Menu

Fotbal

MONACObet liga

FC Petržalka – Slavoj Trebišov

5:3

konec (2:2)

21.07.2019, 10:30 • Štadión FC Petržalka • 1. kolo • Matej Kubove (@Matej Kubove) sk

Tipsport: 2.0 3.8 2.87 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

Trebišov dal gól!
GUILHERME BARBOSA DOS SANTOS SILVA ešte stretnutie z ničoho-nič dramatizuje, takže úplný záver riadneho hracieho času bude nesmierne zaujímavý.

79

Petržalka dala gól!
Tento moment už bude definitívne upokojujúci pre domácich. Ďalšia rýchla akcia. Strelu zľava ešte Leško vyrazil, no iba vedľa seba, kde sa pri obrancovi Trebišova najlepšie zorientoval LADISLAV ALMÁSI a dokonal hattrick.

67

Petržalka dala gól!
Domáci výborne využili otvorený priestor na ľavom krídle. Pred malé vápno prišiel prízemný center a nepokrytý JURAJ PIROŠKA trafil z prvej nechytateľne do rohu Leškovej bránky.

56

Petržalka dala gól!
Rýchla akcia domáceho celku priniesla center na zadnú žrď, odkiaľ sa lopta vrátila pred bránku a LADISLAV ALMÁSI vo vzduchu dominoval.

45

Petržalka dala gól!
Gólové hody pokračujú, vyrovnané je ešte do prestávky. Center narobil v šestnástke Trebišova veľké problémy, hostia loptu nedokázali odkopnúť. Pred päťkou sa najlepšie zorientoval JURAJ PIROŠKA a zakončil presne k žrdi.

42

Trebišov dal gól!
Ďalší nedôraz v šestnástke Petržalky je potrestaný. Loptu sprava si na malom vápne našiel KEVIN ZSIGMOND. Najskôr neprepálil Valacha a jeho obrancu, z dorážky však už sieť rozvlnil.

34

Trebišov dal gól!
Hostia získali rohový kop. Po rozohrávke na krátko sa v malom vápne zavesil do vzduchu nepokrytý RÓBERT CICMAN a jeho prudká hlavička nedala Valachovi žiadnu šancu.

15

Petržalka dala gól!
LADISLAV ALMÁSI otvára gólový účet stretnutia. Dostal prihrávku do šestnástky, na malom vápne sa vyhol aj brankárovi Leškovi a rozvlnil sieť.

FC Petržalka – Slavoj Trebišov

5:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 15. Almási, 45. Piroška, 56. Almási, 67. Piroška, 79. Almási – 34. Cicman, 42. Zsigmond, 83. Silva

Karty:   86. Almási (FCP)

FC Petržalka: F. Valach – J. Kosorin, Szöcs, J. Nemec, Š. Kupec, Edge, Richnák, Piroška (C), Turčák, L. Gašparovič, L. Almási
Náhradníci: P. Sokol – Sopúch, Horník, T. Nagy, Pochylý, Čerňanský, Marc. Oravec

Slavoj Trebišov: M. Leško – Korijkov, Ilinjo, Guilherme Barbosa Dos Santos Silva, Begala, Zsigmond, R. Cicman (C), Hirjak, P. Chovan, J. Novák, L. Mihálik
Náhradníci: P. Zajac, L. Tóth, G. Matič, Jano, Harvila, Vodilka, R. Gmitter

Rozhodčí: Nemček – Poláček, Zemko – Ihring

Diváci: 928