Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart

3:0

konec (1:0)

31.03.2019, 18:00 • Commerzbank-Arena, Frankfurt • 27. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.48 4.89 6.65 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:10. (19:50:13)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí očekávaným vítězstvím Frankfurtu, který svého soupeře porazil poměrem 3:0. Ve druhém dějství jsme sledovali územní převahu domácích, kteří se nakonec dočkali dalších dvou branek. Stuttgart se k ničemu vážnějšímu nedostal, naopak se většinu času staral o defenzivní činnost, která dopustila hned tři inkasované branky. Rovněž jsme sledovali celou řadu nedovolených zákroků, žlutilo se dohromady třikrát.

90

Konec zápasu.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na zázrak to už nevypadá. Naopak ještě můžeme počítat s nastaveným časem.

88

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Filip Kostić, přichází Jetro Willems.

87

S míčem si zahrál také brankář Trapp, který si počkal na kolegu Hintereggera, jenž pro změnu dokráčel do volnějšího prostoru, kde kombinoval.

86

V tuto chvíli to bude pro hostující celek nesmírně složité, kousek před koncem utkání prohrává o tři branky. Dočkáme se fotbalového zázraku?

85

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Ante Rebić, přichází Gonçalo Paciência.

84

84. Luka JOVIĆ - 3:0

84

Frankfurt právě vstřelil branku!
Nakonec tu máme ještě jednu branku tohoto zápasu! Hostující obrana nyní nebyla vůbec důrazná, čehož Haller využil k další brance. Domácí forvard totiž neohroženě prošel až do šestnáctky, odkud zpětnou přihrávkou našel LUKU JOVIĆE, který zamířil do odkryté branky.

83

Fernandes si nechtěl komplikovat život, proto raději vyprodukoval zpětnou přihrávku až na brankáře Trappa, který pro změnu přenášel hru do bezpečí.

79

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Nicolás González, přichází Mario Gómez.

78

Da Costa velmi dobře pracoval na vlastní polovině, kde za sebe nepustil Didaviho. Stuttgart tak musel otočit hru, odkud zkoušel štěstí střídající Aogo.

77

Roztažení hry k pravé postranní lajně přineslo volnější prostor pro Becka, který si to nenamířil podél autové čáry, místo toho přihrával vedle na Kabaka.

76

Nyní si hostující obrana pohrávala s míčem na vlastní polovině, naopak soupeř se k napadání zrovna moc neměl. V tuto chvíli je u balónu Pavard.

75

Nyní se za obranu dokázal dostat Jović, který zřejmě prováhal ideální moment k zakončení. Zieler mu výborně zmenšil střelecký úhel, následovat bude aut.

74

Najednou se hostující obrana trochu otevřela a ihned z toho mohla být další branka. Rebić se dostal k zakončení, které směřovalo pouze do boční sítě.

73

Z velké vzdálenosti zkoušel své štěstí Jović, jehož rána neměla šanci na úspěch. Zieler nakonec nemusel zasahovat, nyní bude sám vykopávat.

72

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Steven Zuber, přichází Dennis Aogo.

71

Insúa se dokázal po levé straně dostat až ke zpětné přihrávce, kterou si málem do vlastní branky srazil Rode. Trapp musel prokázat svojí připravenost.

70

Krátce poté se na zemi ocitl hostující Kempf, který po souboji s Rebićem upadl. Nakonec bylo pískáno ve prospěch Stuttgartu, rozehrávka proběhla urychleně.

69

Didavi se na levém křídle dokázal protáhnout k přízemní nabídce, která ale nebyla nebezpečná. Navíc na jistotu odklízel hrací předmět obránce Hinteregger.

64

64. Filip KOSTIĆ - 2:0

64

Frankfurt právě vstřelil branku!
Je tu druhá branka domácího celku! Rebić dokázal zalepit hodně těžkou přihrávku, posléze si počkal na náběh FILIPA KOSTIĆE, který si dokázal pohlídat ofsajdové postavení. Svůj úprk na Zielera završil přízemním zakončením, který směřovalo přesně za záda německého brankáře.

64

Hodně rychle musel jednat hostující brankář Zieler, kterému se nakonec včas podařilo odklidit míč do bezpečí, kde zasahoval domácí Fernandes.

63

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, domácí stále vedou o jednu branku. Navíc ve druhém dějství sledujeme útočné choutky Eintrachtu.

62

Perfektní defenzivní práci odvedl Hinteregger, který tělem odstrčil od míče protihráče, jenž se dožadoval faulu. Hlavní sudí nechává pokračovat ve hře.

61

Frankfurt tak raději přenášel hru na levou stranu, kam včas přistoupil Beck. Stuttgart se snaží napadat rozehrávku, což nyní přineslo zisk hracího předmětu.

60

Ve středu hrací plochy operoval Rebić, který si ale nevěřil na průnik přes smečku protihráčů. Místo toho vyprodukoval zpětnou přihrávku na Hasebeho.

59

Od pravé autové čáry vhazoval míč zpět na hrací plochu Hinteregger, který si vybral kolegu Rodeho. U něj byl hodně důrazný Castro, jenž si počínal čistě.

58

Žlutou kartu dostává Makoto Hasebe (Eintracht Frankfurt).

57

Momentálně je hra přerušena, neboť na zemi zůstal ležet hostující Esswein. Jednalo se o krátkou prodlevu, bude se pokračovat volným kopem pro domácí.

56

Frankfurt se opět dostal k pokutovému území, avšak centrovaná nabídka z kopačky da Costy nebyla moc přesná. I tentokráte se hosté ubránili.

55

Tu na sebe vzal Esswein, který si manévrem na pravou nohu připravil střeleckou pozici, avšak ránu pravou nohou poslal pouze do brankáře Trappa.

54

I na druhé straně hrací plochy jsme sledovali rohový kop. Rode kroutil míče na hlavu Hallera, který trefil pouze protihráče. Také hosté táhnou protiakci.

53

Hlavní sudí měl ještě problémy s dresem, nejednalo se o nic vážnějšího. Po krátké prodlevě pokračujeme ve hře, Eintracht bude zahrávat rohový kop.

52

Ta nebyla vyřešena vůbec dobře. Kostić si totiž potáhl míč na levou nohu, avšak přihrávku ke vzdálenější tyči poslal daleko za brankovou čáru.

51

Stuttgart zahrával rohový kop z pravé strany, avšak samotný centr nepřinesl nic nebezpečného. Následně se k míči dostal Rebić, který v tuto chvíli táhne protiakci.

50

Následně se k pohotovému zakončení dostal Rebić, jehož rána zpoza pokutového území našla náruč Zielera. Jednalo se o rutinní zákrok brankáře.

49

Zieler si vyzkoušel rozehrávku od své branky, přičemž na druhé straně hrací plochy zkoušel Gonzáleze, jenž ale hlavičkový souboj pouze prohrál.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali autové vhazování v podání Kempfa, který si jako adresáta chtěl vybrat Zubera, jenž měl k míči daleko.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku, o kterou se postarali domácí. Sledovali jsme celkem nezáživnou podívanou, avšak oba celky předváděly velice vyrovnou partii. O něco nebezpečnější byl přeci jenom domácí celek, jenž se do vedení dostal v poslední minutě prvního poločasu. Sledovali jsme také řadu nedovolených zákroků, hlavní sudí udělil hned dvě žluté karty.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

45. Filip KOSTIĆ - 1:0

45

Frankfurt právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom tu máme úvodní branku tohoto zápasu! Ke střele z větší vzdálenosti se dostal Jović, jehož ránu srazil jeden z protihráčů přímo k volnému FILIPU KOSTIĆOVI, který z velkého úhlu propálil brankáře Zielera, jenž určitě nemá příliš čisté svědomí.

43

Autové vhazování domácích se tak opakovalo, i tentokráte ho obstaral Kostić. Jeho celek se ale s míčem nedostal ani k pokutovému území.

42

Před malým momentem se k autovému vhazování dostal Kostić, který si pro spolupráci chtěl vybrat Fernandese, před kterým zasahoval Castro.

41

Máme tady druhou žlutou kartu tohoto zápasu, vyfasoval jí domácí Haller, který hodně ostrým způsobem přišlápl Kempfa.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

40

Žlutou kartu dostává Emiliano Insúa (VfB Stuttgart).

39

Haller se po pravém křídle dokázal prodrat až k centrované nabídce, které scházela přesnost. Akce domácích je u konce, Zieler bude vykopávat.

34

Střídání v týmu VfB Stuttgart: ze hřiště odchází Christian Gentner, přichází Daniel Didavi.

34

Momentálně na zemi zůstal ležet hostující záložník Gentner, se kterým to nevypadá příliš optimisticky. Na scénu přispěchal lékařský personál.

33

Následně se Kostićovi podařilo protáhnout kolem protihráče, avšak poté naprosto zpackal přihrávku pod sebe. Jeho kolegové se čistě dostali zpět k míči.

32

Insúa si dával s provedením autového vhazování celkem dost načas. Nakonec podél autové čáry hledal Zubera, kterému se podařilo udržet míč.

31

Nakonec jsme sledovali další odkop od branky domácích. Trapp rozehrál na jistotu po zemi na Hasebeho, jenž pro změnu oslovil vedle stojícího Rodeho.

30

Dalekonosný nákop měl na druhé straně najít Gonzáleze, který nakonec na balón nedoskočil. Stuttgart i přesto operoval s míčem, který nepřinesl nic vážnějšího.

29

Casto se postavil k rozehrávce rohového kopu z pravé strany. Hostující záložník to zkoušel cvičeným signálem, míč ale přistál na hlavě protihráče.

28

Za obranu se dostával Kostić, který nakonec nedokázal odehrát míč před Zielerem. K dorážce se i přesto dostal Rode, jenž trefil pouze ležícího brankáře.

27

Stuttgart nyní vhazoval od pravé postranní čáry, načež se po krátké kombinaci na zemi ocitl González. Hasebe si ale počínal v rámci pravidlům.

26

Beck si dokázal zpracovat těžkou přihrávku, načež ještě centroval do pokutového území. Míč proletěl šestnáctkou, jenomže domácí se k němu opět nedostali.

25

Logicky tak následovala standardní situace, kterou nakonec rozehrál Kostić. Jeho centr se snášel směrem k penaltovému puntíku, kde zasahoval Zuber.

24

Nakonec je opět pískáno ve prospěch Eintrachtu. Nedovoleným zákrokem si totiž pomáhal Pavard, který rukama zcela zřetelně přidržel domácího Joviće.

19

Nyní zasahoval hostující zadák Pavard, který razantním způsobem odklidil hrací předmět na druhou stranu hrací plochu, kde se ho zmocnil Fernandes.

18

Haller si všiml v tandemu naběhnuvšího Joviće, na kterého nedokázal propasírovat přihrávku. Následně na jistotu odkopával Zieler, jenž mířil do ochozů.

17

Aby toho nebylo málo, tak přišel na řadu další nedovolený zákrok, i tentokráte ze strany Eintrachtu. K rozehrávce volného kopu se staví Kempf.

16

Sledovali jsme další autové vhazování, o které se tentokráte postaral hostující Insúa. Jeho dalekonosná nabídka směřovala mimo dosah všech kolegů.

15

Frankfurt opět raději rozehrával po zemi, což zatím nemůže vést k ničemu nebezpečnému. Domácí nyní pozvolně rozjíždějí akci středem hrací plochy.

14

Utkání se nám dostalo do lehce nezáživnější pasáže, která před malým momentem nabídla další odkop od branky, Trapp ale našel pouze protihráče.

13

Hrací předmět nakonec usedl na hlavu N´Dicky, který raději odklízel na jistotu do zámezí. Stuttgart tak bude moci vhazovat od pravé autové lajny.

12

Na levé straně měl celkem dostatek času a i prostoru Fernandes, který to ihned zkoušel polovysokým pasem na Kostiće, před kterým zasahoval soupeř.

11

Poté se na Joviće snášela prudká přihrávka, kterou včas dokázal zachytit hostující Pavard, který v roli posledního obránce raději odklidil hrací předmět.

10

Trapp si vybral dalekonosný nákop na druhou stranu hrací plochy, kde se do hlavičkového souboje dostával Haller, jenž na padající balón nedosáhl.

9

Poté se k pokutovému území dokázal prodrat González, jehož zakončení nakonec směřovalo daleko vedle vzdálenější tyče. Následovat bude odkop.

8

Zieler raději rozehrál po zemi do strany na zcela osamoceného Insúu, který s míčem doběhl až na druhou stranu hrací plochy, kde číhala přesila.

7

K ní se nakonec postavil záložník Kostić, jehož technická nabídka vystoupala vysoko nad branku. Zieler nemusel zasahovat, nyní bude vykopávat.

6

Nyní se domácí celek přeci jenom dočkal nedovoleného zákroku, na zemi se opět ocitl aktivní Jović. Na řadu přijde standardní sitauce.

5

Před malým momentem se k pokutovému území chtěl prodrat Jović, který nakonec nebyl zastaven nedovoleným způsobem. Hosté mají míč.

4

Zatím sledujeme pasáž plnou nepřesností, před malým momentem si nedovoleným zákrokem pomohl Castro.

3

Před malým momentem jsme sledovali autové vhazování v podání domácích, Eintracht ale o balón hodně rychle přišel.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Eintracht Frankfurt: Trapp – Hinteregger, Hasebe, N'Dicka – D. da Costa, Rode, G. Fernandes (C), Kostić – Rebić, Haller – Jović.
Náhradníci: Rönnow – D. Abraham, de Guzmán, Falette, Paciência, Willems.

VfB Stuttgart: Zieler – Beck, Kabak, Pavard, Kempf, Emiliano Insúa – Gentner (C), G. Castro, Zuber – Esswein, N. González.
Náhradníci: Grahl – Aogo, Baumgartl, Didavi, Donis, Mario Gómez, Thommy.

Rozhodčí: Brych – Leicher, Stein.
VfB Stuttgart

Na opačné straně stojí celek z druhé poloviny tabulky, kterým je Stuttgart. Ten se pro změnu nachází na barážové pozici, tedy na šestnácté pozici. Stuttgart má na svém kontě dvacet bodů, na poslední nesestupové místo ztrácí pouze tři body. Hostující tým dnešního utkání v posledních týdnech herně zabral, avšak i přesto se mu z posledních čtyř ligových zápasů podařilo zvítězit pouze jedinkrát. V minulém kole přišla celkem cenná remíza proti Hoffenheimu, který na stadionu soupeře remizoval výsledkem 1:1. Stuttgart se řadí mezi trojici nejhorších celků v rámci venkovních zápasů, z třinácti zápasů vyhrál pouze jediný, další dva pak přinesly remízu.
Eintracht Frankfurt

Fotbalisté Frankfurtu i letos předvádějí hodně sympatické výkony, které momentálně stačí na pátou pozici Bundesligy, která by v konečném důsledku znamenala skupinovou fázi Evorpské ligy. Eintracht navíc poslední čtyři zápasy zvládl na výbornou, dokonce neztratil ani jeden bod. V minulém kole uspěl na domácím stadionu proti předposlednímu Norimberku, který si nakonec odvezl porážku poměrem 0:1. Frankfurt se v rámci tabulky domácích celků řadí na sympatickou pátou pozici, přičemž z celkových třinácti zápasů zvítězil hned v sedmi případech. Pouze tři zápasy skončily porážkou, stejný počet je také nerozhodných výsledků.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Německá Bundesliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Eintracht Frankfurt a VfB Stuttgart.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 45. Kostić, 64. Kostić (Rebić), 84. Jović (Haller)

Karty:   41. Haller (FRN), 58. Hasebe (FRN) – 40. Emiliano Insúa (STU)

Držení míče: 49 % : 51 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:10.

Eintracht Frankfurt: Trapp – Hinteregger, Hasebe, N'Dicka – D. da Costa, Rode, G. Fernandes (C), Kostić (88. Willems) – Rebić (85. Paciência), Haller – Jović.
Náhradníci: Rönnow – D. Abraham, de Guzmán, Falette, Paciência, Willems.

VfB Stuttgart: Zieler – Beck, Kabak, Pavard, Kempf, Emiliano Insúa – Gentner (C) (34. Didavi), G. Castro, Zuber (72. Aogo) – Esswein, N. González (79. Mario Gómez).
Náhradníci: Grahl – Aogo, Baumgartl, Didavi, Donis, Mario Gómez, Thommy.

Rozhodčí: Brych – Leicher, Stein