Menu

Hokejbal

Play-off 2. Ligy - Čechy Sever

HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem – HBC Dandy Malé Březno

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0) Stav série: 1:0

27.04.2019, 09:00 • Stadion mládeže Ústí nad Labem • Čtvrtfinále • Jiří Cícha (@cichic18)

Statistické okénko utkání

Střely na branku: 41 – 17
Vyloučení: 2 – 4 (10:38:58)
Máme za sebou první čtvrtfinálové utkání letošní sezóny, když jedinou branku dokázal vstřelit Vladimír Brož. Zítra toto čtvrtfinále pokračuje od 9 hodin opět na Stadionu mládeže v Ústí nad Labem. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy u 2. Ligy – Čechy Sever na počtenou.

Konec zápasu.

44:56

Hass vyhodil do bezpečí na zakázané uvolnění zbývají čtyři vteřiny!

44:46

Hosté hrají bez brankáře! Vhazovat se bude po pravici Homolky.

43:57

Brankář Svoboda nechytil míček důrazně, nechal ho volný, poté na něho spadl jeden ze svých obránců, dobíhající Vitko si míček stáhl a mohl zakončit do zcela odkryté klece, ale jeho střela šla do masky brankáře.

43:01

Opět Brož úspěšný na buly, míček šel na Řežábka, který vystřelil a brankář hostujcího týmu musek zasahovat, poté se nachvilku Dandy podívaly do útočného pásma, ale vystřelit nedokázaly.

42:22

Oddechový čas pro hosty. Vhazovat se bude po levici Svobody.

41:58

Hra se odehrává v útočném pásmu Ještěrů, kterým se vrátila zpět aktivita z první periody. Hosté se zmůžou pouze na zakázaná uvolnění.

40:29

Čejka byl teď opravdu hamoun, kdyby nahrál na Tomáše, tak mohl druhý jmenovaný krásně vystřelit a nedat Svobodovi šanci, ale místo toho raději zakončil zcela nesmyslně zpoza branky.

40:00

Tlak Ještěrů se v závěru utkání zvyšuje a nepouštějí soupeře na svoji půlku, dokáží domácí vstřelit pojišťovací branku?

39:12

Vitko krásně vyhrál buly na Schwarzjirga, který natřikrát střílel, ale jeho projektil se mu moc nepovedl. Na dalším vhazování dokázal Vitko vyběhnout s míčkem mezi kruhy, ale trefil pouze břicho hostujcího ochránce svatyně.

38:06

Domácí celek se dostal do přečíslení 2 na 1, konkrétně s míčkem na hokejce Čejka a na druhé straně běžící Schwarzjirg, který dostal přihrávku do přesunu, ale jeho střela letěla do sítě nad branku Svobody.

37:21

Haas dostal pořádnou sekeru od Radka Nerada, ale může si za to trošku sám, když dával ruku dolů a chtěl míček chytit, poté Müller běžel po pravé straně, ale Homolka si se střelou poradil.

37:02

Hlinka ležel v rohu hřiště, rozhodčí přerušují a vykazují hru do středního pásma.

35:41

Brož si vzal míček v obranném pásmu, nahrál na Schwarzjirga, který protečoval míček do útočného pásma, k míčku běžel Myška, ale nestačil na něj, vhazovat se bude po pravici Svobody.

Dnešní utkání sleduje 35 diváků.

34:20

Nachtmann po nahrávce od Müllera zkusil od modré čáry vystřelit, ale jeho střelu zblokoval Tomáš, za což je pochválen svoji střídačkou.

33:59

Kučera zkusil střelu na teč, ale brankář byl připraven na zemi a u míčku jsou hráči Dandy, kteří se snaží přes přihrávku dostat do útočného pásma.

33:15

Míček má za bankou Hass, který nahrál na kruh Tomášovi, ale jeho střela končí na hrudi vděčného Svobody.

32:10

Božek se snažil projít do útočného pásma, což se mu podařilo, ale víc vymyslet nedokázal.

31:26

Hosté v plném počtu, ale nemuselo to být na dlouho, jelikož rozhodčí Beránek signalizoval menší trest za vystřelení míčku, ale fair play se zachoval Tomáš, když sdělil, že míček tečoval.

30:51

K Tomášovi se dostal míček mezi kruhy, ale jeho střela tahem letěla mimo branku.

30:03

Domácí v plném počtu. Začíná šedesáti vteřinová přesilová hra pro domácí celek.

30:01

Začala třetí třetina.
Statistické okénko ve 2. třetině

Střely na branku: 11 – 7
Vyloučení: 2 – 2
Druhá třetina je již minulostí. Jak Ještěři vstoupili krásně do utkání, tak ve druhé třetině se jim tempo z první periody přenést nepodařilo. Dandy přidaly na tempu a dokázaly srovnat hru. Uvidíme, jestli dokáží vstřelit vyrovnávací branku.

Další třetina začně v 10:09.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:43

Nejspíše poslední bule v třetině se odehraje před Svobodou, Müller na buly ale nedopustil zakončení, když zblokoval hokejku a získal míček pro svůj celek.

29:28

Z přesilové hry hostujícího týmu je rázem hra 4 na 4, když Chyba neudržel nervy na uzdě a v rohu hřiště trefil rukavicí do hlavy Řežábka.

29:23

Vyloučení v týmu HBC Dandy Chomutov (Labuta – 2 min., hrubost).

28:09

Tesně před koncem druhé třetiny má hostující celek šanci srovnat skóre, když Vaněk byl vyloučen za sekání do brankáře.

28:03

Vyloučení v týmu HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem (Vaněk – 2 min., sekání).

27:13

Haas obešel Müller, poté domácí obránce vystřelil, brankář chytil míček a rozehrál na Jana Petržílku, který chtěl vyslat Müllera, ale míček letěl úplně mimo dosah útočníka Dandy, píská se zakázané uvolnění.

26:46

Schwarzjirg zkusil střelu z otočky, která letěla do mantinelu a míček se odrazil před branku, kde byla připravená lapačka Svobody.

25:59

Z obraného pásma letěl krásný lob do útočného pásma, za kterým spěchal Čejka, ale do míčku mu vložil hokejku jeden z obránců Dandy a překazil tak šanci domácího celku.

25:21

Domácí hráči se radují z branky, ale rozhodčí Volf okamžitě ukazuje signál NE!, jelikož Radomír Vaněk vstřelil branku vysokou holí, což si ihned uvědomil.

24:52

Hosté v plném počtu. Ani třetí přesilová hra nebyla využita, když domácí tým dokázal za celé dvě minuty vystřelit pouze jednou.

23:30

Vitko po nahrávce od Haase vystřelil, ale před brankářem nikdo neclonil, a tak zákrok brankáře byl zcela jistý a bezchybný.

22:54

Důrazný Tomáš vybojoval pro svůj tým přesilovku, když musel v předbrankovém prostoru zkousnout ránu.

22:52

Vyloučení v týmu HBC Dandy Chomutov (Labuta – 2 min., hrubost).

22:06

Müller potřetí vyhrál míček na Labutu, který vždy tvrdě vypálil, ale domácí ochránce svatyně je zatím bezchybný.

21:46

Chyba krásně napadal Brůhu, který míček ztratil, poté se dostal první jmenovaný do šance, a proti střele musel Homolka zasahovat. Bude se vhazovat po levici domácího brankáře.

21:03

Rozhodčí pískají zakázané uvolnění, což se nelíbílí domácímu celku, jelikož prý brankář opustil brankoviště, ale s rozhodnutím sudích už nic neudělají.

20:20

Kníže zkazil přihrávku na Müllera a míček se dostal k Čejkovi, který dokázal předběhnout obránce, ale zakončení se mu moc nepovedlo, míček skončil na hokejce Svobody.

19:50

Brož získal míček na levém kruhu, všiml si sbíhajícího Myšky, kterému nahrál, ale nahrávka šla příliš dopředu a i přes natažení na ní nedošáhl.

19:11

Radek Nerad zkusil prověřit dalekonosnou střelou Homolku, ale ten provedl zákrok s ledovým klidem.

18:30

Tomáš se nabízel Vaňkovi mezi kruhama, ale druhý jmenovaný zvolil raději střelu, která se mu vůbec nepovedla.

17:16

Domácí v plném počtu. Hosté se nedokázali usadit na delší dobu v útočném pásmu, takže se dá říci, že přesilová hra nebyla vůbec úspěšná, když nebude počítat, že nepadla branka.

16:52

Jeden z útočníků hostů vyhrál míček na Müllera, který pálil od modré čáry, ale střela letěla tak metr mimo branku.

16:11

Brož krásně vybojoval míček za svoji brankou a opět osvobozuje svůj celek. Dandy se přesilová hra zatím nedaří.

15:18

Chyba si bere míček v obraném pásmu, nahrává na Nerada, který kazí zavezení do útočného pásma a míček je opět za brankou Svobody.

15:16

Vyloučení v týmu HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem (Řežábek – 2 min., podražení).

15:13

Ve druhé úvodní buly byl úspěšnější hostující celek a uvidíme přesilovou hru i na druhé straně.

15:01

Začala druhá třetina.
Statistické okénko v 1. třetině

Střely na branku: 16 – 7
Vyloučení: 0 – 2
Máme za sebou první dvacetiminutovku, ve které domácímu celku byla nabídnuta dvakrát početní výhoda, ani jednu však nedokázali využít. Těsně po skončení první přesilové hry dokázal vstřelit vedoucí branku Vladimír Brož. Ještěři jsou zatím v utkání aktivnější, uvidíme, co nám přinese další průběh utkání.

Další třetina začně v 9:32.

15:00

První třetina skončila.

14:18

Tak to byla parádní akce Dandy, když Müller vyhrál míček na Chybu, který od modré čáry vystřelil z voleje, brankář Homolka udělal výstavní semafor, za který byl oceněn potleskem domácí střídačky.

13:51

Müller krásně vybojoval míček, nahrál na Nerada, který z nápřahu vystřelil do tyče, míček končí mimo hřiště.

13:09

Jak přes kopírák měli šanci chomutovští, když opět z pravé strany střílel Labuta, tentokrát míček skončil v lapačce domácího ochránce svatyně.

12:20

Po delší době vidíme střelu i u hostujícího týmu, z pravé strany vystřelil Müller, jeho střelu v rozkleku vyráží Homolka.

11:46

Hosté v plném počtu, ani na podruhé se nepodařilo domácímu celku využít poskytnutou početní výhodu.

11:02

Haas vystřelil od modré čáry, ale jeho nepovedená střela nedoputovala na brankáře, zastavit ji dokázal jeden z obránců Dandy Chomutov.

10:12

Vaněk zpoza brankové čáry nahrál na prvního střelce branky Brože, který tvrdě vystřelil, ale jen se štěstím netrefil svého spoluhráče Vitka.

09:46

Vyloučení v týmu HBC Dandy Chomutov (J. Petržílka – 2 min., podražení).

09:24

Na buly po pravici Svobody se postavil Vladimír Brož, který si míček vybojoval pro sebe, z otočky dokázal vystřelit, prostřelil hostujícího brankáře mezi nohy, ale míček nakonec doputoval na tyč a ven mimo branku.

08:14

Asi první větší šance na straně Dandy, když z vrcholu kruhu vystřelil Adam Novák, brankář Homolka míček vyrazil lapačkou, což nejspíše nechtěl, hra stále pokračuje dál.

07:07

Řežábek si počkal u mantinelu na Knížeho, kterého čiště trefil u mantinelu. Střídačce hostujícího celkuse to nelíbí, ale rozhodčí jsou naprosto klidní a hra pokračuje.

06:46

Myška rozběhl na levé straně Radomíra Vaňka, ale jeho střela mířila do břicha brankáře.

05:30

Míček za brankou má Haas, který nahrál na Straku a ten v rychlosti přenesel hru na Čejku, Dandy získalo míček nakonec do své moci a vyhodilo na zakázané uvolnění.

04:14

Tomáš Chyba prošel z obnranného pásma až k Homolkovi, zkusil křižnou přihrávku na Halušku, ale tomu na poslední chvíli vložil do přihrávky hokejku jeden z obránců zelenobílích.

03:51

Domácí hráči jsou zatím aktivnější, u míčku byl Čejka, kteří mířil nad klec Chomutova.

02:28

Ještěři právě vstřelili branku!
Těsně po skončení přesilové hry střílí Ještěři branku. Míček se dostal na modrou čáru k VLADIMÍRU BROŽOVI, který svou dělovkou prostřeluje hostujícího ochránce svatyně. Nutno podotknou, že útočné tri skvěle stínilo před brankářem Svobodou – 1:0! Asistence: Radomír Vaněk, Ivan Kučera.

01:26

Dandy se podařilo vyhodit míček, ale domácí spěchají opět do útočného pásma, z levé strany zkusil střelu Šilének, ale jeho projektil šel vedle branky.

00:30

Na první přesilovou hru dnešního utkání jsme nemuseli dlouho čekat. Buly po levici Svobody vyhráli Ještěři, kteří kombinují v útočném pásmu.

00:27

Vyloučení v týmu HBC Dandy Chomutov (Müller – 2 min., podražení).

00:01

První buly vyhrál celek z Ústí nad Labem a rozehrávat může Řežábek, jeho přihrávka šla na obsazeného hráče.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy jsou již na modrých čarách, za chvilku může začít první čtvrtfinálové utkání.
Úvodní sestavy:

HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem: Homolka – Brož, Brůha, Čejka, Haas, Kučera (C), Langr, Mudroňka, Myška, Řežábek, Schwarzjirg, Šilínek, Tomáš, Vaněk, Vitko, Straka

HBC Dandy Chomutov: Svoboda – Bilanyč, Božek, Haluška, Hlinka, Chyba, Kníže (C), Labuta, Müller, Nachtmann, Nerad, Novák, Opelt, H. Petržílka, J. Petržílka

Rozhodčí: Jiří Volf, Jiří Beránek.
HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem

Ještěrky základní část zvládly výtečně, když nestačily pouze na jeden celek a umístily se na krásném druhém místě se ziskem 63 bodů. Ve čtyřiadvaceti utkáních zvládly dvacetkrát zvítězit v základní hrací době, pouze jednou prohrát a v samostatných stříleních nezískaly bonusový bod třikrát.

Statistiky týmu
Nejlepší střelec: Radomír Vaněk (22 G)
Nejlepší nahrávač: Lukáš Wágner (32 A)
Nejproduktivnější hráč: Lukáš Wágner (45 KB)
Nejtrestanější hráč: Lukáš Wágner (55 TM)
Nejlepší brankář: Dominik Landt (92,67%)
HBC Dandy Chomutov

Dnešní hostující soupeř z Chomutova se umístil po základní části na sedmém místě se ziskem 37 bodů. Ve čtyřiadvaceti utkáních dokázali chomutovští zvítězit jedenáctkrát, ve stejném počtu utkání dokázali také prohrát, jednou vyhrát na samostatná střílení a jednou v této individuální disciplíně prohrát.

Statistiky týmu
Nejlepší střelec: Tomáš Chyba (13 G)
Nejlepší nahrávač: Tomáš Chyba (16 A)
Nejproduktivnější hráč: Tomáš Chyba (29 KB)
Nejtrestanější hráč: Vladimír Opelt (42 TM)
Nejlepší brankář: Dominik Svoboda (86,50%)
Vzájemná utkání v ZČ

19. 4. 2019 – Dandy vs. Ještěři – 3:7 (0:3, 2:3, 1:1)
25. 11. 2018 – Ještěři vs. Dandy – 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
Dobré ráno, vítejte u vyřazovacích bojů 2. Ligy – Čechy Sever. Dnes se společně podíváme na čtvrtfinálový souboj mezi HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem a HBC Dandy Chomutov. Dnešním přenosem Vás bude provázet Jiří Cícha, přeji hezkou zábavu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 09:00.

HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem – HBC Dandy Malé Březno

1:0

konec (1:0, 0:0, 0:0) Stav série: 1:0

Zpět na online

Branky a nahrávky: 3. Brož (Vaněk, Kučera)

HSÚ HBC Ještěři Ústí nad Labem: Homolka – Brož, Brůha, Čejka, Haas, Kučera (C), Langr, Mudroňka, Myška, Řežábek, Schwarzjirg, Šilínek, Tomáš, Vaněk, Vitko, Straka

HBC Dandy Malé Březno: Svoboda – Bilanyč, Božek, Haluška, Hlinka, Chyba, Kníže (C), Labuta, Müller, Nachtmann, Nerad, Novák, Opelt, H. Petržílka, J. Petržílka

Rozhodčí: Jiří Volf, Jiří Beránek

Diváci: 35

Průběh zápasu
1. třetina
00:27 DCH 2 Müller, podražení
02:28 JES 1:0 Brož (Vaněk, Kučera)
09:46 DCH 2 J. Petržílka, podražení
Po 1. třetině
2. třetina
15:16 JES 2 Řežábek, podražení
22:52 DCH 2 Labuta, hrubost
28:03 JES 2 Vaněk, sekání
29:23 DCH 2 Labuta, hrubost
Po 2. třetině
3. třetina
Konec