Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – Getafe CF

2:2

konec (1:1)

14.04.2019, 12:00 • Estadio Municipal José Zorrila, Valladolid • 32. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.12 3.06 2.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:56:48)
Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 22:18.
Je konec! Getafe v infarktovém závěru dokázalo vyrovnat a odváží si bod za remízu 2:2! Mnohem lépe vstoupilo do zápasu hostující Getafe a Mauro Arambarri krásnou střelou otevřel skóre. Poté však převzal otěže dnešního utkání domácí Valladolid a Sergi Guardiola hned z první šance dokázal vyrovnat. Po změně stran byli domácí mnohem aktivnější. Hostující Olivera se navíc nechal vyloučit po druhé žluté kartě. Dvacet minut před koncem zahrál Djené Dakonam rukou ve velkém vápně a Enes Ünal proměnil penaltu! Getafe přesto nesložilo zbraně a v poslední minutě nastavení se dočkalo penalty, kterou proměnil Jorge Molina!

90+7

Konec zápasu.

90+6

90+6. Jorge MOLINA - 2:2

90+6

Getafe právě vstřelilo branku!
Je vyrovnáno! Getafe vybojovalo alespoň bod! K exekuci pokutového kopu se postavil JORGE MOLINA a střelou pod břevno nedal gólmanovi šanci!

90+5

Tak skutečně šlo o faul a hosté mohou vyrovnat!

90+5

Vše se ještě zkoumá na videu! Opravdu dramatický závěr duelu.

90+4

Neuvěřitelné! Pokutový kop pro Getafe v samotném závěru dnešního utkání! Domácí hráč stáhl soupeře a sudí ukázal na puntík!

90+3

Getafe se nemůže dostat do zakončení. Další přihrávka za obranu domácího celku byla příliš prudká a skončila v rukavicích pozorného brankáře.

90+2

Jaime Mata se snažil odcentrovat z pravé strany do pokutového území, nicméně jeho centr srazil jeden z domácích fotbalistů mimo velké vápno.

90+1

Nastavují se čtyři minuty!

90

Real Valladolid si stále drží své vedení. Domácí už nikam nespěchají a spíše se snaží sbírat každou vteřinku času k dobru.

89

Mohlo být vyrovnáno! Jaime Mata si v pokutovém území naběhl na přihrávku z pravé strany a špičkou kopačky jen těsně minul břevno domácí branky!

88

Jaime Mata si skvěle postavil tělo do hlavičkového souboje a Rubén Alcaraz jej poslal k zemi. Domácí hráč vyfasoval žlutou kartu.

87

Sergi Guardiola si naběhl na povedenou přihrávku za obranu, jenže také domácího hráč se nechal lapit do ofsajdové pasti. Rozehrávat budou hosté.

86

Joaquin Fernández se krásnou kličkou uvolnil na levé straně, jenže Djené Dakonam k němu bleskově přistoupil a nenechal mu prostor k odcentrování.

85

Do rozehrávky domácího celku se musel zapojit také brankář Yoel Rodríguez. Domácímu gólmanovi se rozehrávka nepovedla. Míč zakopl jen do autu.

84

Mauro Arambarri si naběhl na vysokou přihrávku na levé křídlo, jenže v hlavičkovém souboji s domácích obráncem neměl šanci na úspěch a navíc fauloval.

83

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Anuar Tuhami, přichází Joaquin Fernández.

82

Hra je přerušena! Jeden z domácích hráčů zůstává po souboji s obráncem Getafe ležet na trávníku a drží se za zadní stehenní sval.

81

Domácí stoper měl velký problém s odehráním míče z hranice pokutového území. Hned tři fotbalisté v červeném se následně hnali za balónem, ale nikdo nedokázal vypálit.

80

Další žlutá karta! Za faul na levé straně ji dostává střelec hostující branky Mauro Arambarri.

79

Óscar Plano na vlastní polovině trefil soupeře šlapákem a dostává žlutou kartu.

78

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Míchel.

77

Domácí celek sice přidal třetí branku, ale ta nakonec po konzultaci sudího s videoasistentem nemůže platit kvůli ofsajdu!

75

Getafe zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území domácích. Djené Dakonam se následně dostal k odraženému míči, ale nepropálil hradbu obránců.

74

Kiko Olivas se dral do pokutového území, jenže radost mu pokazil asistent rozhodčího, který odmával ofsajd. Getafe bude rozehrávat.

73

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Francisco Portillo, přichází Jorge Molina.

72

Žlutou kartu dostává Damián Suárez (Getafe CF).
Žlutou kartu dostává Míchel (Real Valladolid).

70

70. Enes ÜNAL - 2:1

70

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Real Valladolid se dostává do vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil ENES UNAL a ránou do protipohybu brankáře poslal domácí do vedení!

69

Rozhodčí se ještě radí s kolegou u videa! Djemé rukou skutečně zahrál a penalta se tak kopat bude!

68

Pokutový kop pro Real Valladolid! Jeden z hráčů Getafe zahrál rukou v pokutovém území a sudí neváhal!

67

Fernando Calero si na polovině hrací plochy pomohl přidržením Guardioly za dres. Sudí jeho prohřešek proti pravidlům dobře viděl a odpískal faul.

66

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Ángel Rodríguez, přichází Bruno González.

65

Getafe se i v deseti vydalo do útoku. Ángel Rodríguez dostal přihrávku na levé křídlo a jeho centr musel domácí obránce srazit na rohový kop.

64

Domácí celek následně zahrával přímý kop. Prudký centr přiletěl do prostoru, kde kraloval osamocený Djené Dakonam, jež míč odhlavičkoval do bezpečí.

63

63. Červená karta po 2. žluté

63

Tak pozor! Komplikace pro Getafe! Mathias Oliveira dostává druhou žlutou kartu za loket v obličeji soupeře.

62

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Keko, přichází Ivi López.

61

Real Valladolid zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Óscar Plano, jehož centr byl příliš dlouhý a skončil v autu.

60

Je za námi hodina hry a stále platí smírný stav 1:1. Valladolid sice vlétl do druhého poločasu aktivněji, jenže v posledních minutách hraje s míčem hlavně Getafe.

59

Ángel Rodríguez se dral s míčem u nohy do pokutového území, jenže jeden z domácích obránců proti němu včas vystoupil a ukopl mu míč do zámezí.

58

Djené Dakonam si opět pomohl nedovoleným zákrokem. Hostující fotbalista by si na podobné fauly měl dát pozor. Příště už to může být za žlutou kartu.

57

Jaime Mata hlavou prodloužil míč do pokutového území, nicméně jeho pobídka skončila v rukavicích domácího brankáře.

56

Francisco Portillo si na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a jeden z domácích hráčů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Rozehrávat bude Getafe.

55

Hráčům Getafe se v posledních minutách podařilo poněkud otupit rostoucí tlak domácího Realu Valladolid. Getafe by však potřebovalo vyhrát.

53

Djené Dakonam si znovu splnil své defenzivní povinnosti, dostal se k nepřesné rozehrávce Valladolidu a následně odkopl míč do zámezí.

52

Damián Suárez to přehnal s agresivitou v souboji na hranici pokutového území Valladolidu a dopustil se nedovoleného zákroku. Rozehrávat budou domácí.

51

Djené Dakonam se dostal k míči na levé straně pokutového území, vydal se s ním vpřed a jeden z hráčů Realu Valladolid jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.

50

Nemanja Maksimović prošel s míčem u nohy do blízkosti pokutového území soupeře, jenže jeho následný přízemní centr zablokoval obránce.

49

Real Valladolid se usadil na polovině Getafe a hledá si cestičku do zakončení. Hosté se v úvodu druhého poločasu zatím musí pouze bránit.

48

Enes Ünal dostal přihrávku na hranici velkého vápna, efektně se s míčem otočil, jenže jeho přízemní dělovku srazil obětavý obránce na rohový kop.

47

Óscar Plano táhl útočnou akci domácího celku po pravém křídle. Domácí fotbalista následně přihrál Guardiolovi, jenže ten byl těsně bráněn.

46

Real Valladolid obstaral výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Domácí celek, který hraje prakticky o všechno, se vydal do útoku, jenže Enes Ünal se k míči nedostal.

46

Začal druhý poločas.
První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavou podívanou. Mnohem lépe vstoupilo do zápasu hostující Getafe a Mauro Arambarri krásnou střelou otevřel skóre. Poté však převzal otěže dnešního utkání domácí Valladolid a Sergi Guardiola hned z první šance dokázal vyrovnat. Do šaten se proto odchází za stavu 1:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Ángel Rodríguez sprintoval za prudkou přihrávkou na polovinu domácího celku, nicméně domácí stopeři měli k míči mnohem blíže a odehráli jej do bezpečí.

45+1

Nastavují se dvě minuty!

45

Getafe v závěru prvního poločasu zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, odkud hlavičkoval Leandro Cabrera, ale jeho pokus prolétl nad břevnem.

44

Anuar Tuhami dostal moře volného prostoru na pravém křídle, prošel s míčem na hranici pokutového území, ale jeho centr odvrátil stoper Djené Dakonam.

43

Mata si náběhem řekl o přihrávku za obranu domácího celku, jenže spoluhráč poslal prudkou pobídku opačným směrem. Valladolid může zaútočit.

42

Djené Dakonam se v pokutovém území srazil s jedním z domácích hráčů a oba fotbalisté nyní zůstávají ležet na trávníku. Rozehrávat ale bude Getafe.

41

První žlutá karta také na straně Getafe. Mathias Oliveira vyfasoval žlutou kartu.

40

Jaime Mata se hnal za centrem do pokutového území, jenže obránce domácího celku jej odstavil tělem a Yoel Rodríguez schoval míč do rukavic.

39

Hostující Antunes byl z hrací plochy odvezen na vozítku. Hostující trenér z tohoto pohledu rozhodně nebude nadšený.

38

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Vitorino Antunes, přichází Hugo Duro.

37

Hra je přerušena! Jeden z hostujících hráčů zůstává ležet na trávníku a drží se za levý kotník! Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

36

Guardiola spěchal za další vysokou přihrávkou na polovinu soupeře. Hostující brankář vyběhl včas z branky a došel si pro míč na hranici velkého vápna.

35

Djené Dakonam si dal pozor na vysokou přihrávku za obranu Getafe, zpracoval si míč a rozjel akci hostujícího celku po pravé straně. Domácí si pomohli faulem.

34

Rozehrávky rohového kopu se ujal Anuar Tuhami, jehož centr propadl na zadní tyč, jenže Rubén Alcaraz z ostrého úhlu nedokázal přesně zakončit.

33

Valladolidu po vstřelení vyrovnávací branky narostla křídla a domácí celek se nadále tlačí do útoku. Nyní domácí celek vybojoval rohový kop.

31

31. Sergi GUARDIOLA - 1:1

31

Real Valladolid právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Real Valladolid dokázal udeřit ze své první šance! Na krásný centr z levé strany hrací plochy si naběhl SERGI GUARDIOLA a přesným zakončením nedal gólmanovi šanci!

30

Je za námi úvodní půlhodina utkání a Getafe stále drží své těsné vedení. Real Valladolid sice v posledních minutách hraje aktivně, ale hostující obrana působí pevným dojmem.

29

Hostující brankář David Soria tentokrát vystartoval ven z branky a došel si pro nepovedený centr z levé strany hrací plochy. Enes Ünal do vápna sprintoval marně.

28

Guardiola si tentokrát došel pro míč na polovinu hrací plochy. Nikdo z jeho spoluhráčů jeho aktivitu zatím nedokázal napodobit. Je to hodně bojovné utkání.

27

Další útočnou akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Guardiola si nepohlídal své postavení. Ofsajd.

26

Do rozehrávky Realu Valladolid se znovu musel zapojit domácí brankář. Gólman Valladolidu nakopl míč na levé křídlo, jenže Guardiola v hlavičkovém souboji neuspěl.

25

Nacho Martínez se na vlastní polovině dostal jako první k odraženému míči. Hráči Valladolidu následně nakopl míč na polovinu Getafe, jenže jeho spoluhráči nebyli úspěšní.

24

Francisco Portillo napadal rozehrávku na levé straně hrací plochy, jenže tentokrát míč pro hostující Getafe nevybojoval. Hosté však nadále kralují dění na hřišti.

23

Ángel Rodríguez už sprintoval s míčem sám na branku, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!

22

Yoel Rodríguez dostal hodně těžkou malou domů a s problémy odkopl míč před dotírajícím soupeřem. K odraženému míči se však dostali hosté.

21

Vitorino Antunes napadal rozehrávku domácích stoperů na polovině hrací plochy. Hráči ve fialovobílých dresech se stále ne a ne dostat do pokutového území.

20

Vitorino Antunes Vitorino Antunes se zjevil na hrotu útoku. Hostující hráč prodloužil hlavou nákop za obranu Valladolidu, jenže nikdo v červeném se k míči nedostal.

19

Hosté se snažili přejít do rychlého protiútoku, jenže Anuar Tuhami ostrým faulem obral Getafe o šanci. Domácí hráč vidí žlutou kartu.

18

Real Valladolid se po obdržení úvodní branky tlačí do útoku, jenže fotbalisté ve fialovobílém se stále nemohou dostat do zakončení.

17

Jaime Mata se snažil uvolnit na levé straně hrací plochy, nicméně důrazný obránce mu nedal prostor a vybojoval balón pro Real Valladolid.

16

Domácí mohli bleskově vyrovnat z rohového kopu. Centr od rohového praporku však přiletěl jen k přední tyči, kde nedokázal zakončit nikdo v dresu Valladolidu.

14

14. Mauro ARAMBARRI - 0:1

14

Getafe právě vstřelilo branku!
Getafe se dostává do vedení! Tohle byla opravdová paráda! Hosté rozehráli přímý kop do kombinace. Do zakončení z úctyhodné vzdálenosti se následně opřel MAURO ARAMBARRI a jeho parádní dělovka zapadla k tyči!

13

Ángel Rodríguez sprintoval za prudkou přihrávkou na polovinu soupeře, dostal pod tlak Calera, nicméně druhý jmenovaný na poslední chvíli zakopl míč do bezpečí.

12

Leandro Cabrera poslal dlouhý aut až do pokutového území. Nikdo v červeném dresu se však k prudkému autu nedostal.

11

Keko spěchal za přihrávkou na pravou stranu hrací plochy, jenže už neudržel míč ve hře. Getafe tak bude rozehrávat od vlastní branky.

10

Také Getafe nyní zahrávalo rohový kop. Jeho rozehrávky se ujal Maksimovič, jehož centr přiletěl na hranici velkého vápna, odkud pálil Mauro Arambarri, ale jeho rána skončila v rukavicích brankáře.

9

Fernando Calero se dostal k odraženému míči a v těžké pozici si musel pomoci malou domů. Domácí brankář následně nakopl míč na polovinu soupeře.

8

Jaime Mata dojel na polovině hrací plochy jednoho z domácích hráčů a může být rád, že za svůj ostrý zákrok nedostal žlutou kartu.

7

Vitorino Antunes dostal dobrou přihrávku na levou stranu a snažil se poslat vysoký nákop za obranu. Zadáci Valladolidu jeho pobídku zastavili.

6

Real Valladolid zahrával první rohový kop dnešního utkání. Centrovaný míč přiletěl na vzdálenější tyč, jenže obrana Getafe byla pozorná.

5

Jaime Mata se na vlastní polovině zapojil do defenzivní činnosti. Hostující útočník byl u míče příliš pozdě a trefil soupeře šlapákem.

4

Ángel Rodríguez si v pokutovém území naběhl na povedený centr z levé strany, jenže musel zakončovat špičkou kopačky a vůbec netrefil branku.

3

Jaime Mata dostal další krásnou přihrávku na polovinu soupeře, efektní kličkou se zbavil soupeře, ale už nedokázal odcentrovat do šestnáctky.

2

Soria si dal pozor na přihrávku za obranu Getafe a nechal míč prosvištět do zámezí. Hostující celek může rozjet další útočnou akci.

1

Getafe obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Fotbalisté v červeném se ihned vydali do útoku, ale Mata v hlavičkovém souboji neuspěl.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na hrací ploše. Valladolid bude hrát ve fialovobílém, zatímco Getafe oblékne červené dresy.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Real Valladolid: Y. Rodríguez – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Keko, Tuhami, Alcaraz, Plano – Ünal, Guardiola.
Náhradníci: Masip – Ivi López, D. Verde, Fernández, Antoñito, Míchel, B. Fernández.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes – Portillo, Maksimović, Arambarri, Oliveira – Ángel Rodríguez, Jaime Mata.
Náhradníci: Chichizola – Flamini, Šibasaki, Bruno González, J. Molina, Duro, Cristóforo.

Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena.
Vzájemný duel

Dnešní soupeři se spolu v lize střetli na konci srpna. Na půdě Getafe se zrodila bezbranková remíza.
Real Valladolid

Real Valladolid má naprosto opačné starosti. Domácí celek totiž vybojoval jen třicet bodů a patří mu sedmnáctá pozice ligové tabulky. Na sestupové vody má k dobru jen lepší skóre oproti Villarrealu. V posledních třech duelech navíc Valladolid získal jen jediný bod za remízu s Realem Sociedad. V minulém kole doma prohrál 0:2 se Sevillou.
Getafe CF

Hostující Getafe letos prožívá fantastickou sezónu. Dnešní hostující celek odehrál třicet jedna zápasů, ve kterých vybojoval padesát bodů a patří mu čtvrtá pozice, která zaručuje účast v Lize mistrů. Ze spodních pozic se na Getafe tlačí Sevilla a Valencia. Naposledy Getafe na svém hřišti přehrálo 1:0 baskické Bilbao.
Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské Primera Division mezi Realem Valladolid a Getafe FC. Výkop je stanoven na 12 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Real Valladolid – Getafe CF

2:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 31. Guardiola (Nacho Martínez), 70. Ünal (pen.) – 14. Arambarri (Damián Suárez), 90+6. J. Molina (pen.)

Karty:   19. Tuhami (RVL), 72. Míchel (RVL), 79. Plano (RVL), 88. Alcaraz (RVL) – 41. Oliveira (GET), 72. Damián Suárez (GET), 80. Arambarri (GET)   63. Oliveira (GET)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 0:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 22:18.

Real Valladolid: Y. Rodríguez – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Keko (62. Ivi López), Tuhami (83. Fernández), Alcaraz, Plano – Ünal (78. Míchel), Guardiola.
Náhradníci: Masip – Ivi López, D. Verde, Fernández, Antoñito, Míchel, B. Fernández.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Dakonam, Cabrera, Antunes (38. Duro) – Portillo (73. J. Molina), Maksimović, Arambarri, Oliveira – Ángel Rodríguez (66. Bruno González), Jaime Mata.
Náhradníci: Chichizola – Flamini, Šibasaki, Bruno González, J. Molina, Duro, Cristóforo.

Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena