Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Spartak Hulín – FC Zlínsko

0:3

konec (0:0)

30.04.2019, 17:00 • 30. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.55 4.1 3.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (19:36:25)
Je dobojováno! Tři body dnes berou hosté po zásluze, Viktorka byla lepším týmem a zhruba třicet minut před koncem šla do vedení. To byl klíčový moment, Spartak poté musel otevřít hru a soupeř hrozil z rychlých brejků. Dva z nich dokázal přetavit v další gól.

90+1

Konec zápasu.

90

Hlavní sudí pískal nedovolený zákrok poblíž střídaček. Skupinka hostujících příznivců si přeje, aby co nejrychleji zazněl konečný hvizd. Dá se očekávat, že budou brzy vyslyšeni.

89

Domácí obrana už jakoby ani neexistovala a k vidění bylo další přečíslení dva na jednoho. Jeden z hostujících hráčů se pokoušel o technické zakončení, ovšem přestřelil branku!

88

88. Jan HLADÍK - 0:3

88

Otrokovice právě vstřelily branku!
Hosté šli do přečíslení tři na jednoho a přihrávku na pravé straně dostal Jasenský. Ten byl v samostatném úniku vychytán Machalickým, ovšem hostující kapitán pokračoval v akci a poslal míč na malé vápno, kde ve skluzu skóroval JAN HLADÍK!

86

Do pokutového území Otrokovic teď během krátké chvíle směřovaly dva centrované míče z pravé strany. Soupeř se ubránil za cenu rohového kopu!

84

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Tomáš Mlýnek, přichází Martin Kutáč.

84

Na malém vápně zůstal úplně volný kapitán Zlámal, ovšem balón po jeho hlavičce skončil těsně vedle tyče, skóre se nemění!

83

Jedna z posledních šancí pro Hulín na snížení! Rozhodčí pískal nedovolený zákrok asi metr za velkým vápnem, nadějná standardka!

81

Už to mohlo být o tři góly! Hosté se po dalším brejku dostali do zakončení z velkého vápna, balón však mířil těsně vedle tyče!

80

Jeden z hostujících fotbalistů zůstal úplně volný na malém vápně. Jeho hlavička z nějakých sedmi metrů mířila vedle branky!

79

Standardka také pro Otrokovice! Hlavní rozhodčí Mayer teď pískal nedovelený zákrok u postranní lajny na levé straně.

78

Fotbalisté Spartaku budou mít příležitost v podobě standardní situace z pravé strany hřiště, domácí vybojovali svůj čtvrtý rohový kop.

77

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Adam Bahounek, přichází Radek Smékal.

76

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Filip Smrčka, přichází Michal Minář.

75

Po delší době o sobě dali vědět i domácí, jenže žádný z hráčů v modrém se ve vápně k zakončení nedostal, míč proletěl pokutovým územím.

74

Další přečíslení hostů po levé straně! Tentokráte to Viktorka nevyřešila vůbec dobře, k balónu se dostal brankář Machalický.

73

73. Jan HLADÍK - 0:2

73

Otrokovice právě vstřelily branku!
Viktorka po dalším brejku navyšuje svůj náskok! JAN HLADÍK si balón navedl do levé strany, poté zakončoval na vzdálenější tyčku. Pod Machalickým se nakonec balón dostal do sítě!

71

Domácí fotbalisté jsou ve druhé půli směrem dopředu hodně bezzubí, hosté výborně brání a čekají na své příležitosti.

70

Nepřesné zakončení také na druhé straně hřiště. Spartak už vsadil především na ofenzivu, Viktorka chodí to jednoho kontru za druhým.

69

Jeden z domácích hráčů mohl zakončovat zpoza velkého vápna. Znovu však trefil pouze prvního fotbalistu před sebou!

68

Další rychlý výpad otrokovických fotbalistů. Po centru z pravé strany se na zadní tyči natahoval úplně volný hráč. Viktorka bude kopat další roh!

66

Domácí defenziva celou situaci zvládla bez větších problémů a uháněla do útoku. Hosté si pomohli dlouhou přihrávkou na Semanka.

65

Hostující Markovič ještě dokázal zastihnout balón na hrací ploše, Otrokovice o pár vteřin později vybojovaly rohový kop!

64

Naopak je to Viktorka, která hrozí z rychlých brejkových situací. Domácí fotbalisté se v tomto případě stihli včas vrátit!

63

Domácí fotbalisté se snaží o kombinační hru. Do zakončení se ale nedostávají, hrají pouze po pokutové území soupeře.

61

Do konce utkání zbývá zhruba půlhodina, kapitán Zlámal si v tuto chvíli musel pomoct s brankářem Machalickým.

60

Na druhé straně šly do brejku Otrokovice. Hladík zasekl na střed a pokoušel se o technickou ránu na zadní tyč. Nemířil přesně!

59

Spartak se pokusil o rychlou odpověď po pravé straně, Šrom si naskočil na centr, ovšem z těžké pozice nedokázal hlavičkovat podle svých představ!

58

58. Tomáš MLÝNEK - 0:1

58

Otrokovice právě vstřelily branku!
Hosté se po výborně rozehrané standardní situaci dostávají do vedení! Na centr si naskočil TOMÁŠ MLÝNEK, který míč hlavičkou usměrnil přesně k tyči. Brankář Machalický už nedokázal zakročit!

57

Žlutou kartu dostává Jiří Koláčný (SK Spartak Hulín).

55

Další střelecký pokus hostujícího fotbalisty byl zblokovaný, Machalický vzápětí ještě zastihl balon před lajnou!

54

Hodně se nám to rozhýbalo! Šrom se dostal ke střele z nějakých čtrnácti metrů, levou nohou ale zakončoval doprostřed branky!

53

Spartak se marně dožadoval ofsajdu a jeden z hostujících hráčů pálil zpoza velkého vápna těsně vedle branky, to byla dobrá šance na skórování!

52

Hosté to zkoušeli po levé straně, odkud do velkého vápna směřoval centr. Domácí zadáci byli pozorní a ubránili se!

51

Hra se v úvodních minutách druhé půle hodně kouskuje. Za branku teď musí pro balón Semanko, hostující gólman bude odkopávat.

49

Hosté budou rozehrávat standardní situaci z poměrně slušné pozice. Balón si bere znovu kapitán Adam Jasenský.

48

Byl to s trojkou hrající David Kostka. Ten odkulhal za lajnu a vypadá to, že bude v pořádku. Hra může zase pokračovat.

47

Hra je hned v úvodu druhého poločasu přerušena, na zemi totiž zůstal ležet jeden z domácích fotbalistů, se kterým to nevypadá nejlépe.

46

Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Mario Telnar, přichází Jan Koňařík.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 18:05.
Je to tak. První poločas je za námi, k vidění bylo poměrně dost brankových příležitostí na obou stranách, ovšem na gól stále čekáme. Tu největší měl hostující kapitán Jasenský, který neproměnil pokutový kop!

45+1

První poločas skončil.

45

Domácí kombinují na polovině hřiště, Šrom přihrával Ondřejkovi. Víc už se ale v prvním poločase nejspíše nestane.

44

Stoprocentní šance pro Hulín! Hostující zadáci zapomněli na Michala Šroma, s jehož střeleckým pokusem z malého vápna si poradil Semanko, hostující gólman vyrazil na rohový kop!

43

Spartak je v posledních minutách aktivnějším týmem, ovšem domácí fotbalisté se trápí v zakončení. Tohle byla další střela, která mířila mimo tři tyče!

42

Šrom zasekl na pravé straně, poté centroval do vápna. Hosté odehráli za velké vápno, následný střelecký pokus byl hodně nepřesný!

41

Rozběhla se závěrečná pětiminutovka prvního poločasu, čárový rozhodčí teď signalizoval ofsajd domácího fotbalisty!

39

Machalický se nevyhnul další chybě při rozehrávce nohou. To je dnes už potřetí, co domácí brankář podklouzl při odkopu.

38

Hlavní rozhodčí přerušil hru, na zemi totiž zůstal ležet Telnar. Sudí Mayer běží zkontrolovat, jak to s hostujícím hráčem vypadá.

37

Viktoria to zkusila po levé straně, jenže s balónem se dostala do zámezí. Odkopávat bude domácí gólman Machalický.

36

V pokutovém území upadl Kiška, který se dožadoval odpískání další penalty. Tentokráte se nepískalo, Telnar poté z otočky pálil jen do bránícího hráče!

34

Velmi dobře rozehraná standardka domácího týmu! Semanko se musel rychle vracet na brankovou čáru, vyrazil na rohový kop!

33

Žlutou kartu dostává Filip Markovič (FC Viktoria Otrokovice).

32

Na zemi zůstal ležet hostující Telnar. Hlavní rozhodčí faul nepískal, všemu totiž pravděpodobně předcházel ofsajd.

31

Třicet minut hry je za námi. Rozhodčí Mayer pískal faul uprostřed hřiště, hosté to rychle zkoušeli po levé straně. Kiška se k balónu nedostal.

30

Na hranici velkého vápna zůstal nikým nehlídaný Ondřejka, který dostal balón proti noze. Jeho následnému pokusu chyběla větší razance!

29

Hulín vybojoval standardní situaci, jenže snažil se o rychlou rozehrávku a o balón přišel, vhazovat budou Otrokovice.

28

Hosté se dostali pod tlak, Smrčka napadal Semanka, ovšem hostující gólman byl u míče jako první a volil dlouhý odkop.

27

Spartak teď propadl na levé straně a musel se vracet. Následoval taktický faul, rozhodčí pro tuto chvíli kartu nevytahuje.

26

Sudí pískal dva útočné fauly během krátké chvíle. U balónu jsou v tuto chvíli domácí, kteří budou vhazovat poblíž rohového praporku.

24

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Tomáš Josl, přichází Jiří Oulehla.

23

Na druhé straně to byl Spartak, který mohl jít do vedení! Na pravé straně zůstal úplně volný Sedláček. Po jeho přihrávce se na malém vápně natahovali hned dva jeho spoluhráči. Těm chyběl kousek!

22

Domácí defenziva se ubránila jen za cenu dalšího rohového kopu pro soupeře, Viktorka bude rozehrávat i svůj třetí roh z pravé strany.

21

Marek Machalický napravil své zaváhání z předchozích chvil! Balón si vzal kapitán Adam Jasenský, ovšem domácí gólman přečetl směr jeho střely a balón vyrazil na rohový kop!

21

Žlutou kartu dostává Michal Vyskočil (SK Spartak Hulín).

20

Brankář Machalický při snaze odkopnout míč podklouzl a hosté se dostali do přečíslení. Po centru z pravé strany poté došlo k jasnému faulu, když Michal Vyskočil přistrčil svého spoluhráče, který se chystal k zakončení!

19

V poměrně dobré střelecké pozici se ocitl Ondřejka. Ten ale místo střely ještě hledal své spoluhráče, to nebylo dobré řešení.

18

Další domácí útok rozjíždí z vlastní poloviny kapitán Zlámal, který přihrává na pravou stranu, kde je úplně volný Michal Vyskočil.

16

Hosté se pokusili o přímé ohroženy branky, ovšem střelecký pokus skončil pouze na prvním hráči ve zdi, skóre se nemění!

15

Hlavní sudí Mayer pískal nedovolený zákrok zhruba metr za velkým vápnem. Výborná příležitost pro Otrokovice na skórování!

14

Úvod utkání nám nabízí řadu nepřesných přihrávek na obou stranách. Balón skončil opět v zámezí, zahraje si Machalický.

12

Přenesení hry na levou stranu, domácí fotbalista už balón nestihl na hrací ploše, Semanko bude znovu odkopávat od branky.

11

S agresivitou to na útočné polovině přehnal Šrom. Domácí fotbalista může být rád, že se celé situace obešla bez žluté karty.

10

Úvodní desetiminutovka hry je téměř za námi, aktivnější je v úvodu Spartak, který se snaží hrát po zisku míče ihned nahoru.

9

Kiška si chtěl narazil s Hladíkem, ovšem ten mu balón nedokázal vrátit. Domácí budou vhazovat na vlastní polovině.

7

Brankář Machalický zariskoval, na odkop dlouho čekal, poté k němu přiběhl napadající hráč. Rozhodčí pískal útočný faul!

6

Nepřesnosti v domácí rozehrávce, balón se dostal do zámezí. Běží pro něj gólman Semanko, který bude odkopávat.

5

Spartak teď kombinuje s balónem na polovině soupeře, hosté se před malou chvílí ubránili za cenu dlouhého odkopu.

3

Poprvé zahrozili i domácí a hned z toho byla velká šance! Na šestnáctce zůstal úplně volný hráč, po jehož střele musel zasahovat Semanko. Ten reflexivně vyrazil na rohový kop!

2

I nadále se hraje před brankářem Machalickým! Hosté vybojovali úvodní rohový kop, rozehrávat bude z pravé strany hřiště.

1

Hosté začali aktivně! Jasenský se prodral mezi obranou, následně zakončoval doprostřed branky. Jeho střele chyběla větší razance!

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Spartak Hulín: Machalický – Kostka, Ondřejka, Smrčka, Koláčný, Šrom, Josl, Tureček, Zlámal (K), Vyskočil Michal, Sedláček
Náhradníci: Minář, Vyskočil Martin, Oulehla, Rožek, Jelínek

FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Telnar, Markovič, Jasenský, Bahounek, Hladík, Kiška, Přikryl, Buchlovský, Mlýnek
Náhradníci: Koňařík, Kutáč, Smékal, Červenka Petr, Vašulka, Červenka Jakub, Varous

Rozhodčí: Mayer – Slabý, Volek.
První vzájemné utkání těchto dvou celků skončilo nerozhodně (1:1). Jak zápas dopadne dnes? Sledujte náš online přenos a určitě se to dozvíte!
Domácí fotbalisté bojují o záchranu, jsou na čtrnácté příčce. Na patnáctý Rýmařov mají momentálně jednobodový náskok! Otrokovice mají o pět bodů více, Viktoria je jedenáctá. Co se týče formy, tak Spartak je na tom deleko lépe, vždyť hosté prohráli už šestkrát v řadě!
Zdravím všechny příznivce fotbalu. Moravskoslezská fotbalová liga má na programu předehrávané třicáté kolo a Hulín v jednom ze zápasů narazí na Otrokovice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

SK Spartak Hulín – FC Zlínsko

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 58. Mlýnek, 73. Hladík, 88. Hladík

Karty:   21. Vyskočil (HUL), 57. Koláčný (HUL) – 33. Markovič (OTR)

Neproměněná penalta: 21. Jasenský (OTR), brankář Machalický zneškodnil

SK Spartak Hulín: Machalický – Kostka, Ondřejka, Smrčka (76. Minář), Koláčný, Šrom, Josl, (24. Oulehla) Tureček, Zlámal (K), Vyskočil Michal, Sedláček
Náhradníci: Minář, Vyskočil Martin, Oulehla, Rožek, Jelínek

FC Zlínsko: Semanko – Malý, Telnar (46. Koňařík), Markovič, Jasenský, Bahounek (77. Smékal), Hladík, Kiška, Přikryl, Buchlovský, Mlýnek (84. Kutáč)
Náhradníci: Koňařík, Kutáč, Smékal, Červenka Petr, Vašulka, Červenka Jakub, Varous

Rozhodčí: Mayer – Slabý, Volek

Diváci: 165