Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Zbrojovka Brno – FK Pardubice

3:1

konec (2:1)

17.04.2019, 18:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 23. kolo • Roman Zajíček (@RomanZajicek)

Tipsport: 1.49 4.52 5.92 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

68

Brno právě vstřelilo branku!
Ve hře se pokračovalo a domácí vedou již o dvě branky. Střídající ANTONÍN RŮSEK dostal až příliš mnoho prostoru, navíc výtečně obral o míč obránce. Posléze se dostal do finálního zakončení a přízemní střelou k levé tyči překonává marně se natahujcího Letáčka.

42

Brno právě vstřelilo branku!
Druhý gól je tady. Brňané rozehráli roh na krátko, po ose Šumbera – Eismann si naběhl na malé vápno LADISLAV KREJČÍ a jeho hlavička končí v pardubické svatyni. Zbrojovka se rychle otřepala z vyrovnání a troufám si tvrdit, že se dočkala i zaslouženého druhého gólu.

36

Pardubice právě vstřelily branku!
Vůbec první akce hostů končí gólem. Před vápnem jsme sledovali vzájemný souboj, který zůstal nepotrestán, byť oba hráči zůstali na hřišti. Hra pokračovala, za velké vápno se dostal DANIEL KOVÁŘ a jeho tvrdá rána z poměrně ostrého úhlu a na přední tyč skončila v Halouskově síti. Brněnský brankář pozdě reagoval, jako kdyby čekal přerušení hry.

16

Brno právě vstřelilo branku!
Je tu první gól po poměrně nenápadné akci. A vlastně po vůbec první větší, kterou hosté soupeři dovolili. Domácí Štěpanovský se prodral středem hřiště, po pravé straně se mu nabízel MICHAL ŠKODA, který si naběhl do vápna a krásnou ránou propálil pardubického brankáře Letáčka. Střela šla navíc od tyčky do brány.

FC Zbrojovka Brno – FK Pardubice

3:1

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 16. Michal Škoda, 42. L. Krejčí, 68. Růsek – 36. Kovář

Karty:   51. Šejvl (PCE), 90. Piroch (PCE)

FC Zbrojovka Brno: Halouska – Kotula, Vraštil, Kryštůfek, Eismann (C) – Štepanovský (72. Přichystal), Bariš, L. Krejčí, Šumbera – Michal Škoda (85. Pachlopník), Magera (63. Růsek).
Náhradníci: Floder – Jakub Šural, Pachlopník, Bartolomeu, Růsek, Přichystal, Zikl.

FK Pardubice: Letáček – Prosek, Piroch, Šejvl, T. Čelůstka – Mužík (86. Šafařík), Kovář, Jeřábek (C), Tischler, Sokol (72. Huf) – P. Černý (60. Toml).
Náhradníci: Šmíd – Zukal, Toml, Kopřiva, Šafařík, Huf, Březina.

Rozhodčí: Klíma – Kotalík, Pfeifer

Diváci: 2856