Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Anglie – Argentina

1:0

konec (0:0)

14.06.2019, 21:00 • Stade Océane (Le Havre) • Skupina D • David Suchý

Tipsport: 1.06 13.5 41.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:9. (22:52:21)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Anglie, která svého soupeře porazila poměrem 1:0. I ve druhém dějství jsme sledovali pouze jednu stranu hrací plochy, Anglie měla opravdu velký nápor, který dlouho nepřinášel kýžený úspěch. To se povedlo až po necelé hodině hry, branku totiž vsítila Taylorová. Najednou byla hra Anglie o poznání poklidnější, přičemž svého soupeře nepouštěla do žádných větších šancí. Anglie si tak připisuje zisk plného počtu bodů.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Do konce utkání nezbývá už moc času, navíc se hráčky Argentiny nemohou dostat k ničemu nebezpečnějšímu.

90+2

Jedna z hráček Argentiny se nacházela v ofsajdovém postavení, což uviděla také pomezní sudí, jenž ihned signalizovala ofsajd.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Sole Jaimesová, přichází Yael Oviedová.

90

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Fran Kirbyová, přichází Karen Carneyová.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Určitě můžeme očekávat nastavený čas.

88

Scottová se velice dobrým způsobem zorientovala ve středu hrací plochy, avšak poté Taylorová nepřesně přihrávala na spoluhráčku.

87

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Nikita Parrisová, přichází Rachel Dalyová.

86

Telfordová v poklidu rozehrávala od své branky, přičemž přihrávala na levou stranu. Mooreová jí po chvíli vracela míč přesně na kopačku.

85

Stanwayová si vyzkoušela vůbec první standardku. Tu rozehrála po zemi, načež vzdušnou nabídku dokázala odklidit pozorná Mayorgaová.

84

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Anglie stále vede nejtěsnějším možným způsobem, avšak protivník se nedostává ani k brance.

81

Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Beth Meadová, přichází Georgia Stanwayová.

79

Anglie to zkoušela po levém křídle, kde ale číhal blok protihráček. Následně Mooreová raději roztáhla hru na pravou stranu na Meadovou.

78

Greenwoodová obstarala autové vhazování z levé strany, přičemž Sachsová odvracela zpět do zámezí. To přinese další autové vhazování.

77

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Lorena Benítezová, přichází Vanesa Santanaová.

76

Středem hrací plochy si to namířila Mayorgaová, jenž se šajtlí pokoušela za obranou najít Jaimesovou. To se nepovedlo, nyní na zemi skončily dvě protihráčky.

75

Argentina se konečně dostala na útočnou polovinu. Tam se do hlavičkového souboje pouštěla Benítezová, jenž neměla moc šancí.

74

Posléze se na zemi ocitla Bravová, jenž to odnesla hodně ostrým zákrokem. Je pískáno, avšak v tomto případě se žlutit nebude.

73

Parrisová se po pravém křídle prohnala až k centru, který přistál přesně na hlavu Barrosové. Následná hlavička Scottové skončila na horní síti.

72

Do kombinace se zapojila také Telfordová, která pouze prodlužovala přihrávku na pravou stranu. Mooreová byla zastaven v rámci pravidel.

71

Nakonec to na sebe vzala Houghtonová, jenž cvičeným signálem ještě našla Kirbyovou, která naprosto zbytečně ještě přihrávala pod sebe.

70

Na pořadu dne bude standardní situace pro Anglii. Nedovoleným zákrokem se prezentovala Barrosová, bude to z nějakých třiceti metrů od branky.

69

Žlutou kartu dostává Agustina Barrosová (Argentina).

68

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Estefanía Baniniová, přichází Mariana Larroquetteová.

64

Následně si s míčem zahrála také brankář Telfordová, která i v tomto případě odkopávala pouze do zámezí. Sachsová si vyzkouší další aut.

63

Ihned po rozehrávce se nepřesnou přihrávkou prezentovala Barrosová, jenž našla pouze nohu protihráčky, která se ale daleko nedostala.

62

V tuto chvíli to bude pro Argentinu nesmírně složité, prohrává totiž o jednu branku. I tak do konce zápasu zbývá celkem dostatek času.

61

61. Jodie TAYLOROVÁ - 1:0

61

Anglie právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom tady máme úvodní branku tohoto zápasu! Angličanky nastartovaly hodně rychlý protiútok, který nakonec přinesl fantastickou polovysokou nabídku přesně na JODIE TAYLOROVOU, jenž měla před sebou prázdnou branku. Ukázkový kontr v podání Anglie!

61

Meadová přenechala rozehrávku rohového kopu Greenwoodové. Druhá jmenovaná kroutila míč od branky, avšak nakonec skončil u Correové.

60

Posléze si obrannou povinnost splnila Comettiová, která si v pokutovém území počkala na centr z pravé strany. Další akce Anglie je tak u konce.

59

K míči se dostala také Telfordová, která v tísni odkopávala pouze ven z hrací plochy. Argentina přečkala další nápor, nyní bude moci vhazovat.

58

Parrisová dokázala velice přesným způsobem najít hlavu Scottové, jenž se dostala nejvýše do vzduchu, avšak poté směřovala doprostřed branky.

57

Parrisová se opět marně dožadovala rohového kopu, nakonec to přeci jenom bude odkop od branky. Correová pochopitelně spěchat nebude.

56

I tak se Argentina sotva dostala na druhou stranu, krátce poté Jaimesová přišla o balon. Postarala se o to Greenwoodová, jenž bude vhazovat.

55

Na zemi se ocitla Bonsegundová, přičemž si vymodlila nedovolený zákrok. Provinila se Meadová, jenž se výroku hlavní sudí hodně divila.

54

Bronzeová tak mohla provést autové vhazování z pravé strany. Špatná kombinace přinese aut také pro Argentinu, k míči se dostává Stabileová.

53

Hlavní sudí ještě komunikovala s videorozhodčími, přičemž debatovala o možné penaltě. Po krátké prodlevě se penalta kopat nebude.

52

Nakonec u míče stála dvojice hráček, přičemž se o rozehrávku postarala Greenwoodová. Po centru se do šance dostala jedna ze spoluhráček, která doslova napálila Correovou.

51

U středového kruhu si ve vzduchu dokázala poradit Morreová. Následně došlo k roztažení hry na levou stranu, kde byla faulována Greenwoodová.

50

Mezitím Telfordová urychlila rozehrávku od své branky, kterou posílala po zemi do strany. Následně Parrisová nevybojovala ani rohový kop.

49

Na opačné straně se málem do vyložené šance dostala Jaimesová, avšak pomezní sudí přeci jenom zvedla praporek, jednalo se totiž o ofsajd.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali velice nebezpečný centr v podání Parrisové, který nakonec proletěl celým pokutovým územím.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzala na starost Argentina, která bude pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který celkem překvapivě nepřinesl žádnou branku. Anglie pochopitelně měla velkou územní převahu, avšak každá šance končila na pozorné brankářce Correaové. Největší šanci uplynulého dějství měla Parrisové, jenž ale pokutový kop nedokázala proměnit. Nápor hráček Anglie je skutečně drtivý, naopak Argentina se k opačné šestnáctce moc často nedostala.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Žlutou kartu dostává Jade Mooreová (Anglie).

45+1

Koncovka prvního poločasu se odehrává v hodně poklidném duchu, branky se zatím zřejmě nedočkáme. Argentina zkušeně drží balón.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

44

Sled hodně ostrých soubojů nakonec končí ziskem autového vhazování pro Argentinu, k míči se tak dostává Sachsová.

43

Correaová tak mohla obstarat dalekonosný odkop od své branky, který posílala na levou stranu, kde se ve vzdušném souboji prosadila Mooreová.

42

Ani tato šance nekončí brankou! Tentokráte se do palebné pozicer dostala Meadová, jenž trefila pouze nohu brankářky Correaové.

41

Na pořadu dne byla další standardní situace pro Anglii. K oné rozehrávce se nakonec postavila Meadová, jenž centrem našla jednu z protihráček, která vracela míč do ofsajdu.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

Žlutou kartu dostává Aldana Comettiová (Argentina).

34

Stabileová se ujala volného kopu, který se pokoušela poslat na hlavu Jaimesové. Ta pouze prodlužovala, avšak pouze do moci protihráček.

33

Argentina je pod drtivým tlakem, což jasně dokumentoval odkop v podání Barrosové, jenž poslala míč daleko na druhou stranu hrací plochy.

32

Bronzeová si vybrala Taylorovou, jenž na přesnou přihrávku své spoluhráčky moc nenavázala. Posléze musela zasahovat Comettiová.

31

Příliš prudkou nabídku vyprodukovala Meadová, jenž si na pravém křídle chtěla vybrat Kirbyovou, která na tuto přihrávku neměla šanci dosáhnout.

30

Greenwoodová poslala autové vhazování na kopačku Scottové, která zkoušela přízemní přihrávku oslovit své spoluhráčka, což se nepovedlo.

29

Argentina tak přečkala další kritický moment, avšak ani v tomto případě se nezměnilo skóre. Anglie je i nadále výrazně aktivnějším celkem.

28

28. Neproměněná penalta.

28

To jsou věci! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavila Parrisová, která si vybrala pravou stranu, kam se vydala také Correaová, jenž s přispěním tyče podržela svůj celek.

28

28. Penaltový zákrok.

28

Je tu pokutový kop pro Anglii!

27

Greenwoodová kombinovala na levé straně s Meadovou, avšak druhá jmenovaná nepředvedla jisté vedení míče. Vhazovat tak bude Argentina.

26

Anglie zahrávala hned dva rohové kopy v krátkém časovém sledu. Ten druhý směřoval napříč vápnem, avšak žádné nebezpečí nepřinesl.

25

25. Comettiová si málem vstřelila vlastní branku.

25

Co scházelo! Míč totiž padal do malého vápna, kam se celkem neohrabaně vydala Comettiová, která si div nevstřelila vlastní branku.

24

McManusová přihrávala velice přesně na kopačku Parrisové, která se ocitla na zemi. Anglie bude zahrávat standardní situaci z levé strany.

23

Nakonec se k autovému vhazování postavila Stabileová, jenž si pro spolupráci chtěla vybrat Jaimesovou, před kterou zasahovala Bronzeová.

22

Argentina se na malý moment dostala na druhou stranu, avšak tam Bonsegundová narazila na protihráčku. Mooreová tak vyváží balón.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nepřinesla žádnou branku. Anglie je podle očekávání aktivnějším celkem.

16

Sachsová si nechtěla komplikovat život, místo toho dalekonosně odkopla na druhou stranu, což Greenwoodové přinese autové vhazování.

15

Baniniová se daleko s míčem nedostala, naopak včas zasáhla defenzíva soupeře. Angličanky to nyní zkoušejí trpělivou kombinací na vlastní polovině.

14

Tohle už bylo nebezpečnější. Bronzeová odcentrovala z pravé strany, přičemž v pokutovém území našla Scottovou, jenž mířila doprostřed branky.

13

Následně musela ven z branky Correraová, jenž to stihla velice vzorným způsobem. Krátce poté jsme sledovali dalekonosný odkop od branky.

12

Anglie se opět celkem snadným způsobem dostala k pokutovému území, přičemž Bronzeová přihrávala pod sebe, kde se Kirbyová nadechla ke střele.

11

Následně z vlastní poloviny rozehrával Comettiová, která to zkoušela dalekonosným pasem, jenž se stal kořistí pozorné Houghtonové.

10

Následně to drzým průnikem do pokutového území zkoušela Meadová, jenž si nakonec předkopla míč daleko za brankovou čáru – odkop.

9

V krátkém časovém sledu přišel další nedovolený zákrok, po kterém se chvíli ještě diskutovalo. Correraová bude rozehrávat od své branky.

8

Nakonec si u pokutového území počínala Jaimesová nedovoleným způsobem. McManusová obstarala volný kop, který rozehrála po zemi.

7

U postranní čáry operovala s míčem Parrisová, jenž se přeci jenom ocitla za postranní čárou. Sachsová tak bude moci vhazovat z pravé strany.

6

Po jednom ze soubojů na zemi skončila Bronzeová, přičemž hlavní sudí nakonec přerušila hru. Na nic vážnějšího to ale v žádném případě nevypadá.

5

Hezká kombinace nakonec putovala na kopačku Benítezové, jenž se z pravé strany rovněž pokusila o centr, který ale zablokovala Greenwoodová.

4

Následně se Kirbyová dostala k centrované nabídce z pravé strany, avšak na hranici malého vápna se podařilo zakročit Barrosové.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu se k rozehrávce volného kopu postavila Comettiová, jenž se snažila najít Jaimesovou, jenž se nacházela v ofsajdu.

2

Hlavní sudí poprvé pískla do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzala Anglie, jenž bude hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Anglie: Telfordová – Bronzeová, Houghtonová (C), McManusová, Greenwoodová – Meadová, Mooreová, Scottová – Kirbyová, Taylorová, Parrisová.
Náhradníci: Bardsleyová, Earpsová – Brightová, Carneyová, Dalyová, Dugganová, Staniforthová, Stanwayová, Stokesová, Walshová, Williamsonová, Whiteová.

Argentina: Correaová – Sachsová, Barrosová, Comettiová, Stábileová – Baniniová (C), Benítezová, Mayorgaová, Bravová, Bonsegundová – Jaimesová.
Náhradníci: Gartonová, Pereyraová – Gómezová, Chávezová, Juncosová, Coronelová, Ippólitová, Larroquetteová, Santanaová, Potassaová, Oviedová, Menéndezová.

Rozhodčí: Quinová – Fangová (obě Čína), Kimová (Korea).
Argentina

Na opačné straně stojí Argentina, která se nachází v tak trochu jiné pozici. Právě v případě Argentiny by se jednalo o velice překvapivý postup ze skupiny, tento celek totiž patří k outsiderům celého šampionátu. Argentinci hned v prvním utkání museli čelit velice silnému Japonsku, které bylo stavěno do role jasného favorita utkání. Dlouhou dobu jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, avšak posléze měl asijský stát územní převahu, avšak branku se mu nepodařilo vsítit, utkání tak skončilo bezbrankovou remízou. I v tomto utkání bude Argentina v roli jasného outsidera.
Anglie

Reprezentace Anglie patří k hlavním favoritům na postup do vyřazovacích bojů, navíc se k tomuto cíli hodně přiblížila. Anglie totiž v rámci prvního skupinového zápasu dokázala uspět, v roli favorita totiž svedla souboj s nevyzpytatelným Skotskem. Angličané se dostali do vedení po necelých patnácti minutách hry, následně se jim podařilo navýšit vedení o další branku. Diváci na další přesný zásah čekali celkem dlouho, Skotsko totiž dokázalo zkorigovat výsledek necelých deset minut před koncem utkání. I tak si hráčky Anglie pohlídaly těsný náskok, což jim zajistilo zisk plného počtu bodů.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Mistrovství světa žen má na programu další zápasy, v tomto duelu se proti sobě představí Anglie a Argentina.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Anglie – Argentina

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 61. Taylorová

Karty:   45+2. Mooreová (ENG) – 39. Comettiová (ARG), 69. Barrosová (ARG)

Neproměněná penalta: 28. Parrisová (ENG), brankář Correaová zneškodnil

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 8:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:9.

Anglie: Telfordová – Bronzeová, Houghtonová (C), McManusová, Greenwoodová – Meadová (81. Stanwayová), Mooreová, Scottová – Kirbyová (90. Carneyová), Taylorová, Parrisová (87. Dalyová).
Náhradníci: Bardsleyová, Earpsová – Brightová, Carneyová, Dalyová, Dugganová, Staniforthová, Stanwayová, Stokesová, Walshová, Williamsonová, Whiteová.

Argentina: Correaová – Sachsová, Barrosová, Comettiová, Stábileová – Baniniová (C) (68. Larroquetteová), Benítezová (77. Santanaová), Mayorgaová, Bravová, Bonsegundová – Jaimesová (90. Oviedová).
Náhradníci: Gartonová, Pereyraová – Gómezová, Chávezová, Juncosová, Coronelová, Ippólitová, Larroquetteová, Santanaová, Potassaová, Oviedová, Menéndezová.

Rozhodčí: Quinová – Fangová (obě Čína), Kimová (Korea)