Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Huddersfield Town

5:0

konec (3:0)

26.04.2019, 21:00 • Anfield Road, Liverpool • 36. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.06 17.6 38.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

83

83. Mohamed SALAH - 5:0

83

Liverpool právě vstřelil branku!
Nakonec tu přeci jenom máme pátou branku domácích! Zdánlivě nenápadná kombinace ve středu hrací plochy nakonec přinesla roztažení hry na levou stranu, kde číhal Robertson. Jeho následná nabídka směřovala do malého vápna, kde se zakončením neměl problém MOHAMED SALAH, jenž zamířil mimo dosah brankáře.

66

66. Sadio MANÉ - 4:0

66

Liverpool právě vstřelil branku!
Rázem je to o čtyři branky! Nejprve se k centru z levé strany dostal Robertson, avšak jeho centr zamířil pouze na hlavu protihráče, který ho prodlužoval za sebe. Tam se k další vzdušné nabídce dostal Henderson, jehož nesmírně přesný centr našel hlavu SADIA MANÉHO, jenž bez větších problémů zamířil ke vzdálenější konstrukci.

45+1

45+1. Mohamed SALAH - 3:0

45+1

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak nakonec tu máme ještě jednu branku domácích! Liverpool rozjel další zdlouhavou kombinaci, načež se Alexander-Arnold rozhodl ke kolmici na MOHAMEDA SALAHA, který uplatnil rychlost, díky které se dostal mezi protihráče, načež se mu podařil přehodit vyběhnuvšího brankáře Lössla.

23

23. Sadio MANÉ - 2:0

23

Liverpool právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do dvoubrankového vedení! Liverpool dlouhou dobu kombinoval daleko od branky soupeře, načež Van Dijk našel na levé straně Robertsona, který náramným centrem oslovil SADIA MANÉHO, jenž zcela sám hlavičkoval do pravé části brány, na což byl brankář krátký.

1

1. Naby KEÏTA - 1:0

1

Liverpool právě vstřelil branku!
Tak to je hodně rychlý vstup do zápasu v podání domácích hráčů! O rozehrávku se sice postaral Huddersfield, avšak jeden z hostujících hráčů chyboval v rozehrávce, k míči se tak dostal Salah, jenž okamžitou přihrávkou oslovil NABYHO KEÏTU, jenž zakončením na zadní tyč překonal Lössla.

Liverpool FC – Huddersfield Town

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 1. Keïta (M. Salah), 23. Mané (Robertson), 45+1. M. Salah (Alexander-Arnold), 66. Mané (Henderson), 83. M. Salah (Robertson)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 11:2. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:14.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold (88. Joe Gomez), Lovren, V. van Dijk, Robertson – Wijnaldum (73. Shaqiri), Henderson (C), Keïta – M. Salah, Sturridge (73. Oxlade-Chamberlain), Mané.
Náhradníci: Mignolet – Oxlade-Chamberlain, Shaqiri, Milner, Origi, Matip, Joe Gomez.

Huddersfield Town: Lössl – Smith, T. Kongolo, Schindler (C), Durm – Stankovič (81. Pritchard) – Grant, Bacuna, Hogg, Mbenza (87. Kachunga) – Mounié (65. Löwe).
Náhradníci: Coleman – Daly, Diakhaby, Zanka, Löwe, Kachunga, Pritchard.

Rozhodčí: Friend – Hatzidakis, Wilkes

Diváci: 53249