Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Beitar Jeruzalém – Atlético Madrid

2:1

konec (1:0)

21.05.2019, 18:40 • Teddi Malcha Stadium (Jerusalem) • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 7.67 5.0 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 10:12. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9. (20:48:28)
Šest nastavených minut je minulostí a zápas končí. Beitar Jerusalém na domácí půdě senzačně přehrál v přátelském duelu Atlético Madrid 2:1.

Domácí vstoupili do zápasu s velkým nasazením, v úvodních minutách jasně přehrávali zaskočené hráče Atlética. Zasloužené vedení izraelského týmu zařídil po přihrávce Keltjense Maor Buzaglo. Atlético se poté zvedlo, ale na vyrovnání do poločasu nedosáhlo. Navíc přišlo o Diega Costu, který bude léčit poražený levý kotník.

Po přestávce Atlético přidalo v tempu, po ruce Ben Haima měli hosté šanci na srovnání stavu z penalty. Tu s lehkostí proměnil střídající Antoine Griezmann. Následně ale dokázal uniknout do brejku Maor Buzaglo a podruhé překonal Adána. Atlético už se na srovnání nezmohlo.

90+6

Konec zápasu.

90+5

V páté minutě rozehrával madridský celek ještě rohový kop, do šestnáctky se vydal i brankář Adán, ale k hlavičce se nikdo z Atlética nedostal.

90+4

Hra může opět pokračovat. Atlético stále usiluje o vyrovnání stavu, ale do konce zápasu už příliš času nezbývá.

90+3

Pořadatelská služba musí opět zasahovat. Na trávník se vydalo hned několik diváků.

90+3

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Ben Haim, přichází Vered.

90+2

Na Griezmanna mířila i další přihrávku, tentokrát francouzského útočníka hledal Thomas Lemar. Balon ale opět skončil jen v rukavicích domácího brankáře.

90+1

Již v nastaveném čase musel zasahovat třetí brankář Beitaru, který se dnes dostal na trávník. Netanel Daloya ale pokryl střelu Moraty s velkým přehledem.

90

Morata nepříjemně napadal rozehrávku Beitaru, po souhře s Carrem se hosté dostali k balonu ještě na útočné polovině trávníku. Průnik Griezmanna ale obrana domácího týmu pokryla.

89

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Goresh, přichází Daloya.

88

Beitar mířil do dalšího nebezpečného brejku, ale klíčovou přihrávku na osamoceného Voduta přetáhl o několik decimetrů Lior Inbrum.

87

Domácí tým i nadále odolává náporu Atlética. Nyní navíc vystartoval do protiútoku Berihon, kterého musel odstavit od balonu Camello. Míč ale končí za postranní lajnou.

86

Nápor hostujícího celku se zvyšuje. Nyní ale narušil tempo zápasu divák, který se přiběhl vyfotit na hrací plochu s Antoinem Griezmannem.

86

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Keltjens, přichází Rali.

85

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Einbinder, přichází Annan.

84

Ani další pokus do pokutového území hostům nevyšel. Naopak do protiútoku mohl jít Vodut, kterého ale zastavil čistým zákrokem Carlos Muňoz.

83

Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Atlético bude rozehrávat rohový kop po ošetření Goreshe.

82

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Rodri, přichází Carro.

81

V pokutovém území se srazil s brankářem Goreshem obránce domácího týmu Scheimann. Před Griezmannem právě Scheimann odvracel míč do bezpečí.

80

Atlético musí myslet na útok. S Muňozem se dostal do sporu domácí Vodut, ale hlavní rozhodčí rychle situaci uklidnil napomenutím obou hráčů.

79

Domácí chtějí přidat pojišťovací branku ještě před závěrem zápasu. S Kindou si narazil na levé straně Berihon, ale dále už se Beitar neprodral.

78

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Zahavi, přichází Scheimann.

77

Domácí se dokázali zbavit napadajících hráčů soupeře. Následně u rohového praporku ale musel hrát na jistotu David Keltjens.

76

Také domácí se odvážili do útoku. Kinda našel na středu trávníku Taira, který zkoušel najít Inbruma, ten ale spadl ve vápně po lehkém kontaktu s Monterem.

75

S Camellem spolupracoval také Muňoz, další kombinaci hostujícího celku už ale překazil bránící Or Zahavi. Beitar není daleko od senzačního vítězství.

74

Griezmann našel na pravé straně Camella, který okamžitě po zpracování hledal Moratu v pokutovém území, ale ten se ke střele neprosadil.

73

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Conte, přichází Kahila.

73

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Arias, přichází Muňoz.

72

Z velké dálky nakonec pálil Antoine Griezmann, ale střídajícího Goreshe nepřekonat. Následně po rychlé rozehrávce fauloval za hosty Lemar.

71

Těsně před pokutovým územím byl poslán k zemi Thomas Lemar. Hosté budou mít příležitost srovnat stav z nařízeného volného přímého kopu.

71

Žlutou kartu dostává Vodut (Beitar Jerusalém FC).

70

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Buzaglo, přichází Vodut.

69

Hosté se nemohou nadechnout k tlaku. Morata si říkal o přihrávku do běhu, ale Lemar ho nevyslyšel. Následně se už k balonu dostal Zahavi.

68

Před Adánem nebezpečně tečoval balon bránící Montero, ale následný rohový kop domácím nevyšel. Nepřesná hlavička zamířila nad branku.

67

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Varenne, přichází Inbrum.

67

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Kriaf, přichází Taira.

67

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Pluimain, přichází Berihon.

66

Ani i domácí chtějí útočit. Varenne přihrával do vápna, kde už číhal na balon Buzaglo, na hattrick si bude muset ještě počkat.

64

Od Lemara putoval balon podél levé postranní lajny k Rodrimu. Hosté se zkoušeli prosadit individuálně, ale průnik Griezmanna domácí obrana pokryla.

63

Atlético musí znovu dotahovat. Domácí se zaměřují více na obranu, po dlouhém nákopu střídajícího Goreshe mohou hráči Beitaru lehce zavařit soupeři.

62

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Nitzan, přichází Goresh.

61

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Camello.

60

60. Maor BUZAGLO - 2:1

60

Beitar Jeruzalém právě vstřelil branku! Atlético bušilo do domácího celku a zapomnělo na obranu! Po ztrátě Vitola mířili do otevřené defenzivy hostujícího týmu hned čtyři hráči. Po parádní přihrávce Pluimana zakončoval mimo dosah Adána opět MAOR BUZAGLO.

59

Nápor madridského celku se stupňuje. Vitolova přihrávka na Moratu ale nebyla znovu přesná a u balonu jsou domácí.

58

Saúl Ňiguez zkoušel prostrčit míč středem trávníku na Moratu, ale ten byl schován až za bránícím Zahavim. Hosté ale pokračují v kombinaci.

57

Nebezpečnou přihrávku až do malého vápna zkoušel dát Vitolo, balon však jen prolétl šestnáctkou bez jakéhokoliv doteku hráčů.

56

Griezmann centroval do vápna od rohového praporku, kde však nikdo z hostujících hráčů nemohl zakončovat. Atlético se však po změně stran zvedlo.

55

Souhra Lemara s Vitolem nebyla ideální. Na pravé straně poté přišel o balon hostující Arias a domácí se mohou vydat opět do útoku.

53

Maor Buzaglo si postavil míč na místo přestupku. Z pětadvaceti metrů zkoušel překvapit Adána střelou přes zeď, ale trefil právě hráče ve zdi.

52

Atlético se po vyrovnání zatáhlo do obrany. Před pokutovým územím fauloval Buzagla Vitolo, který vidí také žlutou kartu.

50

50. Antoine GRIEZMANN - 1:1

50

Atlético právě vstřelilo branku!
Balon si postavil na značku pokutového kopu ANTOINE GRIEZMANN. Mistr světa z loňského šampionátu si nedal příliš dlouhý rozběh, ale i tak napálil míč tvrdě pod břevno.

49

49. Penaltový zákrok

49

Pokutový kop pro Atlético! Tal Ben Haim zahrál před hlavičkujícím Moratou rukou.

48

Po rozehrávce rohového kopu hlavičkoval Francisco Montero, ale vzdálenější tyč domácí branky minul o metr.

47

Do druhého poločasu vstoupili lépe hostující hráči. David Keltjens musel pod tlakem odehrávat balon na rohový kop.

46

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Koke, přichází Griezmann.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 19:48.
Dvě nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Domácí Beitar senzačně vede nad Atléticem Madrid o jednu branku.

Domácí vstoupili do zápasu s velkým nasazením, v úvodních minutách jasně přehrávali zaskočené hráče Atlética. Zasloužené vedení izraelského týmu zařídil po přihrávce Keltjense Maor Buzaglo. Atlético se poté zvedlo, ale na vyrovnání do poločasu nedosáhlo. Navíc přišlo o Diega Costu, který bude léčit poražený levý kotník.

45+2

První poločas skončil.

45+1

V nastaveném čase první půle se řítil do vápna Lemar, nadýchaným centrem chtěl najít Kokeho, ale ten v souboji přišlápl kopačku Zahavimu.

45

Adán musel rychle z branky, po dlouhém nákopu zaspala obrana Atlética a náběh Varenneho musel řešit až brankář madridského celku.

44

Minutu před pauzou se domácí museli stáhnout hluboko do defenzivy. Lemar prostrčil míč do šestnáctky, kde ale zasáhl znovu Tal Ben Haim.

43

Atlético se natlačilo do pokutového území domácího týmu. Z úhlu chtěl překonat Nitzana Vitolo, ale skluzem mu přijel pod nohy Ben Haim.

41

Itamar Nitzan musel vytáhnout povedený pokus Lemara. Domácí brankář dokázal balon vyrazit mimo levou tyč. Následný roh Atlética nebyl zdařilý.

40

První poločas pomalu míří ke svému závěru. Domácí i nadále drží vedení na favorizovaným Atléticem o jednu branku.

39

Beitar měl k dispozici ještě jeden roh, ten se ale Atlético podařilo snadno ubránit a poté hráči z Madridu spěchali do protiútoku. Morata však při snaze zakončit fauloval.

38

Také domácí rozehrávali rohový kop. Od rohového praporku centroval před Adána Einbinder, ale o obrannou hlavičku se postaral Montero.

36

Střídání v týmu Beitar Jerusalém FC: ze hřiště odchází Benayoun, přichází Kinda.

35

Také Beitar se připomněl na trávníku. Na pravé straně si vyměnil míč Conte s Einbinderem, následně přišla přihrávka do vápna, ale Buzaglo si musí po nepřesnosti na druhý zásah počkat.

34

Už už to vypadalo, že by se hosté mohli dostat do šance. Kokeho přihrávka do vápna jen těsně minula zcela volného Moratu. Balon nakonec skončil u Nitzana.

33

Hosté rozehrávali rohový kop. Beitar čelil průniku Vitola z pravé straně, ale záložník Atlética napálil z velkého úhlu jen boční síť.

31

Tempo zápasu lehce klesá. Atlético se snaží o srovnání stavu, ale do vyložené šance se ještě před domácí branku nedostalo. Beitar se snadno brání.

30

Atlético po půlhodině hry stále ztrácí jednu branku. Po prudkém centru Santiaga Ariase zakončoval z prvního doteku Morata, ale branku trestuhodně netrefil.

28

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Costa, přichází Rodri.

27

Diego Costa míří za pomocí lékařů rovnou do šaten. Atlético bude muset střídat.

25

25. S levým kotníkem Diega Costy to nevypadá nejlépe

25

Velká nepříjemnost pro Diega Costu. Po průniku do pokutového území po lehkém kontaktu se Zahavim nedošlápl nejlépe. Útočník Atlética bude muset nejspíše předčasně střídat.

24

Po dalším faulu těsně před šestnáctkou pálil za Atlético Vitolo, ale po krátkém přistrčení od Lemara nezamířil přesně mezi tři tyče.

23

Thomas Lemar pálil z místa přestupku jen do středu branky, kde byl připravený k zásahu Itamar Nitzan. Protiútok Beitaru byl rychle zastaven.

22

Tal Ben Haim fauloval těsně před pokutovým územím Costu a vykoledoval si první žlutou kartu zápasu.

21

Po ubráněném rohu se domácí hnali do útoku. Buzaglo je po vstřelené brance při chuti, ale nyní mohl přihrát volnému Varennemu, ale místo toho pálil vysoko nad.

20

Po Lemarově průnikové přihrávce do vápna zakončoval Morata, ale proti vyběhnutému Nitzanovi neměl příliš šancí. Hosté budou pokračovat rohem.

19

Hosté přidávají v tempu. Nebezpečnou přihrávku do vápna zkoušel vymyslet Vitolo, Costa si dokázal zpracovat míč, ale v klíčovou chvíli mu utekl od kopačky z brankáři.

18

Madridský tým chce okamžitě odpovědět na inkasovanou branku. Propagační střelu Álvara Moraty si však Nitzan s přehledem pohlídal.

16

16. Maor BUZAGLO - 1:0

16

Beitar Jeruzalém právě vstřelil branku! Beitar jde senzačně do vedení! Na levé straně se uvolnit k centru David Keltjens před nevýrazného Ariase, parádním pokusem našel v šestnáctce nehlídaného MAORA BUZAGLA, který z blízkosti překonal Adána v brance Atlética.

16

Benayoun zkoušel na pravé straně obelstít Sáncheze, to se mu sice povedlo, ale s bránícím Monterem už se vypořádat nedokázal.

15

Další nadějnou akci Atlética vedl středem trávníku Saúl Ňiguez. Už už se před vápnem napřahoval ke střele Morata, ale do pokusu mu skočil Zahavi.

14

S Lemarem si chtěl narazit na levé straně Koke, ale spolupráce dvou zkušených záložníků nevyšla podle představ. U balonu jsou znovu domácí.

13

Před Adánem bylo pořádně horko. Benayoun nacentroval skvěle do pokutového území, kde se dostal k zakončení Varenne, ale branku o něco netrefil.

12

Ange Plumain si pohrál po zpracování s Ariasem, následně se řítil do otevřené obrany, ale ještě ve středu pole ho faulem zastavil Partey.

11

Domácí až příliš otevřeli obranu, ale Morata nadějný únik zcela zazdil. Přihrávkou pod sebe chtěl najít Vitola, ale míč poslal daleko od svého spoluhráče.

10

Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Beitar je sice více u balonu, ale až před Adána se ještě nedostal.

9

Ani od rohového praporku se domácím nezadařilo. Madridští fotbalisté se ale u balonu příliš dlouho nezdrželi. Beitar je v úvodu zápasu aktivnějším týmem.

8

Santiago Arias nestačil rychlostně na Keltjense, krajní obránce domácího týmu tak s klidem vybojoval pro Beitar rohový kop.

7

Keltjens fauloval u postranní lajny Kokeho, Atlético rozehrálo centrem do pokutového území, kde se sice prosadil k hlavičce Diego Costa, ale branku netrefil.

6

Dlouhý nákop Nitzana skončil až u obrany hostujícího týmu. Atlético může založit útočnou akci od Parteyho s Monterem.

5

Po nepřesné rozehrávce volného přímého kopu mohli pokračovat v kombinaci favorité dnešního duelu. Thomas Partey si mohl několikrát vyměnit balon s Monterem.

4

Domácí Beitar se i nadále drží u balonu. U rohového praporku musel Buzagla faulovat dnešní debutant v dresu madridského celku Manu Sánchez.

3

Také David Keltjens zkoušel překonat obranu Atlética nebezpečnou přihrávkou, ale v pokutovém území se k míči nedostal Buzaglo ani Varenne.

2

O úvodní rozehrávku ze středového kruhu se postarali domácí fotbalisté. Einbider následně nahrával podél pravé postranní čáry k Bezaglovi, ale ten Lemara nedokázal obejít.

1

Utkání právě začalo.
Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Přátelský zápas může za několik málo okamžiků začít.
Úvodní sestavy:

Beitar Jerusalém FC: Nitzan – Conte, Zahavi, Ben Haim, Keltjens – Einbinder, Kriaf, Benayoun, Plumain – Buzaglo, Varenne

Atlético Madrid: Adán – Arias, Partey, Montero, Sánchez – Vitolo, Saúl Ňiguez, Koke, Lemar – Morata, Costa.
Krásný úterní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Atlético Madrid se po skončení sezony vydává k přátelskému utkání do hlavního města Izraele, kde sehraje duel s místním Beitarem.

Fotbalisté Beitaru obsadili v základní části izraelské nejvyšší soutěže až jedenáctou pozici a museli bojovat ve skupině o udržení. V ní ale v sedmi duelech prohráli pouze jednou a vyhoupli se na konečném sedmém místě. Kromě domácích hráčů spoléhá Beitar i na tři francouzské posily Conteho, Plumaina a Varenneho. V kádru je také Portugalec Afonso Taira a Mihai Vodut z Rumunska.

Atlético marně nahánělo v LaLize suverénní Barcelonu, po závěrečném osmatřicátém kole madridský celek ztratil na vítěze soutěže hned devět bodů. Madridské rivaly z Realu ale Atlético překonalo o dalším osm bodů. V Lize mistrů mělo Atlético nakročeno už do čtvrtfinále, ale dvoubrankové vedení z prvního duelu proti Juventusu nedokázal v odvetě udržet.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Beitar Jeruzalém – Atlético Madrid

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 16. Buzaglo, 60. Buzaglo – 50. Griezmann (pen.)

Karty:   22. Bel Haim (BJE), 71. Vodut (BJE) – 52. Vitolo (ATM)

Držení míče: 40 % : 60 %.
Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 10:12. Rohy: 6:12. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:9.

Beitar Jeruzalém: Nitzan (62. Goresh, 89. Daloya) – Conte (73. Kahila), Zahavi (78. Scheimann), Ben Haim (90+3. Vered), Keltjens (86. Rali) – Einbinder (85. Annan), Kriaf (67. Taira), Benayoun (36. Kinda), Plumain (67. Berihon) – Buzaglo (70. Vodut), Varenne (67. Inbrum)
Náhradníci: Kinda, Taira, Berihon, Goresh, Inbrum, Vodut, Kahila, Scheimann, Annan, Rali, Daloya, Vered, Parado

Atlético Madrid: Adán – Arias (73. Muňoz), Partey, Montero, Sánchez – Vitolo (61. Camello), Saúl Ňiguez, Koke (46. Griezmann), Lemar – Morata, Costa (28. Rodri, 82. Carro)
Náhradníci: Godín, Filipe Luis, Griezmann, Kalinić, Correa, Oblak, Rodri, Savić, Juanfran, Giménez, Alex, Carro, Muňoz, Camello