Menu

Fotbal

Americká MLS

Montreal Impact – Minnesota United FC

2:3

konec (2:2)

07.07.2019, 01:40 • Olympijský stadion v Montrealu • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.96 3.59 3.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

V samotném závěru zápasu se zakončením prezentoval Browne, jehož pokus letěl jen těsně nad branku. Tohle byla krásná akce! Po výkopu se Montreal vrátil k míči a Sagna krotil zprava míč na zadní tyč. Ovšem Mannone zachránil situaci.

84

84. Molino (MNN)

84

Minnesota mohla rozhodnout, ovšem Molino šancí pohrdl! Zakončující hráč si těsně za šestnáctkou vyměnil balon s Ibarrou a poté zakončoval. Jenže Molino z pokutového puntíku zamířil těsně vedle pravé tyče.

82

Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Toye, přichází Rodriguez.

81

Na druhé straně zakončil z hranice pokutového území Schüller, jehož pokus šel těsně vedle branky Montrealu. Je zde přerušená hra, ale ke komunikaci s videorozhodčím očividně nedochází.

81

No, tak v přerušené hře se jistě znovu bude sledovat video! Za obranu mířil Urruti, který po ataku soupeře upadl. Domácí hráč se drží za kotník a uvidíme, co z toho bude.

77

Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Jackson-Hamel, přichází Urruti.

70

Střídání v týmu Minnesota United FC: ze hřiště odchází Martin, přichází Dotson.
Střídání v týmu Minnesota United FC: ze hřiště odchází Finlay, přichází Ibarra.

65

65. Browne (MTR)

65

Krásnou akcí se prezentoval střídající hráč na domácí straně. Browne se prokličkoval ke střele, kterou z hranice pokutového území mířil do pravého horního rohu branky. Ovšem Mannone vytáhl parádní zákrok.

61

Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Choiniere, přichází Novillo.

57

Střídání v týmu Montreal Impact: ze hřiště odchází Diallo, přichází Browne.

47

47. Mason TOYE - 2:3

47

Minnesota právě vstřelila branku!
Tak to je opět neskutečný vstup do poločasu, Minnesota jde poprvé v utkání do vedení! Nadýchaný centr vyslal na zadní tyč Molino, který našel amerického útočníka. MASON TOYE si zkušeně zpracoval míč a poté ho poslal placírkou do pravého spodního rohu branky.

45+2

45+2. Ethan FINLAY - 2:2

45+2

Minnesota právě vstřelila branku!
Je znovu srovnáno! K pokutovému kopu se postavil sám faulovaný ETHAN FINLAY, který zakončil do protipohybu gólmana. Autor penalty si vybral správně pravý spodní roh.

45+1

Žlutou kartu dostává Evan Bush (Montreal Impact).

45

Hlavní rozhodčí se ještě běžel podívat na video, ale po shlédnutí se rozhodl, že penalta platí! Minnesota United FCbude mít šanci na vyrovnání!

44

44. Penaltový zákrok na Finlaye

44

Od půlící čáry běžel sám na brankáře Finlay, který dlouhou tělem naznačoval, kam vlastně půjde. Rozhodl se jít kličkou doleva, přičemž do něj naletěl. Hlavní rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík.

37

V posledních minutách se hodně uklidnila. Ovšem Montreal se hnal do další akci. Za přihrávkou za obranu běžel Jackson-Hame, který mohl běžet sám na bránu. Ovšem k míči se dostal až těsně před brankářem, kterého atakoval nedovoleně. Navíc ve vzduchu vlál praporek pomezního sudího, jenž viděl těsný ofsajd.

32

Balon se opět vrátil k Taiderovi, jenž se kličkou zbavil soupeře. Jeho pokus z hranice vápna mířil doprostřed branky, kde míč vyrazil před sebe brankář. Blízko k dorážce měl Shome, ale na míč nedosáhl.

18

18. Taider (MNN)

18

Kapitán Taider se snažil trefit pravý horní roh branky, ovšem balon proletěl jen těsně vedle. Mannone se ocitl v pozici diváka, protože jen sledoval, jak míč těsně minul jeho bránu.

13

13. Rudy CAMACHO - 2:1

13

Montreal právě vstřelil branku!
Neskutečný start zápasu pokračuje, Montreal se rychle vrací do vedení! Centr z levé strany vyslal Taider, jenž na malém vápně našel francouzského stopera, jenž si zpracoval míč na prsa a poté propálil brankáře z malého vápna. RUDY CAMACHO zachoval pevné nervy a raduje se z prvního gólu v MLS.

9

9. Mason TOYE - 1:1

9

Minnesota právě vstřelila branku!
Tak to je pořádně zamotaný začátek, také Minnesota z první šance skóruje! Piette na vlastní polovině chyboval, a tak se k balonu dostal Molino. Jeho pas mířil mezi stopery, kde se nacházel MASON TOYE. Jeho zakončení z hranice šestnáctky mířilo pod břevno, a tak je stav zápasu znovu vyrovnaný.

1

1. Anthony JACKSON-HAMEL, - 1:0

1

Montreal právě vstřelil branku!
Tak to je snový začátek pro kanadský celek, který jde hned v první minutě do vedení! Za míčem mířícím za obranu se vydal ANTHONY JACKSON-HAMEL, jenž v šestnáctce prohodil Kallman. Pote se kanadský útočník dostal k technickému pokusu, jenž zamířil na zadní tyč.

Montreal Impact – Minnesota United FC

2:3

konec (2:2)

Zpět na online

Branky: 1. Jackson-Hamel, (Diallo), 13. Camacho (Taider) – 9. Toye (Molino), 45+2. Finlay (pen.), 47. Toye (Molino)

Karty:   45+1. Bush (MTR)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 4:3. Rohy: 11:1. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 6:15.

Montreal Impact: Bush – Cabrera, Diallo (57. Browne), Camacho – Sagna, Piette, Shome, Raitala – Choiniere (61. Novillo), Jackson-Hamel (77. Urruti), Taider.
Náhradníci: Diop – Brault-Guillard, Browne, Kinumbe, Krolicki, Novillo, Urruti.

Minnesota United FC: Mannone – Miller, Kallman, Boxall, Gasper – Olum, Schüller – Finlay (70. Ibarra), Martin (70. Dotson), Molino – Toye (82. Rodriguez).
Náhradníci: Dayne – Dotson, Greguš, Ibarra, Manley, Omsberg, Rodriguez.

Rozhodčí: Kelly – Badea, Facchini