Menu

Fotbal

Rakouská Bundesliga

SK Rapid Vídeň – SC Rheindorf Altach

1:2

konec (0:0)

25.05.2019, 17:00 • Ernst-Happel-Stadion, Vídeň • O udržení • Gerard Filip

Tipsport: 1.9 3.77 3.71 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany vše, děkuji Vám za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:56:21)
Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:19.
Je konec! Pro oba týmy již sezóna končí a hráči si konečně odpočinou od fotbalu, pojďme si ale shrnout zápas. První poločas nebyl dobře odehraný, ani z jedné strany, hrálo se velmi opatrně, ovšem druhý poločas přinesl úplně jiný fotbal. V 52. minutě po přímém kopu otevřel skóre Berisha. Deset minut na to, se skóre měnilo podruhé. A dalších deset minut na to, přišlo snížení ze strany domácích, po gólové stránce to bylo ale vše.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Pro domácí tu byl další přímý kop z velké blízkosti! Míč pronikl na přední tyč, kde se agresivně do hlavičky položil Deni Alar, ta ale letěla opravdu těsně kolem levé tyče.

90+3

Žlutou kartu dostává Emanuel Schreiner (SC Rheindorf Altach).

90+2

Mërgim Berisha byl cvaknutý mezi dvěma hráči Rapidu, ovšem to ho nejspíš podráždilo, a poté předvedl jakýsi akrobatický faul, za který si odnáší žlutý kartonek!

90

Hlavní sudí nastavuje ještě 5 minut!

90

Nedokáží. Míč letěl na zadní tyč, kam si pomocí signálu naběhl Andrija Pavlović, z opakovaného a bližšího záběru bylo vidět, že mu balón nesedl tak jak měl a o malé centimetry ho netrefil!

89

Zbytečný faul ze strany hostů, pro domácí je tu nadějný centr na vyrovnání, dokáží z něj vytěžit vyrovnávací branku ?

87

Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Marco Meilinger, přichází Kristijan Dobras.

85

Na hráčích v červeném je značně vidět, že jsou pod tlakem, kotel Rapidu je neuvěřitelně hlasitý, nezávidím jim tuto chvíli, ovšem zbývá jim už pouhé tři minuty do konce.

83

Pomalu ale jistě se nám blíží konec utkání, skóre je stále o jednu branku a navíc domácí mají poměrně velký tlak, tak uvidíme zda se domácí odhodlají a dokáží vyrovnat.

81

Anderson skvělým skluzem zabránil úniku Auera, tedy musím smeknout, že se odvážil toto udělat v brankovišti, jelikož jen tak tak trefil nohou dříve míč, než právě Auerovu nohu.

79

Tak toto byl poněkud zbytečný pokus. Andrija Pavlović získal balón na středu hřiště, ovšem poté ukázal divákům i obráncům, jak rychlé nohy má. Za malou chvíli byl na hranici vápna, odkud zkusil překvapit brankáře, ale jeho slabá střela ho nijak neohrozila.

78

Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Manfred Fischer, přichází Christian Gebauer.

76

Domácí zahrávali přímý kop, míč poté dobrouzdal na roh. Roh směřoval na přední tyč, ovšem jako první u něj byl brankář Reuf Duraković, který míč vyboxoval do bezpečí.

74

Poslední minuty tohoto utkání jsou opravdu zajímavé, nejdříve v obrovské šanci hosté, poté penalta pro domácí, která nebyla proměněna, ale gól padl až z dorážky. No uvidíme, zda se dočkáme vyrovnání.

73

Žlutou kartu dostává Maximilian Hofmann (SK Rapid Vídeň).

72

72. Andrija PAVLOVIĆ - 1:2

72

Rapid právě vstřelil branku!
A přece jen je to gól. Pokutový kop Durakovič skvěle chytil, ovšem míč mu utekl z rukavic a následnou dorážku již ANDRIJA PAVLOVIČ proměnil.

71

Andrija Pavlović (SK Rapid Vídeň) neproměňuje pokutový kop.

70

Žlutou kartu dostává Reuf Duraković (SC Rheindorf Altach).

70

Byla nařízena penalta pro Rapid Vídeň !

69

Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Patrick Obermüller, přichází Mario Sonnleitner.

67

Rapid málem prohrával již 3:0! Manfred Fischer bojoval na pravé straně, nakonec se probojoval až do brankoviště, do následného zakončení mu ale vstoupil mladíček Patrick Obermüller a při svém debutu zachránil branku.

64

Domácí též střídají a do hry nastupuje i druhý mladíček na svůj debut, tím je Nicholas Wunsch, jediná škoda pro něj je, že jeho celek zrovna prohrává 2:0.

63

Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Manuel Thurnwald, přichází Nicholas Wunsch.

62

62. Manfred FISCHER - 0:2

62

Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
A je to již 2:0!! Na levé straně se míče zmocnil Emir Karić, který místo centru zvolil přihrávku na hranici vápna, kde stál úplně volný MANFRED FISCHER a scénář jak to dopadlo již znáte. Nádherná dělovka zaplula k levé tyči.

61

Hosté střídají brankáře, důvod ovšem není známý, ale asi to bude kvůli poslednímu zápasu v sezóně, přece jen na domácí soupisce jsou dva mladí hráči, kteří též vůbec v sezóně nehráli, jedním z nich je třeba Patrick Obermüller.

60

Střídání v týmu SC Rheindorf Altach: ze hřiště odchází Martin Kobras, přichází Reuf Duraković.

57

Benedikt Zech fauloval na své vlastní polovině, rozhodčí však nic nepískl a to se divákům nelíbilo. Hosté tak směřovali dopředu a díky bohu pro Rapid, že následná přihrávka Meilingera neskončila v brejku Berishy.

55

Nyní nastal faul i na druhé straně a domácí tak zahrávali přímý kop z cca 30 metrů. Za ten se postavil Manuel Martic a tvrdou ránu vyslal na bránu. Martin Kobras však zůstal v klidu a ránu v klidu vychytal.

53

Altach se zcela zaslouženě dostal do vedení, po dobrém prvním poločase, přišlo zaváhání v úvodu druhého, ale po faulu se již konečně prosazují, domácí mají co dělat !

52

52. Mërgim BERISHA - 0:1

52

Rheindorf Altach právě vstřelil branku!
Páni to byla rána. Po faulu na Fischera přišel přímý kop z velké blízkosti, za ten se postavil MERGIM BERISHA a nádhernou ránou poslal míč do sítě.

50

Tentokrát se dopředu tlačil za hosty Fischer, obránci ho ale nestačili o míč připravit, tak musel Maximilian Hofmann faulovat.

49

Další únik domácích do vápna hostů. Manuel Thurnwald se s míčem ocitl v příliš velkém úhlu, ale místo střely zvolil přihrávku do středu brankoviště. Volnou dráhu na Pavloviče však překazil Karič.

47

Vypadá to, že si domácí v kabině něco řekli, jelikož ihned po hvizdu, přišel nákop dopředu, který získal Kelvin Arase, ovšem místo střely posunul balón na Alara, ale ten v brankovišti o balón přišel.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:03.
První poločas je za námi. Gól nám žádná šance nepřinesla, ono jich totiž moc k vidění nebylo. Za celý poločas pouze tři šance a to všechny z kopaček Altachu. Domácí mají už jistou záchranu a na zápas již zřejmě kašlou. Domácí fanoušci je proto také vypískali. Budeme tedy doufat, že druhý poločas bude o dost lepší a pohlednější.

45+2

První poločas skončil.

45+1

Domácí to ještě zkoušeli dopředu, ale přihrávky dnes prostě nejsou jejich parketa.

45

Rozhodčí nastavuje 2 minuty.

44

Blíží se nám konec první části tohoto utkání a musím říct, že nesledujeme zrovna pohledný a záživný fotbal, doufejme že to v druhé části bude o dost lepší.

42

Rohový kop též nedopadl ve prospěch Rapidu Vídeň, do útoku tak mohou ještě hosté.

41

Deni Alar nevěděl co s míčem, nakonec se mu ale dobře nabídl Kelvin Arase, ten se s míčem ocitl až v brankovišti, ovšem jeho centr o který se snažil byl zblokován na roh.

39

Marvin Potzmann nedohrál ani první poločas, zřejmě to až tak bolelo, že s tím prostě nešlo hrát, do hry tedy místo něj nastupuje Mert Muldur.

38

Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Marvin Potzmann, přichází Mert Muldur.

37

Mërgim Berisha se skvěle uvolnil a s míčem se probojoval až do velmi dobré střelecké pozice, nakonec tedy střílel zpoza vápna, jeho ránu mu ale Tobias Knoflach skvěle vyrazil.

35

Hra nám tedy také pokračuje a u míče jsou domácí na své polovině, kde kombinují a snaží se dnes poprvé o zakončení.

34

Marvin Potzmann byl došetřen a vypadá to, že v utkání aspoň do konce prvního poločasu bude pokračovat.

32

Marvin Potzmann v hlavičkovém souboji špatně dopadl a nyní je ošetřován, vypadá to na záda.

30

Třicet minut za námi, domácí se zatím jen brání, hosté je zcela přetlačují a dokonce už dvakrát vystřelili, sice vedle, ale dostali se do šance, to o Rapidu říct nemohu.

28

28. Hlavička Jana Zwischenbruggera šla pouze do horní sítě.

28

Další dobrý pokus hostů. Z pravé strany přilétl centr do středu vápna, na který si nejvýše vyskočil Jan Zwischenbrugger, hlavička ale skončila pouze na horní síti.

24

Střela konečně přišla a to z kopaček hostů. Marco Meilinger kličkoval mezi obránci, poté však o míč přišel, ale dostal se k jeho spoluhráči, a ten bez přemýšlení střílel, jeho rána ale letěla vedle.

22

Po následném přímém kopu se nic velkého nestalo, dopředu nyní mohou domácí.

21

Maximilian Hofmann měl teď plné ruce práce. Hosté směřovali ve třech k brankovišti, kde však museli přejít přes již zmiňovaného Hofmanna, to se jim ovšem nepovedlo, ale Hofmann si pomohl faulem.

19

Kelvin Arase našel skulinku na levé straně, přes kterou proklouzl až skoro do vápna, tam se poté rozhodl o přihrávku na Potzmanna, ten již ale míč ztratil.

17

Sedmnáct minut za námi a stále jsme neviděli střelu na bránu, doufám že se nějaké pořádné šance již brzy dočkáme.

14

Hosté zahrávali rohový kop, ten směřoval do středu vápna, avšak žádný hráč v červeném se k míči nedostal, domácí se tak osvobozují.

12

Do vápna hostů se nesl centr z kopačky Auera, na ten si pokoušel naběhnout Ljubičič, ovšem obránce Zech byl vyšší.

10

Manuel Martic putoval po pravé směrem k bráně, ale najednou k němu přiběhli dva obránci v červeném a o míč ho úspěšně obrali.

8

Hra se nám ještě pořádně nerozjela, kotel domácích je velmi hlasitý, ovšem to spíše podporuje hráče Altychu.

5

Andrija Pavlović mohl běžet po levé straně až do brankoviště, ovšem na poslední chvíli se rozhodl o přihrávku dozadu, což byla nejspíš chyba.

4

Hráči Altachu znovu navštívili brankoviště Rapidu. Marco Meilinger poslal do vápna centr na zadní tyč, který si zpracoval Fischer, následně se ale nic nestalo, páč byl vytlačen do zámezí.

3

V domácím dresu se dnes poprvé za A tým představil Patrick Obermüller, tak uvidíme jak mu to na stoperu půjde.

2

Hosté se tlačili do první akce, Mërgim Berisha viděl nabíhajícího Fischera, míč na něj tedy posunul pomocí centru za obranu, Manfred Fischer byl ale v ofsajdovém postavení a akce tak skončila.

1

O úvodní výkop se postarali hosté v červených dresech, domácí dnes nastoupili v dresech bílých.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Rapid Vídeň: Knoflach – Thurnwald, Obermüller, M. Hofmann, Potzmann – Martic, Ljubičić – Arase, Alar, Auer – Pavlović.
Náhradníci: Strebinger – Muldur, Murg, Sonnleitner, Badji, Schwab, Wunsch.

SC Rheindorf Altach: Kobras – Anderson, Zech, Zwischenbrugger, Karić – Meilinger, Oum Gouet, Piesinger, Schreiner – Fischer – M. Berisha.
Náhradníci: Duraković – Gebauer, Luckeneder, Gubari, Dobras, Grbic, Müller.

Rozhodčí: D. Muckenhammer – A. Rothmann, M. Waldl.
Vzájemné zápasy

20.4.2019 – Altach – Rapid Vídeň 2:2
4.11.2018 – Altach – Rapid Vídeň 2:2
4.8.2018 – Rapid Vídeň – Altach 1:1
20.5.2018 – Rapid Vídeň – Altach 4:1
10.3.2018 – Altach – Rapid Vídeň 0:0
Dobrý den, vítám Vás u poslední kola Skupiny o udržení. Dnes se podíváme na zápas SK Rapid Vídeň – SC Rheindorf Altach. Rapid je již na 100% zachráněn, tudíž jim v tomto zápase o nic nepůjde, zatímco Altachu stačí pouze bod na udržení. Domácí budou favorité, ovšem Altach může v klidu překvapit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

SK Rapid Vídeň – SC Rheindorf Altach

1:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 72. Pavlović – 52. M. Berisha, 62. Fischer

Karty:   73. M. Hofmann (RVI) – 70. Duraković (ALT), 90+2. M. Berisha (ALT), 90+3. Schreiner (ALT)

Neproměněná penalta: 71. Pavlović (RVI), brankář Duraković zneškodnil

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 13:19.

SK Rapid Vídeň: Knoflach – Thurnwald (63. Wunsch), Obermüller (69. Sonnleitner), M. Hofmann, Potzmann (38. Muldur) – Martic, Ljubičić – Arase, Alar, Auer – Pavlović.
Náhradníci: Strebinger – Muldur, Murg, Sonnleitner, Badji, Schwab, Wunsch.

SC Rheindorf Altach: Kobras (60. Duraković) – Anderson, Zech, Zwischenbrugger, Karić – Meilinger (87. Dobras), Oum Gouet, Piesinger, Schreiner – Fischer (78. Gebauer) – M. Berisha.
Náhradníci: Duraković – Gebauer, Luckeneder, Gubari, Dobras, Grbic, Müller.

Rozhodčí: D. Muckenhammer – A. Rothmann, M. Waldl