Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference Lucie Šafářové po posledním vystoupení na French Open

konec

29.05.2019, 17:15 • Marek Bartošík

To je od nás vše. Děkujeme vám za pozornost. (17:35:47)
Lucie Šafářová o rozhodnutí skončit: "Přemýšlela jsem dlouho. Brala jsem v potaz své zdravotní problémy, obrovskou konkurenci. Už jsem na okruhu nebyla tak šťastná, jako dřív. Rozhodla jsem se, že je pravý čas skončit. Nechtěla jsem mít z tenisu špatné vzpomínky. Samozřejmě jsem to konzultovala s mými blízkými."
Lucie Šafářová o Bethanii Mattekové-Sandsové: "Bethanie je speciální. Je vtipná, zvláštní. Já jsem byla ta klidnější, ona ta bláznivější. Začalo to trochu šťastně. Ona se vracela po zranění a já jsem neměla parťačku. Bylo pro mě smutné, když v Paříži nemohla nastoupit."
Lucie Šafářová o zdravotních problémech: "Zjistíte, že zdraví je v životě nejdůležitější. Pak na výsledku tolik nezáleží."
Lucie Šafářová vzpomíná: "Pamatuju si dlouhé zápasy. Třeba ten ve Stuttgartu, který jsem těsně prohrála se Šarapovovou."
Lucie Šafářová o své kariéře: "Mám za sebou skvělé výsledky. Zažila jsem různé kultury. Tenisový život je skvělý. Ale já právě teď preferuji více klidu."
Lucie Šafářová o své budoucnosti: "Teď si vezmu dlouhou dovolenou. A pak uvidím. U tenisu zůstanu. Zatím ale nevím, co budu dělat."
"Nebude mi chybět cestování. A samozřejmě tvrdá dřina, když se člověku nechce. Tento sport i po letech miluji, jsem ráda na kurtu. Soutěžení mi bude chybět."
Lucie Šafářová o své poslední spoluhráčce: "Dominika je moje kamarádka. Chtěly jsme si to užít, což se povedlo. Je hezké se řádně rozloučit."
Lucie Šafářová bezprostředně po konci kariéry: "Jsem ráda, jaké to bylo. Je speciální končit právě v Paříži."
Lucie Šafářová dnes definitivně končí svou bohatou tenisovou kariéru. V úvodním kole čtyřhry na French Open společně s Dominikou Cibulkovou podlehly páru Keninová, Petkovičová 4:6 a 0:6.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 17:15.

Tisková konference Lucie Šafářové po posledním vystoupení na French Open

konec