Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Spartak Hulín – SFK Vrchovina Nové Město na Moravě

3:1

konec (0:0)

19.04.2019, 15:00 • 21. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.9 3.8 2.78 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (17:24:43)
Je dobojováno! Skóre se poprvé měnilo až v 69. minutě, kdy se domácí fotbalisté dostali do zaslouženého vedení. Netrvalo to dlouho a Hulín přidal druhý gól. Třetí branka ze strany Spartaku byla blízko, ovšem potvrdilo se pravidlo "nedáš-dostaneš", protože hosté ze své jediné vážnější příležitosti snížili. Poslední slovo však patřilo znovu Hulínu, který využil obrovské zaváhání v defenzivě soupeře!

90+3

Konec zápasu.

90+3

Šmída odkopl na útočnou polovinu, ovšem tam si jeho spoluhráč počínal za hranicí pravidel, víc už se pravděpodobně nestane.

90+1

Žlutou kartu dostává Jaroslav Zlámal (SK Spartak Hulín).

90

Hlavní rozhodčí bude přidávat tři minuty nad rámec druhého poločasu, Machalický si připsal snadný zákrok proti střele z nějakých dvaceti metrů.

89

Do zajímavého kontru se opět dostali domácí. Pro centrovaný balón z levé strany si vyběhl gólman Šmída, který ihned rozehrává.

88

Balón skončil v zámezí, jako poslední se dotkl hostující fotbalista, následovat bude odkop do branky, Machalický nikam nepospíchá.

86

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Erik Sedláček, přichází Jiří Koláčný.

85

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Marek Svoboda, přichází Dominik Bača.

84

84. MINÁŘ - 3:1

84

Hulín právě vstřelil branku!
Obrovské chyby v hostující defenzivě využil MICHAL MINÁŘ, který postupoval úplně sám na Šmídu. Hostující gólman byl v tuto chvíli bezmocný, Spartak už zase vede dvoubrankovým rozdílem!

83

Nejprve zblokovaný střelecký pokus, poté útočný faul hostujícího hráče, Machalický s rozehrávkou pospíchat určitě nebude.

81

Rozběhla se poslední desetiminutovka dnešního střetnutí. Vrchovina byla v problémech a musela odehrát na rohový kop.

80

Hulín rozhodně nikam nepospíchá, u postranní lajny na levé straně teď vybojoval standardní situaci, faulem si pomohl Duba.

79

Hosté už všechno vsadili na jedinou kartou! Spartak se v posledních minutách dostává do jednoho kontru za druhým.

78

78. ŠVANDA - 2:1

78

Vrchovina právě vstřelila branku!
Už třetí branka během posledních devíti minut, také na hostující straně odpovídá střídající fotbalista! JOSEF ŠVANDA dostal výborný pas mezi obránci a přesnou střelou oživil naděje svého týmu!

77

Brankář Šmída míč vyrazil před sebe a jeden z domácích hráčů se dostal k dorážce do prázdné branky. Gól neplatí, čárový rozhodčí signalizoval ofsajd!

75

75. MINÁŘ - 2:0

75

Hulín právě vstřelil branku!
Střídající MICHAL MINÁŘ dostal skvělou přihrávku za obranu a postupoval znovu sám na hostující branku. Tvrdou ranou prostřelil brankáře Šmídu a navýšil náskok Spartaku na dva góly!

74

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Lukáš Michal, přichází Petr Duda.

74

Další velká šance pro Hulín na navýšení skóre! Šmída míč vyrazil před sebe, jeden z domácích fotbalistů pak z hranice pokutového kopu minul branku!

73

Žlutou kartu dostává Lukáš Michal (SFK Vrchovina).

71

Stoprocentní příležitost Spartaku přišla dvě minuty po vedoucí brance! Šrom se dostal za záda hostující defenzivy a postupoval úplně sám na brankáře Vrchoviny. Domácí hráč dlouho váhal, jak bude zakončovat, Šmída nakonec jeho střelu vyrazil na rohový kop!

70

Uvidíme, jak na inkasovanou branku zareaguje hostující celek. Ten v tuto chvíli vybojoval volný kop poblíž postranní lajny.

69

69. Michal ŠROM - 1:0

69

Hulín právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do zaslouženého vedení! Spartak celou akci rozjel po pravé straně, odkud přišel přízemní centr. Ten propadl až na zadní tyč, kde zůstal úplně volný MICHAL ŠROM. Domácí fotbalista zakončoval do protipohybu Šmídy a otevřel brankový účet dnešního duelu!

68

Skvělou obrannou práci teď u postranní lajny odvedl Batelka, který si vynutil útočný faul soupeře, k míči běží znovu gólman Vrchoviny.

67

Spartak zkoušel rozehrát standardní situaci signálem, ovšem ten se mu vůbec nevyvedl, odkopávat bude opět brankář Šmída.

66

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Miroslav Tureček, přichází Michal Minář.

64

Hra je přerušena, čárový rozhodčí totiž signalizoval ofsajd, hlavní rozhodčí dal na jeho radu a pískal do píšťalky, rozehrávat budou hosté.

63

Střídání v týmu SFK Vrchovina: ze hřiště odchází Michal Skalník, přichází Josef Švanda.

62

Šrom předvedl výbornou práci na levé straně, odkud poslal centr do vápna. Jeden z domácích fotbalistů hlavičkoval z dobré pozice nepřesně!

61

Rozběhla se závěrečná třicetiminutovka dnešního utkání, na první branku stále čekáme, Vrchovina vybojovala rohový kop!

60

Domácí se po dlouhém autu dožadovali odpískání pokutového kopu. Hlavní rozhodčí Černoevič měl jiný názor, hra pokračuje!

60

Střídání v týmu SK Spartak Hulín: ze hřiště odchází Filip Smrčka, přichází Jaroslav Zlámal.

58

Přihrávka za hostující obranu byla příliš dlouhá, balón nakonec skončil až za lajnou, rozehrávky se ujme brankář Šmída.

57

Tureček teď hledal ve vápně svého spoluhráče. Ten se k balónu nedostal včas, hosté odkopli do zámezí, vhazovat bude Spartak.

55

Hosté se po centru z pravé strany dostali k hlavičce. Té chyběla větší razance si přesnost, snadná práce pro Machalického.

54

Smrčka si předkopl míč, vzápětí si vynutil faul. To se nelíbí hostujícím fanouškům, kteří svůj názor dávají hlasitě najevo!

53

Na zemi zůstal ležet Matulka, který se po kratším ošetření zvedl a dočkal se potlesku z tribun, hostující hráč by měl pokračovat ve hře.

52

Nakonec z toho bylo přímé ohrožení branky, Šmída si připsal snadný zákrok. O malou chvíli později je hra přerušena pro zranění hostujícího fotbalisty.

51

Rozhodčí píská faul Vrchoviny jen kousek za velkým vápnem. Výborná příležitost pro fotbalisty Spartaku na skórování!

50

Dobrou přihrávku na levou stranu dostal Šrom. Obrana soupeře byla hodně otevřená a domácí fotbalista zkoušel přejít přes Batelku. Hostující bek byl úspěšnější!

48

Domácí fotbalisté napadají hodně vysoko, co hostující rozehrávce dělá obrovské problémy, rozhodčí teď pískal útočný faul.

47

Šrom se pokoušel nasadit jesličky svému protihráčy na levé straně. To se mu nepovedlo, v opačném případě by šel Hulín do brejku!

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 16:03.
Je za námi první polovina tohoto utkání, která nabídla několik zajímavých situací na obou stranách, oběma celkům však chybí kvalitnější finální fáze. I proto jsme před odchodem do kabin branku neviděli!

45+1

První poločas skončil.

45

Hodně emocí na tribunách! Vypadá to, že v prvním poločase se nastavovat neubude, víc už se pravděpodobně nestane.

43

Závar před Machalickým! Vypadalo to, že jeden z hostujících hráčů bude zakončovat z pěti metrů do prázdné branky, na poslední chvíli přišel obranný skluz!

42

Vrchovina šla do přečíslení tři na dva. Celou situaci ale překazila nepřesná přihrávka, hosté však zůstávají u balónu.

40

Spartak má v těchto chvílích jasnou převahu, Hulín se dostane až do slušné střelecké pozice, chybí tomu lepší finální fáze.

39

Domácí fotbalisté se znovu dostali do zakončení z hranice velkého vápna. Střela však mířila doprostřed, Šmída si připsal snadný zákrok!

38

Parádní individuální akcí se na levé straně prezentoval Michal Skalník, který obešel dva protihráče, poté přihrával do vápna. Vrchovina bude rozehrávat další rohový kop!

37

Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná desetiminutovka prvního poločasu. Hra se v posledních minutách hodně rozhýbala.

36

Dobře rozehraná standardka domácího celku, Spartak se na zadní tyči dostal k zakončení. To ale nebylo přesné!

34

Michal Skalník vybojoval na levé straně autové vhazování pro svůj tým, Vrchovina bude vhazovat poblíž rohového praporku.

33

Nedovoleným zákrokem teď hosté zastavili rodící se brejk soupeře a mohou být rádi, že se celá situace obešla bez žluté karty.

31

Boj o míč u rohového praporku. Čárový rozhodčí nakonec ukázal, že se bude kopat roh, domácí v této statistice snižují.

30

Na druhé straně zahrozila i Vrchovina, ovšem střela z kopačky hostujícího hráče byla nepřesná, rozehrávat bude Machalický.

28

Hulín je v těchto chvílích jasně lepším týmem, domácí fotbalisté teď zatlačili svého soupeře a v pokutovém území Vrchoviny vznikl pořádný závar, hosté se ubránili!

27

To byla zatím největší příležitost! Jeden z domácích hráčů se uvolnil na pravé straně, poté přihrával svému spoluhráči před prázdnou branku. Na poslední chvíli se vrátil hostující fotbalista, který zasáhl ještě před brankovou čarou!

26

Domácí fotbalisté výrazně přidali, po pětadvaceti minutách se dostali k další střele, ta však znovu neprověřila brankáře Šmída!

24

Také Spartak vybojoval rohový kop na druhé straně. Domácí se vzápětí dostali k hlavičce, balón směřoval vysoko nad branku!

23

Balón propadl kousek za hranici velkého vápna, hosté zakončovali z velké vzdálenosti. Machalický byl na zemi včas a připsal si úspěšný zákrok!

22

Přenesení hry na levou stranu, Vrchovina z celé situace vybojovala další rohový kop, domácí se budou muset zase bránit.

21

Dvacet minut hry je za námi. Situace na hrací ploše se nijak nemění, sledujeme vyrovnané utkání bez větších šancí.

19

Žlutou kartu dostává Kamil Skalník (SFK Vrchovina).

18

Právě brankář Šmída si vyběhl pro balón až na šestnáct metrů, vzápětí rozehrával na pravou stranu, hosté už spěchají dopředu.

17

S následným střeleckým pokusem domácího fotbalisty si poradila zeď, Šmída si na svůj první zákrok bude muset počkat.

16

Sudí Černoevič píská nedovolený zákrok hostujícího fotbalisty zhruba dva metry za velkým vápnem, to je dobrá šance pro Spartak!

14

Hostující hráči šli do zajímavé situace z pravé strany, odkud přišla přihrávka do vápna. Domácí zadáci zahráli na rohový kop!

13

Několik ostřejších zákroků ve středu hřiště, hlavní sudí řeší celou situaci slovní domluvou, kartu zatím nevytahuje.

12

Rychlá akce hostů, kteří se dostali k prvnímu vážnějšímu zakončení z pravé strany. Machalický nakonec zasahovat nemusel!

11

Úvodní desetiminutovka tohoto utkání je za námi. Zatím sledujeme hodně opatrné utkání, na první větší příležitost čekáme.

9

Vrchovina vybojovala úvodní rohový kop dnešního zápasu, rozehrávat bude z pravé strany, hostující fanoušci si přejí branku!

8

Jeden z domácích fotbalistů zůstal úplně volný zhruba dva metry za velkým vápnem hostů, jeho následná střela mířila nad branku!

7

Faulem si u postranní lajny pomohl Kamil Skalník. Ten příliš nesouhlasí s výrokem rozhodčího, domácí ihned rozehrávají.

6

Domácí to znovu zkusili po pravé straně, následná přihrávka mířila do vápna. Obrana Vrchoviny si s celou situací poradila.

5

Spartak to zkoušel dlouhým nákopem na pravou stranu hřiště. Hostující zadáci míč pohlídali a budou vhazovat.

4

Hlavní rozhodní Černoevič přerušil hru, pískal hostující faul na polovině hřiště, což se nelíbí příznivcům Vrchoviny, kteří jsou hodně slyšet.

2

Zdlouhavá kombinace domácích fotbalistů na vlastní polovině hřiště, soupeř nenapadá a pouze vyčkává na to, co Hulín vymyslí.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SK Spartak Hulín: Machalický – Smrčka, Kostka, Pospíšil, Ondřejka, Šrom, Vyskočil Martin (K), Oulehla, Josl, Tureček, Sedláček
Náhradníci: Jelínek – Minář, Koláčný, Rožek, Zlámal, Vyskočil Michal

SFK Vrchovina: Šmída – Vícha, Michal (K), Svoboda, Batelka, Skalník Michal, Skalník Kamil, Vašíček, Zbytovský, Duba, Matulka
Náhradníci: Kolář – Dobrovolný, Bača, Švanda, Duda, Kolář

Rozhodčí: Černoevič – Dorušák, Mikeska.
První vzájemný zápas nám vítěze nepřinesl a body se dělily po remíze 1:1. Jak dopadne druhé měření sil těchto dvou celků v letošní sezóně? Sleduje náš online přenos a určitě se to dozvíte.
Domácí fotbalisté se nacházejí bod od sestupové pozice. Se ziskem osmnácti bodů je Spartak na čtrnácté pozici. Hosté mají o osm bodů více, momentálně jim patří jedenáctá příčka. Vrchovina má slušnou formu, z posledních čtyř duelů nasbírala 10 bodů!
Zdravím všechny fotbalové příznivce. Moravskoslezská fotbalová liga má na programu jednadvacáté kolo, Hulín narazí na Vrchovinu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

SK Spartak Hulín – SFK Vrchovina Nové Město na Moravě

3:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 69. Šrom, 75. Minář, 84. Minář – 78. Švanda

Karty:   90+1. Zlámal (HUL) – 19. Skalník (VRC), 73. Michal (VRC)

SK Spartak Hulín: Machalický – Smrčka (60. Zlámal), Kostka, Pospíšil, Ondřejka, Šrom, Vyskočil Martin (K), Oulehla, Josl, Tureček (66. Minář), Sedláček (86. Koláčný)
Náhradníci: Jelínek – Minář, Koláčný, Rožek, Zlámal, Vyskočil Michal

SFK Vrchovina Nové Město na Moravě: Šmída – Vícha, Michal (K) (74. Duda), Svoboda (85. Bača), Batelka, Skalník Michal (63. Švanda), Skalník Kamil, Vašíček, Zbytovský, Duba, Matulka
Náhradníci: Kolář – Dobrovolný, Bača, Švanda, Duda, Kolář

Rozhodčí: Černoevič – Dorušák, Mikeska

Diváci: 151