Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Spartak Hulín – TJ Valašské Meziříčí

2:2

konec (1:2)

17.05.2019, 17:00 • 25. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.07 8.5 10.29 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2, což se určitě moc nečekalo. Valašské Meziříčí vstupovalo do druhého poločasu za jednobrankového vedení, přičemž celkem dlouho odolávalo. Domácí celek se přeci jenom dostal k vyrovnávací brance, načež byl i posléze výrazně nebezpečnější, avšak žádnou další trefu jsme už neviděli. Spartak si tak pořádně zkomplikoval případnou záchranu v soutěži, se kterou neustále bojuje. (18:50:02)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Následoval střelecký pokus vedle branky, Pobořil si dá s výkopem od své branky načas.

90+1

Spartak se v závěru utkání tlačí za vedoucí brankou, avšak další pokus o centr zablokovala pozorná obrana soupeře.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, uvidíme zda se bude nastavovat.

88

Na druhé straně hrací plochy jsme sledovali autové vhazování pro Spartak. Domácí hráči obsadili polovinu soupeře, kde začali kombinovat.

87

Žlutou kartu dostává Michal Minář (SK Spartak Hulín).

87

Navíc následoval nedovolený zákrok ve středu hrací plochy, po kterém se ke střele dostal Furmánek, s jehož projektilem měl Machalický problémy.

85

Tohle mohla být pro domácí pohroma! Obraně totiž pláchl jeden z hostujících hráčů, který zakončením orazítkoval horní konstrukci.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, stav je i nadále nerozhodný. Spartak se ale v závěru dostává k slibnému náporu.

82

Kocián obstaral autové vhazování z levé strany, přičemž si pro spolupráci vybral kolegu Fojtíka, který v souboji s protihráče, přišel o balón.

81

Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Martin Výmola, přichází Patrik Furmánek.

80

Nyní se chvíli nehrálo, neboť byl problém s jedním z rohových praporků, který zkrátka nedržel na svém místě. Místo něj se postavil nový praporek.

79

Do sympatického zakončení se natlačil Minář, který to zkoušel pravou nohou, avšak ta přinesla střelecký pokus zhruba dva metry vedle.

78

Balón si na pravou nohu hodil domácí Vyskočil, který poté centroval do pokutového území, kde obrana soupeře pohlídala další zakončení.

77

Valašské Meziříčí si rovněž vybojovalo standardní situaci, avšak dalekonosný nákop skončil u brankáře Machalického, který rozehrál na Kostku.

76

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Jiří Oulehla, přichází Viktor Rožek.

75

Hulín rozehrával z útočné poloviny, přičemž přihrávka směřovala na pravou stranu, kde jeden z domácích hráčů nedokázal proskočit do šestnáctky.

74

Další útočné snažení hostujícího celku skončilo kvůli ofsajdovému postavení. Brankář Machalický pro jistotu urychlil rozehrávku volného kopu.

74

Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Zdeněk Sovák, přichází Jiří Matyáš.

73

Hráči Spartaku se po kratší kombinaci dostali na polovinu soupeře, avšak na hranici pokutového území zasahoval hostující Michálek.

72

Jeden z domácích byl v souboji o míč příliš pozdě, což vedlo k nechtěnému nedovolenému zákroku. Hosté si dávají s rozehrávkou načas.

71

Valašské Meziříčí se přeci jenom dostalo až do pokutového území, kde se podařilo zasáhnout Oulehlovi. Následovalo odklízení do zámezí.

70

Taa se ale neujala, navíc Pobořil mohl rozehrávat od své branky, přičemž to v tomto případě zkoušel po zemi, což přináší atak po pravém křídle.

69

Před malým momentem došlo k dalšímu nedovolenému zákroku z hostující strany, Spartak tak dostane příležitost díky standardní situaci.

68

Žlutou kartu dostává Zdeněk Sovák (TJ Valašské Meziříčí).

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Valašské Meziříčí přišlo o dvoubrankové vedení, v tuto chvíli mají oba celky k výhře stejně daleko.

63

Po kratší době se směrem dopředu vydal také hostující celek, který si ale pomohl nedovoleně. O rozehrávku volného kopu se postaral Ondřejka.

62

Hulín právě vstřelil branku!
Domácí hráči přeci jenom srovnávají krok! Spartak bleskovým způsobem vyvezl míč na druhou stranu, kde se domácí MICHAL MINÁŘ dostal do zakončení, které se mu podařilo propasírovat za Pobořila.

62

Nakonec se autové vhazování ještě jednou opakovalo, avšak ani v tomto případě nepřineslo nic nebezpečného. Valmez i nadále odolává.

61

Pobořil se nyní zapotil, neboť musel pokrýt zakončení v podání soupeře. To se mu povedlo, avšak domácí hráči budou vhazovat z levé strany.

61

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Miroslav Tureček, přichází Jiří Koláčný.

60

Na opačné straně se ke střeleckému pokusu dostal Vrána, jenž ale mířil mimo tři tyče. Machalický tak nemusel v tomto případě zasahovat.

59

Domácí hráči se čistým způsobem dostali zpět k hracímu předmětu, načež do pokutového území soupeře přiletěl další centr, který se neujal.

58

Na opačné straně si s míčem příliš neporozuměl Sedláček, k němu se naopak dostal brankář Pobořil, který se chystá k dalekonosnému odkopu.

57

Ofenzivní snahu hostujících hráčů nakonec překazilo další ofsajdové postavení, mezitím soupeř ihned rozehrával od vlastní šestnáctky.

56

Následovalo autové vhazování v podání domácího Kostky, který si pro spolupráci vybral kolegu Zlámala, jenž dokráčel na polovinu soupeře.

55

Hulín pro změnu zahrával další rohový kop, který byl rozehrán nakrátko. Hosté se nakonec dostali k protiútoku, jenž ale nic nebezpečného nepřinesl.

54

Valašské Meziříčí se dokázalo ubránit, načež se na druhou stranu dostával Kadla, který si vybojoval nedovolený zákrok. Následovat bude volný kop.

53

Střídání v týmu TJ Valašské Meziříčí: ze hřiště odchází Viktor Žilinský, přichází Ivo Pop.

53

Spartak nyní dostane šanci zahrozit prostřednictvím standardní situace. Bude to z nějakých třiceti metrů, dost možná se bude jednat o centr.

52

I přesto si domácí hráči vybojovali rohový kop. Na ten si dokázal naskočit jeden z hráčů Spartaku, avšak hlavičkový pokus poslal do protihráče.

51

Spartak se opět celkem pohotovým způsobem dostal na druhou stranu, kde se do zakončení prodíral Josl, jenž ale vypálil daleko vedle branky.

50

Žlutou kartu dostává Tomáš Josl (SK Spartak Hulín).

49

Kostka si na pravém křídle vybral Vyskočila, který nejprve naznačil centr, avšak poté celkem zbytečně vyprodukoval zpětnou přihrávku.

48

Pobořil odkopával od své branky, přičemž se mu podařilo balón poslat ke středovému kruhu, kde v hlavičkovém souboji zvítězil domácí Tureček.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl hodně zajímavou podívanou. Valašské Meziříčí se totiž dostalo do dvoubrankového vedení, což určitě ani hostující celek moc nečekal. Spartak se směrem dopředu celkem trápil, menším vysvobozením byla standardní situace, jenž nakonec přinesla korekci skóre. I tak budou muset domácí hráči pořádně zabrat, herní projev zatím není příliš ideální, navíc stále prohrávají o jednu branku.

45

První poločas skončil.

43

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem dvou minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

41

Na opačné straně musel zasahovat také brankář Pobořil, který si s prudkým centrem dokázal poradit. Jeho celek je pod menším náporem.

40

Na útočnou polovinu se nyní dostal Ondřejka, který následně ještě roztáhl hru na pravou stranu, kde se Kostka nedostal k žádnému centru.

39

Málem to bylo zase o dvě branky! Valmez totiž podnikl rychlý protiútok, na ten si nakonec seběhl Bartozel, jenž mířil pouze do rukavic brankáře.

36

O přihrávku si řekl domácí Tureček, který se ještě pokoušel o naražení na pravou stranu, což přineslo příliš prudkou přihrávku do zámezí.

35

Nyní bude mít Hulín jedinečnou šanci ke srovnání nepříznivého výsledku. Bude totiž zahrávat standardní situaci kousek od pokutového území.

34

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Tomáš Pospíšil, přichází Michal Minář.

33

Josl se celkem pohotovým způsobem dostal na útočnou polovinu, kde kolem sebe neměl potřebnou podporu spoluhráčů, což přineslo zpětnou příhru.

33

33. ONDŘEJKA - 1:2

33

Hulín právě vstřelil branku!
Domácí korigují nepříznivý výsledek! K rozehrávce standardní situace se postavil VÁCLAV ONDŘEJKA, který to zkoušel velice tvrdou střelou k pravé tyči, což bylo pro brankáře Pobořila příliš přesné. Spartak je rázem zpět v zápase!

31

Centrovaná nabídka mířila ke vzdálenější konstrukci, kde za sebe prodlužoval míč Fojtík. Domácí hráči zůstávají u pokutového území.

30

Smrčka se drzým způsobem dostal kolem Sováka, avšak poté ho zastavil druhý z protihráčů. I tak bude Hulín zahrávat rohový kop z levé strany.

29

Valašské Meziříčí pracovalo s míčem na levé straně hrací plochy, kde se Michálek dostal k centru, který nakonec proletěl šestnáctkou.

28

Na levém křídle operoval s míčem domácí Sedláček, kterého neúnavně napadal Sovák, jenž nakonec dokázal vytlačit protihráče do bezpečí.

27

Rozehrávky se tak ujal sám brankář Pobořil, který si na druhé straně vybral Vránu, jenž prodlužoval za sebe. Domácí tak budou vhazovat.

26

Sledujeme pasáž plnou nepřesností, Spartak stále marně dobývá pokutové území soupeře. Před malým momentem bylo pískáno ofsajdové postavení.

24

Žlutou kartu dostává Michal Vyskočil (SK Spartak Hulín).

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, jenž nám nabídla už dva přesné zásahy. Domácí dvakrát inkasovali, což určitě moc fanoušků nečekalo.

20

20. VÝMOLA - 0:2

20

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Další překvapivá rána pro domácí hráče! Valašské Meziříčí se totiž dostalo do pokutového území, načež si pro zpětnou přihrávku seběhl MARTIN VÝMOLA, jenž velice přesnou ránou levou nohou zamířil ke vzdálenější konstrukci, na což byl domácí brankář Machalický krátký.

19

Na poslední chvíli se podařilo zakročit Kociánovi, který za sebe nepustil kolmici na Josla. Následoval další nedovolený zákrok Spartaku.

18

Jenomže Hulín se nedokázal prodrat až do pokutového území, k míči se tak dostal brankář Pobořil, který opět odkopl míč na druhou polovinu.

17

Valašské Meziříčí se mohlo dostat do zajímavého protiútoku, avšak hlavní sudí nakonec odhalil faul na domácího Vyskočila, jenž upadl u středového kruhu.

16

Tureček byl ve vzdušném souboji faulován, hra je opět přerušena. Spartak se pokusil o přízemní rozehrávku, která přinesla zakončení vedle branky.

15

Sedláček to myslel velice chytrou nabídkou na Smrčka, před kterým se podařilo zasáhnout protihráči. Míč opět doskákal ven z hrací plochy.

14

K ráně z velké vzdálenosti se dostal Pospíšil, jehož zakončení proletělo zhruba metr vedle branky. Pobořil tak nemusel vůbec zasahovat.

13

Tak to je hodně překvapivý úvod tohoto zápasu, velký outsider tohoto zápasu jde překvapivě do vedení. Domácí tak budou muset zabrat.

12

12. VÝMOLA - 0:1

12

Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku! Hosté se překvapivě dostávají do vedení! Centrovaná nabídka totiž propadla až ke vzdálenější tyči, kde jeden z hostujících hráčů ještě vracel do malého vápna, kde číhal MARTIN VÝMOLA, jenž pohotovou hlavičkou dopravil míč do prázdné branky.

12

Po nedovoleném zákroku na zemi skončil domácí Sedláček, který se už zdá být v pořádku. Mezitím jeho celek rozjel přízemní kombinaci.

11

S míčem se seznámil hostující brankář Pobořil, který ho dalekonosně posílal na druhou stranu, kde ve vzdušném souboji uspěl Pospíšil.

10

Napadající Oulehla přeci jenom fauloval protihráče, což pochopitelně uviděl také hlavní sudí. Valašské Meziříčí bude rozehrávat z vlastní poloviny.

9

Také domácí hráči měli možnost vhazovat, avšak krátce poté jsme sledovali přetahovanou u postranní lajny, která přinese další autové vhazování.

8

O provedení autového vhazování se postaral Sovák, který zkoušel najít naběhnuvšího Bartozela, jenž se sám dostal do nepříjemné pozice.

7

Směrem dopředu to zkoušel hostující Vrána, který si nakonec průnik podél postranní čáry rozmyslel, načež přihrával zpět na vlastní polovinu.

6

Další dalekonosný nákop tentokráte skončil na hlavě Kociána, avšak domácí pokračovali v útočení, což nabídlo střelecký pokus vedle branky.

5

Na levou stranu se seběhl Kostka, který posléze centroval do malého vápna, kde došlo k menšímu závaru, který hosté dokázali včas ukončit.

4

Dalekonosný nákop se snášel na hostujícího Kadlu, který ve vzdušném souboji nedokázal uspět. Posléze si faulem pomohl napadající Sedláček.

3

Hned v úvodu utkání jsme sledovali rohový kop v podání Spartaku. Josl zkoušel odcentrovat k hranici malého vápna, kde zasahoval protihráč.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Start utkání se o něco protáhne.
Úvodní sestavy:

SK Spartak Hulín: Machalický – Smrčka, Kostka, Pospíšil, Ondřejka, Oulehla, Josl, Tureček, Zlámal (C), Mi. Vyskočil, Sedláček
Náhradníci: Jelínek – Minář, Kolačný,, Šrom, Ma. Vyskočil, Rožek

TJ Valašské Meziříčí: Pobořil – Výmola, Kocián, Žilinský, Michálek, Kadla, Fojtík, Bartozel, Vrána, Dekleva (C), Sovák
Náhradníci: Michut – Straka, Matyáš, Kundrát, Furmánek, Pop, Gajdoš

Rozhodčí: Zaoral – Vejtasa, Silný.
TJ Valašské Meziříčí

Na opačné straně stojí beznadějně poslední Valašské Meziříčí, které je už delší dobu prvním sestupujícím z MSFL. Valmez má zatím na svém kontě pouhé čtyři body, navíc z pětadvaceti zápasů nedokázal ani jednou zvítězit. Logicky se tak získané čtyři body urodily přes nerozhodné výsledky, což je určitě málo. Aby toho nebylo málo, tak Valašské Meziříčí má vůbec nejhorší obranu a ofenzívu v celé soutěži. Co se týče venkovních zápasů, tak tam si Valašské Meziříčí vede o něco lépe, než na domácím stadionu. Ze dvanácti zápasů uhrálo tři body, a sice za tři nerozhodné výsledky.
SK Spartak Hulín

Fotbalisté Hulína se po pětadvaceti kolech nacházejí na předposlední pozici tabulky, přičemž manko na poslední nesestupové místo činí pouze jeden bod. Spartak se ale v posledních týdnech nenachází v ideální formě, naposledy totiž bodoval koncem dubna, kdy uhrál remízu na půdě čtrnáctého Rýmařova. Od té doby následuje třízápasová série bez zisku bodu, což se Hulín v tomto utkání pokusí napravit. Hulín je ale druhým nejhorším celkem na domácím stadionu, dohromady zde odehrál třináct zápasů, ve kterých zvítězil pouze ve třech případech. Dalších devět utkání nabídlo porážku Spartaku na jeho hřišti.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Moravskoslezská fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SK Spartak Hulín a TJ Valašské Meziříčí.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

SK Spartak Hulín – TJ Valašské Meziříčí

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 33. Ondřejka, 62. Minář – 12. Výmola, 20. Výmola

Karty:   24. Vyskočil (HUL), 50. Josl (HUL), 87. Minář (HUL) – 68. Sovák (VAM)

SK Spartak Hulín: Machalický – Smrčka, Kostka, Pospíšil (34. Minář), Ondřejka, Oulehla (76. Rožek), Josl, Tureček (61. Koláčný), Zlámal (C), Mi. Vyskočil, Sedláček
Náhradníci: Jelínek – Minář, Koláčný, Šrom, Ma. Vyskočil, Rožek

TJ Valašské Meziříčí: Pobořil – Výmola (81. Furmánek), Kocián, Žilinský (53. Pop), Michálek, Kadla, Fojtík, Bartozel, Vrána, Dekleva (C), Sovák (74. Matyáš)
Náhradníci: Michut – Straka, Matyáš, Kundrát, Furmánek, Pop, Gajdoš

Rozhodčí: Zaoral – Vejtasa, Silný

Diváci: 87