Menu

Hokej

Mistrovství světa - I. A Divize

Maďarsko – Jižní Korea

1:5

konec (1:1, 0:2, 0:2)

29.04.2019, 08:30 • Barys Arena, Nur-Sultan • 1. kolo • Tomáš Kubečka

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (10:55:15)
Střely na branku: 21 – 19
Je konec! Jižní Korea zvládla vstup do letošního šampionátu na jedničku a překvapivě poráží Maďarsko vysoko 5:1! Ve třetí části si sice Maďaři vytvořili velký tlak, ale ten zmařil brankou Kisung Kim! O necelou minutu později navíc přidal další zásah Sangwook Kim a o vítězi bylo rozhodnuto! Nutno ale říci, že Maďaři vyrobili velké množství individuálních chyb, které Korejci dokonale potrestali.

Konec zápasu.

59:35

Kisung Kim napadal rozehrávku Maďarska na modré čáře. Hokejisté v bílém dostali soupeře pod tlak a kontrolují závěrečné sekundy duelu.

59:10

Vas dostal přihrávku na levý kruh, jenže jeho zakončení bylo nepřesné a brankář Dalton slabou střelu letící po ledě vykopl pravým betonem.

58:28

Jižní Korea hraje v plném počtu.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:14

Maďarsko sice dopravilo kotouč za brankovou čáru, jenže gól platit nebude! Nagy totiž dosáhl gólu kopnutím!

57:03

Sarauer si vybruslil na levý kruh, odkud zakončil zápěstím, jenže jeho projektil srazil obránce v bílém dresu mimo tři tyče.

56:30

Stipsicz se v rohu útočného pásma pustil do přetlačované s jedním z obránců v bílém. Rozhodčí byli u kohoutů hodně rychle a uklidnili situaci.

56:28

Čong-Jung Lee dostává dvě minuty za sekání a nabízí Maďarsku ještě jednu přesilovku.

55:45

Maďarsko hraje v plném počtu.

55:08

An před brankou Maďarska nebezpečně tečoval nahození od mantinelu, jenže kotouč se od jeho hole odrazil mimo tři tyče!

54:30

Maďaři tentokrát dokázali vyhodit puk za branku Jižní Koreje, jenže nikdo v červeném se nevydal napadat rozehrávku soupeře. Duel se už pouze dohrává.

54:12

Song dostal nabito na modrou čáru, jenže jeho rána zápěstím si našla cestu do lapačky připraveného brankáře Balizse. Vhazuje se po jeho levici.

53:45

Jižní Korea si navíc zahraje přesilovku. Janos Vas dostává dvě minuty za sekání.

53:32

Korejci vyhodili kotouč vysokým obloučkem do středního pásma. Maďaři sice hrají s pukem a tlačí se do útoku, ale o osudu dnešního duelu už je zřejmě jasno.

53:05

Jižní Korea hraje v plném počtu.

52:18

Sarauer se dostal k odraženému kotouči a snažil se zasunout jej kolem betonu korejského brankáře do sítě. Puk se mu ale svezl po čepeli a skončil vedle branky.

52:00

Korejci navíc získali odražený puk a bez problémů jej vyhodili za branku Maďarska. Hokejisté v červených dresech působí rezignovaným dojmem.

51:22

Janos Vas napřáhl ke střele od modré čáry, jenže jeho dělovka skončila na rameni korejského brankáře. Maďaři se stále nemohou dostat do šance.

51:05

Maďarsko si zahraje přesilovou hru! Dvě minuty za hákování dostává Sang Jin Park.

50:20

Jižní Korea se znovu usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu tentokrát nedosáhl na prudkou přihrávku mezi kruhy.

49:30

49:30 Sangwook KIM - 1:5

49:30

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Neskutečné! Tak tohle už je opravdu debakl! SANGWOOK KIM projel do útočného pásma, navedl si kotouč mezi kruhy a fantastickou střelou bekhendem uklidil kotouč do sítě! Asistence: Jin-Hui An.

49:15

Song vybojoval kotouč v obranném pásmu a odrazem o mantinel vyhodil kotouč do bezpečí.

48:49

48:49 Kisung KIM - 1:4

48:49

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Podle všeho je hotovo! Jižní Korea po dalším zaváhání Maďarů přidává čtvrtou branku! Kim našel zcela osamoceného KISUNG KIMA, který trefil odkrytou klec! Asistence: Jin-Hui An, Sangwook Kim.

48:15

Nagy projel až do rohu útočného pásma, jenže bekhendovou zadovkou neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů. Korejci dokázali vystřídat.

47:36

Zadáci Maďarska uklidňují hru postupnou kombinací v obranném pásmu. Oba trenéři mezitím posílají na ledovou plochu čerstvé síly.

47:10

Pozsgai dojel vyhození soupeře do obranného pásma a okamžitě otočil směr hry na opačnou stranu. Nikdo v červeném jeho pobídku nedohnal.

46:15

W. Kim vystoupil proti maďarskému střelci a srazil jeho dělovku od modré čáry. Jižní Korea poté dostala kotouč za modrou čáru.

45:45

Sarauer dostal přihrávku na levé křídlo, jenže jeho nahození skončilo na betonu pozorného Daltona. Brankář korejské reprezentace dnes doslova září.

45:10

Szabo dostal přihrávku za obranu Jižní Koreji, jenže měl problém se zpracováním a kotouč mu utekl až k mantinelu. Obrana asijského celku si může oddechnout.

44:35

Balizs vyjel za svou branku a pomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Ve třetí třetině sledujeme hodně svižný hokej s minimem přerušení.

44:10

W. Kim v obranném pásmu přitlačil Wehrse na mantinel a vybojoval cenné vteřinky. Hráči v červeném moc kombinují a málo zakončují.

43:32

Janos Hari se drzou kličkou prosmýkl od mantinelu do střelecké pozice. Maďarský útočník poté zakončil forhendem, jenže netrefil korejskou klec.

43:10

Magosi vybojoval kotouč v rohu útočného pásma, jenže nikdo v červeném dresu mu nepřijel pomoci. Hráči Jižní Koreji obětavě padají do střel.

42:35

Gallo dostal přihrávku do útočného pásma, jenže důrazný obránce Plante proti němu rychle vystoupil a přitlačil maďarského útočníka na mantinel.

42:10

Korejci hrají skvěle hlavně ve středním pásmu. Asijský celek nepouští Maďary do střeleckých pozic.

41:35

Maďarsko se znovu dostalo ke kotouči, jenže hráčům v červeném se ve třetí třetině vůbec nedaří. Nahození na pravé křídlo tečoval korejský hráč mezi diváky.

41:10

Maďaři nyní uklidňují hru v obranném pásmu a pouštějí na ledovou plochu čerstvé síly. Jižní Korea skvěle brání už od červené čáry.

40:25

Sanghoon Šin se dostal do samostatného úniku, zkoušel bekhendový blafák, ale maďarský brankář ještě udržel šance svého týmu nad vodou!

40:10

Jižní Korea uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Asijský celek se ihned vydal do útoku, jenže první přechod do útočného pásma zastavil ofsajd.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je u konce! Prostřední perioda se mnohem lépe vydařila Korejcům! Už necelé dvě minuty po návratu ze šaten se prosadil Jin-Hui An! Poté se Maďarsko sice dostalo do hry, jenže svému soupeři darovalo přesilovou hru, kterou využil Sangwook Kim! Favorizované Maďarsko si poté vypracovalo tlak, jenže korejský brankář Dalton dnes podává parádní výkon! Po čtyřiceti minutách tak platí stav 1:3.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:28

Sarauer dostal přihrávku za branku Jižní Koreji, jenže měl proti sobě přesilu obránců a už nedokázal najít nikoho v červeném dresu.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny!

38:45

Sanghoon Šin projel středním pásmem až na modrou čáru, odkud vyzkoušel střelu zápěstím, ale Balizs jeho pokus ukryl do lapačky.

38:10

Dalton si skvěle pokryl mezírku u levé tyče a nepustil kotouč za svá záda. Korejský brankář se v prostřední periodě rozchytal k fantastickému výkonu.

37:38

Hari objel korejskou branku a vybruslil si až k modré čáře. Korejský hráč na něm visel jako klíště a nenechal maďarskou hvězdu zakončit.

37:05

Plante na modré čáře doslova zboural maďarského útočníka. Rozhodčí měl střet přímo před očima a nechal pokračovat ve hře.

36:35

Dalton vyjel ven ze své branky a pomohl Korejcům s rozehrávkou. Asijský celek stále drží své dvoubrankové vedení a nepouští Maďary do šancí.

36:06

Lee dostal nabito na modrou čáru, odkud vyslal nebezpečnou střelu příklepem. Maďarský brankář jeho projektil vyrazil mimo tři tyče.

35:39

Maďarský brankář musel po delší době zasahovat. Tentokrát stačil bleskově vykopnout svůj levý beton a vyrazil kotouč mimo branku.

35:12

Bartalis projel po pravém křídle do útočného pásma, našel Vase, který zakončil od modré, ale připravený Dalton jeho ránu ukryl do lapačky.

34:20

Janos Hari se probil do útočného pásma, jenže bekhendovou přihrávkou na modrou čáru zahnal maďarské hokejisty ven z útočného pásma.

34:00

Varga si nabruslil na krásnou přihrávku před branku, jenže v ideální pozici vůbec netrefi kotouč! Maďaři dnes mají také smůlu.

33:33

Maďarsko hraje v plném počtu.

33:10

An dostal přihrávku na levý kruh, odkud mohl zakončovat bez přípravy, ale raději ještě rozehrál do kombinace. Obrana Maďarska teď zvládá oslabení velmi dobře.

32:33

Balizs musel vytáhnout další povedený zákrok! D. Lee nebezpečně tečoval nahození od mantinelu, ale maďarský brankář ukryl puk v lapačce.

32:10

Maďarsko tentokrát zvládá oslabení velmi dobře. Korejci se nemohou usadit v útočném pásmu. Hráči v červeném dokázali puk vyhodit za branku.

31:46

Varga zachytil špatnou rozehrávku soupeře na modré čáře, dostal se do útočného pásma, jenže zápěstím Daltona nepřekonal.

31:33

Další přesilovku pro Koreu! Erdely vyfasoval dvouminutový trest za sekání.

31:08

Čoi dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, jenže jeho dělovka skončila na betonu pozorného brankáře Maďarska.

30:38

Dalton předvedl další povedený zákrok. Korejský brankář si dal pozor na nebezpečnou teč v předbrankovém prostoru a ukryl kotouč do své lapačky.

30:15

Jeon projel po levém křídle do útočného pásma, kde si kotouč přehodil na bekhend, jenže svou střelou neusměrnil kotouč mezi tři tyče.

29:36

Dalton předvedl fantastický zákrok! Korejský brankář se fantasticky roztáhl ve svém brankovišti a nepustil kotouč za svá záda!

29:10

Jižní Korea vybojovala kotouč za svou branku a odrazem o mantinel jej poslala do středního pásma. Nikdo v bílém dresu tentokrát na puk nedosáhl.

28:06

28:06 Sangwook KIM - 1:3

28:06

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Pozor! Jižní Korea přidává třetí branku a odskakuje na rozdíl dvou gólů! Asijský celek tentokrát využil přesilovou hru! K odraženému kotouči se ujal SANGWOOK KIM a jeho pokus zapadl do branky! Asistence: Jeon Jungwoo.

27:28

Přesilovku si zahraje Jižní Korea. Dvě minuty za krosček dostává Wehrs.

27:10

Právě Janos Hari se tentokrát zjevil za brankou soupeře, odkud poslal přihrávku mezi kruhy, jenže nikdo v červeném na jeho pobídku nedosáhl.

26:28

Korejci působí ve druhé třetině opravdu dravým dojmem a nedávají Maďarům prostor ke kombinaci. Janos Hary se svou formací musí bránit.

26:10

Obrovská šance Korejců! Jing Hu An dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, okamžitě zakončil, ael Balizs vytáhl zákrok zápasu!

25:32

Sofron dojel nahození do útočného pásma, jenže proti přesile korejských obránců nedokázal přesně rozehrát. Jižní Korea je ve druhé části hodně důrazná.

25:12

Maďarsko hraje v plném počtu.

24:33

Maďarsko se dostalo k odraženému kotouč a bez problémů jej vysokým obloučkem vyhodilo za modrou čáru do středního pásma. Zatím je to hodně opatrné.

24:10

Janos Hari vypomohl svým spoluhráčům v obranné fázi. Maďarsko se nyní brání dobře a nepouští Korejce do zakončení.

23:12

Jižní Korea si navíc zahraje přesilovku. Erdely vyfasoval dvě minuty za podrážení.

23:10

Početná skupina fanoušků Maďarska nyní žené své oblíbence hlasitým skandováním. Pro Maďary musí být další dohánění korejského náskoku obtížné.

22:15

Jižní Korea následně ustála útočnou akci Maďarska a odehrála kotouč za modrou čáru. Korea chce tentokrát své vedení udržet delší dobu.

21:42

21:42 Jin-Hui AN - 1:2

21:42

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Jižní Korea si bere zpět své ztracené vedení! Maďarsko totiž špatně střídalo a pustilo soupeře do přečíslení. Korejci jej sice sehráli hodně kostrbatě, ale JIN HUI AN poslal kotouč do sítě! Asistence: Sang-wook Kim.

21:10

Balizs musel vyjet za svou branku, kde zastavil prudké nahození po mantinelu. Maďaři následně rozehráli po levé straně.

20:33

Gallo střílel od levého mantinelu. Rána maďarského útočníka zápěstím letěla těsně nad ledem, ale trefila jen boční síť korejské branky.

20:10

Maďarsko uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Hokejisté v červeném se ihned vydali do útoku, ale nedostali se do zakončení.

20:01

Začala druhá třetina.
První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně bojovné utkání! Maďarsko sice vstoupila do zápasu o něco aktivněji, ale dlouho nemohlo najít recept na pozorného Daltona. Naopak Jižní Korea využila rychlý protiútok, po kterém se prosadil Sanghoon Šin! Vedení však asijskému celku dlouho nevydrželo, protože Janos Hari dokázal za čtyřicet čtyři sekund vyrovnat. Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.

20:00

První třetina skončila.

19:35

Šin vybojoval kotouč za brankou a snažil se rozjet jednoho ze spoluhráčů. Hráči Jižní Koreji však tentokrát o puk rychle přišli.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny.

18:45

Gallo se vydal proti osamocenému korejskému obránci. Maďarský útočník sice umí situaci jeden na jednoho, ale tentokrát mu puk utekl k mantinelu.

18:10

H. Kim dostal pěknou přihrávku do jízdy, jenže jeho průnik vyčíhal Szabo, který jej čistým hitem poslal k ledu. Maďarsko může rozjet další útok.

17:26

Korejcům se nyní nepovedla rozehrávka na pravé křídlo. Přihrávka byla příliš prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Daltonem.

17:08

Sziranyi nahodil kotouč do útočného pásma, jenže korejská obrana stačila rychle vystoupit a W. Kim srazil kotouč mezi diváky.

16:10

Jižní Korea se dostala ke kotouči a probila se do útočného pásma. Nikdo v bílém dresu tentokrát nedokázal přesně zakončit.

15:45

15:45 Janos HARI - 1:1

15:45

Maďarsko právě vstřelilo branku!
Vedení Korejcům dlouho nevydželo! Maďarsko okamžitě vyrovnává! JANOS HARI zůstal naprosto zapomenutá mezi kruhy, kam dostal přihrávku zpoza branky a uklidil puk do sítě! Asistence: Vilmos Gallo, Bence Stipsicz.

15:01

15:01 Sanghoon ŠIN - 0:1

15:01

Jižní Korea právě vstřelila branku!
Jižní Korea se překvapivě dostává do vedení! SANGHOON ŠIN vybojoval kotouč v obranném pásmu, obhodil si obránce, ujel až do útočného pásma, kde si stahovačkou položil obránce a prostřelil brankáře! Bez asistence.

14:35

Korejci dnes brání opravdu pečlivě. Bartalis se v rohu útočného pásma musel pobít s dvojicí obránců, kteří mu nedali prostor k rozehrávce.

14:10

Vas dostal dobrou přihrávku na modrou čáru, jenže si nepotykal se zpracováním a kotouč mu uskočil k obránci v bílém dresu Koreje.

13:30

K. Kim si na levém křídle obhodil jednoho z obránců, navedl si kotouč na forhendovou stranu, jenže zápěstím vůbec netrefil maďarskou branku.

13:10

S. Kim vybojoval kotouč za brankou soupeře, jenže bekhendovou přihrávkou neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.

12:42

Matt Dalton musel znovu zasahovat. Korejský brankář si tentokrát dal pozor na nahození od levého mantinelu a ukryl kotouč do lapačky.

11:28

Čo napadal maďarskou rozehrávku za brankou soupeře. Obránce v červeném dresu si dal dobrý pozor a bez problémů rozehrál.

11:02

Další útok Maďarska zastavuje postavení mimo hru. Příliš rychlý byl při přechodu do útočného pásma Sarauer. Vhazuje se ve středním pásmu.

10:35

Regan se dostal k odraženému kotouči v rohu obranného pásma a počkal na dostřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led i maďarský kotouč.

10:08

Erdely dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže jeho zadovka byla hodně slabá a obránce Jižní Koreje získal kotouč takřka zadarmo.

09:28

Macaulay rozjel útočnou akci Maďarska, jenže jeho přihrávka na pravé křídlo byla příliš krátká a nikdo v červeném dresu se k puku nedostal.

09:10

Korejská obrana se po delší době dostala ke kotouči a postupnou kombinací nyní uklidňuje hru. Maďarsko skvěle napadá už od červené čáry.

08:29

Benk projel kolem korejské branky, vybruslil si na levý kruh, jenže střelou zápěstím vůbec netrefil prostor korejské klece.

08:03

Maďarsko zůstalo usídlené v útočném pásmu i po skončení početní převahy. Korejská obrana stále hraje v pevném bloku a obětavě blokuje střely.

07:35

Jižní Korea hraje v plném počtu.

07:10

G. Nagy nyní nebezpečně tečoval dělovku od modré čáry. Od hokejky aktivního útočníka Maďarska se kotouč odrazil do Daltonovy lapačky.

06:34

G. Nagy dostal krásnou přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově zakončil příklepem, jenže trefil beton dobře postaveného Matta Daltona!

06:10

Matt Dalton měl dobře zakrytý výhled. Korejský brankář však stačil kopnout levým betonem a vyrazil kotouč mimo branku.

05:35

Vyloučení v týmu Jižní Korea (W. Kim – 2 min., sevření puku rukou).

05:10

Maďaři nyní uklidňují hru postupnou rozehrávkou v obranném pásmu. Obrana Jižní Koreji však působí pevným dojmem.

04:57

Matt Dalton drží Jižní Koreu nad vodou! Gallo poslal krásnou zadovku před branku, kde byl Erdely, jenže ten trefil tyč, vrazil do Daltona a až poté se kotouč zjevil za brankovou čárou!

04:35

Maďarům se nyní vůbec nepovedla rozehrávka, jenže nahození na levé křídlo neskončilo zakázaným uvolnění. Korejská obrana kotouč odehrála.

04:19

Maďarsko hraje v plném počtu.

03:42

Maďarský brankář tentokrát vyjel za svou branku a raději vyhodil kotouč z obranného pásma. Úvodní minuty přináší obrovský boj o každý metr ledu.

03:15

Také Maďarsko zatím zvládá úvodní oslabení bez větších problémů. Hráči v červeném se dostali k odraženému puku a poslali jej přes všechny čáry.

02:52

Jižní Korea hraje v plném počtu.

02:19

Vylučuje se také na maďarské straně. Dvě minuty za podrážení dostává Janos Hari.

02:00

Znovu se hráčům v bílém dresu podařilo zmocnit se odraženého kotouče a bez problémů jej vyhodili za branku Maďarska.

01:36

Matt Dalton musel předvést dobrý zákrok. Korejský brankář přilepil beton k pravé tyči své branky a nepustil jej za svá záda. Vhazuje se po jeho pravici.

01:10

Jižní Korea vstoupila do oslabení velmi dobře. Korejci získali odražený kotouč a bez problémů vyhodili kotouč přes všechny čáry.

00:52

Vyloučení v týmu Jižní Korea (Šin – 2 min., krosček).

00:35

Stipsicz si dal pozor na nahození za branku Maďarska, kde uspěl v ostrém souboji a bekhendem dokázal kotouč odehrát do bezpečí.

00:10

Maďarsko uspělo na úvodním vhazování dnešního utkání a ihned se vydalo do útoku. Prudký nástřel dokázala obrana Koreji odehrát do bezpečí.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už naskakují na ledovou plochu. Jižní Korea bude hrát v bílém, zatímco Maďarsko oblékne červené dresy.
Úvodní sestavy:

Maďarsko: Balizs (Vay) – Stipsicz, Szabo, Sziranyi, Wehrs, Pozsgai, Macaulay, Varga – Erdely, Hari, Gallo – G. Nagy, Sarauer, Sofron – Bartalis, Vas, Bodo – Terbocs, Benk, Magosi, K. Nagy

Jižní Korea: Dalton (Lee) – Plante, W. Kim, D. Lee, Regan, H. Kim, Song, Čoi – Ahn, K. Kim, S. Kim – Sangwoo Šin, Čo, Sanghoon Šin – Č. Lee, Jeon, J. Park – H. Kim, S. Park, J. Lee, W. Kim

Rozhodčí: Garon, Hansen – Constantineau, Hagerstrom.
Maďarsko

Maďarsko už v posledních letech rovněž patří mezi týmy, které jsou hokejovým příznivcům dobře známé. Naposledy se na světovém šampionátu Maďaři představili v roce 2016, kde uchvátili hlavně neúnavní přiznivci Maďarska. V minulém roce Maďaři bojovali o postup do elitní divize, jenže nezvládli poslední duel s postupující Velkou Británií a skončili až na čtvrtém místě. Letos to navíc v konkurenci Běloruska, Kazachstánu, Jižní Koreji, Slovinska a Litvy nebude nic jednoduchého. Před startem turnaje Maďarsko v přípravném duelu podlehlo Velké Británii.
Jižní Korea

Jižní Korea se do hlav hokejových příznivců zapsala hlavně v minulém roce. Díky pořadatelství Olympijských her se tamní hokejová reprezentace představila pod pěti kruhy. Na olympijském turnaji dokonce dlouho trápila i českou reprezentaci. V květnu se poté ukázala i na světovém šampionátu v Dánsku, jenže ve skupině hrající v Heringu obsadila poslední místo a opět se poroučela o divizi níž. Před turnajem sehrála přátelský duel s pořadatelským Kazachstánem, kterému podlehla vysoko 3:0.
Dobré ráno všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 1. Divize, skupiny A Mistrovství světa mezi Maďarskem a Jižní Koreou. Duel začíná v 8:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:30.

Maďarsko – Jižní Korea

1:5

konec (1:1, 0:2, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Hari (Gallo, Stipsicz) – 16. Šin, 22. An (S. Kim), 29. S. Kim (Jeon), 49. K. Kim (An, Kim), 50. S. Kim (An)

Maďarsko: Balizs (Vay) – Stipsicz, Szabo, Sziranyi, Wehrs, Pozsgai, Macaulay, Varga – Erdely, Hari, Gallo – G. Nagy, Sarauer, Sofron – Bartalis, Vas, Bodo – Terbocs, Benk, Magosi, K. Nagy

Jižní Korea: Dalton (Lee) – Plante, W. Kim, D. Lee, Regan, H. Kim, Song, Čoi – Ahn, K. Kim, S. Kim – Sangwoo Šin, Čo, Sanghoon Šin – Č. Lee, Jeon, J. Park – H. Kim, S. Park, J. Lee, W. Kim

Rozhodčí: Garon, Hansen – Constantineau, Hagerstrom

Průběh zápasu
1. třetina
00:52 KOR 2 Šin, krosček
02:19 HUN 2 Hari, podrážení
05:35 KOR 2 Kim, sevření puku rukou
15:01 KOR 0:1 Šin
15:45 HUN 1:1 Hari (Gallo, Stipsicz)
Po 1. třetině
2. třetina
21:42 KOR 1:2 An (S. Kim)
23:12 HUN 2 Erdely, podrážení
27:28 HUN 2+10 Wehrs, krosček+krosček
28:06 KOR 1:3 S. Kim (Jeon)
31:33 HUN 2 Erdely, sekání
Po 2. třetině
3. třetina
48:49 KOR 1:4 K. Kim (An, Kim)
49:30 KOR 1:5 S. Kim (An)
51:05 KOR 2 S. Park, hákování
53:45 HUN 2 Vas, sekání
56:28 KOR 2 Lee, sekání
Konec