Menu

Fotbal

Americká MLS

Portland Timbers – Orlando City

1:1

konec (0:1)

19.07.2019, 04:10 • Providence Park • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.3 5.71 8.33 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (06:09:42)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 16:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:10.
Je konec! Orlando nakonec na půdě Portlandu neudrželo vedení a duel tak končí remízou 1:1. Domácí Portland byl sice mnohem aktivnější a vytvořil si několik nebezpečných závarů. Branku však v první půli vsítit nedokázal. Naopak hosté udeřili z jediné náhodné šance, kterou měli. Ve 45. minutě otevřel skóre Santiago Patino! Po změně stran měl domácí celek obrovský tlak, ale dlouho se nemohl dostat do zakončení. Až v 83. minutě vyrovnal hlavou střídající Ebobisse. Ve zbytku duelu se už nic zajímavého nestalo.

90+7

Konec zápasu.

90+7

Dielna skvěle vystoupil a zmařil slibně se rozvíjející útok Orlanda. Vypadá to, že dnešní duel skončí dělbou bodů.

90+6

Další akce Portlandu vypadala hodně nadějně, jenže Fernandéz svým přízemním centrem nenašel nikoho v zeleném dresu.

90+4

Střídání v týmu Portland Timbers: ze hřiště odchází Valentin, přichází Tuiloma.

90+3

Další nákop na osamoceného Fernandéze se Portlandu vůbec nevyplatil. Odražený míč totiž proskákal do rukavic připraveného brankáře.

90+2

Hostující brankář na poslední chvíli vyrazil ven z branky a došel si pro prudký centr z pravé strany hrací plochy. Portland však pokračuje v tlaku.

90+1

Nastavuje se sedm minut!

90

Domácí stoper Dielna zastavil faulem rodící se útok soupeře a dostává žlutou kartu.

89

Fernandéz si v pokutovém území brousil zuby na prudký centr z pravé strany, jenže ve velké rychlosti nestihl nastavit svou placírku a přišel o střelu.

88

Portland zahrával rohový kop. Prudký centr přiletěl na malé vápno, odkud obrana Orlanda odehrála míč pouze na další roh.

87

Acosta si na vlastní polovině splnil defenzivní povinnosti, když obral o míč statického Blanca. Orlandu se ale nepodařilo odkopnout míč do bezpečí.

86

Kiještan dostal přihrávku na polovině hřiště a snaží se uklidnit hru Orlanda. Hosté však působí hodně nervózním dojmem.

85

Valentin potáhl míč vpřed po levé straně a rovněž odcentroval do pokutového území. Jeho pobídku však obránce v bílém prodloužil do bezpečí.

83

83. Jeremy EBOBISSE - 1:1

83

Portland právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Portland se nakonec dočkal vytoužené branky! Hosté přišli o míč při přechodu do útoku. Do vápna ihned přiletěl povedený centr, který Fernandéz prodloužil za sebe a JEREMY EBOBISSE jej hlavou o tyč dopravil do sítě!

82

Smith dostal přihrávku na pravou stranu a poslal nadýchaný centr do velkého vápna. Jeho pobídku však hlavou odvrátil jeden z pozorných obránců.

81

Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází Powers, přichází Akindele.

80

Jeden z hráčů Orlanda navíc zůstává po předchozím souboji ležet na trávníku a bude potřebovat ošetření. Podle všeho však bude schopen pokračovat.

79

Portland zahrával přímý kop. Na povedený centr si naskočil Dielna, který zakončoval rybičkou, ale jeho pokus prolétl kolem branky.

78

Patino se na vlastní polovině dopustil faulu, za který vyfasoval žlutou kartu.

77

Smith si počkal na příliš prudkou přihrávku na Powerse a chytrou zasekávačkou se jej zbavil. Hostující obránce za svůj kousek sklidil potlesk.

76

Střídání v týmu Portland Timbers: ze hřiště odchází Paredes, přichází Loria.

75

Patino si chtěl tělem odstavit svého strážce na hranici pokutového území. Důrazný útočník se však nedokázal otočit a přišel o míč.

74

Ani rozehrávka dalšího rohového kopu se Portlandu vůbec nepovedla. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, kam si pro něj došel pozorný brankář.

73

Obrana Orlanda se teď drží zuby nehty. Domácí Portland totiž pomalu stupňuje svůj tlak. Nyní z toho bude jen rohový kop.

72

Brankář Orlanda viděl centr z levé strany, který letěl opravdu dlouho. Pozorný gólman si tak pro míč bez problémů došel na malé vápno.

71

Chara zastavil nepřesnou rozehrávku Orlanda a okamžitě vrátil míč do pokutového území. Obrana hostujícího celku nápor odrazila i na druhý pokus.

70

Míchel se natahoval po prudké přihrávce na křídlo, ale na míč nedosáhl ani ve skluzu. Balón mu tak utekl daleko do zámezí. Rozehrávat bude Portland.

69

Další nedovolený zákrok na straně Portlandu. Na domácích hráčích už jsou pomalu vidět známky frustrace.

68

Mabiala si v hlavičkovém souboji pomohl zatažením soupeře za dres a dopustil se faulu za žlutou kartu.

67

Ani tentokrát se Portlandu nepovedl přechod na útočnou polovinu. Fernandéz totiž zapomněl míč za sebou, kde jej sebrali fotbalisté v bílém.

66

Valeri poslal přihrávku na hranici pokutového území, jenže tam nebyl nikdo z jeho spoluhráčů. Obránci Orlanda míč bez váhání odkopli.

65

Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází Robinho, přichází Méndez.

64

Stopeři domácího celku na malou chvíli uklidnili hru kombinací na vlastní polovině, ale po několika přihrávkách se znovu vydali dopředu.

63

Portland zahrával rohový kop. Jeho exekuce se ujal Valeri, který poslal centr na přední tyč, nicméně nikdo v zeleném dresu se nedostal do zakončení.

62

Fernandéz se v pokutovém území natahoval po centru z pravé strany, jenže na míč nedosáhl ani špičkou kopačky. Rozehrávat bude Orlando.

61

Střídání v týmu Portland Timbers: ze hřiště odchází Polo, přichází Ebobisse.

60

Je za námi hodina hry a hostující Orlando stále drží své těsné vedení. Portland sice po změně stran tlačí ze všech sil, ale obrana hostů hraje skvěle.

59

Orlando očividně nikam spěchat nebude. Hostující fotbalisté vybojovali vhazování na vlastní polovině a uvedení míče do hry jim trvalo hodně dlouho.

58

Fernandéz si v pokutovém území hrudí zpracoval centr z levé strany a pohotově zakončil levačkou. Jeho rána však prolétla vysoko nad břevnem.

57

Portland stále hraje velmi aktivně, ale nemůže se prodrat skrz pozornou defenzivu Orlanda. Hosté už domácí fotbalisty nepouštějí ani do zakončení.

56

Fernandéz se hnal za dlouhým nákopem na polovinu Orlanda, ale jeden ze stoperů k němu stačil přistoupit a odhlavičkoval míč do bezpečí.

55

Moreira opět odcentroval do pokutového území. Jeho další pobídka letěla příliš vysoko a nedosáhl na ni nikdo z hráčů na hrací ploše.

53

Valeri zkusil své štěstí trošičku z nouze zpoza pokutového území. Jeho přízemní pokus proskákal kolem vzdálenější tyče. Orlando bude rozehrávat.

52

Moreira poslal vysoký centr do pokutového území, ale nikdo v zeleném na jeho pobídku nedosáhl. Hráči Orlanda nyní brání opravdu skvěle.

51

Hra je přerušena! Domácí Chara totiž po jednom ze zákroků zůstává ležet na trávníku a drží se za levý kotník. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.

50

Polo si naběhl na prudkou přihrávku na levou stranu, jenže rychlou zasekávačkou svého strážce neošálil. Orlando může znovu uklidnit hru.

49

Ani hosté však nepředvedli úplně nebezpečný útok. Robinho v přechodové fázi zapomněl míč daleko za sebou a už neodcentroval.

48

Polo operoval s míčem na křídle. Nikdo ze spoluhráčů v zeleném se mu však neuvolnil do prostoru. Orlando tak získalo míč úplně zadarmo.

47

Blanco si z levého křídla krásnou zasekávačkou připravil střeleckou pozici, jenže jeho technický pokus pravou nohou prolétl nad břevnem.

46

Portland obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Fotbalisté v zeleném se ihned vydali dopředu, ale Fernendéz na vysoký nákop nedosáhl.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Mnohem spokojenější po něm mohou být fotbalisté hostujícího Orlanda. Domácí Portland byl sice mnohem aktivnější a vytvořil si několik nebezpečných závarů. Branku však vsítit nedokázal. Naopak hosté udeřili z jediné náhodné šance, kterou měli. Ve 45. minutě otevřel skóre Santiago Patino! Do kabin se proto jde za stavu 0:1.

45+4

První poločas skončil.

45+4

V samotném závěru nastavení ještě domácí celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde číhal Mabiala, jehož hlavička prolétla nad břevnem.

45+3

Blanco vyslal prudkou přihrávku do pokutového území, jenže tam nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Portland tak musí pokračovat v obléhání.

45+2

Další útočnou akci Orlanda zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Patino si tentokrát nepohlídal své postavení.

45+1

Nastavují se čtyři minuty!

45

45. Santiago PATINO - 0:1

45

Orlando City právě vstřelilo branku!
Orlando se v samotném závěru prvního poločasu dostává do vedení ze své první šance! Obránce Moreira chtěl odkopnout přízemní centr z pravé strany, ale nešťastně jej srazil k SANTIAGU PATINOVI, jež jej bez váhání poslal do sítě!

44

Fernandéz si na hranici pokutového území zpracoval skákavou přihrávku, připravil si míč na levačku, ale přízemní střelou trefil jen prostor, kde stál brankář.

43

Paredes odcentroval z levé strany do pokutového území. Na jeho nadýchaný centr však nedosáhl nikdo v zeleném dresu domácího Portlandu.

42

Moreira si pohybem řekl o přihrávku na pravou stranu. Míč jeho směrem ihned směřoval, ale obránce nepřesnou pobídku vystihl. Orlandu se však nepodařilo založit brejk.

41

Valeri kouzlil s míčem u nohy v blízkosti hranice pokutového území. Domácí fotbalista jej však držel moc dlouho a nakonec o balón přišel.

40

Valentin se skvěle vrátil na vlastní polovinu a včasným skluzem zastavil rodící se protiútok soupeře. Vhazovat však bude hostující Orlando.

39

Miller chtěl zrychlit rozehrávku Orlanda, ale svou přihrávkou míč pouze odevzdal domácím obráncům. Portland tak může rozjet další útok.

38

Portland se po delší době dočkal vyložené šance! Na krásný centr z levé strany si naběhl Fernandéz, ale jeho povedenou hlavičku zastavila horní tyč!

37

Centr z přímého kopu přiletěl na malé vápno, kde se do zakončení tlačil stoper Dielna, ale ještě před ním si pro balón došel pozorný brankář.

36

Fotbalisté v zeleném se nyní hecují k větší aktivitě v ofenzivě. Blanco navíc vybojoval přímý kop z dobré pozice. Do vápna už míří všichni hlavičkáři.

35

Portland už je znovu u míče a snaží se vymyslet něco směrem dopředu. Moreira však na pravé straně ztratil míč a musel se hodně rychle vracet.

34

Rohový kop se kopal také na druhé straně. Na přetažený centr si počkal Valeri, který ihned zakončoval z voleje, ale jeho pokus prosvištěl nad břevnem.

33

Exekuce rohového kopu se ujal Kijestan, který vymyslel nadýchaný centr někam do prostoru značky pokutového kopu, kde nebyl nikdo v bílém dresu.

32

Michel spěchal za povedenou přihrávkou na levé křídlo, ale pozorný Valentin se mu parádním skluzem položil po nohy a odehrál míč na roh.

31

Zadáci Orlanda po delší době vybojovali míč a uklidňují hru postupnou kombinací na vlastní polovině. Nikdo v zeleném jejich rozehrávku neatakuje.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme zajímavý fotbal. Domácí Portland je aktivní a snaží se útočit. Obrana Orlanda však odolává.

29

Po následném rohovém kopu se k hlavičce probil důrazný Paredes, jenže ten zakončoval z velké dálky a daroval gólmanovi snadný zákrok.

28

Valeri procedil přihrávku do pokutového území, nicméně tam nebyl nikdo v zeleném dresu, kdo by po jeho pobídce mohl zakončovat.

27

Právě Valentin ještě pokračoval v útočném snažení na polovině Orlanda. Rychlonohý obránce naháněl odražený míč, ale už jej nedostihl na hrací ploše.

26

Portland je aktivnějším týmem a neustále se tlačí do útoku. Valentin se z pozice krajního obránce probil až do pokutového území, ale jeho zpětnou pobídku obrana zablokovala.

25

Blanco vnějším nártem přenesl hru na levou stranu hrací plochy, jenže obránce Miller jeho úmysl přečetl a odhlavičkoval míč do bezpečí.

24

Paredes poslal prudký centr na malé vápno. Za jeho pobídkou se dral Patino, nicméně dobře postavený stoper Dielna odkopl míč do autu.

23

Blanco si z levého křídla navedl míč na střed a zakončil pravačkou. Jeho technický pokus vyrazil brankář Orlanda nad břevno.

22

Moreira sprintoval za dlouhým nákopem na pravé křídlo. Rychlonohý fotbalista Portandu už skákavý míč nedostihl na hrací ploše.

21

Rosell dostal přihrávku na levé křídlo a vydal se sám na hranici pokutového území. Stopku mu vystavil až důrazný obránce Mabiala.

20

Fernandéz opět zkusil své střelecké štěstí. Útočník Portlandu napřáhl zpoza hranice pokutového území ke střele, jenže tentokrát minul branku o pořádný kus.

19

Moreira opět dostal povedenou přihrávku na pravou stranu. Krajní obránce Portlandu si ale míč ukopl daleko před sebe a už jej nedohnal na hřišti.

18

Právě Fernandéz se na hranici pokutového území dostal k volnému míči, rychle se s ním otočil a vypálil! Jeho přízemní rána o kousek minula zadní tyč!

17

Domácí díky vysokému napadání ukořistili míč v blízkosti pokutového území. Valeri poté hledal kolmicí Fernandéze, ale ten byl těsně bráněn.

16

Blanco operoval s míčem na levém křídle a podařilo se mu odcentrovat. Jeho střílenou pobídku však odvrátil hned první obránce.

15

Moreira znovu dostal přihrávku na pravou stranu, ale tentokrát průnikovou přihrávkou nenašel nikoho v zeleném dresu Portlandu.

14

Míchel se krásně prosmýkl po levém křídle, jenže si posunul míč kolem Moreiry, který jej skvělým zákrokem tělem odstavil a zamezil soupeři v odcentrování.

13

13. Valeriho jedovatá rána

13

První obrovská šance Portlandu! Valeri se z hranice pokutového území opřel do odraženého míče a jeho rána prolétla kousek nad břevnem!

12

Střídání v týmu Orlando City: ze hřiště odchází John, přichází Johnson.

11

Zraněný obránce stále zůstává ležet na trávníku a vypadá to, že bude muset střídat.

10

Brian Fernández za svůj předchozí zákrok dostává žlutou kartu.

9

Polo dostal krásnou pobídku na pravou stranu a odcentroval do pokutového území. Patino se jeho pokus snažil trefit akrobatickým způsobem, ale zasáhl jen hlavu obránce.

8

Moreira podpořil útok Portlandu dlouhým sprintem po pravé straně. Nakonec se špičkou kopačky zkusil procedit míč do pokutového území, ale nenašel nikoho v zeleném.

7

Jeho exekuce se ujal Kijestan, který svůj centr kroutil někam na značku pokutového kopu, ale na jeho pobídku dosáhl jen pozorný zadák v zeleném.

6

Smith si krásnou kličkou obhodil jednoho z domácích hráčů, který se rozhodl zastavit soupeře nedovoleným zákrokem. Orlando rozehraje přímý kop.

5

Práva Blanco pro změnu operoval na pravé straně hrací plochy. Aktivnímu fotbalistovi Portlandu však nevyšlo převzetí míče a ten mu uskočil do autu.

4

Valeri vystihl nepřesnou rozehrávku Orlanda a rozjel snad první útok domácího Portlandu. Blanco se po levé straně dostal k odcentrování, ale obránce jeho pobídku srazil na roh.

3

Patino se hnal za průnikovou přihrávkou mezi obránce domácího celku, ale důrazný stoper Dielna před ním zakopl míč daleko na tribunu.

2

Orlando se vydalo do útoku po levé straně hrací plochy. Krajní obránce Portlandu Moreira si pobídku pohlídal a odkopl míč do bezpečí.

1

Utkání právě začalo.
Jak už je za oceánem tradicí, začátek dnešního souboje se malinko opozdí.
Úvodní sestavy:

Portland Timbers: Clark – Ferreire, Destin, Dielna, Valentin – Maciel, Zamora – Andrade, Váleri, Blanco – Fernández
Náhradníci: Zambrano, Ebobisse, McIntosh, Loría, Tuiloma, Flores, Jadama

Orlando City: Ranjitsingh – Smith, John, Miller, Acosta – Powers, Kiještan, Argerich – Barbos, Patino, Michel
Náhradníci: Méndez, Grinwis, Rowe, Braganca, Johnson, Akindele, Mueller

Rozhodčí: Dickerson – Rockwell, Barwegen.
Portland Timbers

Domácí Portland je na tom ještě o něco hůře. Domácí celek sice sehrál jen osmnáct duelů, ale vybojoval v nich dvacet čtyři bodů. S tímto ziskem mu tak patří desátá pozice Západní konference. Na sedmý Dallas ztrácí pět bodů a má dva zápasy k dobru. Naposledy doma remizoval s Colorado Rapids.
Orlando City

Orlando City zatím neprožívá úplně povedenou sezónu. Dosud v ní odehrálo dvacet zápasů, ve kterých nasbíralo dvacet pět bodů a patří mu devátá pozice Východní konference. Na sedmou příčku zaručující play-off nyní ztrácí čtyři body. New York City navíc sehrál o dva zápasy méně. Naposledy Orlando na svém stadionu přehrálo 1:0 Columbus Crew.
Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání MLS mezi Portlandem Timbers a Orlando City. Výkop je stanoven na 4 hodiny ráno.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:00.

Portland Timbers – Orlando City

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 83. Ebobisse (Fernandéz) – 45. Patino

Karty:   10. Fernández (POTS), 68. Mabiala (POTS) – 78. Patino (ORL), 90. Dielna (ORL)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 16:1. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:10.

Portland Timbers: Clark – Ferreire, Destin, Dielna, Valentin (90+4. Tuiloma) – Paredes (76. Loría), Zamora – Polo (61. Ebobisse), Váleri, Blanco – Fernández
Náhradníci: Zambrano, Ebobisse, McIntosh, Loría, Tuiloma, Flores, Jadama

Orlando City: Ranjitsingh – Smith, John (12. Johnson), Miller, Acosta – Powers (81. Akindele), Kiještan, Argerich – Robinho (65. Méndez), Patino, Michel
Náhradníci: Méndez, Grinwis, Rowe, Braganca, Johnson, Akindele, Mueller

Rozhodčí: Dickerson – Rockwell, Barwegen