Menu

Fotbal

Juniorská liga – O titul

1.FC Slovácko – SK Sigma Olomouc

0:5

konec (0:3)

23.04.2019, 13:00 • Kunovice • 4. kolo • Vendula Zdražilová

Tipsport: 4.41 5.5 1.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního dne a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (14:50:56)
Dnešní utkání sledovalo 70 diváků.
Tak nakonec se nic nenastavovalo, nebyla potřeba. Je dobojováno. Hosté ve druhém poločase přidali další dvě branky a pečetili tak svou výhru. Domácí se snažili aspoň o čestný úspěch, hosté jim to ale nedovolili. Na svém hřišti si tak nepřipsali ani bod, naopak Olomoučtí jsou zatím ve skupině o titul bez ztráty kytičky a připisují další tři body.

90

Konec zápasu.

90

Jsme v poslední minutě zápasu, uvidíme, zda hlavní sudí přidá nějakou tu minutu navíc.

89

Další útok Slovácka a další zákrok obrany Olomouce. Hosté pomáhají svému brankáři, aby udržel své čisté konto.

88

Ani tato situace nekončí domácí brankou. Hráči Slovácka si vypracovali další pěknou kombinaci, po ní střílel jeden z domácích, ale jen do připraveného Reichla.

86

Hosté už se nikam neženou a jen kontrolují hru. Mají nahráno a o své vedení už přijít nemohou. Domácí se snaží aspoň o korekci skóre, hosté jsou však proti.

83

83. Jiří SPÁČIL - 0:5

83

Olomouc právě vstřelila branku!
A hosté na druhé straně znovu skórují. Domácí tak vyfasovali "bůra" a už by se asi nejraději viděli v kabině. JIŘÍ SPÁČIL si naběhl ke značce pokutového kopu na centr spoluhráče a pohotovou střelou nedal Nemravovi žádnou šanci – 0:5.

82

Hráči v bílém se po dalším autovém vhazování dostali do blízkosti hostující branky, před kterou chvíli kombinovali, avšak další jejich pokus se mezi tři tyče nevešel.

81

Umeh přišel na vlastní polovině o balon, se kterým na druhou stranu míří opět hosté. Ti už mohou v klidu utkání jen dohrát. Mají stále luxusní čtyřbrankový náskok.

81

Ale opět z toho nic nebylo. Čestný úspěch domácích fotbalistů se tak zatím nekoná.

80

Jdeme do poslední desetiminutovky zápasu. U míče je Slovácko, který nyní vybojovalo volný přímý kop.

79

Už to vypadalo, že se hosté znovu dostanou do akce, ale domácí ji dokázali zastavit a míč pak zaletěl do zámezí. Autové vhazování pro Olomouc.

78

Domácí brankář bude mít další odkop od své branky, když hosté na jeho branku vyslali další nebezpečnou střelu.

77

Po volném kopu hostů zasáhla obrana Slovácka a dostala míč do své moci, avšak stejně se po chvilce hosté dostali k další střele, kterou kryl Nemrava.

75

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Zifčák, přichází Spáčil.

75

Domácí zahrávali hodně nebezpečný volný přímý kop, Filip Krejčík ale pouze překopl zeď a míč poslal nad branku hostů. Od ní bude odkopávat Reichl.

74

Žlutou kartu dostává Ondřej Zmrzlý (SK Sigma Olomouc).

71

Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jaich, přichází Zemánek.

71

Domácí pak poslali míč směrem k hostující brance, ale znovu se skóre nemění.

70

Nebezpečná akce na straně Slovácka, střela domácích ale skončila jen zakopnutím míče za zadní čáru hosty. Slovácko tak aspoň vybojovalo rohový kop.

69

Gozie Umeh se dostal k odraženému míči po střele hostů a hned ho dostal za vlastní polovinu. Následně šli domácí do akce, ale opět byla snaha o vstřelení gólu marná.

67

Střela domácího hráče byla nepřesná a hostující brankář tak sebral balon, který okamžitě odkopl daleko od své branky.

66

Domácí brankář dostal do své moci opuštěný míč, který se ocitl ve velkém vápně a do hry ho vrátil přízemním odkopem. Domácí hráči tak mohou zaútočit.

64

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Chvátal, přichází Diblík.

62

Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Řehola, přichází V. Novotný.

61

Slovácko mělo také možnost zahrávat volný přímý kop, ale tuto standardní situaci proměnit domácí hráči nedokázali.

60

Půl hodiny do konce zápasu, hosté mají bezpečný čtyřgólový náskok. Domácím se skórovat zatím nepovedlo, na čestný úspěch tak stále čekají.

58

Následovala série nepřesností na obou stranách a nyní už mají míč ve své moci zase hráči Olomouce.

56

56. Jan KOTOUČ - 0:4

56

Olomouc právě vstřelila branku!
Domácí faulovali a následoval volný přímý kop kousek od velkého vápna. Ten zahrál Ondřej Zmrzlý a z levé strany si pak naběhl JAN KOTOUČ, který ho umístil mezi tři tyče – 0:4.

54

Hráči hostů nestihli doběhnout balon a ten skončil v zámezí. Slovácko tak bude zahrávat další autové vhazování.

53

Domácí stále nemohou najít recept na velmi dobře hrající hosty a znovu ztratili míč. K němu se dostali Olomoučtí a hned zahrozili před Nemravou.

51

Dlouhý nákop z pravé strany sebral Radek Látal, ale nakonec se s míčem před branku domácích nedostal. Balon si pak doběhl Nemrava a znovu bude odkopávat.

49

Míč se sice snesl do pokutového území, ale nikdo z hostů se ke střele nedostal. Následuje tak další odkop od domácí branky.

48

Hosté vybojovali další rohový kop. Zůstanou tak na polovině Slovácka i v následující chvíli.

47

Hosté pokračují v útočné aktivitě a znovu se dostali před domácí brankou ke střele. Jenže ta skončila jen na brankáři Nemravovi.

46

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Mojmír Chytil, přichází Kamas.

46

Začal druhý poločas.
Dnešní utkání sleduje 70 diváků.
První poločas je za námi. V něm měli hosté jasnou převahu, tu zúročili hned třemi brankami v síti domácích. Domácí stejně jako hosté kopali penaltu, na rozdíl od Olomouckých ji však proměnit nedokázali. Uvidíme, co nám přinese druhý poločas, který začne přibližně ve 14:00.

45

První poločas skončil.

45

A ti se ještě vydali na druhou stranu, avšak jejich pokus zamířil mimo tři tyče.

44

Gozie Umeh poslal míč skrze obranu hostů, ten ale zachytil vyběhnutý brankář Olomouce Reichl a poslal ho hned svým spoluhráčům.

43

Pomalu se blíží konec prvního poločasu. U míče jsou zase hosté a kombinují před brankou Nemravy. Ten nyní chtěl hasit nebezpečí, ale pomohl mu obránce, který poslal míč za zadní čáru. Rohový kop pro Olomouc.

41

41. Ondřej ZMRZLÝ - 0:3

41

Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté vedou rozdílem tří gólů a potvrzují nadvládu v tomto utkání. Na značku pokutového kopu si míč postavil ONDŘEJ ZMRZLÝ a poté ho umístil k levé tyči z pohledu domácího brankáře, který se jen marně po balonu natahoval – 0:3.

41

I hosté budou kopat penaltu!

39

Slovácku se nepovedl další průchod na polovinu Olomouce a hosté pak šli do rychlé akce na druhé straně. Jenže znovu to bylo nepřesné.

37

Hosté to znovu zkusili před brankou soupeře, jejich další střela byla nepřesná. Znovu tak bude následovat jen odkop od Nemravova zařízení.

34

34. Pavel ZIFČÁK - 0:2

34

Olomouc právě vstřelila branku!
Nedáš-dostaneš. Toto pravidlo se naplnilo. Po neproměněném pokutovém kopu domácích se v následné akci prosadil podruhé v utkání PAVEL ZIFČÁK, jenž přeloboval domácího brankáře uvnitř pokutového území – 0:2.

34

34. Neproměněný pokutový kop Marka Janši

34

Marek Janša si postavil míč na značku pokutového kopu, který poté ale neproměnil, míč se odrazil od břevna hostující branky a neujala se ani dorážka před Reichlem.

33

Penalta pro Slovácko! Domácí hráč byl faulován v pokutovém území a následuje pokutový kop pro domácí.

31

Na druhé straně kryl lehčí střelu hostů domácí brankář a také on už si rovná míč ke svému odkopu.

31

David Zima získal uvnitř pokutového území míč a raději ho poslal na malou domů pro Reichla, ten ho hned odkopl od své branky.

30

Po třiceti minutách hry stále vedou hosté rozdílem jedné branky, kterou vsítili už ve třetí minutě. Nadále působí aktivnějším týmem, i když domácí hráči oproti úvodu zápasu přidali.

29

Následuje odkop od branky Slovácka.

28

Akce Olomouce sice byla nepřesná, přesto hosté u míče zůstanou. Domácí totiž zakopli balon za zadní čáru a je tu rohový kop pro Olomouc.

27

Krejčík poté poslal centr do pokutového území, nikdo z jeho spoluhráčů na balone nedosáhla a do své moci ho opět získali hosté.

26

Domácí pak získali míč a otočili hru na druhou stranu. A také oni se dočkali rohového kopu.

25

Domácí hráči zastavili další olomouckou akci jen za cenu rohového kopu. Hosté tak za malý okamžik tuto standardní situaci rozehrají.

24

Dlouho se drželi hosté na polovině Slovácka, poté střílel z hranice velkého vápna Pavel Zifčák, jeho střelecký pokus hlavou do bezpečí odvrátil Michal Miklík.

23

Ten zahrál Filip Krejčík, ale trefil pouze připravenou zeď. Hosté se této standardní situaci bez problémů ubránili.

22

Záhy přišel faul na domácího hráče, po kterém budou domácí zahrávat volný přímý kop.

21

Nyní se to už povedlo a domácí byli v šanci. Jejich pokus letěl mezi tři tyče, nakonec se ale zastavil o záda jednoho z domácích obránců.

21

Domácí hráči se znovu pokusili projít před branku Olomouce, jejich krkolomnou cestu však zastavila znovu pozorná obrana hráčů v modrých dresech.

19

Ta pokračovala v akci a poté hosté vyslali na branku Nemravy další nebezpečnou střelu, která se zastavila přímo na brankáři Slovácka. Ten se mezi třemi tyčemi rozhodně nenudí.

18

Rodila se další akce olomoucké Sigmy. Avšak centr jednoho z hostů zastavila kopačka domácího hráče a míč skončil opět v zámezí. Autové vhazování pro Olomouc.

17

Slovácko čelilo další akci hostů, tu obrana domácích zastavila a znovu tak může Nemrava poslat míč zpět do hry dlouhým nákopem.

15

Hosté se prodrali skrze obranu Slovácka, poté vystřelili, ale míč se zastavil až za brankou domácího celku. Nyní tak bude následovat pouze odkop od Nemravovy branky.

14

Stejná situace také na druhé straně, tentokráte budou míč ze zámezí vracet zpět do hry hosté z Olomouce. Ti tak po chvilce vrací hru na polovinu Slovácka.

14

Domácí se dostávali do další útočné akce, hosté však balon zakopli do zámezí a Slovácko bude zahrávat autové vhazování.

12

Další ofsajdová situace Sigmy.

12

Další volný přímý kop pro Olomouc, která je od úvodních minut hodně aktivní a domácí obrana tak musí často hasit nebezpečí před Nemravou.

11

Po něm se pak dostali do další akce, avšak vystavili se ofsajdu. Míč pro Slovácko.

10

V nebezpečném obléhání Nemravovy branky byli znovu hosté z Olomouce, ale další jejich akce byla nepřesná. Poté ale vybojovali volný přímý kop z pravé strany.

9

Hráči Slovácka se pokusili projít přes obranou Olomouce, to se jim sice povedlo, ale vzápětí pak pálili jen do brankáře Reichla, ten tak bude odkopávat.

8

Po další střele olomoucké Sigmy získali míč domácí hráči a ten od své branky zase odkopl Vít Nemrava. Poslal tak své spoluhráče do útočné akce.

6

Agilní hosté to znovu zkusili před domácí brankou, dlouhý nákop Zmrzlého však hlavou Chytil neumístil mezi tři tyče. Následuje tak odkop od branky Nemravy.

3

3. Pavel ZIFČÁK - 0:1

3

Olomouc právě vstřelila branku!
Hosté se ujímají velmi brzy vedení. Na polovině hřiště získali balon a poté se do úniku hnal PAVEL ZIFČÁK, jenž domácího brankáře prostřelil a poslal míč za jeho záda – 0:1.

2

Po autovém vhazování se hosté k míči dostali znovu a už zakládají další akci.

1

U míče od úvodního výkopu byli hosté, avšak před domácí brankou nic nevymysleli. A hned na to míč ztratili.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

1.FC Slovácko: Nemrava – Olšanský (C), Suchánek, Jaich, Miklík, Umeh, Řehola, Novotný, Krejčík, Obdržálek, Janša
Náhradníci: Novotný, Zemánek, Dzeminskyy

SK Sigma Olomouc: Reichl – Zima, Kotouč, Zlatohlávek, Matoušek, Zifčák (C), Sláma, Chvátal, Zmrzlý, Látal, Chytil
Náhradníci: Diblík, Kamas, Spáčil, Gröger

Rozhodčí: Vojkovský – Lakomý, Mojžíš.
Vzájemná utkání

V probíhající sezóně se oba týmy utkaly třikrát, dvakrát se z výhry radovala Sigma, jednou pak Slovácko.
SK Sigma Olomouc

To hosté z olomoucké Sigmy jsou zatím stoprocentní. Po třech utkáních mají na svém kontě devět bodů při skóre 11:0. Jsou tak v tabulce části vítězů na prvním místě a tuto pozici by si rádi udrželi a také v případě klopýtnutí druhého Liberce svému sokovi na čele tabulky odskočili. Čeká nás další zajímavý fotbal, který si nenechte ujít.
1.FC Slovácko

Slovácko je po třech odehraných duelech v části vítězů na sedmém místě se ziskem čtyř bodů. Domácí jednou vyhráli, jednou remizovali a také jednou prohráli. Zatím se jim tedy nedaří a rádi by se dostali o nějaký ten stupínek výše. Uvidíme, jak se jim povede proti Olomouci, která bude favoritem zápasu.
Hezké úterní odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu další kolo juniorské ligy v rámci skupiny vítězů – o titul a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy 1.FC Slovácko a SK Sigma Olomouc.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

1.FC Slovácko – SK Sigma Olomouc

0:5

konec (0:3)

Zpět na online

Branky: 3. Zifčák, 34. Zifčák, 41. Zmrzlý, 56. Kotouč, 83. Spáčil

Karty:   74. Zmrzlý (OLO)

Neproměněná penalta: 34. Janša (SLO), mimo

1.FC Slovácko: Nemrava – Olšanský (C), Suchánek, Jaich (71. Zemánek), Miklík, Umeh, Řehola (62. Novotný V.), Novotný M., Krejčík, Obdržálek, Janša
Náhradníci: Novotný, Zemánek, Dzeminskyy

SK Sigma Olomouc: Reichl – Zima, Kotouč, Zlatohlávek, Matoušek, Zifčák (C) (75. Spáčil), Sláma, Chvátal (64. Diblík), Zmrzlý, Látal, Chytil (46. Kamas)
Náhradníci: Diblík, Kamas, Spáčil, Gröger

Rozhodčí: Vojkovský – Lakomý, Mojžíš

Diváci: 70