Menu

Fotbal

Italská Serie A

Frosinone Calcio – Inter Milán

1:3

konec (0:2)

14.04.2019, 20:30 • 32. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 7.36 4.4 1.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V dnešním zápase třetí Inter Milán potvrdil roli favorita nad devatenáctým Frosinone. Jelikož ale domácí brzo po poločase snížili, nahnalo jim to do žil novou krev a měli párkrát šanci na vyrovnávací gól. Ten ale nepřišel a vedení v 90+3 minutě pojistil Inter. Veze tedy domů tři body.

Ode mne je to vše, díky že jste sledovali reportáž a loučím se s vámi já, Jiří Polášek. (22:31:56)

90+6

Konec zápasu.

90+5

Po rozehrávce se Frosinone už nikde nežene, protože na udělání něco s výsledkem už je opravdu pozdě.

90+3

90+3. Matías VECINO - 1:3

90+3

Inter Milán právě vstřelil branku!
Autorem branky je MATÍAS VECINO. Asistence: Mauro Icardi. Po velmi hezké kombinaci VECINO zvyšuje už na 1:3 a definitivně rozhoduje o třech bodech pro Nerazzurri.

90+2

Inter sice ztratil míč, ale následně se dostal zpátky k polovině, kde se snaží projít mezi hráči Frosinone.

90+1

Rozhodčí rozhodli o tom, že se bude nastavovat ještě cca 5 minut.

90

Matteo Politano, hráč posledních minutek nyní jde střídat za Joãa Maria.

89

Camillo Ciano rozehrál přímý kop, jenže trefil jen hlavu jednoho z nejbližších obránců ve zdi. Míč se odrazil až na druhou stranu hřiště.

88

Andrea Pinamonti nyní ještě přepustí místo na hřišti Fredericu Dionisimu.

87

Viděli jsme další faul, po kterém si zkusí přímý kop ještě domácí. U míče sice stojí 2 hráči, ale ještě se bude střídat.

86

Keita Baldé nyní zleva poslal hezký centr přímo na hlavu Mauru Icardimu. Ten měl na hlavě 3 body pro hosty, ale branku přehlavičkoval.

85

Nyní se domácí obrátili na druhou stranu a Ciofani ve vápně napřáhl. Míč však střelil do nejbližšího hráče, od kterého se odražený míč dostal pod ochranné křídla Nerazzuri.

84

Giallazzuri jsou nyní mírně pod tlakem, ale snaží se dělat všechno proto, jen aby neinkasovali další gól. To už by asi definitivně pohřbilo jejich dnešní šance na body, i když stát se může samozřejmě cokoli.

83

Camillo Ciano je dalším domácím hráčem, který dnes odejde se žlutým karetním trestem na kontě.

82

Lucas Valzania je dalším z hráčů, kteří si do míče už dnes nekopnou. Kopnout si do něj ale přichází Raffaele Maniello.

81

Nainggolan byl nadvakrát faulován, ale rozhodčí si nějak zákroků nevšímal. Následně byl ale faulován jeho spoluhráč a píská se přímý kop.

80

Icardi si prošel vápnem, ale na střelu měl moc velký úhel, tak se snažil vrátit doprostřed. Tam ale číhala pozorná obrana Frosinone.

79

Velké šance jsme v tomto poločase zatím opravdu neviděli. Kromě jedné gólové šance se tento poločas dá považovat za jeden z těch nudnějších.

78

Nyní se domácí snaží nakopávat míče dopředu na útočníky a ti si s nimi musí nějak poradit. Je nutné podotknout, že se jim toto občas daří.

77

Centr domácích, který mířil z levého křídla do vápna nakonec zachytil De Vrij. Milán byl následně ještě faulován.

76

Nerazzurri chtěli zahrozit, jenže nenašli vůbec žádnou cestu mezi obránci a nakonec dokonce museli odejít na svoji vlastní půlku i s míčem.

74

Dalším, kdo si dnes už nezahraje je Borja Valero. Nahradí ho na hřišti odpočatý a čerstvý Roberto Gagliardini.

73

Výkon domácích se o dost zvedl. Frosinone nyní prochází lehce hostující obranou a začíná hrozit. To pro Inter není dobré znamení.

72

Perišiče, který sice dnes vstřelil gól z penalty, ale jinak se moc neukázal, právě střídá Keita Balde.

71

Inter se dostával postupně dopředu, ale míč jim byl odebrán a na druhou stranu se vydali domácí Giallazzuri.

70

Handanovič zase váhal v rozehrávce a málem mu míč odebral protihráč. Docela si dnes brankář Interu zahrává, ostatně to už jsme mohli vidět jednou v prvním poločase, a dvakrát v tomto.

69

A ten opravdu nebyl zahrán špatně!! Jen o pár centimetrů minul tyč Handanovičovy branky. Inter měl teď štěstí.

67

Po dalším faulu se dohaduje rozhodčí se třemi hráči milánského celku. Sudí si za svým výrokem ale stojí a domácí kopu přímý kop.

65

Po faulu si nyní Inter kopne přímý kop. Ještě před tím ale vidíme netradiční situaci, kdy se u postranní čáry nechává ošetřit rozhodčí.

64

Frosinone střídá poprvé. Ciano nahradí střelce nedávné branky Cassatu.

63

Po rozehrávce je ale zase paradoxně aktivnější Inter, který se začal bát o skóre. V případě výhry totiž má náskok nad městským rivalem z AS o 5 bodů. V opačném případě o 2.

61

61. Francesco CASSATA - 1:2

61

Frosinone právě vstřelilo branku!
Autorem branky je FRANCESCO CASSATA. Asistence: Daniel Ciofani. Po velmi hezké kombinaci a vybojování míče se ke střele dostal CASSATA. Vystřelil míč a Handanovič ho jednou rukou sice osahal, míč mu ale vyskočil.

60

Frosinone se ale nyní usadilo ve vápně a kombinuje zde. Uvidíme tedy.. Najde si lepší pozici na střelu?

59

Hra se uklidnila, oba celky hrají teď spíše defenzivně a nechtějí dělat zbytečné chyby.

58

Nerazzurri se nyní nemohou dostat dopředu, přes Frosinone se jim nedaří projít ani u půlící čáry.

56

Po faulu nyní zahrávali přímý kop domácí. Bylo to daleko od branky, takže zvolili centr a ten poté zahráli hrozně, když domácí hráč odcentroval opačným směrem než je branka.

55

Po rychlém obratu hry na druhou stranu přišla nebezpečná hlavička, která proletěla kolem Handanoviče, ale i tyčky.

54

Nainggolan si nyní povodil míč až do vápna, jenže šel stále dál a dál. Na střelu už bylo moc pozdě a musel přihrávat ze zadní nohy, takže nepřesnou přihrávku dal přímo na kopačky domácích.

53

Inter se konečně osvobodil ze spárů Giallazzuri a vyrazil dopředu. S dobrou ale nepochodil a vrací se zpět.

52

Capuano se nyní střetl v souboji s protihráčem a narazili do sebe hlavami. Capuano to ale dostal do mnohem bolestivějšího místa s práskl sebou o zem. Snad bude v pořádku.

51

Domácí ale nyní začínají na Inter tlačit a za 2 minuty 3 střely. Dvě z nich skončily vedle, s třetí už si musel poradit Handanovič.

50

Domácí tak rozehráli přímý kop, ale našli jen chumel hráčů stojících na hranici vápna. Z tohoto chumlu se míč odrazil úplně jinde, než na branku.

49

Matias Vecino je prvním z hráčů Interu, který dostává dnes také žlutou kartu. Byla udělena za nehezký faul.

48

Již z úvodu poločasu měli hosté dvě šance. Jednu promarnil Radja Nainggolan, který netrefil bránu, a druhou Perišič, který střílel vysoko.

47

Úvodní výkop druhého poločasu si vzal na starost Inter. Ten nyní bude útočit na pravou branku.

46

Začal druhý poločas.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Domácí do konce poločasu ještě zkoušejí udeřit z rohu, který právě vybojovali. Nedaří se jim ale a nedaří. Skóre se zatím nemění.

42

A teď se Perišic zase zlobí na rozhodčího kvůli odpískání faulu. Nemá si ale na co stěžovat, když hráč, kterého on fauloval, byl faulován ještě setinku předtím dalším hráčem.

41

Perišič se řítil do další velké šance. Hostující hráč po jeho střele těsně lízl míč a hosté tak budou hrát rohový kop.

40

Domácí chtěli ostatní hráče hostujícího celku zmást a vymysleli fintu při rozehrávání. Nebyla jim ale moc platná, co si budeme povídat.

39

Po faulu si přímý kop vyzkouší i hostující celek. Míč je ale daleko a tak se přímé ohrožení branky asi nerýsuje.

38

Po rozehrávce se Frosinone řítili do útoku, ale nepochodilo s dobrou. Za nedlouho byl jim míč odebrán a Inter se řítí do dalšího útoku.

36

36. Ivan PERIŠIĆ - 0:2

36

Inter Milán právě vstřelil branku!
Autorem branky z pokutového kopu je IVAN PERIŠIĆ. Po faulu ve vápně se k penaltě postavil IVAN PERIŠIČ a bez problémů s přehledem pokutový kop proměnil.

35

Chibsah fauloval ve vápně a kromě žluté karty se píská ještě penalta.

34

Velká šance Interu zůstala sice neproměněna. Rozhodčí ale neodpískal útočný faul a po něm se tedy bude kopat rohový kop.

33

Inter pod tlakem dokázal jen centrovat z jedné strany na druhou na půlce hřiště. Dále už se Nerazurri nedostali a tak míč posunuli Handanovičovi.

32

Tento faul ale už potrestán bude. Prvním hráčem, odnášejíc si dnes kartu žlutou, se stává Luca Paganini.

31

Radja Nainggolan se nyní hodně zlobí na rozhodčího, který přehlédl faul na jeho osobu. Je tomu ale tak a nic se měnit nebude.

30

A domácí to neudělali vůbec špatně. Hráč hodil míč až do vápna, kde ho tečoval jeho spoluhráč a Handanovič měl co dělat.

29

I nyní se domácí prokombinovali až k vápnu. Tam jim byl míč odstřelen na autové vhazování. Čeká se tedy, než míč pošlou do hry.

28

Domácí teď skvěle obrali o míč bílý celek. Následně z toho vyústila až střela Chibsaha. S ní si ale zkušeně poradil gólman Handanovič.

26

A nyní už je na útočné půlce opět hostující mančaft. Nerazzurri zatím ale jen kombinují za půlící čárou a středovým kruhem.

25

Nyní přišel první ofsajd zápasu, který znamená konec Milánské akce. Naopak se dopředu vydávají fotbalisté domácích.

24

A nyní je to už opět Inter, kdo je na míči. Postupným útokem a kombinacemi okolo obránců se zbavuje jednoho hráče za druhým.

23

Domácí vybojovali nyní rohový kop. Ten ale nezahráli nejlépe. Ve vápně míč sice našel domácí hráč, ale poslal ho hlavou moc vysoko.

22

Handanovič opět vyčkával s rozehrávkou a nakonec zaváhal, když místo výkopu již v bezprostřední blízkosti nepřítele přihrál jen na krátko.

21

Krátce po rozehrávce přišel po vzdušném souboji faul na hráče domácích a hra je opět přerušena. Dotyčný zatím leží na zemi. V souboji dostal loktem do hlavy.

19

19. Radja NAINGGOLAN - 0:1

19

Inter Milán právě vstřelil branku!
Autorem branky je RADJA NAINGGOLAN. Inter se dostává do vedení. Ve vápně si NAINGGOLAN naskočil na centr, a i z hodně těžké pozice ho dokázal usměrnit do Sportiellovy branky.

17

Velkou šanci měl teď Politano, ten ale branku soupeře netrefil z blízkosti a skóre je tak stále nerozhodné. Frosinone už ale nebrání tak dobře.

16

Inter začal tlačit a nyní už notnou chvíli kombinuje u vápna soupeře. Zatím ale vyčkává na příhodnou šanci k průniku.

15

Lehký faul přišel na Vecina, a ten si stěžuje u rozhodčího. Sudí si k sobě zavolal i druhého aktéra, tedy faulujícího a vyřešil to domluvou.

14

Inter se dostával do šance, ale obrana byla opět precizní. Následovala ale špatná přihrávka a tak hráči z Milána opět kombinují u vápna.

13

Naopak Frosinone už se do šance dostalo a to nyní, kdy ale hlavičkující hráč branku vůbec netrefil.

12

Inter se zatím nejeví jako celek, který má o dost zkušenější a lepší hráče. Sice je dopředu o něco aktivnější, ale nevypracoval si jedinou pořádnou šanci.

10

Nainggolan chtěl nahrát utíkajícímu Borjovi Valerovi, který ale dalekou přihrávku nezachytil ani ve skluzu a tím pádem Frosinone lehce získalo míč.

9

Hráči ve žlutých dresech chtěli přenést hru dopředu na hrotové útočníky. Centr z půle hřiště ale nebyl vůbec dobře zahraný a nyní už hraje opět soupeř.

8

Zatím si mnohem lepší a zkušenější tým – Inter (snad mi fandové Frosinone odpustí) – nemůže najít cestičku mezi obranou a často ani zálohou soupeře. Domácí jsou zatím v obraně precizní.

7

Akci Frosinone teď zastavilo uklouznutí Paganiniho, který při tom, když padal na zem zahrál míč do autu. Pokračuje tedy hostující celek.

6

Inter se nyní roztahoval na útočné polovině, ale hráči Frosinone dobře napadali a nakonec až vyhnali Milánský celek na svoji polovinu.

5

Handanovič si nyní koledoval o žlutou kartu za zdržování hry, jelikož stále zdržoval výkop. Nakonec ale rozehrál a rozhodčí to zatím nechal být.

4

Na druhé straně se dostalo ke střele i Frosinone. Střela ale byla hodně pomalá a k Handanovičovi doskákala. Ten s ní tedy neměl problém.

3

Mauro Icardi byl faulován Capuanem, Inter dostává míč a ihned s ním hráči upalují kupředu. Úvod je ale zatím takový ospalý.

2

Úvodní výkop mělo na starost Frosinone. To dneska nastupuje v domácích žlutých dresech, zatímco Inter hraje v bílé variantě.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Frosinone Calcio: Sportiello – Ariaudo, M. Capuano, Goldaniga – Paganini, Chibsah, Cassata, Valzania, Beghetto – Pinamonti (C), Ciofani.
Náhradníci: F. Bardi – Krajnc, Simič, Brighenti, Molinaro, Gori, Maiello, F. Zampano, Sammarco, Dionisi, Trotta, Ciano.

Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Asamoah – Vecino, Nainggolan – Politano, Valero, Perišić – Icardi.
Náhradníci: D. Padelli – Ranocchia, Dalbert, Miranda, Soares, Gagliardini, Mário, Candreva, Lautaro Martínez, K. Baldé.

Rozhodčí: Davide Massa.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Inter Milán

Na opačné straně stojí velký favorit tohoto zápasu, kterým je milánský Inter. Inter má tak trochu jiné ambice, navíc se nachází na druhé straně tabulky. Tomuto celku zatím patří třetí pozice, avšak manko na vedoucí Juventus je už sedmnáctibodové. Inter v posledním ligovém utkání nedokázal zvítězit, na domácí půdě pouze remizoval s šestou Atalantou poměrem 0:0. Inter je co se týče venkovních zápasů na průběžné čtvrté pozici. Dohromady odehrál šestnáct zápasů, přičemž vyhrál přesnou polovinu z nich. Posledních pět venkovních zápasů přineslo pouze jednu porážku, a sice v souboji proti Cagliari.
Frosinone Calcio

Fotbalisté Frosinone letos neprožívají zrovna povedenou sezonu, po jednatřiceti kolech se totiž nacházejí na devatenácté pozici, což by v konečném důsledku znamenalo sestup do nižší soutěže. Frosinone v tuto chvíli má na svém kontě třiadvacet bodů, avšak manko na poslední nesestupovou pozici činí už sedm bodů. Domácí celek tohoto zápasu dokázal v posledních dvou utkání dvakrát zvítězit, nejprve si na domácím stadionu poradil s Parmou, posléze šokoval Fiorentinu, u které vyhrál poměrem 1:0. Frosinone je co se týče domácích zápasů nejhorším mužstev, dohromady vyhrálo pouze jeden jediný zápas.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Italská Serie A má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Frosinone Calcio a Inter Milán.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Frosinone Calcio – Inter Milán

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 61. Cassata (Ciofani) – 19. Nainggolan (D'Ambrosio), 36. Perišić (pen.), 90+3. Vecino (Icardi)

Karty:   32. Paganini (FRS), 35. Chibsah (FRS), 83. Ciano (FRS) – 49. Vecino (INM)

Držení míče: 30 % : 70 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 19:17.

Frosinone Calcio: Sportiello – Ariaudo, M. Capuano, Goldaniga – Paganini, Chibsah, Cassata (64. Ciano), Valzania (82. Maiello), Beghetto – Pinamonti (C) (88. Dionisi), Ciofani.
Náhradníci: F. Bardi – Krajnc, Simič, Brighenti, Molinaro, Gori, Maiello, F. Zampano, Sammarco, Dionisi, Trotta, Ciano.

Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Škriniar, Asamoah – Vecino, Nainggolan – Politano (90. Mário), Valero (74. Gagliardini), Perišić (72. K. Baldé) – Icardi.
Náhradníci: D. Padelli – Ranocchia, Dalbert, Miranda, Soares, Gagliardini, Mário, Candreva, Lautaro Martínez, K. Baldé.

Rozhodčí: Davide Massa