Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – Real Sociedad San Sebastian

2:1

konec (1:0)

20.04.2019, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • 33. kolo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.17 8.49 17.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:12. (22:39:54)
Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a souboj Barcelony s Realem Sociedad končí. Katalánci připisují do tabulky další tři důležité body v cestě za titulem.

Barcelona měla ihned od samého úvodu velkou převahu v držení balonu. Ani však s přibývajícím časem se do šancí nedostávala. Messiho rána z volného přímého kopu skončila ve zdi. To na druhé straně zakončoval José, ale ani ona Ter Stegena nepřekonal. Až v samém závěru první půle využil centru Dembélého Clément Lenglet.

Do druhé části ale vstoupili s nasazením hosté a po hodině hry byli po zásluze odměněni vyrovnávací brankou. Na parádní kolmici Merina si naběhl Juanmi a lehkým pošťuchnoutím kolem Ter Stegena srovnal krok. Vyrovnaný stav ale netrval ani dva minuty, ale po přihrávce Messi zavěsil míč ke vzdálenější tyči Jordi Alba.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Suárez vystartoval po nákopu Coutinha, Zaldúa měl ale na útočníka Barcelony dvoumetrový náskok, který také s přehledem uhájil. Navíc si pomohl přihrávkou k Rullimu.

90+3

Sergio Busquets přišel vyztužit obranu na závěrečné minuty a právě nyní skvěle zasáhl ve vlastním pokutovém území proti nabíhajícímu Merinovi.

90+2

Hosté se ještě nadechují k závěrečného tlaku. Pardo nahrával na pravou stranu, kde hlavou prodloužil akci Realu Sociedad Aihen Muňoz. Piqué byl ale proti a odkopl balon do bezpečí.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90+1

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arturo Vidal, přichází Sergi Roberto.

90

Po Albově přihrávce se s balonem otočil do střelecké pozice na hranici vápna Coutinho. Rána střídajícího Brazilec však byla zblokována na rohový kop.

89

Arturo Vidal přibrousil ve středu pole Sangalliho. Hosté okamžitě rozehráli, ale obránci Barcelony se stačili včas stáhnout na svá místa před vápnem. Navíc je také faulován Piqué.

88

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Diego Llorente, přichází Ander Barrenetxea Muguruza.

88

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Juanmi, přichází Sandro Ramírez.

87

Pardo zkoušel přihrát na hranici vápna Merinovi. Hosté ale zpracovali míč a to protiútoku se hnal sám Lionel Messi. Na poslední chvíli se Argentinci postavil do pohybu Elustondo.

86

V solidním počtu mířili hosté do protiútoku. Sangalli přihrával na pravou stranu k Juanmimu. Střelec zatím jediného gólu Realu Sociedad následně napálil Piquého.

85

Od Rulliho putoval míč k Merinovi. Střední záložník hostů ale nedokázal dokonale zpracovat a toho využil k zisku balonu Arturo Vidal. Ani Barcelona se ale tentokrát ke střele nedostala.

84

Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Barcelona s klidem drží jednobrankové vedení a není daleko od pojištění vítězství.

83

Po faulu na Coutinha rozehrával Messi volný přímý kop. Po prodlouženém centru zasáhl míč na zadní tyči Arturo Vidal, ale v pádu už ho nedokázal nasměrovat do sítě.

82

Domácí fotbalisté se snaží přidat rozhodující branku dnešního duelu. Rakitić posunul míč k Semedovi, ten ještě k Vidalovi, ale to už je obrana hostů zformována před šestnáctkou.

81

Barcelona se hnala ve čtyřech do otevřené obrany. Po Suárezově přihrávce pálil z velkého úhlu Rakitić, ale Rulliho neohrozil. Míč zamířil jen do boční sítě.

80

Joseba Zaldúa přetáhl centr ke vzdálenější tyči domácí branky, Ter Stegen ještě balon nezachytil a tak mohl přidat ještě jeden pas Muňoz z druhé strany. Tentokrát už hrací předmět skončil za koncovou lajnou.

79

Suárez skvěle zpracoval míč u středového kruhu, ale s nalepeným Elustondem na zádech si neporadil. Po dalekonosné ráně Merina prolétl balon jen nad brankou Barcelony.

78

Semedo si narazil s Piquém, následně se hra přesunula po levém kraji až na útočnou polovinu. Rakitićova přihrávka ale tentokrát skončil jen u hostujícího brankáře.

76

Ofenzivní esa Barcelony nebezpečně napadající rozehrávku hostů. Busquets získal míč na pravé straně, ještě přihrával Vidalovi, ale chilský reprezentant už měl okolo sebe hned dva soupeře.

75

Rakitić přenesl hru k Messimu, ten rozběhl na pravém kraji Arturo Vidala, který skončil na trávníku. Akce Barcelony ještě pokračovala, ale Coutinho nezískal pro domácí ani roh.

74

Real Sociedad se snaží znovu srovnat krok. Oyarzabal centroval do pokutového území, kde čekal na šanci José, ale také byl připraven Piqué.

73

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Philippe Coutinho.

73

Gerónimo Rulli se opět vydal neohroženě proti střelci. Suárezova narážečka s Messiho nebyla přesná a právě domácí kapitán poté trefil brankáře Realu Sociedad do obličeje.

72

Mezitím už se připravuje ke vstupu na trávník Coutinho. Barcelona ale ještě pokračuje v zvýšené útočné aktivitě. Dembélé nahrával Albovi, který byl ale obklopen soupeři.

71

Ani hosté ale rozhodně zápas ještě nebalí. Střídající Sangalli ale ztratil míč v nebezpečném prostoru a tak tak, že Suárez nešel znovu sám na Rulliho.

69

Po vyrovnávací brance se Barcelona opět probudila. Vidal si pokryl míč před Pardem, následně se nechal faulovat a domácí budou rozehrávat ze středového kruhu.

68

68. Luis Suárez sice překonal Rulliho, ale všemu předcházel těsně ofsajd

68

Luis Suárez sice dopravil míč do branky po přihrávce Rakitiće. Pomezní rozhodčí ale signalizoval okamžitě ofsajd, který byl také potvrzen.

67

Hlavní rozhodčí si ještě nechal situaci zkontrolovat na videu. Dembélé byl sice v době Albovy střely v ofsajdu, ale podle rozhodčích nebránil Rullimu ve hře.

66

66. Jordi ALBA - 2:1

66

Barcelona právě vstřelila branku!
Vyrovnaný stav nevydržel ani dvě minuty! Ihned po rozehrávce se dostala Barcelona do útoku. Messi našel průnikovou přihrávkou JORDIHO ALBU, který si ještě posunul míč více k ose trávníku a poté zamířil přesně ke vzdálenější tyči.

64

64. JUANMI - 1:1

64

Real Sociedad právě vstřelil branku!
Hosté po aktivním přístupu ve druhém poločase po zásluze srovnávají stav. Po autovém vhazování se dostal k míči Merino, který naservíroval parádní přihrávku do pokutového území JUANMIMU a ten jen lehkým nadzvednutím překonal Ter Stegena.

63

Do otevřené obrany Barcelony postupoval Rubén Pardo. Zblokovaný centr odrazil Alba jen za postranní lajnu. Hosté budou vhazovat.

62

Messi si narazil se Suárezem, následně se oba útočníci tlačili do vápna, ale Llorente neuhnul před soupeři a tečoval balon mimo pokutové území.

61

Suárez vyslal do samotného úniku Messiho, který se však ocitl v těsném ofsajdu a ihned po zdvižení praporku dále k brance hostů nepostupoval.

60

I po hodině hry vede Barcelona nad Realem Sociedad o jednu branku. Messi přihrál Dembélému, ale ten z prvního doteku jen nechal vyniknout Rulliho.

59

Před Suárezem vymetl míč daleko od vlastního vápna Rulli. Domácí se následně dostali do útoku, ale Dembélé byl čistě zastaven.

58

V posledních minutách se dostávají hosté do tempa. Po rozehrávce rohového kopu se ale dostal k balonu pouze domácí brankář Ter Stegen.

56

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arthur, přichází Sergio Busquets.

55

Piqué odehrál ve skluzu před Juanmim pouze za postranní čáru. Hosté se ještě udrželi na útočné polovině, následně zaváhal Ter Stegen, který neudržel míč, ale José toho nevyužil.

54

Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Igor Zubeldia, přichází Luca Sangalli.

53

Hosté se rozhodně nevzdávají. Po kličce k ose trávníku vypálil směrem na Ter Stegena Merino. Následně je hra přerušena po pádu Parda s Albou.

52

Merinova přihrávka minula nabíhajícího Juanmiho o pořádný kus. Domácí mohli vhodit míč do hry zpoza postranní lajny. Barcelona však pokračuje jen ve zdlouhavé rozehrávce.

51

Obléhání vápna Realu Sociedad pokračuje. Semedo zapojil do hry Messiho, který byl však obsazen hned dvěma obránci soupeře. Na druhé straně se střetl s Ter Stegenem José.

50

Barcelona se opět natlačila až těsně před pokutové území Messi přihrával Dembélému, ten mu chtěl míč ještě vrátit, ale to už byla obrana hostů zpět na svém místě.

49

Hosté se dostali dokonce do zakončení. Po centru Juanmiho hlavičkoval Willian José, ale míč se od jeho hlavy odrazil jen vysoko nad branku Ter Stegena.

48

Také druhý poločas začíná opatrně z obou stran. Barcelona sice získala míč po napadání na útočné polovině, ale také ho po mizerném zpracování Suáreze ztratila.

47

Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou fotbalisté hostujícího celku. Ze středu trávníku se Real Sociedad nedokázal dostat blíže k brance Barcelony a tak se ujal rozehrávky Rulli.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně ve 20:46.
Hlavní rozhodčí v prvním poločase nenastavil ani sekundu navíc a tak odcházejí do šaten s jednobrankovým náskokem domácí fotbalisté.

Barcelona měla ihned od samého úvodu velkou převahu v držení balonu. Ani však s přibývajícím časem se do šancí nedostávala. Messiho rána z volného přímého kopu skončila ve zdi. To na druhé straně zakončoval José, ale ani ona Ter Stegena nepřekonal. Až v samém závěru první půle využil centru Dembélého Clément Lenglet.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

45. Clément LENGLET - 1:0

45

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona se přece jen v prvním poločase dostává do vedení. Po centru Ousmane Dembélého od rohového praporku se dostal k nebezpečné hlavičce CLÉMENT LENGLET, který poslal míč nechytatelně ke vzdálenější tyči.

45

Zaldúa si zkoušel naběhnout do stojícího Alby, hlavní rozhodčí ale byl velmi blízko celé situaci a nechal zápas pokračovat. Barcelona po zisku balonu skončila opět v kombinaci.

44

Gerónimo Rulli opět rozehrával pořádně riskantně mezi hráči Barcelony. Elustonto však zvolil jistější způsob a odpálil balon daleko od vlastní branky. Ve středu pole byl poté faulován Pardo Piquém.

43

Po zisku balonu domácí nikam nespěchají. Vidal posunul balon na levou stranu, kde operoval Dembélé, po přihrávce k Messimu se už hostující obrana stačila ve vápně zformovat.

42

Semeda zajistil na pravé straně v obraně Piqué. Juanmi šel nepříjemně do stopera Barcelony, ale opět si pomohl jen nepovoleným zákrokem, který ulehčil domácím rozehrávku.

41

Tempo zápasu se v závěru první půle ještě lehce snižuje. Dlouhý nákop na Oyarzabala byl příliš rychlý, hostující kapitán se však dral před Albu, kterého ale nakonec pouze fauloval.

40

První poločas pomalu míří ke svému závěru. Domácí rozehrávali rohový kop pouze do kombinace, nakonec centroval do šestnáctky Messi, ale balon skončil u Rulliho.

39

Také Barcelona se usadila na útočné polovině. Souhra Semeda s Vidalem sice lehce zaskřípala, ale domácí mohli pokračovat ve zdlouhavé kombinaci před vápnem soupeře.

37

37. Šance hostů zůstala nevyužita

37

Real Sociedad se udržel na útočné polovině. Po vynikajícím dloubáčku do vápna zakončoval z úhlu Juanmi. Ofenzivní fotbalista hostů byl ale vychytán Ter Stegenem a dorážka už šla nad branku.

36

Na levém kraji se otevřel prostor pro Muňoze. Ten okamžitě centroval do pokutového území Barcelony, ale před Ter Stegen se nejvýše ze všech dostal Gerard Piqué.

35

Barcelona s blížícím se závěrem první půle přidává v aktivitě. Po Vidalově nákopu se ale provinil proti pravidlům Semedo a k balonu se dostávají hostující fotbalisté.

34

34. Suárezův pád v pokutovém území po jasném ofsajdu

34

Luis Suárez si chtěl vybojovat pokutový kop. Po parádním zpracování hrudníkem si posunul míč do pohybu a poté upadl na trávník. Ještě před tím byl ale přistižen v ofsajdu.

33

Gerónimo Rulli chtěl hrát za každou cenu konstruktivně i ve vlastním pokutovém území. Nic si hostující brankář nedělal ani z napadajícího Suáreze s Dembélém.

31

Nepřesnou Albovu přihrávku stačil ještě na pravé straně zastihnout Semedo. Ani pětadvacetiletý Portugalec se ale příliš nepředvedl. Jeho pokus středem trávníku byl na Messiho příliš dlouhý.

30

Půlhodina zápasu je pryč a nebezpečnější situace před jednou z branek ještě nenastala. Ani po rozehrávce rohového kopu se domácí neprosadili do zakončení. U balonu byl jako první Gerónimo Rulli.

29

Po průnikové přihrávce Rakitiće se hnal do vápna Suáreze. S míčem už se dostal do velkého úhlu a Rulliho už nemohl ohrozit. Získal pro domácí alespoň rohový kop.

28

Právě Lionel Messi si připravil balon na místo přestupku. Střele přes zeď opravdu příliš nechybělo, ale balon nakonec spadl až na síť nad břevnem.

27

Těsně před pokutovým faulem Vidala Diego Llorente. Ideální pozici pro Lionela Messiho poslat domácí celek do vedení ránou z volného přímého kopu.

27

Ter Stegen musel vystartovat až před vápno proti unikajícímu Josému. Parádní přihrávkou za obranu se prezentoval Zubeldia, ale jako první byl u míče právě německý brankář.

26

Nélson Semedo měl na pravé straně více prostoru, ihned se krajní obránce Barcelony natlačil k centru, který ale Suáreze přeletěl o pořádný kus. Jako první tak mohl být u míče Rulli.

25

Domácí sice obléhali pokutové území soupeře, ale zakončení ne a ne přijít. Nakonec přihrával Arthur jen přesně do pohybu bránícího Elustonda.

24

Barcelona pokračuje v aktivním napadání, k balonu se ale nemůže Suárez ani Dembélé dostat. Hosté s klidem přešli na útočnou polovinu, kde už ale nebyl přesný Pardo.

23

Další odpískaný Vidalův faul při napadání rozehrávky soupeře. Diego Llorente následně mohl posunout míč k levé postranní čáře k nohám Muňoze.

22

S Albou si na levé straně příliš nerozuměl Arthur. Domácí tým sice pokračoval v kombinaci, ale Vidalova přihrávka směrem k Semedovi skončila jen za postranní čárou.

21

Messiho musel zastavit jen za cenu faulu Igor Zubeldia. Barcelona opět rozehrávala od středové čáry, ale u balonu se příliš dlouho nezdržela. Faulem se provinil také Dembélé.

20

Ani dvacet minut úvodní branku nepřineslo. Rychlostní souboj se Suárezem si dokázal Joseba Zaldúa s přehledem pohlídat, navíc si pomohl přihrávkou k Rullimu.

19

Real Sociedad přežil úvodní tlak Barcelony a nyní se snaží také sám zaútočit. Po Zubeldiovi se dostal k míči ve středovém kruhu Rubén Pardo, nakonec ale přihrával nepřesně k Arthurovi.

18

Barcelona faulu ve středu pole nevyužila a raději poslala zpět k obráncům do kombinace. Až po nákopu Piquého se hnal za balonem Suárez, ale tentokrát si ho pohlídal Llorente.

17

Mikel Merino je prvním potrestaným hráčem zápasu. Ve střední části trávníku totiž došlápl na kopačku Lionela Messiho.

16

Messi dloubáčkem hledal v pokutovém území Suáreze. Uruguayec dělal co mohl, ale balon hlavou netrefil. Navíc byl Suárez v jasném ofsajdu a branka by tak nemohla platit.

15

Už už to vypadalo, že by se domácí mohli hnát do bezpečného brejku. Semedo však při zisku balonu fauloval Muňoze a tak musel Messi společně se Suárezem útok zastavit.

14

Rozehrávka Barcelony opět začala až už Ter Stegena. Německý gólman napálil míč přes více než polovinu trávníku k Dembélému. Na levé straně poté přišel o míč Suárez.

13

Luis Suárez se střetl zcela mimo hru se Zaldúou. Domácí útočník se skácel k zemi, ale hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. Až po odkopnutí balonu za postranní lajnu jde oběma hráčům domluvit.

12

Na pětadvaceti metrech si balon připravoval ke střele Messi se Suárezem. Jako tradičně to vzal na sebe kapitán Barcelony, ale tentokrát Lionel Messi trefil mohutnou zeď.

11

Hned ve čtyřech se pokoušeli domácí hráči napadat rozehrávku soupeřů. Real Sociedad dokázal vykombinovat první vlnu, ale poté získal míč pro sebe Suárez, který byl okamžitě faulován.

10

Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Mikel Merino hledal svého jmenovce Oyarzabala, ale ten byl na levém kraji pokrytý Jordim Albou. Barcelona opět rozehrává až od Ter Stegena.

9

Také Lionel Messi se zapojil do útočné akce domácích. Semedo si nabíhal na pravé straně, ihned dostal přihrávku od svého kapitána, ale po zpracování byl odpískán ofsajd.

8

Zaldúa přihrával středem trávníku pouze na obsazeného Juanmiho. Semedo získal balon pro Barcelonu, poté ho předal Piquému, který ještě kombinoval s Ter Stegenem.

7

Arturo Vidal se vydal napadat, ale byl až příliš agresivní a vykoledoval si pouze odpískání faulu. Hosté mohou rozehrávat vůbec poprvé z klidové pozice.

6

Barcelona v úvodu zápasu nikam nespěchá. Albova přihrávka na Suáreze nebyla příliš přesná, před Uruguaycem stačil balon odkopnout alespoň za postranní lajnu Zaldúa.

5

Až nyní se ke slovu dostal také Real Sociedad. Juanmi zkoušel prostrčit balon do vápna na Josého, ale obrana Katalánců zapracovala těsně před šestnáctkou na jedničku.

4

Ousmane Dembélé to tentokrát zkusil středem. Mezi dvěma obránci ale neproskočil do úniku, Rulli však odkopl balon jen daleko na útočnou polovinu, kde ho sebrali Lenglet s Piquém.

3

Barcelona i nadále drží balon pod kontrolou. Přes Arthura s Vidalem se posouval míč z pravé na levou stranu. Jordi Alba raději přihrával pod tlakem ke svým stoperům.

2

Dembélé upaloval za míčem podél levé postranní lajny. Domácí útočník se ještě pokoušel najít Suáreze na hranici vápna, ale balon nasměroval jen do prostoru, který hlídal Llorente.

1

Jako první se dotkl míče ve středovém kruhu Luis Suárez. Barcelona rozehrála úvodní poločas, ale uchýlila se v samém úvodu pouze ke kombinaci na levé straně.

1

Utkání právě začalo.
Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu barcelonského Camp Nou. Zápas třiatřicátého kola nejvyšší španělské soutěže LaLigy může za několik málo okamžiků začít.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Arturo Vidal, Arthur – Messi, L. Suárez, O. Dembèlé.
Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Umtiti, Busquets, Roberto, Malcom, Coutinho.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, D. Llorente, A. Elustondo, Muñoz – Zubeldia, Pardo – Juanmi, Merino, Oyarzabal – José.
Náhradníci: Moyà – Navas, Gorosabel, Sangalli, Sandro Ramírez, Bautista, Barrenetxea Muguruza.

Rozhodčí: González – García, Rodríguez.
Posledních pět vzájemných zápasů

15.09. 2018 Real Sociedad – Barcelona 1:2
20.05. 2018 Barcelona – Real Sociedad 1:0
14.01. 2018 Real Sociedad – Barcelona 2:4
15.04. 2017 Barcelona – Real Sociedad 3:2
26.01. 2017 Barcelona – Real Sociedad 5:2
FC Barcelona

Barcelonští fotbalisté mají v domácí soutěži na dosah obhajobu titulu, historicky se mohou stát již po šestadvacáté mistry Španělska. Šest kol před koncem LaLigy mají svěřenci pětapadesátiletého trenéra Valverdeho devítibodový náskok na pronásledovatele z Atlética Madrid.

Klíčový v honbě za titulem byl právě vzájemný souboj z před dvou týdnů, kdy po vyloučení Diega Costy dohrávali madridští hráči více než hodinu hry v deseti. Nápor Barcelony se postupně zvyšoval, až vygradoval dvěma slepenými góly v samém závěru, na zásah Luise Suáreze zareagoval o minutu později také Lionel Messi.

Mezi duely s Manchesterem absolvovala Barcelona zápas s poslední Huescou. Ernesto Valverde dal svým největším hvězdám volno, ani na lavičce nebyli Messi, Suárez, Piqué nebo Rakitić. S deseti změnami v sestavě oproti zápasu s United lídr LaLigy uhrál pouze bezbrankovou remízu, vůbec poprvé za první tým Katalánců nastoupili mladíci Wagué a Puig.

V Lize mistrů zvládli hráči španělského velkoklubu odvetu semifinále proti Manchesteru United 3:0 a zajistili si tak už postup mezi nejlepší čtyřku. V boji o finále se poté střetnou s Liverpoolem.
Real Sociedad San Sebastian

San Sebastian rozehrálo aktuální ročník španělské soutěže výborně, hned v úvodu nebylo daleko od toho, aby okradlo na domácí půdě o body slavnou Barcelonu, nakonec ale Katalánci zvítězili 2:1. Aktuálně patří San Sebastian vynikající desátá pozice jen s pětibodovou ztrátou na sedmé Bilbao, které nyní okupuje poslední místo zaručující evropské poháry.

Před týdnem mohl Real Sociedad pomýšlet po brance Juanmiho z první minuty na více než jen bod v duelu s Eibarem. Z trávníku Celty Vigo si poté Real Sociedad přivezl nelichotivou porážku 1:3, když dohrával závěrečnou půlhodinu v deseti po vyloučení Josého.
Krásný sobotní večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší španělská soutěž LaLiga pokračuje již třiatřicátým kolem a my se společně zaměříme na utkání Barcelony, která před domácím publikem přivítá Real Sociedad.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

FC Barcelona – Real Sociedad San Sebastian

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Lenglet (O. Dembèlé), 66. Alba (Messi) – 64. Juanmi (Merino)

Karty:   17. Merino (RSC)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 11:12.

FC Barcelona: ter Stegen – N. Semedo, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Arturo Vidal (90+1. Roberto), Arthur (56. Busquets) – Messi (C), L. Suárez, O. Dembèlé (73. Coutinho).
Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Umtiti, Busquets, Roberto, Malcom, Coutinho.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, D. Llorente (88. Barrenetxea Muguruza), A. Elustondo, Muñoz – Zubeldia (54. Sangalli), Pardo – Juanmi (88. Sandro Ramírez), Merino, Oyarzabal (C) – José.
Náhradníci: Moyà – Navas, Gorosabel, Sangalli, Sandro Ramírez, Bautista, Barrenetxea Muguruza.

Rozhodčí: González – García, Rodríguez