Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Argentina – Venezuela

1:3

konec (0:2)

22.03.2019, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • David Suchý

Tipsport: 1.33 5.28 10.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:17. (22:51:27)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Venezuely, která svého soupeře porazila poměrem 3:1. Ve druhém poločase jsme sledovali územní převahu Argentiny, která se sice dočkala kontaktní branky, avšak krátce poté si soupeř vzal dvoubrankové vedení zpět, což vydrželo až do závěrečného hvizdu. Argentina tak nepotvrdila roli favorita tohoto zápasu, s Venezuelou prohrála poměrem 1:3.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Navíc Suárezovi nevyšel kontakt s míčem, kterého se tak ujal jeden z protihráčů. Za postranní čárou se připravuje střídání, ke kterému ale nedojde.

90+1

Argentina je s míčem na útočné polovině, avšak k ničemu nebezpečnému se stále nedostává.

90

Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Venezuela stále vede o dvě branky. Uvidíme, zda se bude něco nastavovat.

88

Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Roberto Rosales, přichází Fernando Aristeguieta.

88

Messi chtěl na levém křídle oslovit Suáreze, před kterým zasahoval protihráč. Posléze se do vzduchu dostal Benedetto, který hlavičkoval vedle branky.

87

Žlutou kartu dostává Juan Aňor (Venezuela).

86

Do malého vápna si dokázal seběhnout Pereyra, který ale na prudkou přihrávku neměl šanci dosáhnout. Na druhé straně moc nechybělo Martínezovi.

83

Aby toho nebylo málo, tak přišla na řadu další žlutá karta, kterou vyfasoval venezuelský kapitán Rincón. Ten hasil nadějný protiútok soupeře.

82

Nyní se k rozehrávce přímého kopu postavil sám Messi, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku. Míč letěl pod břevno, Fariňez ho nakonec vyrazil nad.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, s Argentinou to nevypadá příliš optimisticky. Před malým momentem si obrannou povinnost splnil Rosales.

80

Po delší době se připomněl také Messi, kterému se nepodařilo projít přes blok protihráčů u pokutového území. Jeho celek tak bude alespoň vhazovat.

79

Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Darwin Machís, přichází Juanpi.

79

Pereyra se ihned po svém příchodu dostal do hlavičkového souboje, přičemž na míč nedosáhl. Následně zasahoval připravený Tagliafico.

78

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Giovani Lo Celso, přichází Roberto Pereyra.

77

Snad poprvé se k míči dostal střídající Benedetto, který okamžitě sklepával pod sebe na Blanca, jenž pro změnu přihrával až na vlastní polovinu.

76

V tuto chvíli to bude mít Argentina o to složitější, neboť opět prohrává o dvě branky. Do konce zápasu nezbývá moc času, Argentina tak bude muset zabrat.

75

75. MARTÍNEZ - 1:3

75

Venezuela právě vstřelila branku!
Venezuela si bere dvoubrankové vedení zpět! K rozehrávce pokutového kopu se postavil JOSEPH MARTÍNEZ, který si vybral zakončení k pravé konstrukci, zatímco se Armani vydal k opačné tyči.

74

Je tu pokutový kop pro Venezuelu!

74

Argentina se prokombinovala až ke středovému kruhu, kde neustále čeká blok protihráčů. Proto to Foyth zkoušel nákopem na Suáreze, který si nevymodlil faul.

73

Do protiútoku se hnal Moreno, který se v pokutovém území snažil oslovit střídajícího Martíneze, před kterým dokázal na jedničku zasáhnout Kannemann.

72

Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Salomón Rondón, přichází Joseph Martínez.

71

Nyní sledujeme lehce nepřehlednou pasáž tohoto utkání, avšak domácí hráči mají míč na kopačkách. Venezuela se snaží vycházet ze zajištěné obrany.

70

Venezuela si kulatého nesmyslu moc dlouho neužila, kapitán Rincón ho totiž odevzdal soupeři. Následně si s ním pohrál také brankář Armani.

69

Rychlonohý Soteldo se málem dostal kolem posledního obránce, který nakonec zasáhl za cenu autového vhazování, o které se postará Rosales.

64

Střídání v týmu Venezuela: ze hřiště odchází Yangel Herrera, přichází Yeferson Soteldo.

64

Venezuela zahrávala rohový kop z levé strany, jehož rozehrávka trvala trochu déle. Nakonec si pro míč seběhl Armani, který ho sevřel do rukavic.

63

Žlutou kartu dostává Yordan Osorio (Venezuela).

63

Machís se v pokutovém území svalil k zemi, přičemž si chtěl vymodlit pokutový kop. Píšťalka sudího zůstává němá, pokračuje se tak ve hře.

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, také ve druhém dějství sledujeme zajímavou podívanou, přičemž v tuto chvíli mají domácí více ze hry.

61

Montiel se nakonec vrátil s míčem do volnějšího prostoru, načež se na levé křídlo snesla parádní kolmice, po které Blanco nedokázal najít spoluhráče.

60

Po delší době si s míčem zahrál také brankář Armani, který i v tomto případě rozehrál k postranní lajně. Argentina se pomalu a jistě žene vpřed.

59

59. Lautaro MARTÍNEZ - 1:2

59

Argentina právě vstřelila branku!
Máme tady kontaktní branku pro Argentinu! Ačkoliv to byla Venezuela, která zahrávala standardní situaci, tak to z rychlého protiútoku zkusil soupeř. Mezi obránce si v pokutovém území naběhl LAUTARO MARTÍNEZ, kterému se povedlo prostřelit brankáře Fariňeze.

58

Montiel dlouho váhal s míčem, nakonec ho předal do tandemu na nenápadného Messiho, jehož kolmice se snesla pouze na hlavu protihráče.

57

Máme tady další žlutou kartu, tentokráte jí vyfasoval střelec první branky Rondón, kterému to hlavní sudí tak trochu sečetl.

56

Na hrací plochu přispěchal lékařský personál Venezuely, který si vzal zraněného Rosalese do péče. Uvidíme, za bude zapotřebí další střídání.

55

Střídající Suárez to zkoušel manévrem do pokutového území, avšak při tomto počínání málem skončil na zemi. Nakonec zasahoval pozorný Osorio.

54

Žlutou kartu dostává Giovani Lo Celso (Argentina).

53

Aby toho nebylo málo, tak tentokráte z pravé strany vhazoval Hernández, kterému se nepodařilo najít Rondóna, jenž navíc sám fauloval.

52

Od autové čáry vhazoval míč zpět na hrací plochu Rosales, který si pro spolupráci vybral Morena, jenž byl bráněn v rámci pravidel. Další aut pro Venezuelu.

51

V pokutovém území Venezuely se utvořil celkem velký závar, avšak nakonec dokázal zasáhnout obránce Villanueva, který odklidil míč do zámezí.

50

Následně se do kombinace zapojil také Messi, který intuitivně prodlužoval na Tagliafica, jehož přízemní nabídka skončila pouze na noze protihráče.

49

Hned v samotném úvodu druhého poločasu jsme sledovali rohový kop pro Argentinu. K rozehrávce se postavil Lo Celso, který míč poslal k protihráči.

48

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzala na starost Venezuela, který bude pro změnu hrát zprava doleva.

47

Žlutou kartu dostává Ronald Hernández (Venezuela).

46

Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Gabriel Mercado, přichází Walter Kannemann.
Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Lisandro Martínez, přichází Dominigo Blanco.
Střídání v týmu Argentina: ze hřiště odchází Gonzalo Martínez, přichází Matías Suárez.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který překvapivě dvě branky, o které se postaral outsider z Venezuely. První branka přišla v samotném úvodu poločasu, naopak ta druhá v koncovce. Argentina sice měla územní převahu, přičemž si vytvořila několik příležitostí, avšak směrem dopředu byl nebezpečnější soupeř, jenž nakonec dvakrát skóroval.

45

První poločas skončil.

45

45. MURILLO - 0:2

45

Venezuela právě vstřelila branku!
Tak přeci jenom tu máme druhiou branku! Venezuela rozehrála standardní situaci urychleně, hracího předmět se ujal JHON MURILLO, který nesmírně přesnou střelou zamířil ke vzdálenější tyči, na což byl brankář Armani i tentokráte krátký.

44

Žlutou kartu dostává Juan Foyth (Argentina).

43

Opět se otevřela obrana Argentiny, která se včas zavřela. Málem se ještě k odraženému míči dostal Rondón, kterého včas zastavil protihráč.

42

Argentina zahrávala rohový kop, který nebyl vůbec povedený. Na druhou stranu se hnala dvojice protihráčů, Machís se v době přihrávky nacházel v ofsajdu.

40

Argentina si pořádně zahrává! Po pravém křídle si to namířil Hernández, který u vzdálenější tyče našel Rondóna, jenž hlavičkoval kousek vedle.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Na druhé straně to pohotovým způsobem zkoušel Messi, jehož technická navštívenka skončila na rukavici připraveného brankáře Fariňeze.

37

Na pořadu dne byl první rohový kop pro Venezuelu. Rozehrávka cvičeným signálem přinesla další střelu, Villanueva ale nezamířil mezi tři tyče.

36

Do hodně zajímavé šance se prodral Machís, který se dostal až do samostatného úniku, avšak vyběhnuvšího brankáře Armaniho nedokázal překonat.

35

Argentina opět kombinuje na vlastní polovině, což pochopitelně nemůže přinést nic nebezpečného. Překvapivě je hodně mimo hru kapitán Messi.

34

Rincón vyprodukoval zpětnou přihrávku na Osoria, který pro změnu přenášel hru na levou stranu. Tam si důrazným způsobem pomohl Paredes, avšak v rámci pravidel.

33

Žlutou kartu dostává Mikel Villanueva (Venezuela).

32

Záblesk geniality v podání Messiho! Tento šikovný forvard dokázal obelstít hned čtveřici protihráčů, poté v pokutovém území našel Lautara Martíneze, kterého vynikajícím způsobem vychytal Fariňez.

31

Po delší době jsme sledovali kombinaci Venezuely, který přinesla střelecký pokus v podání Rondóna. Jeho střela ale mířila vysoko do hlediště.

30

Na rohový kop si dokázal naskočit právě Mercado, který z velké vzdálenosti hlavičkoval daleko vedle branky. Fariňez tak nemusel zasahovat.

29

Mezi obránce si dokázal seběhnout Martínez, který poté trefil clonícího protihráče. Výsledkem je zisk autového vhazování, o které se postará Tagliafico.

28

Argentina už delší dobu operuje na polovině soupeře, avšak stále to k ničemu vážnějšímu nevede. Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl Mercado.

27

Přenesení hry mělo na pravém křídle najít Montiela, který sice ustál souboj s protihráčem, avšak poté byl důrazným způsobem odstaven od míče.

26

Posléze se o další vzdušnou nabídku postaral hodně aktivní Martínez, avšak ani tentokráte se nejednalo o nic vážnějšího. Nyní s míčem pracuje Montiel.

25

Následně si s míčem zahrál také brankář Armani, který po chvilkovém váhání zvolil rozehrávku po zemi. Argentina se zatím nikam moc nežene.

24

Venezuela dokázala odrazit další útočný výpad soupeře, načež to kolmicí na levou stranu zkoušel Rosales, avšak včas u míče byl pozorný Foyth.

19

Messi se snažil prostrčit přihrávku na nenápadného Lautara Martíneze, avšak míč za sebe nepustil Osorio. Sledujeme pozvolnou akci Venezuely.

18

Do pokutového území Venezuely plachtil další centr z kopačky Martíneze, avšak ani tentokráte se nejednalo o nic vážnějšího. Míč skončil až v autu.

17

Rosales to zkoušel přenesením hry na volného Herreru, což se podařilo zrealizovat. Následná předávka míče ale skončila daleko za autovou čárou.

16

Martínez se nakonec dokázal uvolnit k centrované nabídce, která ale směřovala mimo dosah všech spoluhráčů. Argentina se rychle dostala zpět k míči.

15

Argentina rozehrávala volný kop z vlastní poloviny, přičemž se hra hodně rychle přesunula k postranní čáře, kde si Martínez vyměnil míč s Tagliaficem.

14

Martínez hodně riskoval s rozehrávkou, kterou málem dokázal vystihnout napadající Herrera. Druhý jmenovaný hráč si nakonec pomohl nedovoleně.

13

Rychlonohý Machís si nakonec ukopl míč daleko od kopačky, následně ho nezastihl na hrací ploše. Armani tak bude moci odkopávat od branky.

12

S míčem si zahrál také brankář Fariňez, který okamžitě roztáhl hru na levou stranu. Venezuela to zkouší postupným vyvezením balónu na druhou stranu.

11

Následně to prostřednictvím dalekonosného pasu zkoušel Foyth, kterému se za obranou nepodařilo najít Messiho. Pochvalu si ale zaslouží Osorio.

10

K oné rozehrávce standardní situace se postavil kapitán Messi, jehož přímý pokus narazil do dobře postavené zdi. Následovat bude rohový kop z levé strany.

9

Kousek před pokutovým územím skončil na zemi Martínez, který tak pro svůj celek vybojoval standardní situaci. Bude to i na přímý střelecký pokus.

8

Osorio si nyní nekomplikoval život, naopak celkem v poklidu odklidil míč daleko za postranní čáru. Tagliafico okamžitě vhodil balón zpět na zelený pažit.

7

Rázem tu máme pořádnou zápletku, neboť outsider tohoto zápasu šel do vedení. V tuto chvíli se Argentina dostala s míčem na druhou stranu.

6

6. RONDÓN - 0:1

6

Venezuela právě vstřelila branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, překvapivě jí vstřelila Venezuela! Dalekonosný pas se snesl na SALOMÓNA RONDÓNA, který si dokázal zpracovat hodně těžkou přihrávku, načež se zjevil sám před Armanim. Pohotová rána nártem směřovala bezpečně pod břevno.

5

Následně se autového vhazování ujal Hernández, který si pro spolupráci chtěl vybrat Rondóna, před kterým zasahoval velice pozorný obránce Mercado.

4

U postranní čáry si čistým zákrokem pomohl Osorio, kterému se tak podařilo odzbrojit Lautara Martíneze. Venezuela navíc vybojovala aut.

3

Hned v úvodu utkání to Tagliafico zkoušel prostrkávačkou na kolegu Martíneze, avšak včas zakročil pozorný Villanueva. Argentina je zpět u míče.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, úvodní rozehrávku si vzala na starost Argentina, která bude v prvním poločase hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Argentina: Armani – Mercado, Foyth, Martínez – Montiel, Paredes, Lo Celso, Tagliafico – Messi, G. Martínez – La. Martínez
Náhradníci: Zaracho, Suárez, Musso, Blanco, Marchesín, Pereyra, Marcone, Benedetto, Kannemann, Dybala, Saravia, Acuňa

Venezuela: Fariňez – Rosales, Villanueva, Osorio, Hernández – Herrera, Rincón, Moreno – Machís, Rondón, Murillo
Náhradníci: Córdova, Romo, Soteldo, Martínez, Hurtadu, Del Pino, Figuera, Seijas, Aňor, González, Chancellor, Aristeguieta.
Venezuela

Na opačné straně stojí nevyzpytatelná Venezuela, která má za sebou už sedm přátelských zápasů, avšak dařilo se jí o poznání hůře. Venezuela totiž první dva zápasy nezvládla, nejprve nestačila na Írán, načež podlehla také favorizované Kolumbii. První vítězství přišlo až v souboji proti Panamě, tehy si Venezuela připsala výhru 2:0. Další porážka přišla v souboji proti Baskicku, avšak následně Venezuela už neprohrála. Nejprve porazila SAE, načež sehrála vyrovnané zápasy proti Japonsku a Íránu, přičemž oba z nich skončily remízou.
Argentina

Fotbalisté Argentiny mají od neúspěšného mistrovství světa za sebou už šest přátelských zápasů, přičemž prohráli pouze v jediném případě, a sice proti Brazíli, proti které padla rozhodující branka až v nastaveném čase. Argentina například zvládla utkání proti Guatemale, následně sehrála bezbrankovou remízu proti Kolumbii. Další vítězství přineslo utkání proti Iráku, načež si Argentina poradila proti Mexiku, které podlehlo v obou případech. Navíc se zpět do reprezentace rozhodl vydat Lionel Messi, který tak se svým celkem bude pomýšlet nad dalším vítězstvím.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Hráči si plní reprezentační povinnosti, proto budeme sledovat souboj mezi Argentinou a Venezuelou.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Argentina – Venezuela

1:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 59. Martínez – 6. Rondón, 45. Murillo, 75. Martínez (pen.)

Karty:   44. Foyth (ARG), 54. Celso (ARG) – 33. Villanueva (VNZ), 47. Hernández (VNZ), 57. Rondón (VNZ), 63. Osorio (VNZ), 83. Rincón (VNZ), 87. Aňor (VNZ)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:17.

Argentina: Armani – Mercado (46. Kannemann), Foyth, L. Martínez (46. Blanco) – Montiel, Paredes, Lo Celso (78. Pereyra), Tagliafico – Messi (C), G. Martínez (46. Suárez) – La. Martínez
Náhradníci: Zaracho, Suárez, Musso, Blanco, Marchesín, Pereyra, Marcone, Benedetto, Kannemann, Dybala, Saravia, Acuňa

Venezuela: Fariňez – Rosales (88. Aristeguieta), Villanueva, Osorio, Hernández – Herrera (64. Soteldo), Rincón (C), Moreno – Machís (79. Juanpi), Rondón (72. Martínez), Murillo
Náhradníci: Córdova, Romo, Soteldo, Martínez, Hurtadu, Del Pino, Figuera, Seijas, Aňor, González, Chancellor, Aristeguieta