, která má letošní ročník domácí soutěže v plném proudu. Tento celek se v současné době nachází na vedoucí pozici své ligy, přičemž náskok na druhý Žalgiris je dvoubodový. Sūduva letos v lize prohrála pouze ve třech přípasech, avšak dalších čtrnáct zápasů dokázala vyhrát. Sūduva tak měla možnost vyzkoušet si první předkolo Ligy mistrů, ve kterém narazila na srbský CZ Bělehrad. První duel na půdě litevského celku branku nepřinesl, avšak v tom druhém padly hned tři trefy, přičemž dvě z nich obstaral Bělehrad, který si tak zajistil postup.
SP Tre Penne

Samarínské Tre Penne po 1. fázi své domácí soutěže ocitlo až na šesté pozici, avšak to plně stačilo k postupu do další fáze. Tam si tento celek počínal o poznání lépe, dokonce se umístil na první pozici, a to s dvanáctibodovým náskokem. K vidění tak byly vyřazovací boje, přičemž Tre Penne celkem pohodlně dokráčelo až do finále, ve kterém porazilo La Fioritu 3:1 a získalo tak mistrovský titul. Tre Penne se tak dostalo do kvalifikace o předkolo Ligy mistrů, v něm ale nestačilo na androrskou Santu Colomu, jenž se díky jediné brance radovalo z posunu dále.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Evropská liga má na programu úvodní zápasy druhého předkola, my budeme společně sledovat souboj mezi SP Tre Penne a FK Sūduva Marijampolė.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

SP Tre Penne – FK Sūduva Marijampolė

0:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 10. Matulevičius, 20. Topčagić, 66. Švrljuga, 81. Tadić, 90+1. Ricketts

Karty:   90+3. Genestreti (TPE) – 31. Švrljuga (SDV), 79. Jankauskas (SDV), 90+4. Kerla (SDV)

Držení míče: 47 % : 53 %.
Střely na branku: 4:13. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 2:4.

SP Tre Penne: Migani – Genestreti, Fraternali, Rossi (C), Palazzi – Battistini (69. Gasperoni), Patregnani, Gai – Cibelli, Sorrentino (78. Casolla), Ceccaroli (59. Sempirni)
Náhradníci: Lanzoni – Casolla, Gasperoni, Chiaruzzi, Perrotta, Sempirni, Zafferani

FK Sūduva Marijampolė: Kardum – Švrljuga, Kerla, Jankauskas (C), Živanović, Verbickas – Matulevičius (76. Leimonas), Čadjenović, Golubickas (60. Jankauskas) – Topčagić, Tadić (85. Ricketts)
Náhradníci: Plukas – Gotal, Hladík, Ricketts, Vėževičius, Leimonas

Rozhodčí: Jakubik – Wójcik, Niemirowski (všichni Polsko)

Odveta: FK Sūduva - Tre Penne 5:0