Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

SK Líšeň 2019 – FK Varnsdorf

2:2

konec (2:1)

20.07.2019, 17:00 • SK Líšeň • 1. kolo • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 2.48 3.27 2.98 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

51

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Hosté do druhé půle vstoupili velmi dobře. Vytvořili si tlak, dostali brněnskou obranu do nesnází a toho využil DAVID BREDA. Ten udělal kličku brankáři a pohodlně zakončil do prázdné brány.

37

Líšeň právě vstřelila branku!
Rázem je to 2:1 pro brněnský tým. Hladík šel z levé strany do malého vápna, předložil míč na druhou stranu, kde stál GUY RETENO ELEKANA a ten už neměl problém uklidit míč do prázdné brány. Takže nováček stále zlobí mnohem zkušenějšího soupeře a ke konci poločasu se dostává do vedení.

28

Varnsdorf právě vstřelil branku!
Hosté se dočkali vyrovnání. David Breda přešel přes brněnské hráče a odcentroval. Ve vápně byl připraven volný JAKUB BARAC, který nejprve střílel a Vítek jeho pokus zlikvidoval, následnou dorážku už neměl možnost chytit. V Brně je tedy srovnáno.

7

Líšeň právě vstřelila branku!
Tak to je úvod přímo parádní. DAVID KRŠKA dostal přihrávku na levou stranu, opět si pohrál s míčem a ukázal velký přehled a perfektní kopací techniku. Dostal se do dobré střelecké pozice a technickou střelou přeloboval gólmana Samoela.

SK Líšeň 2019 – FK Varnsdorf

2:2

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 7. Krška, 37. Reteno Elekana – 28. Barac, 51. D. Breda

Karty:   48. Jeřábek (LIS), 73. Minařík (LIS) – 12. Bláha (VDF)

SK Líšeň 2019: Vítek – Jeřábek, Minařík, Hlavica – Krška (C) (76. Fila) – T. Machálek, Ad. Čermák, Hladík, Reteno Elekana (67. Rolinek) – Málek (52. Minarčik), Fall.
Náhradníci: Šustr – Bednář, Minarčik, Fila, Hanuš, Demeter, Rolinek.

FK Varnsdorf: Samoel – M. Richter, Houser, Bláha, Rudzan – D. Breda (70. Ondráček), Kazda (89. Daniel Novák) – Barac, Rudnytskyy (C) (79. Šimon), Kocourek – Micovčák.
Náhradníci: Vaňák – Ondráček, L. Novák, Kim, M. Kubista, Daniel Novák, Šimon.

Rozhodčí: Vojkovský – Flimmel, Leška

Diváci: 1542