Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

FC Augsburg – Bayer Leverkusen

1:4

konec (1:1)

26.04.2019, 20:30 • WWK Arena, Augsburg • 31. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 4.69 4.31 1.72 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Mitchell Weiser, přichází Lars Bender.

88

88. Julian BRANDT - 1:4

88

Leverkusen právě vstřelil branku!
Domácí obrana propadla a soupeř uháněl v podstatě do přečíslení tři na nikoho. Volland přihrával před branku, Kohr do odkryté svatyně zakončit nedokázal, ovšem balón tečoval. Na zadní tyči byl ještě JULIAN BRANDT, který se nemýlil a nejspíše udělal definitivní tečku za tímto zápasem! Asistence: Dominik Kohr.

84

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Lucas Alario, přichází Dominik Kohr.

81

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Philipp Max, přichází Georg Teigl.

71

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Marco Richter, přichází Julian Schieber.

60

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Kevin Danso, přichází Sjong-Hun Čon.

60

60. Jonathan TAH - 1:3

60

Leverkusen právě vstřelil branku!
Standardní situaci si vzal na starost Brandt, po jehož stříleném centru zasahoval brankář Kobel. Ten ale balón vyboxoval před sebe, JONATHAN TAH vzápětí uklízel do odkryté branky, hostující bek se přeci jen dočkal!

59

Žlutou kartu dostává Jonathan Schmid (FC Augsburg).

58

Rozhodčí ukazuje, že branka neplatí! I když šlo o vlastní branku Dansa, tak rozhodčí posoudil, že právě Tah, před kterým musel domácí bek zasahovat, byl aktivní ve hře! Nutno dodat, že pokud šlo o ofsajd, opět to bylo o milimetry!

56

K hlavičce se dostal Havertz, který míč posouval na zadní tyčku. Obránce Tah chtěl zakončovat do prázdné branky, ještě před ním zasáhl Danso, který si balón nešťastně srazil do sítě. Opět bude ve hře video!

48

48. Kai HAVERTZ - 1:2

48

Leverkusen právě vstřelil branku!
Volland zasekl na levé straně, vzápětí hledal KAIE HAVERTZE. Mladičký Němec předvedl neskutečnou parádu, když balón jen jemně zasáhl po odskoku. Míč nakonec směřoval za bezmocného Kobela! Havertz se střelecky dotahuje na svého spoluhráče, už i on má čtrnáct branek! Asistence: Kevin Volland.

46

Střídání v týmu Bayer Leverkusen: ze hřiště odchází Sven Bender, přichází Aleksandar Dragović.

45+2

45+2. Alario orazítkoval břevno domácí branky

45+2

Leverkusen se před odchodem do kabin mohl dostat do vedení, to byla stoprocentní příležitost! Brant si ve vápně všiml Aránguize, který byl zády k brance. Chilan posunul na Alaria, jenže ten má dnes obrovskou smůlu! Technické zakončení hostujícího útočníka zastavilo břevno!

29

29. Alario z voleje pálil mimo

29

To byla obrovská příležitost pro Leverkusen, hosté však tu největší možnost prováhali! Akce ale pokračovala, o akrobatické zakončení se pokoušel Alario, ale tomu dnes není přáno, z voleje mířil nepřesně!

21

21. Neuznaná branka Alaria, nahrávající Weiser byl v ofsajdu

21

Tohle rozhodnutí potěšilo domácí příznivce, kteří to dávají hlasitě najevo! Situace byla opravdu hraniční a dlouho se zkoumala u videa, hlavní rozhodčí Willenborg nakonec ukázalo, že šlo o ofsajd!

20

Parádní přihrávku za obranu dostal Weiser, který míč zalepil u nohy, poté poslal milimetrově přesný pas před branku. Alario zakončoval z bezprostřední blízkosti do odkryté svatyně a Leverkusen se radoval! Vše může být jinak, VAR ještě zkoumá, zda Weiser nebyl v ofsajdu!

15

15. Kevin VOLLAND - 1:1

15

Leverkusen právě vstřelil branku!
Úvod tohoto zápasu rozhodně nenudí, hosté bleskově srovnávají krok! Aránguiz teď skvěle načasoval přihrávku na KEVINA VOLLANDA. O ofsajd se jednat nemohlo, na levé straně se zapomněl Danso. Volland poté volil razantní zakončení pod břevno. Balón šel do sítě od brankové konstrukce, pro Vollanda je to už čtrnáctá branka v sezoně! Asistence: Charles Aránguiz.

12

12. Kevin DANSO - 1:0

12

Augsburg právě vstřelil branku!
Domácí se po rohovém kopu ujímají vedení! Schmid poslal parádní centr zhruba na hranici penalty, odkud přesně k tyči hlavičkoval KEVIN DANSO! Tento gól jde za obráncem Benderem, který při bránění hodně zaspal! Asistence: Jonathan Schmid.

FC Augsburg – Bayer Leverkusen

1:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 12. Danso (Schmid) – 15. Volland (Aránguiz), 48. Havertz (Volland), 60. Tah, 88. Brandt (Kohr)

Karty:   59. Schmid (AUG)

Držení míče: 26 % : 74 %.
Střely na branku: 2:7. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 11:8.

FC Augsburg: Kobel – Schmid, Gouweleeuw, Danso (60. Čon), Stafylidis – Gregoritsch, Baier (C), R. Khedira – Hahn, Richter (71. Schieber), Max (81. Teigl).
Náhradníci: Luthe – Janker, Čon, Oxford, Teigl, Schieber, Ku Ja-Čeol.

Bayer Leverkusen: Hrádecký – Weiser (89. L. Bender), Tah, S. Bender (46. Dragović), Wendell – Aránguiz, Baumgartlinger, Brandt – Havertz, Alario (84. Kohr), Volland (C).
Náhradníci: R. Özcan – Jedvaj, L. Bender, Kohr, Dragović, Thelin, Paulinho.

Rozhodčí: Willenborg – Henschel, Sinn