Menu

Hokej

Play-off DHL extraligy juniorů

Piráti Chomutov – HC Slavia Praha

4:3

po s.n. (3:1) (0:1, 2:2, 1:0 - 0:0) Stav série: 3:2

27.03.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • Čtvrtfinále • David Panuška

Díky za pozornost a zase někdy u extraligy juniorů na počtěnou! (19:55:56)
Nejnapínavější série čtvrtfinále play-off je u konce! Piráti byli v nájezdech dnes úspěšnější a postupují do semifinále. Rozhodující branku vstřelil Josef Koláček.

Konec zápasu.

V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
Autorem vítězné branky je JOSEF KOLÁČEK.

4. série 3:1

Robin VŠETEČKA neproměňuje.

4. série 3:1

Kryštof Ouřada si najel rychle a mezi betony dává domácím výhodu!

3. série 2:1

Jan Štibingr jel po levé straně, ale Pavláta nepřekonal.

3. série 2:1

Domácí specialista Josef Koláček uspěl střelou pod víko zblízka!

2. série 1:1

Za hosty to zkoušel Šimon Vlček, ale ten narazil v kličce na beton Pavláta.

2. série 1:1

Dorostenec Marcel Štefančík střílel svižně, ale jen do Málka.

1. série 1:1

Za hosty jel Jaroslav Brož, který zakličkoval a vystřelil mezi betony – 1:1!

1. série 1:0

Jako první jel Michal Gut, který po kličce poslal kotouč do branky!

Samostatné nájezdy začínají.

70:00

Prodloužení skončilo.

69:48

Robin Všetečka zakončoval od modré čáry, ale jeho dělovka byla zablokována. Následně Piráti vyhodili a potřetí v sérii uvidíme nájezdy.

69:38

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Denis Zeman – 2 min., hrubost).

69:38

V posledních sekundách zakončoval z úhlu Jan Štibingr. Zkoušel to na první tyčku, ale Dominik Pavlát si vše pohlídal. Následně si v brankovišti počínal nedovoleně Denis Zeman.

69:01

Domácí se pokoušeli dostat do útoku. Matyáš Svoboda hledal po levém mantinelu Michala Guta, ale ten jeho nabídku nezpracoval a pokračuje se icingem.

68:24

Michal Gut měl na hokejce rozhodnutí! Byl parádně nalezen před brankou a v pádu střílel po ledě mezi betony. Roman Málek byl ovšem i nyní úspěšný!

67:29

Jaroslav Brož měl obrovskou šanci, ale stále se hraje! Hostující hráč objel branku a zakončoval do betonu přesouvajícího se Pavláta. Následná dorážka šla mimo!

67:19

Pražané se pokoušeli dostat do útoku, ale nahození skončilo na icingu. Pokračovat se tak bude před brankou Málka.

66:15

Slavia klidní hru kombinací za svou brankou a čeká se, co bude. Prodloužení jde pomalu a jistě do svého finiše.

65:09

Damien Hradil se nyní dostal až podél levého mantinelu k pravé tyčce. Hostující dvanáctka zde v pádu zakončovala, ale trefila jen beton brankáře Pavláta!

63:59

Velká šance domácích! Matyáš Svoboda se před brankou dostal ke kotouči a svižně zakončoval. Roman Málek ale nadále drží Slavii Praha!

63:00

Ani jeden celek nechce udělat chybu a moc neriskuje. Spíše drží kotouč v obraně a směrem dopředu je to hodně opatrné.

61:37

Dlouho se pak bojovalo u mantinelu a kotouč se dostal mezi kruhy Jiří Beneš. Ten svižně střílel, ale jen do středu branky, kde byl pozorný Roman Málek.

61:10

Piráti se dostali do útoku a hosty tam svírají. Ke střeleckému pokusu se ale zatím nedostali.

60:24

Slavia se hned dostala do útoku a Jan Štibingr nahazoval od modré čáry. Dominik Pavlát jeho slabý pokus viděl a skryl jej ve své lapačce.

60:01

Začalo prodloužení.
Třetí duel z pěti v celé sérii bude muset rozhodnout prodloužení. Třetí třetina patřila domácím. Nejdříve vyrovnal Michal Gut a poté domácí celek několik tutových šancí zahodil. Rozhodne tak prodloužení. Kdo dá gól, jde v semifinále na Třinec.

60:00

Třetí třetina skončila.

59:36

V posledních sekundách to ještě zkoušel Martin Petrák. Jeho zakončení od levého mantinelu ale Dominik Pavlát s klidnou hlavou kryje v lapačce.

58:28

Do útoku si nyní najel Petr Chlán, jenž přes kupu bránících hráčů svižně zakončoval. Málek ale puk viděl a vyrazil jej, u touše jsou tak Pražané.

57:10

Následně Josef Koláček šikovně prostrčil kotouč na Stanislava Vrhela, jenž před brankou zakončoval. Roman Málek měl obrovské problémy, ale nakonec chytá!

56:27

ROCKNET ARÉNOU to nyní lehce zahučelo. Nahození od modré čáry Roman Málek moc neviděl a otáčel se za kotoučem. Ten mu ale nakonec nevypadl a hra se přerušuje.

56:18

Následně se domácí celek dostal do útoku. Vít Seemann dostal přihrávku podél mantinelu a tvrdě zakončoval. Roman Málek ale kotouč viděl a chytá.

55:22

Poslední minutky probíhají a aktivnější jsou domácí. Slavia se pokouší kombinovat, ale směrem do útoku se přes obrana nedostává.

54:09

Domácí mohou promarněné šance litovat! Michal Gut si najel k pravé tyčce a brankovištěm nabízel gól Svobodovi. Ten ale roztaženého Málka v brance neprostřelil.

53:16

Další velká šance domácích! Petr Chlán si natlačil po levé straně až před branku a zakončoval do pravé šibenice, branku se mu ale trefit nepovedlo.

52:32

Šimon Vlček zakončoval z levého kruhu do obránce. Kryštof Ouřada poté dostal přihrávku do úniku, ale Roman Málek důležitým zákrokem jeho bekhend vychytal!

51:49

Roman Málek musel být nyní pozorný proti nahození ze střední třetiny. Vhazovat se bude po jeho zákroku po levici.

51:20

Utkání se dostává do poslední desetiminutovky. Piráti se nyní hnali do útoku, ale zastavil je ofsajd. Pokračovat se tak bude hrou ve středu ledové plochy.

50:50

Slavia byla následně aktivní, ale do ničeho se nedostala. Tomáš Koblížek vypíchl kotouč a šel do útoku. Jeho akce skončila až za brankou Slavie.

49:35

Hosté v plném počtu.

49:09

V další velké šanci byl Kryštof Ouřada, ale jeho dělovka mezi kruhy skončila na břevně! Slavia je následně ve čtyřech a přežije to.

48:58

Michal Gut střílel, ale jeho pokus byl zablokován. Následně Chlán přihrával k levé tyčce, ale Ouřada se zde v těžké pozici neprosadil.

48:12

Piráti kombinovali a na brankovišti se snad ke třem pokusům dostal Kryštof Ouřada. Roman Málek ale hosty skvěle zachránil!

47:34

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Jaroslav Brož – 2 min., podrážení). Piráti budou hrát 102 sekund dlouho přesilovku pět na tři!

47:16

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Labuzík – 2 min., vysoká hůl).

46:42

Piráti mohli jít poprvé v utkání do vedení! Tomáš Koblížek připravil šanci pro Petra Chlána, který zakončoval mezi kruhy. Jeho svižná rána nakonec skončila na betonu Málka.

46:06

Poté byl domácí celek pod menším tlakem a nakonec vyhodil na zakázané uvolněné. Pokračovat se tak bude po levici Dominika Pavláta.

45:06

Piráti právě vstřelili branku!
Poté Piráti rozebrali hostující defenzívu a MICHAL GUT dává svou druhou branku v utkání! Kapitán české sedmnáctky dostal přihrávku na pravý kruh a přesouvající se Málek na jeho ránu do odkryté branky nezareagoval. Asistence: Vít Seemann.

44:30

Po delší době se do aktivní hry dostali Piráti. Přihrávka zpoza branky se odrazila do vzduchu, ale do branky nezapadla. Následná rána z pravého kruhu byla slabá.

43:50

Tomáš Labuzík se poté dostal po levé straně do útoku a na kruhu zakončoval po ledě. Dominik Pavlát byl ovšem opět připraven a pokus slávistického hráče kryje.

43:22

Piráti byli nyní pod tlakem a nemohli se dostat do útoku. Domácí celek vyhodil na těsné zakázané uvolnění a pokračovat se tak bude před Pavlátem.

42:42

Svižnou a nebezpečnou střelou vystrašil Dominika Pavláta z levého úhlu Jaroslav Brož. Chomutovská jednička zasáhla ramenem a srazila kotouč před branku.

41:46

Dávid Kižlin posílal od levého mantinelu svižné nahození do brankoviště. Dominik Pavlát kotouč viděl, ale neskryl jej v lapačce. Hraje se za brankou Chomutova.

40:40

V další akci prostrkával Tomáš Koblížek puk před branku, kam si najížděl opět Ouřada. Tomu se jeho přihrávku povedlo na dlouho ruku zpracovat, ale obránce jej tělem odstavil.

40:22

Kryštof Ouřada na pravé straně přebruslil protihráče a od mantinelu svižně zakončoval. Roman Málek ale kotouč viděl a schoval jej ve své lapačce.

40:06

Domácí hned po vhazování nahazovali do útoku, ale pokus Jakuba Váchala nikoho nenašel a píská se icing. Pokračovat se bude po levici Dominika Pavláta.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina je u konce. Piráti sice dvakrát srovnali stav se Slavii, ale ta si stejně vzala jako poslední slovo. Zatím rozdílová branka jde na vrub Robina Všetečky. Sledujeme rychlé, aktivní utkání, které diváka baví.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:53

V posledních sekundách zakončoval z levého kruhu Michal Gut. Ten zakončoval aktivitu svého celku, ale střelec druhé branky Pirátů střílel do betonu Málka.

38:34

Kryštof Ouřada se na pravé straně dostal ke kotouči a z úhlu zakončoval pod víko. Roman Málek dal ovšem do vzduchu lapačku a kotouč srazil za svou branku.

37:50

Na levém kruhu se ke střele dostal domácí Jan Prokop. Ten to po ledě zkoušel k pravé tyči, ale po ledě neuspěl. V protiakci zachytil Pavlát pokus Slávistů.

37:41

Po pravé straně se pak dostal do útoku Tomáš Mareček, který od mantinelu zakončoval. Taková spíše propagační rána ale skončila v lapačce pozorného Pavláta.

36:45

Několik sekund se bojuje o kotouč u střídaček. Sudí u toho stojí, ale kotouč nejspíše vidí. Hra se tak nepřerušuje a čeká se, kdo z celé situace vzejde jako vítěz.

35:39

Tomáš Koblížek následně již Ouřadu našel. Ten měl Málka dokonce na lopatě a u pravé tyčky mohl zakončovat do odkryté branky. Rána mu ale vůbec nesedla!

35:10

Chomutovští se hned dostali do útoku a pokouší se cokoliv vymyslet. Tomáš Koblížek nyní hledal zpoza branky Ouřadu, ale ten se ke střele nedostal.

33:53

Slavia právě vstřelila branku!
Piráti se ale opět dlouho neradovali z vyrovnání a Slavia jde opět do vedení! ROBIN VŠETEČKA si rychle najel do útočné třetiny a svižnou střelou k levé tyčce překonal Dominika Pavláta v brance. Asistence: Jan Štibingr a Jaroslav Brož.

33:21

Od pravého mantinelu to zkoušel obránce Michal Steinocher. Jeho rána byla nebezpečná, štiplavá. Dominik Pavlát ale nakonec nemusel ani zasahovat a kotouč skončil v rohu kluziště.

32:52

Piráti právě vstřelili branku!
Následně se domácí celek dostal před branku a po teči MICHALA GUTA srovnává stav duelu na 2:2! Chomutovský mladík před brankou chytře tečoval nahození Víta Seemanna a Roman Málek neměl šanci zareagovat. Asistence: Vít Seemann.

31:46

Domácí byli pod tlakem a jediné, co se jim povedlo, bylo vyhození až za branku Málka. Piráti tak střídají a posílají na led čerstvou pětku.

30:48

Hra byla poté přerušena u střídaček, kotouč se po odehrání jednoho z domácích dostal mimo ledovou plochu. Pokračuje se tak vhazováním ve středu ledové plochy.

29:59

Po chybě Jiřího Beneše se až před branku podél levého mantinelu dostal Šimon Vlček. Ten zblízka zakončoval pod víko, ale branku Pavláta nakonec přestřelil!

28:55

Zpoza branky posílal svižnou přihrávku do brankoviště Josef Koláček. Puk se dostal k Málkovi, který byl chvilku lehce dezorientovaný. Nakonec to ale Slavia přežila.

28:04

Domácí se následně pokoušeli dostat do útoku, ale nahození bekhendem nikdo nezachytil a kotouč se došoural až na icing. Pokračovat se tak bude po levici Pavláta.

27:25

Domácí v plném počtu.

26:55

Milan Antoš poté po přihrávce Dudy zakončoval na levé straně modré čáry. Dominik Pavlát byl ovšem u své tyčky pozorný a vyrážečkou kotouč vyrazil.

26:11

Slavia kombinovala, ale střelecké pokusy šly mimo. Poté se ke kotouči dostal Patrik Pech, který jej vyhodil až za branku Romana Málka.

25:47

Hosté v plném počtu.

25:24

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Gut – 2 min., vysoká hůl).

24:55

Zatím rozhodují přesilovky. Slavia je hraje parádně, Pirátům se ale těžce nedaří. Pražanům se již několikrát povedlo vyhodit.

23:54

Ouřada hned po vhazování přihrával na střed hřiště, ale jeho nabídka byla pomalá a Piráti ztratili pásmo. Do útoku tak jde Slavia.

23:46

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Damien Hradil – 2 min., držení).

23:22

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia se ovšem rychle dostává zpátky do vedení, Pražané opět využívají přesilovku! Nahozený kotouč se dostal do brankoviště a dlouho nikdo nevěděl, kde kotouč jej. Nakonec jej našel ŠIMON VLČEK, který jej poslal za záda dezorientovaného Pavláta. Asistence: Tomáš Labuzík a Milan Antoš.

23:10

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Šuráň – 2 min., hákování).

22:38

Hostující celek se poté dostal do kombinační hry a Robin Všetečka svižně zakončoval od modré čáry. Trefil ovšem pouze obětavého Piráta, což oceňuje především domácí publikum.

21:45

Denis Zeman našel přihrávkou o mantinel čekajícího Stanislava Vrhela, jenž unikal. Bránící Slávista jej ovšem dostihl a po obranném zákroku se domácí desítce nepovedlo dokončit bekhend do zdárného konce.

21:10

Piráti pokračují v aktivitě a hned se dostávají do útoku a Roman Málek musel opět zasahovat. Pokračovat se tak bude vhazováním před jeho brankou.

20:50

Piráti právě vstřelili branku!
Domácí celek do druhé třetiny naskočil parádně a srovnává stav duelu na 1:1! PETR CHLÁN dostal přihrávku od pravého mantinelu na levý kruh, kde si počkal a střelou o pravou tyčku srovnává na 1:1. Asistence: Tomáš Koblížek.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina rozhodujícího čtvrtfinále o postup mezi čtyři nejlepší celky. Piráti začali aktivněji, ale jako první se prosadili hosté. Přesilovku využil Jan Štibingr a poté ve zbytku třetiny byli aktivnější Slávisté. Za stavu 1:0 pro Slavii Praha se tak jde do kabin.

Druhá třetina začne v 18:13.

20:00

První třetina skončila.

19:22

Robin Všetečka se po zadovce objevil sám před Pavlátem, ale bekhendovou kličku přetáhl a následně jej dojel bránící hráč.

19:15

Petr Chlán si s kotoučem najel do útoku a po zasekávačce našel na levém kruhu Kryštofa Ouřadu. Domácí kapitán zakončoval z první, ale rána mu nevyšla podle představ.

18:40

Vytáhlý bek Michal Steinocher si vzal kotouč ve střední třetině a dostal se s ním až před branku. Z levého kruhu zakončoval, ale Dominik Pavlát slabší ránu zachytil.

18:00

Po vhazování se opět přerušuje. Slávisté si přihráli rukou a pokračovat se bude ve středním pásmu. Pražané nadále drží jednobrankové vedení.

17:40

Piráti se poté nedostali přes střední pásmo, kde puk zachytil Milan Antoš. Ten kotouč poslal za branku Chomutova a Piráti následně vyhodili na icing.

16:51

Jaroslav Brož se po pravé straně dostal do útoku a zakončoval do horní části branky. Dominik Pavlát jeho pokus viděl a hokejkou kotouč srazil až mimo ledovou plochu.

16:19

Aktivitu pak přinesl další útok Slavie. Nejdříve hosté zakončovali od levého mantinelu nad branku, poté Dominik Pavlát zachytil nahození od pravého mantinelu.

15:51

Oba celky si nyní role vyměnily. Piráti byli v útoku, ale střelecký pokus v brance neskončil. Následně domácí vyhodili na icing.

15:04

Piráti chvilku kombinovali, ale vymyslet se jim nic nepovedlo. Slavia následně vyhodila na další zakázané uvolnění.

14:28

Slavia se následně nedostala do útoku a píská se icing. Hra bude pokračovat po pravici Roman Málka.

14:12

Slavia právě vstřelila branku!
Slavia se v přesilovce dostala ke dvěma pokusům a dočkává se branky! Jaroslav Brož u levého kruhu zakončoval do Pavláta, JAN ŠTIBINGR byl již úspěšnější. Jeho dělovka od modré čáry zapadla do branky. Asistence: Robin Všetečka.

13:40

Hned po vhazování vybojoval kotouč Matyáš Svoboda a puk vyhodil až za branku Málka. Slavia musí začít od své branky.

13:38

Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vít Seemann – 2 min., držení).

13:24

Domácí celek dlouho Pražany svíral a ti vyhodili jen na icing. Pokračovat se tak bude po levici Romana Málka.

12:48

Od modré to po aktivní hře zkoušel Jiří Beneš, ale jeho rána skončila na bránících hráčích. Piráti nicméně zabojovali a kotouč hned získali zpátky na své hole.

11:52

Mezi bránícími hráči se pokoušel do útoku dostat Petr Chlán, ale ten nakonec najel do ofsajdu. Na pravé straně si celou situaci totiž nepohlídal Kryštof Ouřada.

11:42

Hosté v plném počtu.

10:45

Slavia se dvakrát během chvilky osvobodila. Předtím mohl zakončovat Dominik Vaněk, ale ten místo střely nahrával brankovištěm. Slavia poté vyhodila.

10:14

Po kombinační hře to z pravého kruhu zkoušel Petr Chlán. Ten zakončoval přes obránce, ale Roman Málek si střelu našel a pokus chomutovské patnáctky kryje.

09:41

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Robin Všetečka – 2 min., vysoká hůl).

09:32

Poté se Slavia směrem do útoku úplně nedomluvila a po vyhození na icing budeme sledovat hru před Málkem.

09:11

Přes obránce se již dostával Tomáš Koblížek, jenž se mohl dostat až před Málka. Poslední sešívaný bek ale skvěle zakročil hokejkou a aktuálně zachránil situaci.

08:22

Do dobré střelecké pozice se následně dostával chomutovský Petr Chlán. Ten po zadovce spoluhráče zakončoval na pravém kruhu, pokus k levé tyčce se ale mezi tři tyče nedostal.

07:23

Následně se ke tvrdé střele mezi kruhy dostal obránce Jan Štibingr. Ten střílel do pravé šibenice, ale Pavlát byl pozorný a jeho ránu skryl ve své lapačce efektivním semaforem!

06:44

Po pravé straně se do útoku dostal Jaroslav Brož, který ve slušné pozici zakončoval. Jeho rána ale skončila na připraveném Pavlátovi.

06:34

Po hrozně dlouhé době se přerušuje. Roman Málek schoval v lapačce pokus od levého mantinelu a pokračovat se tak bude před jeho brankou.

06:04

Individuálně se až do zakončení dostal Stanislav Vrhel. Ten zakončoval bekhendově na pravém kruhu, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného Málka.

04:45

Zatím se hraje hodně bojovně a slyšet jsou fanoušci obou táborů. Před domácím kotlem přišla střela mezi kruhy, ale ta byla sešívanou obranou zastavena.

03:09

Jaroslav Brož se dostával do první slušnější akce. Puk dostal mezi kruhy, kde v pokleku zakončoval. Jeho zakončení ale tvrdé nebylo a kotouč skončil vedle branky.

02:27

Do útoku se dostal chomutovský Patrik Pech, který po přejetí modré čáry zakončoval. Jeho rána šla do levé šibenice, ale moc přesnosti nenabrala.

01:55

Do útoku se poté dostala také Slavia, která sice nic nevymyslela, ale po nepřesné akci domácích se píská icing. Vhazovat se bude po pravici Dominika Pavláta.

01:15

Domácí Piráti pokračovali v nátlaku a Roman Málek musel řešit první problémy. Nahození od levého mantinelu ale slávistická jednička zachytila.

00:30

Jako první se do útoku hnali Piráti, ale těm se nic vymyslet nepovedlo. Následně mohl jít do protiakce Damien Hradil, ale ten odražený kotouč nedostihl.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba celky jsou za velice slušná návštěvy na ledové ploše ROCKNET ARÉNY a utkání brzy začne! Vítěz bere vše.
Úvodní sestavy:

Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Beneš, Vaněk, Štochl – Štefančík, Vrhel, Chlán, M. Svoboda, Prokop, Jaroš, Koláček, T. Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

HC Slavia Praha: Málek (Němeček) – Štibingr, Duda, Antoš, Mareček, Steinocher, Čapka, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Labuzík, Janča, Petrák.

Rozhodčí: Šindel, Svoboda – Brejcha, Jelínek.
PIRÁTI CHOMUTOV – SLAVIA PRAHA 2:2

Velice vyrovnaná série, která ve většině utkání moc branek nenabídla a hrálo se až do poslední sekundy. Když tedy nebereme třetí duel, který Piráti vyhráli v Edenu vysoko 7:2. Dvě střetnutí nakonec došly až do nájezdů, poprvé byli úspěšnější Piráti, naposledy pak odvraceli konec sezóny Sešívání a v bezbrankovém duelu byli šťastnější v nájezdovém dramatu.

ČF1: Piráti Chomutov 0:3 HC Slavia Praha
25. Havrda (Štibingr), 40. Hradil (Brož), 54. Vlček (Všetečka, Steinocher)

ČF2: Piráti Chomutov 3:2sn. HC Slavia Praha
39. Koláček (Chlán, Seemann), 43. Štefančík (Zeman, Koblížek), rozh. náj. Gut – 5. Janča, 49. Havrda (Brož, Duda)

ČF3: HC Slavia Praha 2:7 Piráti Chomutov
10. Steinocher (Vlček, Všetečka), 38. Všetečka (Hradil) – 6. Štefančík (Gut, Svoboda), 21. Koblížek (Ouřada, Zeman), 31. Svoboda (Zeman), 31. Vaněk (Koblížek, Ouřada), 34. Chlán (Koblížek, Ouřada), 39. Koláček (Šuráň), 56. Ouřada (Chlán, Beneš)

ČF4: HC Slavia Praha 1:0sn. Piráti Chomutov
rozh. náj. Vlček
Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje! Juniorská extraliga čeká na posledního – čtvrtého semifinalistu. O tom se rozhodne dnes. Přidá se k Třinci, Plzni a Spartě Chomutov anebo Slavia? Odpovědi na otázky poznáme od 17:30 v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Piráti Chomutov – HC Slavia Praha

4:3

po s.n. (3:1) (0:1, 2:2, 1:0 - 0:0) Stav série: 3:2

Zpět na online

Branky a nahrávky: 21. Chlán (T. Koblížek), 33. Gut (Seemann), 46. Gut (Seemann), rozh. náj. Koláček – 15. Štibingr (Všetečka), 24. Vlček (Labuzík, Antoš), 34. Všetečka (Štibingr, Brož)

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Gut (CHM)
1:1   Brož (SLA)
2. série:
1:1   Štefančík (CHM)
1:1   Vlček (SLA)
3. série:
2:1   Koláček (CHM)
2:1   Štibingr (SLA)
4. série:
3:1   Ouřada (CHM)
3:1   Robin Všetečka (SLA)

Piráti Chomutov: Pavlát (Běhula) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Beneš, Vaněk, Štochl – Štefančík, Vrhel, Chlán, M. Svoboda, Prokop, Jaroš, Koláček, T. Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.

HC Slavia Praha: Málek (Němeček) – Štibingr, Duda, Antoš, Mareček, Steinocher, Čapka, Holý – Brož, Kižlin, Všetečka, Havrda, Hradil, Hasil, Vlček, Turek, Labuzík, Janča, Petrák.

Rozhodčí: Šindel, Svoboda – Brejcha, Jelínek

Průběh zápasu
1. třetina
09:41 SLA 2 Všetečka, vysoká hůl
13:38 CHM 2 Seemann, držení
14:12 SLA 0:1 Štibingr (Všetečka)
Po 1. třetině
2. třetina
20:50 CHM 1:1 Chlán (T. Koblížek)
23:10 CHM 2 Šuráň, hákování
23:22 SLA 1:2 Vlček (Labuzík, Antoš)
23:46 SLA 2 Hradil, držení
25:24 CHM 2 Gut, vysoká hůl
32:52 CHM 2:2 Gut (Seemann)
33:53 SLA 2:3 Všetečka (Štibingr, Brož)
Po 2. třetině
3. třetina
45:06 CHM 3:3 Gut (Seemann)
47:16 SLA 2 Labuzík, vysoká hůl
47:34 SLA 2 Brož, podrážení
Po 3. třetině
Prodloužení
69:38 CHM 2 Zeman, hrubost
před nájezdy
Samostatné nájezdy
CHM 4:3 Koláček (rozh. náj.)
po s.n.