Menu

Fotbal

Kvalifikace ME

Česko – Černá Hora

3:0

konec (1:0)

10.06.2019, 20:45 • Andrův stadion, Olomouc (kapacita: 12 566 míst) • Skupina A • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Tipsport: 1.4 4.99 8.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Nebojša Kosović nabízel do českého vápna velice zajímavou přihrávku, jenomže Čelůstka stačil do trajektorie přízemního pokusu vložit kopačku. Vaclík spolu se spoluhráči si mohou relativně oddechnout.

90

Rozhodčí nastavuje 3 minuty nad standardní hrací čas!

88

Jaroslav Šilhavý si připravil zajímavé střídání. Za potlesku ve stoje odchází ze hřiště Patrik Schick, autor či spoluautor hned dvou branek. Na jeho místo se dostává Libor Kozák.

85

Černá Hora si připravila své třetí střídání, místo Stefana Mugošy se na plac podívá Fatos Bećiraj.

82

82. Patrik SCHICK - 3:0

82

Česko právě vstřelilo branku!
Domácí výběr se dostává do tříbrankového vedení! PATRIK SCHICK prokázal svou povahu ofenzivního zabijáka a nechal si při penaltovém kopu spadnou Milana Mijatoviće na opačnou stranu a sám napálil míč do levé šibenice. Tohle bylo excelentně kopnuto!

80

Za protesty proti verdiktu sudího obdržel Marko Vešović (CHO) žlutou kartu.

80

80. Penaltový zákrok

80

Byla nařízena penalta pro český tým po faulu Vujačiće na Patrika Schicka!

74

Druhé střídání na straně českého výběru. Místo Jakuba Jankta si olomoucký trávník v zápase okusí Ladislav Krejčí.

72

72. Vaclík skvěle vychytal Jovoviće

72

Tomáš Vaclík předvedl exkluzivní zákrok! Pavelka jakoby podcenil fyzický fond Vladimira Jovoviće, který vlétl do vápna za odraženým míčem a mezírkou mezi stopery se dostal ke střelbě. Vyběhnutý Tomáš Vaclík ale reflexivním zákrokem ukradl soupeři gól.

67

Černá Hora podruhé v tomto duelu střídá, na pozici Nikoly Vukčeviće se dostává Vukan Savičevič.

64

64. Na Kopicův centr Schick nedosáhl

64

Patrik Schick mohl být znovu hrdinou! Po krásném centru z pravé strany po standardní situaci se tlačil k hlavičce, vysoký míč jen o pár milimetrů netrefil. Černohorští hráči si mohou pořádně oddechnout.

63

Igor Vujačić (CHO) až příliš tvrdě srazil k zemi při brejku Krále, což okamžitě registroval i ruský sudí. Černohorský obránce dostává rázem žlutou kartu.

60

Černá Hora poprvé v zápase střídá. Místo Adama Marušiće jde v této chvíli do hry Marko Janković.

49

49. Boris KOPITOVIĆ - 2:0

49

Česko právě vstřelilo branku!
Dvoubrankové vedení! Genialita Patrika Schicka opravdu převyšuje tuzemské ofenzivní standardy posledních let. Nejprve si položil Vujačice a následně se zajímavým přízemním centrem postaral o vlastní branku Černohorců. Při skluzu totiž s sebou vzal balón BORIS KOPITOVIĆ. Milan Mijatović byl už v pádu na opačnou stranu.

44

44. Králova střela protáhla Mijatoviće

44

Alex Král nebyl daleko od druhé české trefy! Po krásném sklepnutí od Schicka se dostal na pravé straně do brejku, který zakončil hodně nadějnou střelou na protilehlou tyč. Milan Mijatović předvedl fantastický zákrok konečky prstů, situaci uklidňuje Adam Marušić, který přebral odražený balón.

39

Kouč Jaroslav Šilhavý si připravil první střídání. Místo Lukáše Masopusta se hřiště podívá Jan Kopic.

36

36. Marušićovu střelu srazil na roh Suchý

36

Adam Marušić se dokázal dostat po krásné patičce spoluhráče až do brejku, nicméně zde jeho přízemní pokus zastavil Suchý clonou. Černohorci ale budou kopat rohový kop.

32

32. Schick zakončoval v těžké pozici

32

Tak to byla velká šance! Patrik Schick ukázal talent na ofenzivní činnost na velkém radiu, když tentokrát zkoušel ramenem či hlavou dorazit vysoký centr Kadeřábka. Brankář Milan Mijatović jeho přízemní pokus jen tak tak stačil vyrazit konečky prstů.

23

A další žlutá karta. Začíná se nám to tedy povážlivě vyostřovat, tentokrát ji obdržel Patrik Schick (CZE), který trefil loktem Vujačiće při souboji ve vzduchu.

22

22. Mugoša českou zeď neprostřelil

22

Stefan Mugoša ani nadvakrát nedokázal prostřelit poctivě postavenou českou zeď, domácí výběr si tak musí pořádně oddechnout. Černohorci prováhali obrovskou tutovku.

21

A je tady velká komplikace! Marek Suchý (CZE) se při snaze o trefení vysokého centru na ose vápna ohnal po černohorském forvardovi, je z toho standardka přímo z hranice šestnáctky pro Černou Horu.

18

18. Jakub JANKTO - 1:0

18

Česko právě vstřelilo branku!
A je tady první trefa zápasu! Premiérovou branku v národním týmu si připisuje JAKUB JANKTO, který se dostal na levé straně ke krásnému centru Kadeřábka a parádní ranou placírkou se trefil na vzdálenější tyč. Brankář Milan Mijatović nestačil na tuto bombu ani reagovat, rukou nakonec jen při svém tarzaním skoku promáchl.

15

A další žlutá karta! Marko Bakić (CHO) totiž použil při souboji s Králem na půlící čáře dost ostentativně ruce, slávistický talent se musel pořádně oklepat.

14

Filip Novák (CZE) si nyní vysloužil žlutou kartu po tvrdším zákroku na Vešoviće před pokutovým územím. Ruský arbitr byl neúprosný i přesto, že faul nevypadal až tak zákeřně.

Česko – Černá Hora

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 18. Jankto (Kadeřábek), 49. Kopitović (vla.), 82. Schick (pen.)

Karty:   14. Novák (CZE), 21. Suchý (CZE), 23. Schick (CZE) – 15. Bakić (CHO), 63. Vujačić (CHO), 80. Vešović (CHO)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:1. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:10.

Česko: Vaclík – Kadeřábek, Čelůstka, Suchý (C), Novák – T. Souček, Pavelka – Masopust (39. J. Kopic), Král, Jankto (74. Krejčí) – Schick (88. Kozák).
Náhradníci: Koubek, O. Kolář – Brabec, Coufal, Kalas, Krejčí, Sadílek, Kozák, Doležal, J. Kopic, Bořil, Vydra.

Černá Hora: Mijatović – Marušić (60. M. Janković), Vujačić, Kopitović, R. Radunović – Kosović, N. Vukčević (C) (67. Savičevič) – Vešović, Bakić, Jovović – Mugoša (85. Bećiraj).
Náhradníci: Petković, Ljuljanović – Hočko, Boljević, Tomašević, M. Janković, Bećiraj, Savičevič, Lagator, Šćekić, Hakšabanović, Lončar.

Rozhodčí: Bezborodov – Dančenko, Gavrilin (vš. RUS)

Diváci: 11565