Menu

Fotbal

Italská Serie A

Parma Calcio 1913 – ACF Fiorentina

1:0

konec (0:0)

19.05.2019, 15:00 • Stadio Ennio Tardini, Parma (ITA) • 37. kolo • Filip Lefenda

Tipsport: 3.95 3.18 2.18 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Běží poslední avizovaná minuta nastavení. Dimarco byl faulován ve výskoku Benassim a domácí budou rozehrávat. Hostující záložník navíc za své počínání vyfasoval vůbec první (a zřejmě i poslední) žlutou kartu tohoto střetnutí.

83

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Bryan Dabo, přichází Dušan Vlahović.

83

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Mattia Sprocati, přichází Federico Dimarco.

80

80. GERSON - 1:0

80

Parma právě vstřelila branku!
Domácí měli k dispozici standardní situaci. Centrovaný míč Scozzarelly hlavičkoval GERSON ve snaze odvrátit balon do bezpečí nešťastně do vlastní branky! Parma tak vede deset minut před koncem čisté hrací doby 1:0!

79

79. Milenković hrubku domácích zadáků nepotrestal – mířil do tyče.

79

Obrovská šance borců v červeném! Na zadní tyči se zjevil nikým nehlídaný Milenković, z náběhu ale nasměroval balon do tyče!

75

75. Parma si žádala penaltu, leč marně.

75

Sprocati se po souboji s Ceccherinim skácel ve vápně k zemi a Parma si žádala penaltu, sudí ale nařídil pouze odkop od hostující branky!

71

Chiesa se zbavil dvou protihráčů a zakončil své pohledné sólo střelou k pravé tyči, Sepe se ale prezentoval úspěšným zákrokem.

69

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Giovanni Simeone, přichází Luis Muriel.

68

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Leo Štulac, přichází Matteo Scozzarella.

67

67. Velká šance Kucky.

67

Po centru z levé strany hlavičkoval Kucka! Balon již směřoval mimo dosah Lafonta, kousek před brankovou čárou ho ale odkopl do bezpečí jeden z hostů.

57

57. Hugo mířil do spoluhráče.

57

K prudké hlavičce se po centru dostal Hugo, balonem ale trefil jednoho ze svých spoluhráčů! Teď měla Parma štěstí.

53

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Gervinho, přichází Alberto Grassi.

49

Individuální akci střídajícího Daba zlikvidoval brankář Sepe, jenž střelu prvně jmenovaného vytěsnil na břevno! Následně si na domácím gólmanovi vylámal zuby i Benassi.

40

40. Parmu dělily od vedoucího gólu centimetry.

40

A málem z něj padla vedoucí trefa! Po centru z pravé strany se do vzduchu zavěsil Iacoponi, míč ale poslal hlavou do břevna! Následně ještě pálil z hranice šestnáctky Sprocati, na jeho ránu si ale počíhal připravený brankář Lafont.

38

38. Simeone mohl otevřít skóre.

38

Po dlouhém nákopu z hloubi pole si zpracoval míč Simeone. Následně se do něj opřel z hranice velkého vápna a poslal jej jen těsně vedle pravé tyčky!

28

A pozor, pro Mirallase zápas skončil! Hostující záložník odkulhává po krátkém ošetření ze hřiště a přepouští své místo Dabovi.

17

Parma zahrozila. Na konci pohledné kombinace stál Barillà, ten však zamířil po zemi pouze do míst, kde byl připravený brankář Lafont.

10

10. Gervinho mířil do tyče!

10

Parma se však dostala k rychlému protiútoku! Na jeho konci byl Gervinho, který se na kraji šestnáctky kličkou zbavil protihráče a střelou orazítkoval tyč! Míč byl jemně tečován, a tak budou domácí ještě kopat roh.

7

První vážnější možnost utkání. Hostující kapitán Chiesa vyslal přízemní střelu jen kousek vedle vzdálenější tyče. Jeden ze spoluhráče se ještě snažil trefit balon skluzem, míč ale minul.

Parma Calcio 1913 – ACF Fiorentina

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 80. Gerson (vla.)

Karty:   90+4. Benassi (FIO)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 15:22.

Parma Calcio 1913: Sepe – Gazzola, Iacoponi, Bastoni, Gagliolo – Kucka, Štulac (68. Scozzarella), Barillà – Sprocati (83. Dimarco), Ceravolo, Gervinho (C) (53. Grassi).
Náhradníci: Frattali, Brazão – Biabiany, Dezi, Dimarco, Gobbi, Grassi, Pepín, Scozzarella, Siligardi.

ACF Fiorentina: Lafont – Milenković, Ceccherini, Hugo, Biraghi – Veretout, Gerson, Benassi, Mirallas (28. Bryan Dabo, 83. Vlahović) – Simeone (69. Muriel), Chiesa (C).
Náhradníci: Brancolini, Terracciano – Antzoulas, Bryan Dabo, E. Fernandes, Hancko, Montiel, Muriel, Nörgaard, Pezzella, Vlahović, Ferrarini.

Rozhodčí: Giacomelli P. (ITA)