Menu

Fotbal

Liga mistrů

Tottenham Hotspur – Liverpool FC

0:2

konec (0:1)

01.06.2019, 21:00 • Wanda Metropolitano, Madrid • Finále • Vendula Zdražilová

Tipsport: 4.13 3.66 1.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Jordan Henderson zvedl se spoluhráči nad hlavu ušatý pohár pro vítěze Ligy mistrů.

Medailový ceremoniál je u konce. Kapitán Henderson už převzal pohár a společně s ním i celý liverpoolský tým, který s ním křepčí po pódiu. Tímto je tedy letošní sezóna Ligy mistrů u samého konce.

A je to tady. Nyní přicházejí na řadu hráči Liverpoolu s realizačním týmem a za obrovského aplausu si tak jdou pro ten nejcennější pohár. Pro pohár pro vítěze Ligy mistrů v ročníku 2018/2019. Ale nejprve převzali zlaté medaile. Ten nejdůležitější okamžik nastane za malou chvíli.

90

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Sadio Mané, přichází Joe Gomez.

87

87. Divock ORIGI - 0:2

87

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak to je pro Tottenham možná konec všem nadějím. Soupeř totiž v sedmaosmdesáté minutě odskakuje do dvoubrankového náskoku. Milner zahrál rohový kop, míč se poté odrazil na levou stranu v pokutovém území, kde tvrdou střelou levačkou poslal balon ke vzdálenější tyči DIVOCK ORIGI – 0:2. Asistence: Joël Matip.

81

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Dele Alli, přichází Fernando Llorente.

80

80. Se střelami Sona i Lucase Moury si poradil Alisson.

80

Dvě rychlé akce Tottenhamu znamenaly dva zákroky pro brankáře Liverpoolu. Alisson nejprve zlikvidoval střelu Sona, následně pak i pokus Lucase Moury!

79

79. Dele Alli hlavičkoval nad bránu.

79

Harry Kane našel dlouhým nákopem Trippiera. Ten poslal míč do pokutového území pro Dele Alliho, jenž poté hlavou kousek před malým vápnem poslal balon nad branku soupeře!

74

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Moussa Sissoko, přichází Eric Dier.

69

69. Moc nescházelo a James Milner zdvojnásobil vedení Liverpoolu.

69

Tohle už byla velká šance Liverpoolu. Přízemní projektil vyslal James Milner. Lloris nestačil zareagovat a jen pak přihlížel, jak míč končí těsně vedle jeho levé tyče!

67

Červení se přihrávkami dostali před branku Tottenhamu, kde vyslal Trent Alexander-Arnold nepříjemnou střelu, po které však jeden z hráčů Tottenhamu odhlavičkoval do bezpečí. Je z toho rohový kop pro Liverpool.

66

Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Harry Winks, přichází Lucas Moura.

62

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Georginio Wijnaldum, přichází James Milner.

58

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Roberto Firmino, přichází Divock Origi.

45+1

Christian Eriksen měl ideální pozici ke střele na oblouku před velkým vápnem, jenže tu příliš uspěchal a branku Alissona přestřelil. Nicméně to byla po dlouhé době aspoň šance na straně Tottenhamu.

38

38. Nebezpečnou střelu Robertsona vytáhl nad břevno Lloris.

38

Andrew Robertson vyslal z hranice velkého vápna střelu, která mířila na branku Tottenhamu. Hugo Lloris pak rukavicí vyškrábl míč na rohový kop!

17

17. Dalekonosná střela Alexandera-Arnolda skončila vedle vzdálenější tyče.

17

Arnoldova střela kousek před velkým vápnem skončila vedle pravé tyče z pohledu Llorise. Tato akce nevzbudila tedy žádný povyk, ovšem polonahá žena uprostřed hřiště ano. Chvilku se tak hrát nebude, neboť bylo potřeba nečekanou návštěvu na hřišti odvést mimo.

2

2. Mohamed SALAH - 0:1

2

Liverpool právě vstřelil branku!
Na značku pokutového kopu si míč postavil MOHAMED SALAH a poté s jasným přehledem nařízenou penaltu proměnil, brankáři Tottenhamu tak nedal sebemenší šanci – 0:1. Finále Ligy mistrů tak Liverpool otevírá už ve druhé minutě.

1

1. Mané trefil do ruky Moussu Sissoka a byla z toho penalta pro Liverpool.

1

Ruku Sissoka ale ještě prozkoumalo video, vše je potvrzeno, penalta pro Liverpool!

1

Hráči Liverpoolu se hned dostali do velké šance a po ruce v pokutovém území sudí nařizuje pokutový kop! To je začátek pro hosty jako hrom!

Před samotným výkopem ještě bude uctěna minutou ticha památka zesnulého někdejšího hráče Arsenalu, Josého Antonia Reyese, který v pětatřiceti letech zahynul při autonehodě.

Tottenham Hotspur – Liverpool FC

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 2. M. Salah (pen.), 87. Origi (Matip)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:9. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 5:6.

Tottenham Hotspur: Lloris (C) – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Moussa Sissoko (74. Dier), Winks (66. Lucas Moura) – Alli (81. F. Llorente), Eriksen, Son Hung-min – Kane.
Náhradníci: Vorm, Gazzaniga – D. Sánchez, Lamela, Wanyama, Dier, Walker-Peters, F. Llorente, Foyth, Aurier, Lucas Moura, Davies.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk, Robertson – Henderson (C), Fabinho, Wijnaldum (62. Milner) – M. Salah, Firmino (58. Origi), Mané (90. Joe Gomez).
Náhradníci: Mignolet, Kelleher – Lovren, Milner, Joe Gomez, Sturridge, A. Moreno, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Brewster, Origi.

Rozhodčí: Damir Skomina – Jure Praprotnik, Robert Vukan (všichni Slovinsko)

Diváci: 52 212