Menu

Fotbal

Americká MLS

LA Galaxy – New England Revolution

1:2

konec (0:1)

03.06.2019, 04:30 • StubHub Center • Ondřej Belák

Tipsport: 1.48 4.66 5.81 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mne je to vše. Přeji povedený vstup do nového týdne! (06:44:15)
Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:9.
Revolution překvapivě vítězí v Los Angeles!

Do dvougólového vedení poslal hosty v úniku Teal Bunbury. Náskok mohl být ještě výraznější, kdyby New England dvakrát nemířila do brankové konstrukce. Favorit se dlouho hledal. Zlatan Ibrahimović, který téměř celý zápas hrál bez zájmu, však předvedl senzační nůžky a vrátil své barvy do boje o body. Ten byl marný i kvůli tomu, že Polenta neskutečnou dělovkou trefil v poslední akci zápasu břevno. Galaxy tedy prohrávají třetí domácí zápas v řadě, zatímco soupeř si může užít nečekané, avšak o to cennější vítězství.

90+7

Konec zápasu.

90+6

Tak to je neuvěřitelné! Rozhodčí nechal pokračovat domácí tlak i po konci avizované pětiminutovky. Dos Santos prudce nacentroval do šestnáctky. Beci New England odvrátili míč za pokutové území a neskutečně se předvedl stoper Galaxy Diego Polenta, jenž napálil kulatý nesmysl ze vzduchu a z dálky trefil výstavním volejem břevno!

90+5

Po útočném faulu Zlatana Ibrahimoviće si pro balon došel Brad Knighton, jenž si jej v klidu postavil na místo přestupku a odkopne jej do bezpečných vod.

90+4

Ibrahimović vsadil na razanci, jenže také v tomto případě otiskl ránu pouze do dobře postavené zdi New England. Nastavení se chýlí ke konci.

90+3

Zlatan Ibrahimović působí jako magnet, všechny nákopy míří na něj. Teď se chystá k exekuci volného přímého kopu, a to z pozice příhodné pro praváka.

90+3

Brad Knighton se vydal daleko ze své klece, aby odkopl volný míč. Netrefil jej ideálně, nicméně měl štěstí, žádného protihráče nezasáhl.

90+2

Ibrahimović si i v nastavení našel čas na sportovní vrácení míče soupeři. Čas běží a Revolution stále drží protivníka daleko od brány.

90+1

Znovu se nastavuje pět minut! Po faulu Kitchena jiskřily emoce, zase se tedy chvíli nehrálo. Vzhledem ke kouskování hry se domácí nemohou dostat do souvislého tlaku.

90

První žlutá karta pro hosty, za přestupek na útočné polovině si ji prohlíží Juan Agudelo (NER).

90

Střídání v týmu New England Revolution: ze hřiště odchází Penilla, přichází Buchanan.

89

Nějakou dobru už na zemi leží Penilla. Autor první branky zřejmě dostal křeč, samozřejmě to ale může být i taktický prvek. Penilla se zvedá a sám jde střídat.

87

Ibrahimović po svém výstavním gólu rázem ožil a je ho plné hřiště. Švédský útočník se ale možná až moc snaží brát zodpovědnost na sebe a Pontius se zlobí, že nedostal přihrávku.

86

Efrain Alvarez krásně viděl otevřenou ulici, do které zabíhal krajní bek Skjelvik. Bohužel pro domácí ale dal míči přílišnou razanci a bude se vykopávat od brány Revolution.

84

84. IBRAHIMOVIĆ - 1:2

84

Tým LA Galaxy právě vstřelil branku! A právě po dlouhém Steresově vhazování přichází senzační gól! Míč se v pokutovém území několikrát odrazil, až se dostal ke ZLATANU IBRAHIMOVIĆOVI, který si dvěma dotyky připravil balon k nůžkám a následně dokonale střihl. Fotbalová paráda a Los Angeles ještě žije!

84

DeJuan Jones prožívá velmi dobrý zápas. Od míče oddělil Pontiuse, domácí tak budou muset v akci pokračovat přes autové vhazování.

LA Galaxy – New England Revolution

1:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 84. Ibrahimović – 45. Penilla, 60. Bunbury

Karty:   24. Ibrahimović (GAX), 73. Álvarez (GAX) – 90. Agudelo (NER)

Držení míče: 62 % : 38 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 7:7. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:9.

LA Galaxy: Bingham – Steres, González, Polenta, Skjelvik – Lletget (10. Pontius), dos Santos, Corona – Álvarez (79. Kitchen) – Ibrahimović (C), Antuna (46. Alvarez).
Náhradníci: Lampson – Romney, Pontius, Alvarez, Cuello, Kitchen, Boateng

New England Revolution: Knighton – Bye, Farrell, Anibaba, Jones – Luis Caicedo – Fagúndez (83. J. F. Caicedo), Agudelo, Gil (C), Penilla (90. Buchanan) – Bunbury.
Náhradníci: Cropper – Mlinar, Zahibo, Buchanan, Caldwell, Firmino, Juan Fernando Caicedo.

Rozhodčí: Chilovicz.