Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Jamajka – Itálie

0:5

konec (0:2)

14.06.2019, 18:00 • Stade Auguste-Delaune (Remeš) • Skupina C • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 17.3 9.88 1.12 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Aby Giulianiová (Itálie) nepřišla o čisté konto, musela ze svého šatníku vytáhnout důležitý zákrok. Dobře mířenou střelou k levé tyči se ji totiž snažila překonat Solaunová.

81

81. Aurora GALLIOVÁ - 0:5

81

Itálie právě vstřelila branku!
AURORA GALLIOVÁ rozhoduje o tom, že si Jamajka odnese ze hřiště nepopulárního "bůra"! Střídající hráčka si při svém druhém gólu v utkání výborně naběhla za obranu a po zpracování průnikové přihrávky ladně oběhla Schneiderovou. Pak už měla jednoduchou práci, z metru doklepnout míč za čáru.

76

Střídání v týmu Jamajka: ze hřiště odchází Olufolasade Adamolekunová, přichází Lauren Silverová.

72

Střídání v týmu Itálie: za bouřlivého potlesku odchází ze hřiště autorka hat-tricku Cristiana Girelliová, přichází Valentina Giacintiová.

71

71. Aurora GALLIOVÁ - 0:4

71

Itálie právě vstřelila branku!
Otřepané pravidlo "nedáš – dostaneš" zafungovalo v případě čtvrtého italského gólu! Ze střední vzdálenosti napřáhla AURORA GALLIOVÁ, a i když si jamajská brankářka na míč sáhla, nakonec ho stejně musela lovit ze sítě.

69

Blízko ke snížení měla Blackwoodová (Jamajka)! Centrem z levé strany překvapivě označila břevno! Giulianiová tento míč hodně podcenila a může být ráda, že nepřišla o čisté konto.

66

Střídání v týmu Jamajka: ze hřiště odchází Mireya Greyová, přichází Jody Brownová.

65

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Valentina Bergamaschiová, přichází Aurora Galliová.

59

Tohle byl opravdu nebezpečný zákrok a Khadija Shawová (Jamajka) může být ráda, že za něj inkasovala jenom žlutou kartu. Při snaze odkopnout míč totiž kopla Gamaovou přímo do zubů. Štěstí, že je faulovaná hráčka nemusela sbírat ze hřiště.

57

Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Alia Guagniová, přichází Lisa Boattinová.

46

46. Cristiana GIRELLIOVÁ - 0:3

46

Itálie právě vstřelila branku!
CRISTIANA GIRELLIOVÁ kompletuje hat-trick! Třetí gól vstřelila v samém úvodu druhého poločasu, když využila obrovského zaváhání pro centr vyběhnuvší gólmanky.

46

Poločasové střídání v týmu Jamajka: ze hřiště odchází Chantelle Swabyová, přichází Marlo Sweatmanová.

30

Poprvé až ve třicáté minutě vystrčil outsider růžky. Na zadní tyč si nabíhala Greyová (Jamajka) a nechybělo moc, aby se k centrovanému míči dostala. Na poslední chvíli jí v tom zabránila vracející se Guagniová.

28

A s Jamajkou mohlo být ještě hůře! Tým v zápise vedený jako domácí totiž při rohovém kopu neubránil Sabatinovou, která z bezprostřední blízkosti orazítkovala břevno!

25

25. Cristiana GIRELLIOVÁ - 0:2

25

Itálie právě vstřelila branku!
Italský favorit vede 2:0! Po nízkém centru z rohu hřiště míč propadl ke CRISTIANĚ GIRELLIOVÉ, která ho dopravila do sítě snad stehnem nebo břichem. Po proměněné penaltě se tak prosadila už i ze hry.

12

12. Cristiana GIRELLIOVÁ - 0:1

12

Itálie právě vstřelila branku!
A napodruhé už to CRISTIANA GIRELLIOVÁ zvládla! Reparát složila kopem do levé části branky, zatímco Schneiderová skočila z pohledu střelkyně doprava. Neměla tak žádný nárok.

12

Předčasně nakonec opravdu vyběhla gólmanka. Sydney Schneiderová (Jamajka) tak za nesportovní chování inkasovala žlutou kartu.

11

Cristiana Girelliová (Itálie) pokutový kop sice neproměnila, ale mrzet ji to nemusí. Pro předčasný výběh brankářky či jedné z jejich spoluhráček se totiž bude penalta opakovat.

10

Hra se obrátila a Bonanseaovou v pokutovém území podrazila Swabyová! Hlavní rozhodčí nechala pokračovat, ale po upozornění VAR dodatečně nařídila penaltu ve prospěch Itálie!

Jamajka – Itálie

0:5

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 12. Girelliová (pen.), 25. Girelliová, 46. Girelliová, 71. Galliová, 81. Galliová

Karty:   12. Schneiderová (JAM), 59. Shawová (JAM)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 9:3.

Jamajka: Schneiderová – Campbellová, Plummerová (C), A. Swabyová, Blackwoodová – Adamolekunová (76. Silverová), Solaunová, Ch. Swabyová (46. Sweatmanová), Asherová – Shawová, Greyová (66. Brownová).
Náhradníci: McClureová, Jamiesonová – Silverová, Hudsonová-Marksová, Shimová, Sweatmanová, Brownová, Cameronová, Bondová-Flaszaová, Carterová, Pattersonová, Matthewsová.

Itálie: Giulianiová – Guagniová (57. Boattinová), Gamaová (C), Linariová, Bartoliová – Bergamaschiová (65. Galliová), Giuglianová, Cernoiaová – Sabatinová, Girelliová (72. Giacintiová), Bonanseaová.
Náhradníci: Marchitelliová, Pipitoneová – Galliová, Rosucciová, Parisiová, Tarenziová, Serturiniová, Fusettiová, Boattinová, Maurová, Giacintiová, Tucceriová.

Rozhodčí: Keighleyová (NZL) – Jonesová (NZL), Salamasinaová (SAM)