Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Severní Makedonie – Rakousko

1:4

konec (1:1)

10.06.2019, 20:45 • National Arena Todor Proeski, Skopje • Skupina G • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 3.38 3.13 2.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Marcel Sabitzer, přichází Louis Schaub.

88

Střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází dvougólový Marko Arnautović, přichází Guido Burgstaller.

86

86. Konrad LAIMER - 1:4

86

Rakousko právě vstřelilo branku!
Další pojistku na rakouské vítězství připnul KONRAD LAIMER. Na levé straně vápna obdržel brejkovou přihrávku a s přispěním teče jednoho ze svých strážců zvýšil na 4:1.

84

Žlutá karta, kterou inkasuje Enis Bardhi (Severní Makedonie) za faul na Laimera.

82

82. Marko ARNAUTOVIĆ - 1:3

82

Rakousko právě vstřelilo branku!
Teď už je všechno v pořádku a MARKO ARNAUTOVIĆ dává svůj druhý gól! Domácí propadli ve středu hřiště a rázem z toho vzniklo přečíslení tři na jednoho. Centr od levého okraje šestnáctky mířil na zadní tyč a hlavičkový pokus skončil za zády přesunujícího se Dimitrievskiho. Nebojím se napsat, že je hotovo.

76

Reprezentanti Severní Makedonie si nepočínali dobře ani při svém dalším kopu z rohu hřiště a Darko Velkoski musel zatáhnout za záchrannou brzdu.

67

Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Boban Nikolov, přichází Ferhan Hasani.

62

62. Marko ARNAUTOVIĆ - 1:2

62

Rakousko právě vstřelilo branku!
Pokutový kop šel za mohutného pískotu provést MARKO ARNAUTOVIĆ. A s jeho exekucí se vůbec nepáral. Zavěšením míče pod břevno poslal favorita poprvé do vedení.

61

Egzon Bejtullai (Severní Makedonie) na levé straně šestnáctky podrazil Sabitzera! Kromě penalty sáhl rozhodčí Jeskov i k trestu žluté karty.

56

Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Ilja Nestorovski, přichází Marjan Radeski.

55

Střídání v týmu Severní Makedonie: ze hřiště odchází Eljif Elmas, přichází Kire Ristevski.

50

Informace z předchozího příspěvku se rozplynula jako pára nad hrncem. Rakouští fotbalisté totiž vlétli do šestnáctky a rozpoutali v ní pořádný uragán! Laimera s Lazarem ještě zblokovali obránci, ale proti Sabitzerově nebezpečné hlavičce už musel zasahovat Dimitrievski!

46

Poločasové střídání v týmu Rakousko: ze hřiště odchází Aleksandar Dragović, přichází Stefan Posch.

44

Rakušané se vrátili zpátky a průnikovou přihrávkou vybídli ke skórování Sabitzera. Ten prostřelil Dimitrievskiho a už chtěl zvedat ruce nad hlavu, proti tomu však byla tyčka!

39

39. Valentino LAZARO - 1:1

39

Rakousko právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Laimer si zleva seběhl ke středu osy a odcentroval na zadní tyč. VALENTINU LAZAROVI stačilo správně nastavit kopačku.

36

Po hlavičkovém souboji uvnitř pokutového území se za zády Lindnera rozezvučelo břevno! Teď měli Rakušané obrovské štěstí...

31

31. Goran Pandev (MAK)

31

Navýšit náskok Makedonie mohl Pandev! Na rožku malého vápna si naběhl na kolmou přihrávku a po jejím zpracování pálil z voleje do bližší šibenice. K rozpoutání druhé gólové radosti scházel metr, možná metr a půl.

27

První prohřešek. Za hrubost v osobním souboji dostal žlutou kartu Eljif Elmas (Severní Makedonie).

24

To snad není možné, co Arnautović zahodil! Rakouský hráč stál před brankářem úplně osamocený, ale míč napálil přímo do něj. Stejně dopadla i následná dorážka. To je k nevíře!

18

18. Martin HINTEREGGER - 1:0

18

Makedonie právě vstřelila branku!
Zápas má vzhledem ke svému předchozímu průběhu nečekaný vývoj! Alioski vysokým centrem hledal Pandeva, ale k míči měl blíže MARTIN HINTEREGGER. Jaké bylo překvapení, když si ho odhlavičkoval do vlastní sítě...

13

Druhá rakouská gólovka! Rozvinula ji zachycená přihrávka, kterou následně obdržel i Arnautović. Byl už za obranou, avšak bez pohybu, a tak raději nahrávkou doleva oslovil Sabitzera. Ten zkoušel před sebou stojícího gólmana prostřelit na bližší tyč, ale rozvlnil jenom boční síť.

1

Hosté vstoupili do zápasu Arnautovićovou šancí! Dimitrievski musel rychle padnout na zem, aby dělovku ze střední distance zneškodnil.

Severní Makedonie – Rakousko

1:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 18. Hinteregger (Alioski) (vla.) – 39. Lazaro (Laimer), 62. Arnautović (pen.), 82. Arnautović (Sabitzer), 86. Laimer

Karty:   27. Elmas (MAK), 61. Bejtullai (MAK), 76. Velkoski (MAK), 84. E. Bardhi (MAK)

Držení míče: 36 % : 64 %.
Střely na branku: 0:8. Střely mimo: 3:5. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:14.

Severní Makedonie: Dimitrievski – Ristovski, Bejtullai, Velkoski, Alioski – Nikolov (67. Hasani), E. Bardhi, A. Ademi, Elmas (55. Ristevski) – Pandev (C), Nestorovski (56. Radeski).
Náhradníci: Ilijev, Šiškovski – Toševski, Zajkov, Radeski, Trajkovski, Hasani, Markoski, Velkoski, Čurlinov, Ristevski.

Rakousko: Lindner – Lainer, Dragović (46. S. Posch), Hinteregger, Ulmer – Ilsanker – Laimer, Schlager – Lazaro, Arnautović (C) (88. Burgstaller), Sabitzer (90+2. Schaub).
Náhradníci: Pervan, Stankovic – S. Posch, Schaub, Gregoritsch, Vallci, Lienhart, Žulj, Kainz, Burgstaller, Onisiwo.

Rozhodčí: Jeskov – Mosjakin, Safjan (všichni Rusko)