Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Ukrajina – Lucembursko

1:0

konec (1:0)

10.06.2019, 20:45 • Arena Lvov, Lvov • Skupina B • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.11 9.75 19.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Vincent Thill u středového kruhu tak dlouho tahal Zinčenka, až si vykoledoval faul a zaslouženou žlutou kartu.

88

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Viktor Cygankov, přichází Eduard Sobol.

81

Gerson Rodrigues fantasticky přečetl kličku Zinčenka, kterému sebral míč a nebýt jeho faulu za žlutou kartu, tak i pelášil do protiútoku.

80

Střídání v týmu Ukrajina: ze hřiště odchází Jevhen Konopljanka, přichází Viktor Kovalenko.

77

Střídání v týmu Lucembursko: ze hřiště odchází Olivier Thill, přichází David Turpel.

67

Pár vteřin poté, co Moris snadno zastavil Konopljankovu střelu zpoza pokutového území, dostal Karavajev žlutou kartu za držení neúnavného Rodriguese.

59

59. Laurent Jans (LUX)

59

Vincent Thill překopl zeď a cpal míč do odkryté poloviny branky. Gólman Ukrajiny si povedeného kopu všiml včas a skokem k levé tyči balón vyrazil na roh.

56

Mykolenko šel nešikovně do skluzu v křídelním prostoru, kde zrovna útočil da Graça. Slovenský sudí odpískal faul a nařídil v hostující prospěch standardní situaci.

52

Střídání v týmu Lucembursko: ze hřiště odchází Daniel da Mota, přichází Stefano Bensi.

51

Gerson Rodrigues už nestihl zastavit a zabránit srážce poté, co v jeho blízkosti odkopl míč Serhij Kryvcov. Hostující útočník dokonce nevyvázl bez karty.

38

38. Christopher Martins Pereira (LUX)

38

Martins Pereira vyrazil na útočný výlet a nechal se zfaulovat Malinovským. Olivier Thill rozehrál standardní situaci na svého bratra, po jehož centru předvedl gólovou hlavičku prvně zmiňovaný Martins Pereira, ovšem kvůli signalizovanému ofsajdu se z vyrovnání radovat nemohl.

31

31. Ruslan Malinovskyj (UKR)

31

V tomto případě už to bylo mnohem zajímavější! Malinovského tvrdá rána padala pod břevno a jen jemná teč Morisovy rukavice přesměrovala míč nad branku.

30

Malinovskyj svým přímým kopem napálil da Motu, který vystartoval ze zdi příliš brzy. Hlavní sudí opět tasil žlutou kartu a nařídil opakování standardní situace.

29

Christopher Martins Pereira udělal velkou chybu v rozehrávce, kterou Olivier Thill hasil faulem na Konopljanku. O udělené žluté kartě nemohou být vedeny žádné debaty.

9

9. Taras Stěpaněnko (UKR)

9

Málem to bylo už o dva góly! Konopljanka se postavil k rozehrávce rohového kopu, který nasměroval k Stěpaněnkovi a ten trefil břevno!

6

6. Roman JAREMČUK - 1:0

6

Ukrajina právě vstřelila branku!
Favorit zápasu se už v šesté minutě dostává do vedení! Po rozehrávce na krátko se míč dostal k Malinovskému a ten ho fantasticky odcentroval na ROMANA JAREMČUKA, po jehož hlavičce se Moris natahoval marně.

Ukrajina – Lucembursko

1:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 6. Jaremčuk (Malinovskyj)

Karty:   56. Mykolenko (UKR), 67. O. Karavajev (UKR), 81. Zinčenko (UKR) – 29. O. Thill (LUX), 30. da Mota (LUX), 51. Rodrigues (LUX), 90+4. V. Thill (LUX)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 5:3. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:13.

Ukrajina: Pjatov (C) – O. Karavajev, Kryvcov, Matvijenko, Mykolenko – Stěpaněnko, Malinovskyj – Cygankov (88. Sobol), Zinčenko, Konopljanka (80. Kovalenko) – Jaremčuk.
Náhradníci: Lunin, Pankiv – Bezus, Burda, Kovalenko, V. Kravec, Marlos, Šaparenko, Šepeljev, Šved, Sobol, Plastun.

Lucembursko: Moris – Chanot, Martins Pereira, Gerson – Jans (C), O. Thill (77. Turpel), V. Thill, Barreiro, da Graça – Rodrigues, da Mota (52. Bensi).
Náhradníci: Kips, Schon – Bensi, Holtz, Jänisch, Mahmutović, Malget, Selimovic, Sinani, Skenderovic, Turpel.

Rozhodčí: Kralović – Štrbo, Weiss (všichni SVK)