Menu

Fotbal

International Champions Cup

Bayern Mnichov – Real Madrid

3:1

konec (1:0)

21.07.2019, 02:00 • NRG Stadium (Houston) • Daniel Fekets (@DFekets)

Tipsport: 2.64 3.73 2.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Žlutou kartu dostává Leon Goretzka (Bayern Mnichov).

85

85. RODRYGO - 3:1

85

Real Madrid právě vstřelil branku!
Hned po tom, co se prostřídali brankáři, se při přímém kopu postavil k míči RODRYGO. Parádní střelou na zadní tyč přímo do šibenice snížil stav na 1:3 z pohledu Realu. Hoffmann prožívá krutou premiéru, protože se před inkasováním ještě nedotkl míče. 3:1.

83

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Zaiser, přichází Hoffmann.

82

Ulreich podrazil Rodryga, který si to mířil sám na bránu sice ještě před vápnem, ale tato červená karta je jasná.

81

Červenou kartu dostává Sven Ulreich (Bayern Mnichov).

74

Bayern se dostal krásně po levé straně k dalšímu centru a viděli jsme téměř totožnou situaci jako před třetím gólem. Navas vytáhl důležitý zákrok proti Gnabrymu. Stejný hráč se o pár vteřin později neprosadil střelou v pádu.

73

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Alaba, přichází Zaiser.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Tolisso, přichází Singh.

69

69. Serge GNABRY - 3:0

69

Bayern právě vstřelil branku!
S brankami Bayernu se teď zřejmě roztrhl pytel. Real udělal obrovskou chybu v rozehrávce ve středu pole a německý tým toho náramně využil. SERGE GNABRY si v ideální pozici vyčkal na centrovaný míč a z druhého doteku jej poslal nechytatelně k tyči. 3:0. Asistence: Leon Goretzka.

67

67. Robert LEWANDOWSKI - 2:0

67

Bayern právě vstřelil branku!
ROBERT LEWANDOWSKI nám názorně předvedl proč je jedním z nejlepších útočníků na světě. Krásně si zpracoval pas od Süleho a z otočky se nádhernou střelou po zemi k tyči prosadil. Navas byl při této brance bez nároku na zásah. 2:0. Asistence: Nicklas Süle.

61

Do útočení se hned zapojil Davies a navedl si míč na levou nohu. S tou vypálil sice tvrdě, ale mířil pouze do boční sítě.

59

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Coman, přichází Goretzka.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago, přichází Davies.

56

Coman krásně poslal míč na hlavu Thiaga, jehož zakončení rybičkou mířilo těsně vedle pravé tyče z jeho pohledu.

52

Žlutou kartu dostává Joshua Kimmich (Bayern Mnichov).

45

Comanův průnik po levé straně byl velmi nebezpečný. Nedoraz v obraně Realu málem skončil dalším gólem. Courtois v těsně blízkosti francouzského hráče dokázal zareagovat.

39

Eden Hazard si navedl, jak je jeho zvykem, míč z levé strany na střed a pravačkou mířil na vzdálenější tyč. Neuer vytasil důležitý zákrok a jeho ránu vyrazil mimo nebezpečné pozice.

15

15. Corentin TOLISSO - 1:0

15

Bayern právě vstřelil branku!
Mnichovský tým se ujímá vedení. Perfektní práci odvedl na levé straně Alaba, jenž si dokázal vyměnit míč s Müllerem. Poté poslal centr do vápna, kde se zjevil osamocený CORENTIN TOLISSO. Jeho první pokus zastavil na čáře Marcelo, ale na dorážku už byli všichni bránící hráči včetně Courtoise krátcí.

11

Real měl další šanci k otevření skóre. Modrič hledal přízemním centrem na zadní tyči Benzemu, který se dostal do kontaktu s Kimmichem. Míč se od německého beka odrazil směrem k bráně, ale Neuer dokázal na čáře zastavit tuto šanci.

7

Do velké šance se dostal Karim Benzema. Obránci německého týmu reklamovali ofsajd, ale zkušený francouzský útočník si své postavení zřejmě pohlídal a těsně před Neuerem zkusil zakončení lobem. Bránu nakonec minul.

Bayern Mnichov – Real Madrid

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 15. Tolisso, 67. Lewandowski (Süle), 69. Gnabry (Goretzka) – 85. Rodrygo

Karty:   52. Kimmich (BAY), 90+2. Goretzka (BAY)   81. Ulreich (BAY)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 11:6. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 17:8.

Bayern Mnichov: Neuer (46. Ulreich) – Kimmich, Javi Martínez (46. Süle), Boateng, Alaba (73. Zaiser, 83. Hoffmann) – Tolisso (73. Singh), Sanches (46. Pavard) – Müller (46. Lewandowski), Thiago (59. Goretzka), Coman (59. Davies) – Arp (46. Gnabry)
Náhradníci: Ulreich, Hoffmann – Süle, Pavard, Lewandowski, Goretzka, Davies, Gnabry, Zaiser, Singh, Poznanski, Mihaljevic, Johansson, Kehl, Stiller

Real Madrid: Courtois (46. Navas) – Carvajal (46. Sánchez), Ramos (46. Nacho), Varane (46. De La Fuente), Marcelo (46. Mendy) – Modrič (46. Seoane), Kroos (46. Kubo), Isco (46. Rodrygo) – Asensio (46. Vázquez), Benzema (46. Jovič), E. Hazard (46. Vinícius Júnior)
Náhradníci: Altube, Navas, Lunin – De La Fuente, Bale, Mariano, B. Díaz, Nacho, Fidalgo, Kubo, Jovič, Vázquez, Mendy, Odriozola, Seoane, Rodrygo, J. Sánchez, Vinícius Júnior

Rozhodčí: Ramy Touchan (USA)