Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Králův Dvůr – TJ Štěchovice

4:2

konec (2:0)

29.05.2019, 17:00 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • 34. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.75 3.3 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Králova Dvora, který svého soupeře porazil poměrem 4:2. Domácí vstupovali do druhého poločasu za dvoubrankového náskoku, který posléze ještě navýšili o jednu trefu. Štěchovice se ale nevzdaly, ba naopak se dostaly k dvěma kontaktním brankám. Najednou měli domácí hráči namále, avšak nakonec se jim podařilo vstřelit uklidňující čtvrtou branku, která nakonec byla tou poslední. Králův Dvůr tak bere z tohoto zápasu plný počet bodů. (18:53:05)

90+1

Konec zápasu.

90+1

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Petr, přichází Břetislav Vlasák.

90

Druhý poločas bude nastaven o jednu minutu.

89

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jakub Balšánek, přichází Jakub Nejedlý.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme, zda budeme sledovat nastavení řádné hrací doby.

88

K míči se nyní dostal hostující brankář Kohoutek, který rozehrával na pravou stranu, kde jeho celek hodně rychle přišel o balón.

87

Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Jakub Lukavský, přichází Šimon Těžký.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, o vítězi je pomalu a jistě rozhodnuto. Ještě ale rozhodně nepředbíhejme.

82

Napříč pokutovým územím se snášel velice nebezpečný centr, jenž nakonec neusedl na hlavu žádného z hráčů. Domácí zakládají protiakci.

81

Ihned po rozehrávce musel hlavní sudí řešit situaci v domácí šestnáctce, kde si nakonec nedovoleným zákrokem pomohl Jakobovský.

80

Střídání v týmu TJ Štěchovice: ze hřiště odchází Jakub Košata, přichází David Novák.

79

79. NOVÁK - 4:2

79

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět! Naopak byl na pořadu dne další rohový kop pro Králův Dvůr. Balšánek tentokráte kroutil svůj centr na přední tyč, kde se ve vzduchu dokázal prosadit kolega RUDOLF NOVÁK, který propálil brankáře.

79

Právě Bican chtěl roztáhnout hru na levou stranu, kde si nabíhal kolega Petr, jenž vybojoval autové vhazování pro svůj celek.

78

Balšánek rozehrál i tuto standardní situaci, přičemž přenášl hru na pravou stranu, kde posílal míč zpět do šestnáctky Bican.

77

Logicky tak přišel na řadu další rohový kop pro domácí. Balšánek mířil k hranici malého vápna, kde se podařilo zakročit Batkovi.

76

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jiří Sedláček, přichází Jiří Rešl.

75

Hodně drzým průnikem to zkoušel Kůžel, který dokonce vypálil z velice ostrého úhlu, avšak brankář Kohoutek si s tímto pokusem poradil.

74

Krček tentokráte odkopával pouze do země Štěchovic, které si vybojovaly autové vhazování z pravé strany. Domácí se budou muset bránit.

73

Přihrávka podél autové čáry směřovala na Lukavského, který si narazil s kolegou. Následný centr ale nebyl ničím nebezpečný,

72

Krček tak pochopitelně nepospíchal s odkopem, nakonec si na druhé straně hrací plochy vybral Kůžela, jenž tentokráte zvítězil v souboji.

71

Vysokým centrem do pokutového území to zkoušel obránce Košata, jehož nabídka přinesla menší závar, přičemž se jako poslední dotkl míče Woitek,

70

Najednou to je jen o jednu branku a domácí celek to bude mít ještě hodně složité. Soupeř má totiž na vyrovnání dostatek času.

69

69. WOITEK - 3:2

69

Štěchovice právě vstřelily branku!
Tak ono to bude ještě hodně zajímavé! Štěchovice se totiž bleskovým způsobem dostaly k pokutovému území soupeře, kde se o zakončení postaral LUKÁŠ WOITEK, jehož velice přesná rána nakonec skončila za brankářem Krčkem.

64

64. VOLEŠÁK - 3:1

64

Štěchovice právě vstřelily branku!
Rázem máme sníženo! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil zkušený LADISLAV VOLEŠÁK, který zvolil zakončení k pravé tyči, zatímco se brankář Krček vydal k opačné konstrukci.

64

Je tu pokutový kop pro Štěchovice!

63

Na opačné straně se k hlavičkovému pokusu dostal Batka, který hlavičkoval doprostřed. Krček neměl sebemenší starosti.

62

Hlavní sudí nakone přispěchal, aby zkontroloval zdravotní stav, který nebyl nikterak vážný. Naopak se brankář Kohoutek sám ujal odkopu.

61

Navíc se po zablokované ráně dostal k rohovému kopu Balšánek. Jeho centr dokázal ukrýt do náruče Kohoutek, který byl faulován.

60

Z hodně velké vzdulenosti zkoušel své štěstí domácí Kůžel, který zhruba z pětadvaceti metrů mířil nad branku, což Kohoutka nevyplašilo.

59

Volného kopu se nakonec ujal sám brankář Krček, který míč posílal daleko na druhou stranu, kde Kůžel nedokázal najít Bicana.

58

Padající bochánek nakonec usedl na hlavu Woitka, který zkoušel prodlužoval za sebe, na což brankář Krček nikterak nereagoval – odkop.

57

Hlavní sudí na chvíli ponechal výhodu, avšak poté přeci jenom pískl do své píšťalky. Volešák bude zahrávat od středového kruhu.

56

Z levé strany se o centrovanou nabídku postaral Košata, který svým centrem nenašel kolegu. Záhy se v ofsajdu ocitl Kůžel.

55

S trochou štěstí se v šestnáctce dostal k míči domácí Balšánek, jehož kostrbaté zakončení nakonec skončilo v náruči brankáře.

54

Po něm se balón dostal až do moci brankáře Kohoutka, jehož rychlá rozehrávka našla nohu soupeře, kterým byl Kůžel.

53

Králův Dvůr se na malý moment přiblížil k pokutovému území, avšak tam se moc dlouho nezdržel. Naopak si Bouček vyzkouší další aut.

52

Obrannou povinnost si splnil hostující Košata, který raději odehrál hrací předmět ven z hrací plochy, aut pro protihráče.

51

Hostující celek má před sebou hodně složitý úkol, prohrává totiž o tři branky. I tak do konce zápasu zbývá ještě celkem dost času.

50

Žlutou kartu dostává Lukáš Batka (TJ Štěchovice).

49

Na jistotu se rozhodl zahrát domácí zadák Zelenka, který před dotírajícím protihráčem odehrál míč do moci brankáře Krčka.

48

48. SEDLÁČEK - 3:0

48

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
Je tu další branka v hostující svatyni! JIŘÍ SEDLÁČEK si ve středu hrací plochy dokázal narazit, načež se sám dostal až před brankáře, kterého překonal přízemní střelou pravou nohou. Štěchovice to budou mít hodně složité.

48

Na pořadu dne byl další rohový kop, ke kterému se i v tomto případě postavil Balšánek, jehož centr přinesl zakončení nad branku.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, jenž budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Dominik Dolák, přichází Jiří Bican.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl hned dva přesné zásahy. V úvodu utkání jsme sledovali vyrovnanou podívanou, přičemž mírně aktivnějším celkem byli hosté. Následně se ale Králův Dvůr dostal do kýženého vedení, načež o pár minut později dokázal své vedení navýšit o další branku. Králův Dvůr je v tomto utkání nesmírně efektivní, soupeř to tak ve druhém dějství bude mít hodně složité.

45

První poločas skončil.

43

Na druhé straně se Nehoda dostal k rozehrávce autového vhazování, po které se rozhodl přenést hru na osamoceného Jakobovského.

42

Tak tady moc nescházelo! Jeden z domácích si našel volný míč, který nekompromisním způsobem napálil do horní konstrukce.

42

Málem se rýsovala finální přihrávka pro Batku, avšak tento záměr dokázal včas přeseknout pozorný Novák. Následně hosté vybojovali aut.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

39. SEDLÁČEK - 2:0

39

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
V krátkém časovém sledu přichází další branka domácích! Do pokutového území Štěchovic se nastěhovala pořádná smečka protihráčů, k centru se dostal kapitán Balšánek, který v tomto případě našel hlavu JIŘÍHO SEDLÁČKA, jenž pohotově propálil brankáře.

37

37. HELL - 1:0

37

Králův Dvůr právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! K rozehrávce rohového kopu se totiž postavil kapitán Balšánek, který svůj centr stočil velice nebezpečně směrem do branky, kde brankář Kohoutek vyrážel pouze před sebe, kde byl s pohotovou dorážkou připravený obránce MICHAL HELL.

36

Na řadu přišla další velice slibná standardka pro Štěchovice. Nabídka byla natolik nebezpečná, že proletěla kousek vedle branky.

35

Volešák to zkoušel hodně vysokým centrem, který si i tentokráte našel hlavu protihráče. Následný atak hostů skončil ztrátou míče.

34

K nedovolenému zákroku musel sáhnout domácí Hell, který zcela evidentně nestíhal protihráče. Nakonec se to obešlo bez kartónku.

33

Po zablokované střele přišel na řadu rohový kop, který ani tentokráte nepřinesl nic vážnějšího. Naopak míč směřoval vysoko nad.

32

O dalekonosné autové vhazování se zapříčinil Košata, po jehož nabídce se málem k centru dostal Woitek. Štěchovice budou ještě vhazovat.

31

Nakonec jsme sledovali další zakončení, o které se v tomto případě postaral hostující Lukavský. Jeho rána levou směřovala vedle.

30

Opět se k míči dostal brankář Kohoutek, který tentokráte odkopával z jedničky, přičemž sudí odhalil nedovolený zákrok ve středu.

29

Přihrávka křížem měla na pravém křídle najít Doláka, což se ale nepodařilo. Záhy jeden z domácích odkopával do zámezí, na řadu přijde aut.

28

K výkopu od své branky se postavil brankář Kohoutek, který na druhé straně dokázal najít jednoho ze spoluhráčů, jenž našel pouze nohu Hella.

27

Novák nyní sáhl k nedovolenému zákroku kousek od vlastního pokutového území, avšak zakončení nakonec směřovalo vedle branky.

26

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jenž nám nepřinesla žádný přesná zásah. Zatím platí, že sledujeme vyrovnanou podívanou.

25

Štěchovice zahrávaly už šestý rohový kop tohoto zápasu, avšak ani tato rozehrávka nepřinesla mic nebezpečnější, domácí se ubránili.

24

Přihrávka k hranici pokutového území měla směřovat na Jakobovského, který se přes blok protihráčů neměl šanci dostat.

23

Na pravou stranu hrací plochy si seběhl hostující Lukavský, jenž ihned centroval pod sebe, kde žádný ze spoluhráčů míč netrefil.

22

Na druhé straně jsme sledovali zisk dalšího rohového kopu. I tentokráte si ho vzal na starost Volešák, načež se k zakončení dostal Batka.

21

Králův Dvůr se před malým momentem snažil proniknout do pokutového území soupeře, avšak nakonec fauloval napadající Černý.

16

O provedení autového vhazování se postaral hostující Novák, který navázal na kombinaci svého celku, jenž skončila kousek před vápnem.

15

Aby toho nebylo málo, tak nápor hráčů Štěchovic přinesl zablokovaný centr, po kterém následoval další roh, který za sebe odvracel Petr.

14

Na pořadu dne byl další rohový kop pro Štěchovice. Ten se k němu opět postavil velezkušený Volešák, jehož centr přinesl menší závar.

13

Před malým momentem jsme sledovali zakončení v podání domácího Doláka, jenž svůj pokus nasměroval daleko vedle branky.

12

K odkopu od své branky se dostal domácí brankář Krček, který to zkusil konstruktivní rozehrávkou do strany, kde číhal Novák.

11

Králův Dvůr nyní kombinoval ve středu hrací plochy, kde ale celkem rychle přišel o balón. Nyní se na druhou polovinu žene soupeř.

10

Domácím se nyní podařilo zasáhnout před vlastním pokutovým územím, postaral se o to velice aktivně hrající Bouček.

9

Štěchovice měly k dispozici standardní situaci z dobré pozice. K míči se postavil Košata, jehož nebezpečná nabídka skončila u Krčka.

8

Nakonec se o centrovanou nabídku do pokutového území postaral Kůžel, který našel nohu protihráče. Také hosté se ženou kupředu.

7

Na pořadu dne byl úvodní rohový kop, o který se postaral hostující Volešák. Jeho centr nic nepřinesl, na opačné straně se rýsuje protiútok.

6

Králův Dvůr si nyní prohrával s míčem na vlastní polovině, načež došlo k roztažení hry na levou stranu, kde se nacházel Hell.

5

O autové vhazování z pravé strany se postaral hostující Kučera, který si pro spolupráci vybral Nehodu, jenž razantně odkopával balón.

4

Na opačné straně se sám na branku řítil Woitek, který zvolil zakončení pravou nohou, jenž ale putovalo kousek vedle branky.

3

Hned v úvodu tohoto zápasu jsme sledovali standardní situaci, ke které se postavil Balšánek. Jeho nabídka přinesla střelu do náruče Kohoutka.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Hell, Novák, Zelenka, Petr, Černý, Balšánek (C), Dolák, Sedláček, Kůžel
Náhradníci: Špicl – Svoboda, Bican, Rešl, Nejedlý, Kraus, Vlasák

TJ Štěchovice: Kohoutek – Košata, Volešák, Kučera (C), Štědronský, Batka, Nehoda, M. Novák, Jakobovský, Lukavský, Woitek
Náhradníci: Vašák – Urban, Těžký, D. Novák

Rozhodčí: Němec – Babka, Vychodil.
TJ Štěchovice

Na opačné straně stojí Štěchovice, které pro změnu okupují osmou pozici tabulky, přičemž na svém kontě mají čtyřicet bodů. Štěchovice mají na svého dnešního soupeře náskok šesti bodů, avšak manko na vedoucí Vyšehrad činí už jednadvacet bodů. Hostující tým tohoto zápasu se v posledních týdnech nenachází v ideální formě, prohrál totiž poslední čtyři ligové zápasy. Poslední vítězství přišlo před necelým měsícem, tehdy Štěchovice dokázaly uspět na půdě předposledního Písku. Štěchovice jsou dvanáctým nejlepším celkem na hřišti soupeřů, tam poslední zápas ale prohrály.
FK Králův Dvůr

Fotbalisté Králova Dvora se v současné době nacházejí na čtrnácté pozici tabulky, přičemž na svém kontě mají čtyřiatřicet bodů. Králův Dvůr se v posledních zápasech nachází v kolísavé formě, posledních pět zápasů totiž přineslo hned tři porážky. Domácí celek tohoto zápasu navíc prohrál i v minulém kole, to totiž neuspěl na půdě Karlových Varů, které na vlastním stadionu oslavily vítězství poměrem 3:2. Králův Dvůr je navíc druhým nejhorším celkem na domácím stadionu, dohromady zde odehrál čtrnáct zápasů, ve kterých získal dvacet bodů.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

FK Králův Dvůr – TJ Štěchovice

4:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 37. Hell, 39. Sedláček, 48. Sedláček, 79. Novák – 64. Volešák (pen.), 69. Woitek

Karty:   50. Batka (STE)

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Hell, Novák, Zelenka, Petr (90+1. Vlasák), Černý, Balšánek (C) (89. Nejedlý), Dolák (46. Bican), Sedláček (76. Rešl), Kůžel
Náhradníci: Špicl – Svoboda, Bican, Rešl, Nejedlý, Kraus, Vlasák

TJ Štěchovice: Kohoutek – Košata (80. D. Novák), Volešák, Kučera (C), Štědronský, Batka, Nehoda, M. Novák, Jakobovský, Lukavský (87. Těžký), Woitek
Náhradníci: Vašák – Urban, Těžký, D. Novák

Rozhodčí: Němec – Babka, Vychodil

Diváci: 175