Menu

Další

Evropské hry

Denní přehled

konec

24.06.2019, 09:00 • Ondřej Kreželok

18:34

Bohužel, Lukáš Krpálek končí bez medaile, když v souboji o třetí místo prohrál s Henkem Grolem z Nizozemska. Druhý bronz bere Stephan Hegyi z Rakouska po vítězství nad Ushangi Kokaurim z Ázerbajdžánu.

14:40

V mužském finále střelby ze vzduchové pistole na 10 metrů jsme se dočkali další bronzové medaile! Nejúspěšnější byl Sergey Richter z Izraele. Druhý skončil Rus Sergey Kamenskiy a třetí příčku obsadil Filip Nepejchal!

13:15

Máme další medaili! Nikola Mazurová ve střelbě na 10 metrů zakončila finále se ziskem 228.7 bodů což ji stačí na třetí místo! Před ni se dostaly Švycarka Christenová a zlatá Rumunka Laura Coman!

13:00

Česky bohužel v basketbalu 3x3 končí ve čtvrtfinále. Proti Estonkám v polovině zápasu nabraly až pětibodové manko, které již nedokázala smazat a nakonec prohrály 12:15.

11:44

Bohužel jedna z největších našich nadějí na zlato končí svou pouť předčasně. Lukáš Krpálek nestačil na Rusa Inala Tasoeva, kterému podlehl na body a pokud chce získat medaili, musí být úspěšný v opravách.

10:35

Aneta Brabcová nakonec svůj boj v kvalifikaci střelby na 10m nezvládla a nepostoupila. To Nikola Mazurová svou střelbu zvládla a může se těšit na boje ve finále!

9:38

Na semifinále se v mixech mohou těšit stolní tenisté ze Slovenska. Pár Lubomír Pištej – Barbora Balážová porazil ve čtvrtfinále Španělský pár Robles-Dvorak 3:0 na sety.

Denní přehled

konec

Zpět na online