Menu

Hokej

Play-off NHL

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

1:2

konec (0:0, 0:0, 1:2) Stav série: 2:3

20.04.2019, 01:10 • TD Garden, Boston • Čtvrtfinále V. konference • David Panuška

Tipsport: 2.11 3.93 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

59:17

Situace ofsajdová nebyla a pokračuje se tedy za stavu 2:1 pro hosty! Čeká nás parádní poslední minuta tohoto důležitého utkání!

59:17

Sudí ale opět pracují s videem. Posuzuje se ofsajdová pozice, takže se volá do Toronta!

59:17

59:17 David KREJČÍ - 1:2

59:17

Bruins právě vstřelili branku!
David na Davida a máme tu drama! David Pastrňák si najel na pravý kruh a zachoval naprosto chladnou hlavu. DAVID KREJČÍ od něj dostal přihrávku k levé tyčce a svižným zakončením zaručil pořádně zajímavou koncovku duelu! Asistence: David Pastrňák a Torey Krug.

57:05

Domácí to nyní dost překombinovali! Charlie McAvoy byl u pravého kruhu a mohl zakončovat, ale puk poslal ještě na spoluhráče do brankoviště. Frederik Andersen to ale přežil. Boston hraje v šesti!

53:45

53:45 Kasperi KAPANEN - 0:2

53:45

Toronto právě vstřelilo branku!
Obrovská radost v Kanadě, protože Toronto jde do dvoubrankového vedení! Morgan Rielly úžasně zavezl kotouč do pásma a dal jej na levé křídlo. Andreas Johnsson pak našel KASPERIHO KAPANENA, jenž se trefil do odkryté části branky. Asistence: Andreas Johnsson a Morgan Rielly.

52:49

Nejdříve to mezi kruhy zkoušel v úžasné pozici Marcus Johansson, ale ten trefil hůl skvěle bránícího Zajceva. Celá akce byla pak zakončena pokusem Kuraly od pravého mantinelu do Andersena.

51:33

Branka platí a v šoku jsou nejen experti celostátní televize NBC! Fanoušci bučí, ale Toronto se raduje z obrovsky důležité branky. Toto je dosti možná rozhodující moment celé série.

51:33

Tak pozor, Boston si vzal trenérskou výzvu kvůli nedovolenému bránění brankáři. Toto bude velice těsné, v NHL podobné zákroky moc nepouští!

51:33

51:33 Auston MATTHEWS - 0:1

51:33

Toronto právě vstřelilo branku!
Poprvé v utkání se mění skóre a do vedení jdou hosté! AUSTON MATTHEWS přenechal kotouč na modré čáře Jakeu Muzzinovi a najel si na pravý kruh. Hostující bek skvěle naznačil a poté našel americkou superhvězdu. Ta se z první prosadila a dává velice důležitou branku. Asistence: Jake Muzzin a Kasperi Kapanen.

48:40

Velké šance hostů a úžasné zákroky Raska! Nejdříve zakončoval Rielly a v brankovišti přišly dorážky Matthewse a dalších hráčů. Stav ale zůstává nezměněn!

47:14

Vyloučení v týmu Boston Bruins (2 min. – příliš mnoho hráčů).

42:36

Skvěle se po levé straně natlačil do zakončení Trevor Moore, kterému se ale nepovedlo najít skulinku. V protiakce a přečíslení domácích střílel Kuraly, ale obětavý obránce Travis Dermott mu padl pod nohy. To je žrádlo!

38:25

Úžasný Tuukka Rask zachránil bezbrankový stav! Tyler Ennis se od pravého mantinelu dostal až před branku, kde zakončoval k pravé tyčce při dlouhé kličce k levé tyčce. Finská jednička Bruins ale věděla, co hostující borec udělá a chytá.

32:39

Byla to obrovská šance, ale sudí naprosto správně a hodně rychle rozhodli v neprospěch domácích. Krejčí byl volný před brankou a chyběly opravdu milimetry.

32:39

TD Garden již poprvé v utkání propuklo v obrovskou radost, ale celá situace se ještě bude řešit na videu. David Krejčí ale naprosto jasně trefil jen pravou spojnici břevna a tyčky!

28:59

Následně se v oslabení dostal ke kotouči Kasperi Kapanen a ten unikal naprosto sám na Raska. Zakončoval k pravé tyčce, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo!

28:24

A na nohou bude i po komerční přestávce. Mitchell Marner chtěl osvobodit své mužstvo, ale byl lehce zbrklý. Kotouč totiž poslal mimo ledovou plochu a dostane trest.

28:10

Brad Marchand nyní dostal parádní přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval, ale Andersen skvěle zakročil! Dánský brankář poté vyrazil i dorážku Pastrňáka, TD Garden je ovšem na nohou.

24:13

Druhá přesilovka v utkání, zahraje si ji opět domácí celek! Patrick Marleau zahákoval na modré čáře Davida Krejčího a již sedí na lavici hanby. Dočkáme se úvodní trefy?

17:54

Po krásné kombinaci se ke střele dostal mezi kruhy Patrice Bergeron. Ten střílel k levé tyčce, ale Andersenovi se povedlo parádně zakročit. Toronto následně vyhodilo!

17:00

Uvidíme první přesilovku utkání, ačkoliv se tom moc Zachu Hymanovi nelíbí. Hostující křídlo ovšem jasně podrazilo MacAvoye a Boston má šanci na otevření skóre.

12:25

Zach Hyman se pak před druhou komerční přestávkou dostal po levém křídle až do zakončení. Zkoušel to u levé tyčky, ale zblízka a po ledě si na Raska nepřišel, finský brankář opět kryje!

12:04

Kasperi Kapanen se nejdříve dostával před brankou ke střele, ale ta moc nevyšla a puk se dostal za branku. Jeden z jeho spoluhráčů to zkoušel zpoza branky, ale Rask tygřím skokem kryje!

08:18

Javorové listy jsou zatím aktivnější. Auston Matthews nyní parádně tečoval nahazovaný kotouč od modré čáry mezi kruhy. Puk šel mezi betony finského brankáře, ale ten i nyní chytá!

04:05

Po pravé straně se před branku Raska dostal Zach Hyman, jenž u druhé tyčky hledal Marnera. Jeho zadovka sice kanadského mladíka našla, ale ten zásluhou skvělého zákroku Cháry zblízka nezakončil!

Jdeme na to! Proti sobě nastoupí popáté v řadě Tuukka Rask a Frederik Andersen.

Boston Bruins – Toronto Maple Leafs

1:2

konec (0:0, 0:0, 1:2) Stav série: 2:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 60. Krejčí (Pastrňák, Krug) – 52. Matthews (Muzzin, Kapanen), 54. Kapanen (A. Johnsson, Rielly)

Boston Bruins: T. Rask (Halák) – Chára, McAvoy, Krug, Carlo, J. Moore, Grzelcyk – Marchand, Bergeron, Heinen – DeBrusk, Krejčí, Pastrňák – Ma. Johansson, Coyle, Backes – Kuraly, Acciari, Wagner.

Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Rielly, Hainsey, Muzzin, N. Zajcev, Gardiner, Dermott – Hyman, Tavares, Marner – A. Johnsson, Matthews, Kapanen – Marleau, W. Nylander, Co. Brown – Ennis, F. Gauthier, Moore.

Rozhodčí: Furlatt, O'Halloran, McIsaac – Barton, Pancich

Diváci: 17 565

Průběh zápasu
1. třetina
17:00 TOR 2 Hyman, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
24:13 TOR 2 Marleau, hákování
28:24 TOR 2 Marner, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
Po 2. třetině
3. třetina
47:14 BOS 2 příliš mnoho hráčů
51:33 TOR 0:1 Matthews (Muzzin, Kapanen)
53:45 TOR 0:2 Kapanen (A. Johnsson, Rielly)
59:17 BOS 1:2 Krejčí (Pastrňák, Krug)
Konec