Menu

Fotbal

CONCACAF Gold Cup

Kuba – Martinik

0:3

konec (0:1)

20.06.2019, 02:00 • Sports Authority Field, Denver (USA) • Skupina A • Michal Břuchanský

Tipsport: 8.09 5.87 1.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Joris Marveaux, přichází Grégory Pastel.

88

Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Luis Paradela, přichází Alejandro Portal.

85

85. Kévin FORTUNÉ - 0:3

85

Martinik právě vstřelil branku!
Navíc přichází třetí gól, který zhoršuje celkové skóre Kuby na 0:10. Kévin Parsemain použil patičku při parádní narážečce, kterou vyslal do úniku KÉVINA FORTUNÉHO. Hráč francouzského Troyes sám před brankou nezaváhal a pravačkou chladnokrevně vystřelil k bližší tyči.

82

Další žlutá karta v ruce katarského rozhodčího. Ve zbytku zápasu si na své další zákroky bude muset dávat pozor také Samuel Camille.

80

Teď už nemůže být o výhře Martiniku pochyb. Erick Rizo v prostoru mezi střídačkami trefil rukou do obličeje soupeře po odehrání balónu a po druhé žluté kartě si prohlédl podobu i té červené.

76

Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Romario Barthéléry, přichází Yordan Thimon.

74

Majitel dvou asistencí Kévin Fortuné se stal terčem ostrého zákroku Ericka Riza. Žlutá karta je zcela na místě.

70

70. Kévin FORTUNÉ - 0:2

70

Martinik právě vstřelil branku!
Dvacet minut před koncem je s největší pravděpodobností rozhodnuto! Martinik velkou šanci neproměnil, ale z nařízeného rohu se druhého gólu přeci jen dočkal. Kubánská defenziva si znovu nerozebrala všechny protihráče a nechala hlavičkovat trestuhodně volného STÉPHANEA ABAULA.

69

Kubánci zůstávají ve hře! Děkovat teď musí brankáři Sánchezovii, který vynikajícím zákrokem vychytal uniklého Maraja. Ten předtím dostal nádherný pas za obranu.

66

Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Roberney Caballero, přichází Reynaldo Pérez.

64

Álvarez hasil požár po mizerné přihrávce svého spoluhráče faulem na dalšího střídajícího hráče Maraja. Abdulrahman Al-Jassim tentokrát neváhal a vytasil žlutou kartu.

60

Střídání v týmu Martinik: ze hřiště odchází Mickaël Biron, přichází Johnny Marajo.

59

Tak tohle se vůbec nepovedlo! Míč si na penaltový bod postavil Kévin Parsemain a prudkou střelou překopl Sánchezovu bránu! Tento kop se asi líbil jen trenérům místních Broncos.

57

Žlutou kartu dostává Daniel Luís (Kuba).

57

Daniel Luís v pokutovém území zatáhl sprintujícího Birona a umožnil Martiniku skórovat z pokutového kopu!

45

45. Joris MARVEAUX - 0:1

45

Martinik právě vstřelil branku!
Hráči v modrém se těsně před odchodem do šaten dostávají do vedení! Kubánci propadli při bránění rohového kopu, když nechali úplně volného JORISE MARVEUXE. Ten si našel Fortuného centr z levé strany a hlavou precizně uklidil míč za Sánchezova záda.

45

Kubánci z rohu nic nevymysleli a v přerušené hře provedli první střídání. Ze hřiště odešel Karel Espino, kterého nahradil Aníbal Álvarez. Na první pohled se nezdálo, že za to mohou zdravotní problémy.

44

Hráči Martiniku se ležérně vraceli a spoléhali na čtveřici obránců, kteří nezabránili dalekonosné ráně Baquera, jež proletěla jen kousek nad břevnem. Napomohl tomu i zákrok Chauveta.

31

Opět přiletěl do ohně výtečný centr z pravé strany, který přistál u Hernándeze. Chauvet musel vytáhnout fantastický zákrok, aby prudkou hlavičku zneškodnil.

26

Žlutou kartu dostává Joris Marveaux (Martinik).

22

První větší šance! Nepovedený přímý kop z osy hřiště se od zdi odrazil ke Camillemu, jehož dalekonosnou ránu Sánchez vyrazil a pak měl kliku, že dorážející Barthéléry nedokázal z těžkého úhlu balón uklidit do sítě.

21

Martinik se dostal do více než nadějného přečíslení tři na jednoho. Vracející se Espino, jenž zavinil nebezpečnou ztrátu, v něm fauloval a nemůže se divit, že viděl žlutou kartu.

Kuba – Martinik

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 45. J. Marveaux (Fortuné), 70. Fortuné (Fortuné), 85. Fortuné (Parsemain)

Karty:   21. Espino (CUB), 57. Luís (CUB), 64. Álvarez (CUB), 74. Rizo (CUB) – 26. J. Marveaux (MTQ), 82. Camille (MTQ)   80. Rizo (CUB)

Neproměněná penalta: 59. Parsemain (MTQ), mimo

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 0:11. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 12:17.

Kuba: S. Sánchez – Rizo, Morejón, Piedra, Espino (45. Álvarez) – Baquero, Hernández (C), Luís, Caballero (66. Pérez), Paradela (88. Portal) – M. Reyes.
Náhradníci: Johnston, Pozo – Martínez, Abreu, Álvarez, Kindelán, Morris, Pérez, Portal, Rodríguez.

Martinik: Chauvet – Babin, Delem, Camille – J. Marveaux (89. Pastel), Hérelle, Abaul (C), Barthéléry (76. Thimon) – Fortuné, Biron (60. Marajo), Parsemain.
Náhradníci: Huygues des Étages, Michalet – César, Linord, Crétinoir, Thimon, Vitulin, Enelada, Jougon, Thimon, Marajo, Pastel.

Rozhodčí: Al-Jassim – Al-Marri, Al-Maqaleh (všichni QAT)