Menu

Fotbal

UEFA Youth League

TSG 1899 Hoffenheim – FC Porto

0:3

konec (0:1)

26.04.2019, 14:00 • Centre sportif de Colovray (Nyon) • Semifinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 3.6 3.84 1.91 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 19:16. (15:57:06)
Čtyři nastavené minuty uplynuly a mladíci Porta se mohou radovat z postupu do finále! Portugalský celek přehrál Hoffenheim jednoznačně 3:0.

Dlouho se ani jeden z týmů nemohl prosadit k jediné střele. Až před závěrem první půle přišel faul Lenglea před pokutovým území a z nařízeného volného přímého kopu zakroutil balon přesně do rohu branky Romário Baró. Následně mohl srovnat Onana, ale ten byl vychytán Meixedem.

Po změně stran se čekal nápor Hoffenheimu, ale ten portugalští hráči nepřipustili. Naopak Romário Baró se Silvou několikrát nebezpečně zahrozili. Deset minut před koncem poslal Porto do dvoubrankového náskoku Fábio Silva, který převzal parádní přihrávku a přehodil brankáře. Hoffenheim už poté vše vsadil na útok, otevřel obranu a to potrestal třetím zásahem Tiago Matos.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Goncalo Borges ještě roztáhl hru na Silvu, ten zkoušel překvapit Kleina pokusem z úhlu, ale tentokrát byl osmnáctiletý brankáře Hoffenheimu připravený.

90+2

Po autovém vhazování se Hoffenheim musel zatáhnout až před vlastního brankáře. Až Daniel Klein odkopl balon do bezpečí do středu hrací plochy.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

89

89. Tiago MATOS - 0:3

89

Porto právě vstřelilo branku!
Porto pojišťuje postup do finále třetím zásahem! Do otevřené obrany se hnali portugalští hráči hned ve třech. Torres našel přihrávkou mezi obránci Silvu, který ještě naservíroval balon před prázdnou branku TIAGU MATOSOVI.

88

Ani po dlouhém nákopu Kleina se německý celek neudržel na útočné polovině trávníku delší dobu. Lengle přihrával na pravou stranu, kde neobstál Elmkies.

87

Görlich fauloval na pravém kraji střídajícího Matose. Porto může i v samém závěru kontrolovat balon v blízkosti vápna soupeřícího celku.

86

Vitor Ferreira spolupracoval se Sousou na pravé straně, poté se Porto přesunulo s balonem na levou stranu, kde byl připravený Fábio Silva.

84

Ani s přibývajícím časem se nemůže Hoffenheim dostat do tlaku. Ottova propagační rána neměla šanci na úspěch. Porto drží balon daleko od své branky.

83

Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Porto si s přehledem hlídá postupový výsledek.

83

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Baró, přichází Borges.

83

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Esteves, přichází Matos.

82

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Alberico, přichází Linsbichler.

81

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Nitzl, přichází Kessler.

80

Fábio Silva vyfasoval za oslavu s fanoušky žlutou kartu.

80

80. Fábio SILVA - 0:2

80

Porto právě vstřelilo branku!
Porto přidává druhou branku a je jednou nohou ve finále! FÁBIO SILVA dostal vynikající přihrávku od Ferreiry, který je na trávníku několik málo sekund. Následně útočník Porta přehodil Kleina a výrazně přiblížil portugalský celek k finále.

79

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Vieira, přichází Ferreira.

78

Zdravotní potíže má osmnáctiletý Vieira, který se drží za zadní stehenní stav. Záložník Porta musí být ošetřován mimo hrací plochu.

77

Zbytečný faul na útočné polovině předvedl Fabio Vieira. Je za to potrestán žlutou kartou.

77

Obrana Porta si bez potíží poradila i s náběhem Davida Otta. Portugalský celek odvádí v defenzivě skvělou práci především zásluhou kapitána Queiróse.

76

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Onana, přichází Landwehr.

75

75. Baró pálil do břevna

75

Romário Baró měl na noze druhou branku! Po spolupráci s Torresem mohl Baró pálit nebezpečně do brankové konstrukce. Klein byl zcela bez šance na zákrok.

74

Teprve druhý rohový kop německého týmu rozehrával Samuel Lengle. Balon se několikrát odrazil, nakonec mířil k tyči, ale u ní byl i Meixedo.

73

Porto pokračuje ve stabilním výkonu. Po dlouhém balonu za obranu Hoffenheimu ale neměl příliš šancí proti Johnovi útočící Fábio Silva.

71

Ilkay Elmkies ztratil míč, poté se sápal po Vieirovi, aby alespoň zbrzdil akci Porta. Po pádu záložníka Porta však žlutý trest nepřišel. Žlutou kartu vidí až Luis Görlich.

70

Po souboji s Nitzlem skončil na trávníku Angel Torres. Porto rozehrávalo volný přímý kop z místa přestupku pouze do kombinace.

69

Hoffenheim zvyšuje své útočné snažení. Do otevřené obrany se mohl po zisku balonu hrát Fábio Silva, ale o krok byl u balonu později než Wallquist.

68

Střídání v týmu FC Porto: ze hřiště odchází Mário, přichází Sousa.

67

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Bogarde, přichází John.

66

Kapitán Porta Diogo Queirós pomohl rozehrávkou ze středového kruhu. Poté bojoval o míč Estevese, který našel Baróvi, následně už přišel jen útočný faul.

65

Na pravé straně se otevřel prostor Estevesovi s Torresem. Porto se usadilo před vápnem soupeře, ale Lopes už se neodvážil k centru před Kleina.

64

Centr do pokutového území si pohlídala obrana Hoffenheimu, následně mohl jít do protiútoku Görlich, ale tentokrát skončil na trávníku po faulu Torrese.

63

Po odvráceném rohovému kopu pádili němečtí fotbalisté do brejku. U přetaženého centru byl ale jako první brankář Porta Meixedo.

62

62. Fábio Silva střelou z úhlu neuspěl

62

Fábio Silva v šanci! Po prodloužení nákopu se Silva hnal z úhlu na branku Hoffenheimu, ale pokusem k přední tyči Kleina nepřekonal.

61

Görlich si šel pro faul na levou stranu, ale souboj s Estevesem nebyl odpískán. Následně může rozehrávat od své branky Francisco Meixedo.

60

I po hodině hry vede Porto v semifinále juniorské Ligy mistrů nad Hoffenheimem o jednu branku. Ve druhém poločase je navíc portugalský celek více u balonu.

58

Romário Baró i tentokrát potrápil obranu Hoffenheimu. Prudkou ránu tentokrát zastavil obránce Wallquist. Následně zůstal na trávníku Leite, který bude potřebovat ošetření.

57

Rohový kop Portu nevyšel podle představ. Vedoucí celek se ale rychle dostal zpět k balonu a dokonce i na útočnou polovinu trávníku.

56

56. Romário Baró zatím druhý zásah nepřidal

56

Romário Baró pořádně protáhl brankáře Hoffenheimu. Tvrdou ránu zpoza vápna ale stačil Klein vytlačit mimo tři tyče. Porto bude pokračovat rohem.

55

Obrana Hoffenheimu stačila zastavit Mária, poté pádil sám na Meixeda Stojilković, ale nepohlídal si ofsajdové postavení a k zakončení tak nedošlo.

54

Přetažený centr se pokoušel zastavit na hrací ploše Alberico. Italský záložník to o metr nestihl a rozehrávat se tak bude od branky Porta.

53

Porto je aktivnějším týmem i po změně stran. Joao Mário spěchal za nakopnutým balonem, ale Bogarde měl k hracímu předmětu o poznání blíže.

52

Souboj ve zhuštěném prostoru sice vyhrál Esteves, ale následný dloubáček do vápna už Silvu nenašel. Porto ale i nadále zůstává u balonu.

51

Tentokrát ale Baró nepřihrál přesně Silvovi. Balon proletěl mezi obránci jen k připravenému Kleinovi. Hoffenheim může rozehrávat z klidové pozice.

50

Druhý poločas začíná v o poznání vyšším tempu. S Vieirou spolupracoval ve středu pole Mário, následně byl u balonu i střelec zatím jediné dnešní branky Romário Baró.

49

Tomás Esteves se zbavil napadajícího Alberica, následně šel agresivně za balonem Fábio Silva, ale v souboji s Wallquiestem si pomohl faulem.

48

Baró si ve středu pole pomohl přihrávkou k Lopesovi. Porto se usadilo na útočné polovině, ale pouze si posouvá míč ze strany na stranu.

47

Druhý poločas odstartovala rozehrávka Hoffenheimu. Německý celek se ihned po několika dotecích přesunul na útočnou polovinu.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 15:03.
Jedna nastavená minuta je minulostí a první poločas končí. Spokojeněji odcházejí do šaten hráči Porta, kteří vedou o jednu branku.

Dlouho se ani jeden z týmů nemohl prosadit k jediné střele. Až před závěrem první půle přišel faul Lenglea před pokutovým území a z nařízeného volného přímého kopu zakroutil balon přesně do rohu branky Romário Baró. Následně mohl srovnat Onana, ale ten byl vychytán Meixedem.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Ndiaye těsně před přestávkou dostává žlutou kartu po faulu ve středu pole na Onanu.

45+1

Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.

45

Luis Görlich spěchal podél levé postranní lajny za balonem. Nepohlídal si ale své postavení v ofsajdu a musí míč odevzdat hráčům Porta.

44

44. Amadou Onana srovnání Hoffenheimu nezajistil

44

Hoffenheim mohl vyrovnat. Onana zasekávačkou nechal projet Leiteho ve skluzu, následně namířil balon jen do Meixeda, který poté zachránil Porto.

43

Také Angel Torres se dostal ke střele. Zpoza pokutového území ale poslal míč jen do prostoru, kde byl připraven Klein.

42

Porto je najednou při chuti a chce ještě do poločasu přidat druhý zásah. Naopak do této chvíle bojovný Hoffenheim se zatahuje do obrany.

40

40. Romário BARÓ - 0:1

40

Porto právě vstřelilo branku!
Fantastická rána a Porto vede! Balon si připravil na místo faulu Lenglea ROMÁRIO BARÓ. Devatenáctiletý útočník Porta umístil míč přes zeď nechytatelně do šibenice. Daniel Klein plachtil vzduchem marně.

40

Prvním potrestaným hráčem zápasu je Samuel Lenge, který těsně na hranici vápna přidržel unikajícího Baróa. Nebezpečná standardní situace pro Porto.

39

O centr z místa přestupku se postaral Domenico Alberico. Italský záložník našel jen hlavu bránícího Fábia Silvy. Další faul už je pískán Hoffenheimu.

38

Diogo Leite trefil v hlavičkovém souboji Onanu loktem do obličeje. Faul se sice proti Portu píská, ale hlavní rozhodčí zatím žlutý trest neuděluje.

36

Fabio Vieira se pokusil o střelu. Po odraženém balonu se stačil osmnáctiletý záložník otočit čelem k brance, ale břevno o něco přestřelil.

35

Alberico sice prodloužil brankářův výkop za sebe, ale David Otto byl až příliš zaměstnán soubojem s Estevesem. K balonu se tak dostávají hráči Porta.

34

První poločas pokračuje v opatrném duchu. Favorizované Porto má s Hoffenheimem co dělat. Německý celek se s klidem brání výpadům soupeře.

33

Joao Mário se uvolnil kolem Nitzla, odcentroval do pokutového území, kde byl ale jako první u balonu Bogarde. Stoper Hoffenheimu byl následně faulován Estevesem.

32

Ilkay Elmkies přihrával přes celou šířku trávníku na Nitzla. Balon krajnímu obránci Hoffenheimu ale utekl až do zámezí.

31

Otto se na hranici vápna nezbavil bránícího Leiteho. Následně měl ještě balon pod kontrolou Nitzl, ale jeho centr skončil jen v boční síti.

30

Ani půlhodina hry branku nepřinesla. Queirós skvěle zapracoval v pokutovém území, když čistým skluzem zastavil rozběhnutého Otta.

29

Hoffenheim chtěl opět dostat míč do hry konstruktivně, ale zadělal si na problémy. Wallquist musel přihrávat Kleinovi, který pod tlakem odkopával jen do zámezí.

27

Vieirova klička na Görlicha platila. Obránce německého týmu si musel pomoci k zastavení unikající soupeře dalším faulem.

26

Ilkay Elmkies centroval do pokutového území, ale balon přetáhl daleko za koncovou čáru. Porto mohlo rozehrávat ze svého pokutového území.

25

Favorizované Porto nyní musí běhat bez balonu. Zdlouhavá rozehrávka německého týmu stále pokračuje ve střední části trávníku.

24

Amadou Onana přihrával na levou stranu, kde byl podražen napadajícím Silvou Samuel Lengle. Hoffenheim pokračuje rozehrávkou do kombinace.

23

Joao Mário opět skončil na trávníku, ale hlavní rozhodčí ani tentokrát nevyslyšel volání po odpískání faulu. Hoffenheim drží balon ve střední části trávníku.

22

Angel Torres si narazil se Silvou, ten mu vracel míč do pohybu, ale v pokutovém území zasáhl za Hoffenheim na poslední chvíli Bogarde.

21

Ani více jak dvacet minut brankovou příležitost nepřineslo. Elmkies si zpracovával balon na pravé straně, ale také ona se ocitl v ofsajdu.

20

Nitzlv náběh z pravé strany byl pořádně nebezpečný. Krajní obránce Hoffenheimu by se mohl hnát do vápna, ale pomezní rozhodčí odmával sporný ofsajd.

19

Porto ještě pokračovalo od rohového praporku. Po rozehrávce na krátko sice skončil na trávníku Vieira, ale hlavní rozhodčí hru přerušil až po faulu Torrese.

18

Joao Mário měl na levém kraji dobrou rychlost, už už se dostával přes bránícího Nitzla, ale nakonec obránce Hoffenheimu odkopl balon do bezpečí.

17

Také Queirós měl potíže s rozehrávkou, poté se zmocnil míče Alberico, který proklouzl až do vápna. V něm si ale neporadil v souboji s Leitem.

16

Hoffenheim rozehrával od své branky konstruktivně do kombinace. Lengle ale v klíčový moment podklouzl a balon skončil jen za postranní čárou.

15

Joao Mário byl přidržen za dres a Porto už se znovu tlačí do blízkosti pokutového území soupeře. Po rychlé rozehrávce přetáhl centr do zámezí Lopes.

14

Filip Stojilković nestačil v rychlostním souboji na Estevese. Porto následně vybojovalo míč těsně před vápnem a právě Esteves byl faulován.

13

Onanova pobídka na Alberica nebyla přesná. Balon poskočil od nakropeného trávníku až za koncovou čáru. Rozehrávat bude znovu Meixedo.

12

Francisco Meixedo vykopával od své branky jen k Stojilkovićovi. Švýcarský útočník poté mohl jít téměř sám na branku, ale balon se ukopl od kopačky.

11

Také německý tým se dostal na útočnou polovinu. Otto měl míč pod kontrolou na hranici vápna, ale už se nedokázal otočit čelem k brance a vystřelit.

10

V úvodních minutách se ani jeden z týmů nežene bezhlavě do útoku. Hoffenheimu se daří eliminovat počáteční tlak soupeřícího celku.

9

Porto mělo k dispozici další volný přímý kop. Tentokrát chyboval při odkopu Melayro Bogarde, šestnáctiletý obránce Hoffenheimu vystrašil Kleina ve své brance.

8

Fabio Vieira se protlačil do pokutového území, ale z úhlu branku Hoffenheimu nedokázal ohrozit. Následně si německý tým pomohl faulem proti Máriovi.

7

Görlichova přihrávka podél postranní lajny nebyla z nejpřesnějších. K balonu se tak téměř zadarmo dostali opět fotbalisté Porta.

6

Hoffenheim se musí od samého úvodu bránit. Nejprve centroval nebezpečně po trávníku Lopes, ale hosté se do zakončení nedostali.

5

Portugalský celek sice rozehrával volný přímý kop, ale v pokutovém území si pomohl nedovoleným zákrokem v souboji s Wallquiestem Romário Baró.

4

Porto se usadilo s balonem na útočné polovině trávníku. Ndiaye si skvěle pomohl přihrávkou na Torrese, kterého musel zastavit jen za cenu faulu Lengle.

3

Ke slovu se dostal také Hoffenheim. Přihrávce Elmkiese byla na rozběhnutého Otta příliš rychlá a skončila jen v moci brankáře Porta Francisca Meixeda.

2

O úvodní rozehrávku se postarali fotbalisté Porta. Favorité dnešního duelu se okamžitě přesunuli s balonem před pravou stranu na útočnou polovinu.

1

Utkání právě začalo.
Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. První semifinále UEFA Youth League může za několik málo okamžiků začít.
Úvodní sestavy:

TSG 1899 Hoffenheim: Klein – Nitzl, Bogarde, Wallquist (C), Görlich – Lengle – Elmkies, Onana, Alberico – Stojilković, Otto
Náhradníci: Philipp – Kessler, Landwehr, Linsbichler, Curda, John, Khan Agha

FC Porto: Meixedo – Esteves, Queirós (C), Leite, Lopes – Torres, Ndiaye, Vieira, Mário – Silva, Baró
Náhradníci: Peixoto – Matos, Justiniano, Ferreira, Borges, Sousa, Fomakwang

Rozhodčí: Irfan Peljto – Senad Ibrisimbegović, Davor Beljo (vš. BIH).
TSG 1899 Hoffenheim

Fotbalisté Hoffenheimu jsou v juniorské Bundeslize překvapivě až na páté pozici a velkou ztrátou na vedoucí Stuttgart. To v Lize mistrů jde od vítězství k vítězství. Ve skupinové fázi prohráli pouze jedinkrát a to až v posledním duelu s jistotou postupu do vyřazovací části. V konkurenci Lyonu, Manchesteru City a Šachratu skončili na první pozici. V osmifinále proti Dynamu Kyjev za devadesát minut branka nepadla, ale mladíci Hoffenheimu zvládli následný penaltový rozstřel. Ve čtvrtfinále poté senzačně přehráli stejně staré hráče Realu Madrid 4:2, o dva rozhodující góly ve druhém poločase se postaral Tim Linsbichler.
FC Porto

Mladíci z Porta obhajují v juniorské Lize mistrů loňské semifinále. I letos se velmi lehce prosazovali v základní skupině, ve které postupně přehráli Schalke, Galatasaray i Lokomotiv Moskva. Z prvního místa a s pouhými pěti inkasovanými góly vstoupil portugalský tým do vyřazovací části až v osmifinále. V něm proti Tottenhamu rozhodli po změně stran, když na branku Torrese navázal ještě Baro. Proti senzačným čtvrtfinalistům Midtjyllandu kontroval favorit utkání od samého začátku. První branku vstřelil již v patnácté minutě Ndiaye, v závěru poté zvyšovali na konečných 3:0 Sousa a Albuquerque.
Krásné páteční odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Ve švýcarském Nyonu vrcholí UEFA Youth League. V úvodním semifinále na sebe narazí mladíci z Hoffenheimu, kteří se postaví stejně starým hráčům Porta.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.

TSG 1899 Hoffenheim – FC Porto

0:3

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 40. Baró, 80. Silva, 89. Matos

Karty:   40. Lengle (HOF), 45+1. Ndiaye (HOF), 71. Görlich (HOF) – 77. Vieira (PRT), 80. Silva (PRT)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 1:3. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 19:16.

TSG 1899 Hoffenheim: Klein – Nitzl (81. Kessler), Bogarde (67. John), Wallquist (C), Görlich – Lengle – Elmkies, Onana (76. Landwehr), Alberico (82. Linsbichler) – Stojilković, Otto
Náhradníci: Philipp – Kessler, Landwehr, Linsbichler, Curda, John, Khan Agha

FC Porto: Meixedo – Esteves (83. Matos), Queirós (C), Leite, Lopes – Torres, Ndiaye, Vieira (79. Ferreira), Mário (68. Sousa) – Silva, Baró (83. Borges)
Náhradníci: Peixoto – Matos, Justiniano, Ferreira, Borges, Sousa, Fomakwang

Rozhodčí: Irfan Peljto – Senad Ibrisimbegović, Davor Beljo (vš. BIH)