Menu

Tenis

ATP Lyon (antuka)

Steve Johnson – Martin Kližan

0:0

zrušeno

20.05.2019, 11:10 • Lyon (Francúzsko) • 1. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 2.47 1.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Martin Kližan napokon vzdal toto stretnutie! Steve Johnson tak ešte dnes nastúpi v rámci prvého kola proti Harrisovi z Južnej Afriky. Nevieme, či sú za odstúpením Martina Kližana zdravotné problémy, alebo niečo iné. (11:04:52)

Podľa dostupných informácii je toto stretnutie zrušené! Zatiaľ nemáme bližšie informácie, prečo tomu tak je, ani či sa stretnutie len presunulo na iný termín, alebo sa už neodohrá vôbec. Budeme vás o všetkom informovať.
Vítam všetkých priaznivcov tenisu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia Steve Johnson a Martin Kližan. Predbežný začiatok zápasu je naplánovaný na 11:00.

Onedlho sa odohrá hlavná časť Roland Garros, teda French Open. Tento týždeň ešte prebehne kvalifikácia, ktorej sa zúčastnia aj slovenskí tenisti: Lukáš Lacko, Filip Horanský, Andrej Martin a Norbert Gombos. Ženy majú žreb v pondelok a začínajú v utorok. Do hlavnej časti turnaja mužov sa dostali Martin Kližan a Jozef Kovalík, v ženskej časti sa predstavia Dominika Cibulková, Viktória Kužmová, Magdaléna Rybáriková a Karolína Schmiedlová.

Slovenský tenista Martin Kližan teda využil možnosť, že vo francúzskom Lyone sa odohrá turnaj kategórie ATP a dnes ho teda čaká prvé stretnutie na tomto podujatí, jeho súperom bude americký tenista Steve Johnson. Očakáva sa vyrovnané stretnutie, pretože oboch tenistov od sebe delí v rebríčku ATP len päť miest, vyššie postavený je Martin Kližan. Čo sa týka vzájomných stretnutí, tak z torch zápasov vyhral dva Johnson, v poslednom meraní síl uspel náš tenista.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:00.

S. Johnson – M. Kližan

0:0

zrušeno

Zpět na online