Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference Markéty Vondroušové po postupu do finále Roland Garros

konec

07.06.2019, 14:30 • Paříž • Marek Bartošík

To je od nás vše. Děkujeme vám za pozornost. (14:37:04)
Markéta Vondroušová o finále: "Na finále přijede hodně lidí. Rodina, lidé z týmu."
Markéta Vondroušová o Sokolovu: "Má asi 20 tisíc obyvatel. Je to malé město. Myslím, že mě tam každý zná. Dostávám odtud spoustu zpráv. Není tam moc lidí, kteří hrají finále grandslamu."
Markéta Vondroušová o zprávách od ostatních: "Bára Strýcová mi volala, byla nadšená, hrozně řvala."
Markéta Vondroušová o centrálním dvorci na Roland Garros: "Na centrálním kurtu Phillipa Chatriera jsem ještě ani nestála, jen jsem na něm viděla hrát Lucii Šafářovou finále v roce 2015. Fandila jsem jí. Bylo to skvělé."
Markéta Vondroušová o programu turnaje: "Mluvila jsem o tom s představiteli WTA, také nebyli šťastní. Ale ráda hraji od 11 hodin."
Markéta Vondroušová o finálové oponentce Ashleigh Bartyové: "Hrála jsem s ní dvakrát, na antuce ještě ne. Bude to něco jiného. Hraje skvěle, mixuje stejně jako já. Bude to zajímavé finále. Zkusím se soustředit a být v klidu."
Markéta Vondroušová o tom, že hrála semifinále na třetím největším kurtu: "Bylo to divné hrát tam semifinále. Jsem ve finále, ale ještě jsem nehrála na centrálním kurtu. Déšť a tak. Nemyslím, že by to tak mělo být."
Markéta Vondroušová o své hře: "Na kurtu se bavím, hraji dobře. Je to něco velkého."
Markéta Vondroušová o úsměvech na kurtu: "To ale byl krásný úder. Snažím se být pozitivní."
Markéta Vondroušová o kraťasech: "Jsou moje. Jsem špatná."
Markéta Vondroušová o tiebreaku druhého setu: "Jsem ráda, že jsem v tiebreaku udržela nervy. Minulý zápas jsem na svůj mečbol udělala dvojchybu. Jsem ráda, že se to nestalo."
Markéta Vondroušová o prvním deseti fiftýnech, které všechny prohrála: "Byla jsem trochu nervózní, ona odehrála několik míčů skvěle. Snažila jsem se z toho nic nedělat."
Markéta Vondroušová o postupu do grandslamového finále: "Je to úžasné, nejlepší týden mého života. Jsem spokojená se vším. Skvělá věc."
Markéta Vondroušová na Roland Garros válí. Devatenáctiletá tenistka ze Sokolova v semifinále porazila po obratech v obou setech ranařku Johannu Kontaovou 7:5, 7:6(2) a zítra ji čeká bitva o grandslamovou trofej proti Ashleigh Bartyové.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:30.

Tisková konference Markéty Vondroušové po postupu do finále Roland Garros

konec