Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FK VIAGEM Ústí nad Labem – FC Vysočina Jihlava

0:0

konec (0:0)

22.07.2019, 17:00 • Městský stadion, Ústí nad Labem • 1. kolo • Tomáš Suchánek (@SuchanekTomas)

Tipsport: 2.93 3.4 2.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

A mohlo být hodně veselo pro domácí! Marek Strada nasměroval centr na hlavu Jiřího Pimpary, jenž jeho centr prodloužil hlavou a jen skvělý zákrok Luďka Vejmoly zachránil Jihlavě bod!

90+3

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Tomáš Smejkal, přichází Radek Křivánek.

90+1

Hlavní sudí Jana Adámková nastavuje utkání o 4 minuty.

90

Marek Krátký dost možná zahodil poslední domácí šanci. Dostal krásný míč za obranu, ale zradilo jej zpracování. Díky tomu jej doběhl a o míč okradl Petr Tlustý.

87

Žlutí se i na domácí straně. Za ostřejší skluz na středu hrací plochy viděl kartu Vojtěch Brak.

86

Filip Novotný (Jihlava) zastavil rychlý brejk Ústí za cenu žlutého faulu.

85

Závěr nám přináší velmi vzrušující momenty. Po rohovém kopu pálil z první těsně vedle domácí Youba Drame!

84

Jihlava má větší touhu po třech bodech. Lukáš Zoubele kroutil svou ránu zpoza šestnáctky, ale nakonec míč zaplachtil těsně vedle levé tyče!

83

Jihlavský Jan Javůrek měl vzápětí na kopačce rozhodnutí! Propadl k němu centr, ale svou ranou nepřekonal, výborně vyběhnutého, Mariána Tvrdoně!

75

Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Matyáš Písačka, přichází Youba Drame.

Dnešní utkání 1. kola F:NL sleduje v Ústí nad Labem 1 211 diváků, jenž stále čekají na úvodní branku.

70

Václav Prošek (Ústí n. L.) nebude moci pokračovat z důvodu zranění, nahradil jej Michal Bílek (Ústí n. L.).

66

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Rajmund Mikuš, přichází Jan Javůrek.

63

Domácími tribunami to jen zahučelo! Lukáš Matějka se dral v šestnáctce do zakončení a byl lehce přidržen Tijanim, no penalta z toho nebyla. Sudí Jana Adámková gestikulovala celkem jasně, že tady se penalta pískat nebude.

58

Střídání v týmu FK Ústí nad Labem: ze hřiště odchází Daniel Richter, přichází Matěj Valenta.

55

Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Lukáš Vaculík, přichází Matúš Lacko.

55

Arma si koleduje o inkasovanou branku. Stanislav Klobása dostal nabito za šestnáctkou a jeho rána skončila na brance Mariána Tvrdoně.

51

Jihlava vstoupila do druhého poločasu aktivněji. Rajmund Mikuš se prodal silou do zakončení, a po jeho pokusu na dlouho nohu musel míč vytáhnout nad břevno brankář Marián Tvrdoň.

46

Hned z kraje druhého poločasu zahrozil Lukáš Zoubele, jenž si míč navedl za velkým vápnem na pravačku a zamířil těsně nad horní tyč. Marián Tvrdoň se pouze za jeho ranou ohlédl.

42

Brankář Luděk Vejmola musel opět vytáhnout dobrý zákrok! Z nulového úhlu pálil hodně ostře Václav Prošek a strážce hostující branky se musel natáhnout ke své bližší tyči!

38

Přímý kop si vzal na starost Jiří Miskovič, jenž to zkusil skákavou ranou na stranu brankáře, nicméně Luděk Vejmola si na ránu počíhal a vyrazil ji na rohový kop.

37

Mohamed Tijani (Jihlava) musel na hranici šestnáctky zatáhnout za ruční brzdu a zastavit za cenu žluté karty Lukáše Matějku. Navíc mají domácí k dispozici velmi nebezpečný přímý kop.

36

Teď měla Arma velké štěstí. Stanislav Klobása si zaběhl za obranu, obhodil brankáře Tvrdoně, ale hostům pokazil radost vracející se Jiří Pimpara, jenž míč zastavil ještě před brankovou čarou.

33

Stav je zatím bezbrankový, ale atraktivní zatím utkání bezesporu je. Lukáš Zoubele hlavičkoval na hranici malého vápna, ale trestuhodně z dobré pozice minul!

29

Potlesk na otevřené scéně pro Mariána Tvrdoně! Lukáš Zoubele posunul míč v šestnáctce do vyložené pozice na Rajmunda Mikuše, jehož tvrdou ránu pod horní tyč vytěsnil právě domácí brankář! Tohle byla první gólovka Vysočiny!

12

Úvod utkání je velmi atraktivní. Severočeši teď jen přihlíželi centru Filipa Novotného, který jej adresoval na Stanislava Klobásu, kterému chyběl v šestnáctce opravdu kousek, aby se dostal ke gólové hlavičce.

7

A po rohovém kopu přišla první obrovská šance utkání! Centr Jiřího Miskoviče propadl na Jiřího Pimparu, a s jeho hlavičkou měl plné ruce práce Luděk Vejmola!

FK VIAGEM Ústí nad Labem – FC Vysočina Jihlava

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   87. Brak (UNL) – 37. Tijani (JIH), 86. F. Novotný (JIH)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 9:4.

FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Písačka (75. Drame), Brak, Pimpara, Strada – Krátký, D. Richter (58. Valenta), J. Peterka (C), Miskovič – Prošek (70. M. Bílek), Matějka.
Náhradníci: Plachý – M. Bílek, Drame, Bassey, Vlček, Jakubov, Valenta.

FC Vysočina Jihlava: Vejmola – J. Pavlík, Tlustý, Tijani, F. Novotný – Vaculík (C) (55. Lacko), Fortelný – Mikuš (66. Javůrek), Zoubele, Smejkal (90+3. Křivánek) – Klobása.
Náhradníci: Veselý – Vedral, Lacko, M. Pavlík, Javůrek, Křivánek.

Rozhodčí: Jana Adámková – Jaroslav Poživil, Tomáš Batík

Diváci: 1211