Menu

Další

Cyklistika

Tour de Suisse - 1. etapa

Rohan Dennis (Bahrain Merida Pro CT)

konec

15.06.2019, 15:30 • Langnau im Emmental (Švajčiarsko) • Miroslav Revaj sk

Cieľ

Dvaja českí zástupcovia sú už takisto v cieli. Jan Hirt sa zatiaľ drží na predbežnom 53. mieste, jeho kolega Roman Kreuziger z konkurenčného tímu je predbežne na 63. mieste.

Cieľ

Peter Sagan stále figuruje na predbežnom siedmom mieste, čo je zrejme aj troška prekvapením. Určite nepatril medzi favoritov individuálnej časovky, dôležitejšia bude pre neho zajtrajšia etapa. Jeho dnešný výkon však potvrdil, že je naladený v ideálnej forme.

Štart

Pripomeňme si, že na trati sú aj dvaja českí cyklisti. Sú to Jan Hirt z tímu Astana Pro Team a Roman Kreuziger z tímu Team Dimension Data.

Cieľ

Peter Sagan je už v cieli! Slovenský cyklista dorazil do cieľa na 7. mieste, keď mu vyšiel hlavne zaver časovky. Rodák zo Žiliny ukázal, že úvodnú etapu vôbec nevypustil a predbežne je teda na siedmom mieste, čo je určite veľmi dobrý výsledok.

Štart

V čase 15:45 hod vyrazil na trať jediný slovenský zástupca Peter Sagan! Ten je rekordérom v počte víťazných etáp na tomto podujatí, keď vyhral vo Švajčiarsku 16 etáp a dovedna sedemkrát ovládol bodovaciu súťaž. Uvidíme, ako mu to pôjde v dnešnej časovke.

Tour de Suisse - 1. etapa

Rohan Dennis (Bahrain Merida Pro CT)

konec

Zpět na online