Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Sevilla FC – Rayo Vallecano

5:0

konec (0:0)

25.04.2019, 19:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, Sevilla • 34. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.24 7.22 12.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

87. Bryan GIL - 5:0

87

Sevilla právě vstřelila branku!
Osmnáctiletý BRYAN GIL skóruje poprvé v dresu Sevilly a přidává pátou branku svého celku! Španělský útočník stál na hranici malého vápna, kde se zbavil bránícího borce a levačkou zavěsil do pravé šibenice. Krásná trefa. Asistence: Pablo Sarabia.

79

Domácí se opět neuvěřitelně dostali do protiakce. Pablo Sarabia v jejím finále dostal přihrávku na pravé křídlo, aby centroval na penaltu. Tam ale jeden z hostů balon odkopl na roh!

75

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Munir, přichází Bryan Gil.

73

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Jesús Navas, přichází Aleix Vidal.

72

Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Marko Rog.

71

71. Wissam Ben Yedder - 4:0

71

Sevilla právě vstřelila branku!
Branka je nakonec VARem uznána a domácí Sevilla přidává ve druhém poločase čtvrtý zásah. Munir odcentroval z levé strany před branku, kde WISSAM BEN YEDDER skvěle obehrál vyběhnutého brankáře a zakončil po zemi do prázdné klece. Asistence: Munir.

70

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Álvaro García, přichází Gaël Kakuta.

69

Wissam Ben Yedder se dočkal branky, která ale nebyla uznána. Sudí každopádně ještě komunikuje s videorozhodčím. Rozhodne tedy VAR.

63

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Alejandro Gálvez, přichází Javi Guerra.

62

62. MUNIR - 3:0

62

Sevilla právě vstřelila branku!
Tak to je kanonáda domácího celku, opět obrovská chyba v obraně hostů a je to 3:0! Sevilla se dostala do útoku, Ben Yedder v tváří tvář sice neuspěl, ale MUNIROVA dorážka z levé strany již v odkryté brance skončila. Brankář Alberto García je zoufalý, opět jej v tom obrana nechala.

57

57. MUNIR - 2:0

57

Sevilla právě vstřelila branku!
Hodně rychle přichází druhá branka a Sevilla jde do dvoubrankového vedení! MUNIR dostal parádní centr k levé tyčce, kde si míč levačkou zpracoval a ze vzduchu stejnou nohou zakončoval. I nyní byl hostující brankář bez šance. Asistence: Pablo Sarabia.

55

55. Quincy PROMES - 1:0

55

Sevilla právě vstřelila branku!
Nyní se už domácí radují a střelcem branky je QUINCY PROMES! Ten si vyměnil míč s Munirem a zakončoval. Alberto García jeho ránu vyrazil, ale na dorážku pod břevno již nedosáhl. Nyní obrana Vallecana svému brankáři nepomohla.

52

Právě José Angel Pozo ukončoval snažení Sarabii, který chtěl jít po pravé straně do útoku. Hostující středopolař jej dlouze podržel a píská se faul, jenž je oceněn žlutou kartou.

46

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Álex Moreno, přichází Tito.

35

35. Jesús Navas (SEV)

35

Rychlá protiakce Sevilly brankou nekončí. Domácí se ve středu dostali k míči a opravdu bleskově se dostali ke střele. Jesús Navas to zkoušel z pravé strany, ale Alberto García jej skvěle vychytal!

33

Na hřišti to nyní pořádně jiskří. Nejdříve chtěli domácí kartu za faul v jejich vápně, ale ta nepřišla a byl z toho roh. Poté Sevilla šla po levé straně do protiakce a Alejandro Gálvez vidí žlutou kartu po svém zákroku.

31

Éver Banega je prvním žlutě potrestaným hráčem tohoto utkání. Zezadu podkopl jednoho z hostů, hra bude pokračovat standardní situací nevýrazného Raya.

25

Domácí kouč dlouho protestoval u čáry, doběhl si mimo své území a měl pořádné protesty. Naprostá, ale naprostá zbytečnost. Joaquín Caparrós dostává žlutou kartu.

23

Následně přišel ale rychlý protiútok, který nakonec brankou nekončí! Pablo Sarabia si naběhl k pravé tyčce a dostával centr z levé strany. Zakončit se ale domácí sedmnáctce nepovedlo ideálně, ve skluzu střílel jen vedle branky.

7

Éver Banega zakončoval přímý kop a mířil přímo do pravé šibenice, nádherná technika. Alberto García se ale zaskvěl parádním zákrokem a bude z toho jen rohový kop.

Sevilla FC – Rayo Vallecano

5:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 55. Promes, 57. Munir (Sarabia), 62. Munir, 71. Ben Yedder (Munir), 87. Gil (Sarabia)

Karty:   31. Banega (SEV) – 33. Gálvez (VLL), 52. Pozo (VLL)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 9:9. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 10:12.

Sevilla FC: Vaclík – Navas (73. Aleix Vidal), Mercado, Carriço, Promes – Sarabia, Banega, Mesa, F. Vázquez (72. Rog) – Ben Yedder, Munir (75. Gil).
Náhradníci: Soriano – Sergi Gómez, Amadou, Gil, Aleix Vidal, Rog, Kjaer.

Rayo Vallecano: Alberto García – Velázquez, Gálvez (63. Guerra), Amat, Á. Moreno (46. Tito) – Agbo, Mario Suárez – Embarba, Pozo, Á. García (70. G. Kakuta) – Di Santo.
Náhradníci: Dimitrievski – Guerra, Bébé, G. Kakuta, Tito, Comesaña, A. Ba.

Rozhodčí: Cuadra – López, Martín