Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – Janov CFC

2:0

konec (1:0)

14.04.2019, 15:00 • Stadio Luigi Ferraris, Janov • 32. kolo • Tomáš Pauček

Tipsport: 2.44 3.12 3.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

Quagliarella se v samotném závěru dostal do samostatného úniku, jeho pokus k levé tyči nicméně famózním zákrokem dokázal na roh vytáhnout pozorný Radu!

90+1

Gabbiadini až příliš zdržoval rozehrávku svého přímého kopu a je taktéž žlutě napomenut. Je to už sedmá žlutá karta v utkání.

90

Nastavovat se budou čtyři minuty.

88

Žlutou kartu dostává Lukas Lerager (Janov CFC).

83

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Jacopo Sala, přichází Bartosz Bereszyński.

79

Další zbytečná žlutá karta pro hosty, Veloso dojel Praeta po odehrání balonu a inkasuje první varování.

77

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Daniel Bessa, přichází Andrea Favilli.

73

Gabbiadiniho první dotyk s balonem byl málem gólový! Z pravé strany ho přízemním centrem hledal Praet, italskému záložníkovi chyběly milimetry!

72

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Christian Kouamé, přichází Antonio Sanabria.

71

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Grégoire Defrel, přichází Manolo Gabbiadini.

69

Po rohových kopech se dvakrát dostal Janov do obrovské šance – nejprve Panděv tečoval těsně mimo, do podobných míst se následně odrazil balon i od důrazného Criscita! Teď stáli při domácích všichni svatí.

66

Po krásném ťukesu se poprvé na balon dostal český reprezentant Jakub Jankto, jehož výstavním stromem zastavil Romero. O žluté kartě nebylo sebemenších pochyb.

64

Po Ramírezově střele se k dorážce dostal Praet, jehož ránu na poslední chvíli odrazil na roh Romero.

58

Panděv znovu na zemi po souboji v pokutovém území, znovu bez penalty. A ani tentokrát si neodpustil pár slov k rozhodčímu, který tentokrát neváhá a tasí kartu žluté barvy.

58

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Karol Linetty, přichází Jakub Jankto.

57

Ekdal s Panděvem znovu v sobě, tentokrát však v pokutovém území domácích. A právě tady Panděv upadl, rozhodčí nicméně jasným gestem dává najevo, že pokutový kop není na pořadu dne, a to ani přes námitky doslova běsnícího Panděva, jenž je s jeho výrokem hrubě nespokojen.

56

Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Esteban Rolón, přichází Lukas Lerager.

53

53. Fabio QUAGLIARELLA - 2:0

53

Sampdoria právě vstřelila branku!
Na penaltový puntík si položil balon kdo jiný, než FABIO QUAGLIARELLA, který dělovkou poslal balon do protipohybu brankáře Radua. Dává tak dvaadvacátý gól letošní sezony a osamostatňuje se na vrcholku střelecké tabulky celé Serie A!

51

Červenou kartu dostává Davide Biraschi (Janov CFC).

51

Biraschi zahrál rukou ve vápně, penalta pro Sampdorii a červená karta pro hostujícího obránce!

40

Veloso se na hranici vápna dokázal prodrat až ke střele, která se krásně táhla směrem k pravé tyči. Aduero vytáhl skvělého robinsona a vyráží na roh.

35

Quagliarella po nádherné Praetově přihrávce přehodil Radua a už už zvedal ruce nad hlavu, jeho radost však na poslední chvíli fantastickým zákrokem znemožnil Biraschi, jenž doběhl až na brankovou čáru a v pádu dokázal odvrátit katastrofu!

30

Žlutou kartu dostává Karol Linetty (UC Sampdoria).

28

Po dvou rychlých přihrávkách a krásném centru se k ráně z voleje z hodně ostrého úhlu odhodlal Praet – Radu jen sledoval, jak se za ním rozvlnila boční síť! Nechybělo málo a inkasoval by dnes podruhé.

9

A nebyl to vůbec špatný signál! Místo očekávaného centru přišla přímá střela Ramíreze na bránu, kterou výtečným zákrokem konečky prstů vytěsnil mimo tři tyče Radu!

8

Žlutou kartu dostává Domenico Criscito (Janov CFC).

3

3. Grégoire DEFREL - 1:0

3

Sampdoria právě vstřelila branku!
Nakonec se ale domácí přeci jen dostávají do brzkého vedení! Ke sraženému balonu, jehož odraz ještě zkoumalo video, se na pravé straně vápna dostal Quagliarella, jenž přízemní centr do ohně dokázal v pádu za Radua doklepnout GREGOIRE DEFREL! Hostuící obrana vůbec nestačila reagovat.

2

Začátek utkání se nese ve velkém tempu. Na druhé straně si krásným prvním dotykem zpracoval centrovaný balon Linetty, proti jehož ráně z velké blízkosti musel Radu vytáhnout prvotřídní zákrok!

1

To mohl být hodně nepříjemný začátek pro Sampdorii! Kouamé uzmul Andersenovi balon těsně za velkým vápnem a jeho následný obstřel proletěl těsně vedle pravé tyče!

UC Sampdoria – Janov CFC

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 3. Defrel (Quagliarella), 53. Quagliarella (pen.)

Karty:   30. Linetty (SMD), 90+1. Gabbiadini (SMD) – 8. Criscito (JAN), 58. Panděv (JAN), 66. Romero (JAN), 79. Veloso (JAN), 88. Lerager (JAN)   51. Biraschi (JAN)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:5. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:23.

UC Sampdoria: Audero – Sala (83. Bereszyński), J. Andersen, Colley, Murru – Praet, Ekdal, Linetty (58. Jankto) – G. Ramírez – Defrel (71. Gabbiadini), Quagliarella (C).
Náhradníci: Belec, Rafael Cabral – Bereszyński, A. Ferrari, Gabbiadini, Jankto, Saponara, Sau, J. Tavares, Tonelli, Vieira.

Janov CFC: Radu – Biraschi, Romero, Criscito (C) – P. Pereira, Rolón (56. Lerager), Veloso, Bessa (77. Favilli), Lazović – Panděv, Kouamé (72. A. Sanabria).
Náhradníci: Marchetti, Jandrei – Favilli, Günter, Lapadula, Lerager, L. Mazzitelli, Radovanović, A. Sanabria, Gi. Pezzella, E. Zukanović.

Rozhodčí: Giampolo Calvarese