Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Japonsko – Kolumbie A

0:1

konec (0:0)

22.03.2019, 11:20 • Nissan Stadium (Jokohama) • Lukáš Jasoněk

Tipsport: 3.05 3.47 2.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Pojistku na kolumbijskou výhru mohl připnout střídající Díaz! To by však stejně jako předtím na opačné straně Nakadžima nesměl trefit břevno!

89

Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Šo Sasaki, přichází Koki Anzai.

87

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází James Rodríguez, přichází Alfredo Morelos.

83

Japonci měli k vytouženému vyrovnání neskutečně blízko! Po Nakadžimově ráně z hranice pokutového území zatřásli břevnem!

82

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Falcao, jediného úspěšného střelce nahradí Mateus Uribe.

79

Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Takumi Minamino, přichází Daiči Kamada.

79

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Luis Muriel, přichází Luis Díaz.

72

Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Hotaru Jamaguči, přichází Juki Kobajaši.

71

Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Ritsu Doan, přichází Takaši Inui.

68

Protože v osobním souboji podrazil protivníka, dostal Gaku Šibasaki (Japonsko) žlutou kartu. Jedná se o vůbec první napomenutí hráče v zápase.

67

Muriel se radoval z navýšení kolumbijského vedení! Jak se ale záhy ukázalo, jeho radost byla předčasná. Došlo totiž k porušení odsajdového pravidla, a skóre se tak nemění.

65

Střídání v týmu Japonsko: ze hřiště odchází Musaši Suzuki, přichází Šindži Kagawa.

64

64. Radamel FALCAO - 0:1

64

Kolumbie právě vstřelila branku!
Před deseti minutama skóroval rukou, teď díky ruce protihráče kopal penaltu! A RADAMEL FALCAO ji proměnil se štěstím, protože Higašiguči si na míč letící k jeho pravé tyči sáhl.

57

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Sebastian Villa, přichází Duván Zapata.

54

54. Falcao (CLM)

54

Falcao (Kolumbie) zaměnil fotbal s volejbalem, když dopravil míč do sítě rukou! Každému je jasné, že tato branka platit nebude.

51

Uběhly sotva tři minuty a gólovou příležitost už mělo také Japonsko! Vše odstartoval dlouhý nákop za obranu, po kterém se míč zleva dostal do vápna. Doanovu střelu ze skrumáže tečoval Minamimo těsně mimo branku!

48

Hosté vletěli do druhého dějství jako uragán! Palacios po vniknutí na pravou stranu šestnáctky přihrával pod sebe, načež se k odraženému míči probojoval Falcao. Z bezprostřední blízkosti střílel pochopitelně bez přípravy, jenomže jinam než původně zamýšlel.

38

38. Suzuki (JPN)

38

Suzuki spálil obrovskou šanci! Japonec si naběhl k rohu malého vápna na Šibasakiho křižný centr, ale pak míč nedokázal nasměrovat mezi tři tyče. Právě jednu z nich balon o chloupek minul!

26

26. Nakadžima (JPN)

26

Vzhledem k průběhu utkání snad nikoho nepřekvapí, že vítězem zmíněných bitev se stalo Japonsko. Právě země vycházejícího slunce měla další šanci, to když Nakadžimova dalekonosná pumelice prolétla kousek nad břevnem!

21

Samostatně pronikající Doan nechal proskákat balon kolem pravé brankové konstrukce! Jednalo se o třetí gólovku japonského celku během posledních jedenácti minut.

17

Tohle byla další japonská příležitost! Před hranicí šestnáctky stojící Doan si posunul balon směrem ke středu osy hřiště, odkud zakončoval ke vzdálenější levé tyči. Hlavou tečovat míč se ještě snažil Minamino, ale netrefil se.

10

10. Minamino (JPN)

10

V posledních minutách přitopili Asiaté pod kotlem, což vyvrcholilo šancí Minamina. Japonský hráč si sám připravil palebnou pozici ve střední vzdálenosti, odkud střelou k pravé tyči Vargase pořádně protáhl.

4

Zahrozit tak mohla Kolumbie. A jak jsem napsal, tak se také stalo! Do předbrankového prostoru obdržel kolmici Muriel, který ve skluzu dokázal nebezpečně rozezvučet břevno!

Japonsko – Kolumbie A

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 64. Falcao (pen.)

Karty:   68. Šibasaki (JPN)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 10:8. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 19:17.

Japonsko: Higašiguči – Muroja, Šódži, Tomijasu, Sasaki (89. Anzai) – Šibasaki (C), Jamaguči (72. Kobajaši) – Doan (71. Inui), Minamino (79. Kamada), Nakadžima – Suzuki (65. Kagawa)
Náhradníci: Nakamura, Schmidt – Usami, Kobajaši, Kamada, Hašimoto, Niši, Hatanaka, Kagawa, Miura, Anzaj, Inui

Kolumbie A: Vargas – Palacios, Mina, Sánchez, Machado – Villa (57. Zapata), Barrios, Lerma, Rodríguez (87. Morelos) – Muriel (79. Díaz), Falcao (C) (82. Uribe)
Náhradníci: Arboleda, Montero – Morelos, Tesillo, Uribe, Chará, Orejuela, Murillo, Díaz, Cuéllar, Borja, Zapata

Rozhodčí: Peter Green (Austrálie)