Menu

Fotbal

Copa América

Brazílie – Peru

3:1

konec (2:1)

07.07.2019, 22:00 • Estadio Jornalista Mário Filho (Maracanã), Rio de Janeiro • Finále • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 1.27 6.32 12.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Everton, přichází Allan.

90+1

Žlutou kartu dostává Richarlison (Brazílie), jenž po vstřelení branky sundal dres.

90

90. RICHARLISON - 3:1

90

Brazílie právě vstřelila branku!
Troufám si říct, že je rozhodnuto! K pokutovému kopu se postavil RICHARLISON, jenž dlouho čekal na pohyb brankáře. Jeho pokus mířil do míst, kam šel také Pedro Gallese. Ovšem domácí hráč trefil přesně prostor u levé tyče.

90

Kanárci opravdu budou rozehrávat pokutový kop, k němuž se už staví Richarlison!

88

Videorozhodčí znovu volá hlavního, aby se sám šel podívat na opakované záběry. Ponechá penaltu stejně jako v prvním poločase?

87

87. Zambranův faul v pokutovém území

87

Pokutový kop pro Brazílii! Po parádní individuální akci se do vápna hnal Everton, do něhož zcela zbytečně vletěl Carlos Zambrano. Zbytečně proto, že míč mířil do moci brankáře.

86

Střídání v týmu Peru: ze hřiště odchází André Carrillo, přichází Andy Polo.

84

Žlutou kartu dostává Luis Advíncula (Peru), který si drsně vyšlápl na Evertona. Hostující hráč vůbec nechtěl hrát balon, naopak chtěl soupeře poslat k zemi.

82

Střídání v týmu Peru: ze hřiště odchází Renato Tapia, přichází Christofer Gonzáles.

78

Střídání v týmu Peru: ze hřiště odchází Yoshimar Yotún, přichází Raúl Ruidíaz.

76

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Éder Militao.

75

Střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Richarlison.

74

74. Traucova střela a červená karta pro Gabriela Jesuse

74

Dva centry byly z pokutového území odklizeny, následně se ke střele dostal ještě Edison Flores. Jeho tvrdá rána proletěla těsně vedle levé tyče.

73

Hostující celek se nachází v kombinaci, ale musejí být hodně trpělivý. Ke střele z levé strany šestnáctky dostal Miguel Trauco, který mířil do spodního rohu branky. Ovšem v prostoru byl připravený Alisson, jenž míč vyrazil na roh.

70

Druhou žlutou a následně červenou kartu dostává Gabriel Jesus (Brazílie). Domácí hráč šel do souboje jako utržený ze řetězu a loktem trefil soupeře.

68

Žlutou kartu dostává Carlos Zambrano (Peru), který v souboji s Gabrielem Jesusem použil loket. Tohle byl zákrok, který se zcela jasně nacházel za hranicí pravidel.

57

57. Roberto Firmino (BRA)

57

Po rychlé kombinaci na levé straně přišel centr, po kterém se k zakončení dostal Roberto Firmino. Jeho hlavička minula první tyč, a tak se bude jen rozehrávat od brány.

53

Žlutou kartu dostává Thiago Silva (Brazílie), jenž zezadu podrazil soupeře. Peru tak bude rozehrávat další standardní situaci, opět ale z velké dálky.

52

Do pokutového území vnik Philippe Coutinho, který chtěl zakončit na zadní tyč. Ovšem pokus zamířil jen vedle branky, Peru tak přežilo další těžkou situaci.

49

Žlutou kartu dostává Renato Tapia (Peru), který zastavil Philippeho Coutinha nedovoleně. Hostující hráč stáhl soupeře k zemi a hlavní rozhodčí musel trestat.

45+3

45+3. Gabriel JESUS - 2:1

45+3

Brazílie právě vstřelila branku!
Jenže Kanárci si berou vedení rychle zpátky! Skvěle se vrátil Roberto Firmino, jenž vybojoval míč a obrátil hru. K balonu se dostal Arthur, jenž si všiml otevřeného prostoru na hranici šestnáctky, kde se nacházel GABRIEL JESUS. Jeho zakončení zamířilo přesně k levé tyči.

44

44. Paolo GUERRERO - 1:1

44

Peru právě vstřelilo branku!
Brazílie inkasuje první branku na turnaji, Peru vyrovnává stav finále! Z pokutového kopu se mezi střelce zapsal PAOLO GUERRERO, jenž vystřelil na druhou stranu, než kam šel Alisson. Zakončení hostující kapitána mířilo do pravého spodního rohu branky.

43

Tak opravdu bude Peru rozehrávat pokutový kop!

42

Tak pozor, do situace vstupuje ještě videorozhodčí! Roberto Tobar se tak sám jde podívat na celou situaci. Jak rozhodne?

41

41. Thiago Silva zavil pokutový kop

41

Pokutový kop pro Peru! do šestnáctky se hnal Christian Cueva, který přihrával před branku. Ovšem míč rukou zastavil Thiago Silva, jenž šel do skluzu.

36

36. Roberto Firmino (BRA)

36

Roberto Firmino a Gabriel Jesus si prohodili pozice, a tak je první zmíněný napravo. Zleva odcentroval na zadní tyč Aléx Sandro. K hlavičce se dostal právě Roberto Firmino, jenž z malého vápna nezakončil přesně.

30

Žlutou kartu dostává Gabriel Jesus (Brazílie), který je prvním potrestaným hráčem. Domácí hráč totiž vletěl do soupeře, kterého atakoval kopačkou nad koleno.

24

24. Philippe Coutinho (BRA)

24

Poslední minuty nabídly spousty ztrát, což bude chtít napravit Brazílie! na levé straně měl hodně času Roberto Firmino, jenž vybídl ke skórování Philippea Coutinha. Jeho pokus z jedné, proletěl vedle první tyče.

15

15. EVERTON - 1:0

15

Brazílie právě vstřelila branku!
Kanárci se celkem rychle dostávají do vedení, navíc z první šance! Gabriel Jesus na pravé straně skvěle načasoval svůj pohyb v před a následně si povodil soupeře stahovačkou. Jeho centr pak mířil na zadní tyč, kde se nacházel osamocený EVERTON, jehož pokus placírkou našel cestu do branky.

Brazílie – Peru

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 15. Everton (Jesus), 45+3. Jesus (Arthur), 90. Richarlison (pen.) – 44. Guerrero (pen.)

Karty:   30. Jesus (BRA), 53. Silva (BRA), 90+1. Richarlison (BRA) – 49. Tapia (PER), 68. Zambrano (PER), 84. Advíncula (PER)   70. Jesus (BRA)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:4. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 25:21.

Brazílie: Alisson – Dani Alves (C), Marquinhos, Silva, Sandro – Arthur, Casemiro – Jesus, Coutinho (76. Militao), Everton (90+3. Allan) – Firmino (75. Richarlison).
Náhradníci: Ederson, Cássio – Richarlison, Fagner, Militao, Luís, Allan, Neres, Paquetá, Fernandinho, Miranda, Willian.

Peru: Gallese – Advíncula, Zambrano, Abram, Trauco – Tapia (82. Gonzáles), Yotún (78. Ruidíaz) – Carrillo (86. Polo), Cueva, E. Flores – Guerrero (C).
Náhradníci: Cáceda, Álvarez – Ruidíaz, Pretell, Santamaría, Callens, Ballón, Gonzáles, Corzo, Araujo, Polo.

Rozhodčí: Roberto Tobar – Christian Schiemann, Claudio Rios (všichni CHI)