Menu

Fotbal

Reprezentace U21

Německo – Francie

2:2

konec (2:0)

21.03.2019, 18:30 • Stadion Essen (Essen) • Matěj Vítek

66

66. Moussa DEMBELÉ - 2:2

66

Francie právě vstřelila branku!
MOUSSA DEMBELÉ si sám vybojoval balon, udělal dva kroky a následně vypálil zpoza vápna. Ani při tomto gólu neměl gólman Müller úplně čisté svědomí, protože míč mu propadl pod rukou – 2:2!

55

Henrichs ostře vystoupil proti Terrierovi a dostává žlutou kartu.

51

51. Jonathan IKONÉ - 2:1

51

Francie právě vstřelila branku!
To bylo něco. Hosté se dostali k zahrávání přímého kopu. Všichni čekali z pravé strany centr do vápna, avšak JONATHAN IKONÉ překvapivě zaířil přesnou ranou do brány a gólman Müller nedokázal zareagovat a zasáhnout!

50

Žlutou kartu dostává Neuhaus (Německo).

45

45. Müller vychytal Tourého

45

Další skvělý zákrok zaznamenal gólman domácího celku Müller, který reflexivně zneškodnil zblokovanou střelu z malého vápna zakončujícího Tourého!

31

31. Maximilian MITTELSTÄDT - 2:0

31

Německo právě vstřelilo branku!
Domácí vedou již o dvě branky, když se po další pěkné akci po pravé straně dostal balon na zadní tyč k ezcela volnému MAXIMILIANU MITTELSTÄDTOVI, který zamířil do odkryté brány – 2:0!

28

28. Terrierova zblokovaná střela

28

Teď se již Terrier dostal do velké šance, jeho zblokovanou ránu ale gólman Müller lapil.

16

16. Waldschmidt ve velké šanci

16

To byla šance! Dahoud si dvakrát vyměnil balon s Waldschmidtem a druhý jmenovaný se dostal do gólové pozice. V pádu na malém vápně vystřelil ale slabě a trefil jen nohy brankáře Bernardoniho, který měl obrovské štěstí!

10

Hosté jsou pod velkým tlakem a tlakem a také po rohovém kopu musel nyní rychle zasahovat proti střele zpoza vápna Bernardoni.

9

Domácí měli další velkou šanci, když se po povedené kombinaci k balonu dostal Dahoud. Jeho zblokovaný pokus skončil mimo a následuje roh.

3

3. Levin ÖZTUNALI - 1:0

3

Německo právě vstřelilo branku!
Po chybě hostů se k balonu dostal Waldschmidt a jeho perfektní pas za obranu našel LEVINA ÖZTUNALIHO, který udělal kličku brankáři a ve velké pohodě otevřel skóre zápasu – 1:0!

Německo – Francie

2:2

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 3. Öztunali, 31. Mittelstädt – 51. Ikoné, 66. Dembelé

Karty:   50. Neuhaus (GER), 55. Henrichs (GER)

Německo: F. Müller – Baumgartl (K), Maier, Torunarigha – Henrichs, Dahoud, Neuhaus, Mittelstädt – Öztunali, Waldschmidt, Nad. Amiri.
Náhradníci: Brodersen,Nicolas – Anton, Klünter, P. Stenzel, Uduokhai, Sabiri, J. Eggestein, Iyoha, M. Richter, Serra

Francie: Bernardoni – Mukiele, Konaté, Diallo (K), Ballo-Touré – Tousart, Aouar – J. Bamba, Terrier – Ikoné, M. Dembelé.
Náhradníci: Descamps, Larsonneur – Gelin, Niakhaté, Sarr, Touré, Coco, Guendouzi, Lopez, Reine-Adelaide, Mateta, Saint-Maximin

Rozhodčí: Glenn Nyberg (Švédsko)