Menu

Hokej

Kvalifikace o postup do Extraligy juniorů

HC Slovan Ústí nad Labem – HCM Warriors Brno

8:2

konec (0:0, 5:1, 3:1)

20.03.2019, 19:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • 1. kolo • Jiří Cícha (@cichic18)

A je konec! Domácí tým vítězí vysoko – 8:2! Za domácí musíme vychválit Matěje Harkabuse a Víta Šindeláře, kteří režírovali dnešní výhru ústeckého celku. Já Vám děkuji za pozornost a zase někdy na počtenou u Kvalifikace o DHL ELJ. Hezký zbytek večera. (21:42:26)

Konec zápasu.

59:16

Hra se spíše dohrávám, od modré čáry zkusil vystřelit Jaroslav Šešina, ale puk skončil na hrudi hostujícího ochránce svatyně.

58:39

Další přesilová hra pro domácí celek, který je v dnešním utkání stoprocentní, co se týče početních výhod. Jak si poradí se závěrečnou šancí?

58:18

Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Mrkvica – 2 min., sekání).

57:50

Jan Tůma si bolestivě narazil koleno o tyčku Atanasiadise, ale vypadá, že vše bude v pořádku.

57:20

Ondřej Kunst zkusil z levého kruhu vystřelit přes obránce Polatu, ale puk neměl rychlost, a tak se pomalu doploužil na beton Volkeho, který přerušuje hru.

56:43

Domácí v plném počtu. Za celé oslabení šla na Volkeho pouze jediná střela, kterou si vklidu pohlídal lapačkou.

55:42

Máme za sebou polovinu přesilové hry a ta se hostujícímu celku vůbec nedaří. Celkově v dnešním utkání se dá říci, že je to pro Warriory spíše nevýhoda než početní výhoda.

55:10

Útočné snažení hostujícího týmu v přesilové hře zastavuje postavení útočícího hráče v brankovišti i přes protesty Warriorů rozhodnutí hlavního sudího nezmění.

54:55

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Benda – 2 min., vražení na hrazení + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Dohnal.

54:14

Další bule ve prospěch hostujícího týmu a opět skvělý zásah Volkeho, který na střelu od modré čáry velice dobře viděl.

54:03

Útočník Tomáš Sedláček se prosmýkl a vybruslil si okolo tyče Volkeho, ale ten na ní byl přilepen a puk v klidu u svého betonu pokryl.

52:03

Za brankou má puk Čermák, který se snažil rozehrát na své spoluhráče, ale ty o puk nestáli a celá domácí pětka šla střídat.

51:01

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Třetí využitá přesilová hra Slovanu, který je dnes v početních výhodách stoprocentní. Dobrý důraz domácí obránce PAVLA GOTTFRIEDA se přeměňuje v další vstřelenou branku – 8:2! Asistence: Vít Šindelář.

50:34

Další přesilová hra na konto domácího týmu, prosadí se tentokrát?

50:08

Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Atanasiadis – 2 min., podrážení). Trest odpyká Hykl.

49:46

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Další branka ostrostřelce MATĚJE HARKABUSE! Tento dnes skvěle hrající útočník se procpal mezi obránci a uklidil puk za záda Atanasiadise – 7:2! Asistence: Vít Šindelář.

48:59

Troufám si říci, že o vítězi v dnešním utkání je už rozhodnuto. Hosté se nedostávají do vyložených šancí, jen díky chybám obráncům mají Warrioři příležitost vstřelit branku.

47:50

Oba týmy hrají s plným počtem hráčů. Mareš v rohu hřiště předvedl krásný hit na Kunsta, který se těžce zvedá z ledu.

47:03

Alex Mudrych chtěl po delší době vyzkoušet pozornost Volkeho, ale jeho střelu zblokoval Štěpánek do rohu hřiště a puk mají na hokejce hráči z Ústí nad Labem.

46:14

Na hřišti bude v následujících dvou minutách volněji, jelikož se hra 4 na 4, nyní se vhazuje po pravici Volkeho a buly vyhrál domácí centr Šindelář.

45:50

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Čermák – 2 min., sekání).
Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Furch – 2 min., faul loktem).

45:07

Warriors Brno právě vstřelili branku!
Rychlá odpověď z hostující strany. DAVID KARPÍŠEK si dokázal vybruslit před obránce a jeho zakončení mířilo k levé tyči Volkeho branky, ten byl v tomto případě bezmocný – 6:2! Asistence: Alex Mudrych, Lukáš Miloš.

44:34

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Jen jsem to dořekl a máme tu využitou přesilovou hru domácího týmu. V levém rohu se dostal k puku Harkabus, který přesnou nahrávkou našel hokejku VÍTA ŠINDELÁŘE, který zvyšuje skóre – 6:1! Asistence: Matěj Harkabus, Pavel Gottfried.

44:11

Začíná první přesilová hra domácího týmu, když nebudeme počítat trestné střílení, tak uvidíme, jestli ji domácí promění.

44:05

Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Mudrych – 2 min., vysoká hůl).

43:59

Další útočný výpad žlutomodrého celku. Na levé straně získal puk Jan Tůma, chtěl najít před brankou Čermáka, ale ten kotouč ze vzduchu netrefil ideálně.

42:50

Jakub Tot se snažil natlačit před brankoviště z levého rohu, ale obránce Furch si na něho počíhal a udělil mu tvrdý hit, který by se dal považovat jako čistý.

41:52

U puku je Vojtěch Tůma, který koukal do ledu a naslepo nahrál křižně přes obranné pásmo a bylo velké štěstí, že nevzniklo přečíslení dva na jednoho, jelikož pas mířil na hokejku Mudrycha.

41:14

Tým domácích jsou v plném počtu. Přesilovou hru přečkali s ledovým klidem. Warrioři neohrozili ani v jednom případě branku Volkeho.

40:43

Střelec jediné branky Mudrych nezachytil rozehrávku, a tak domácí znovu vyhazují přes všechny čáry.

40:02

Pokračuje přesilová hra hostujícího týmu, která potrvá ještě necelou minutu. Warrioři se už usadili v útočném pásmu, ale k puku se dostal jeden z obránců Slovanu a kotouč posílá do bezpečí.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhé dějství už bylo o dost zajímavější, když padlo dohromady šest branek. Musíme vyzdvihnout výkon Matěje Harkabuse, který si v dnešním utkání připisal Hattrick a kdo ví, jestli už řekl poslední slovo.

Další třetina začně ve 21:05.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:51

Kotouč do konce třetiny zůstal v obranném pásmu, ale na Volkeho se nedostal.

39:14

Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Harkabus – 2 min., napadení).

38:50

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Máme tu HATTRICK! A ten si připisuje MATĚJ HARKABUS, který se dostal ke kotouči na pravék kruhu a jeho střela letěla mezi nohy brankáře – 5:1! Asistence: Sebastian Dörner, Pavel Gottfried.

37:46

Čermák je velice produktivní ve vyhrávání buly, nyní letěl přesný kotouč na Šindeláře, který mířil ale nad branku.

36:44

K odraženému puku o zadní hrazení se dostal Vít Šindelář, ale jeho pokus likviduje lapačkou Atanasiadis. Hosté míří do útočného pásma.

36:25

Obránci Ústí nad Labem chybují v rozehrávce jeden za druhým, Volke má plné rukavice práce, aby udržel puk před brankovou čárou.

34:21

Domácí obránce Štěpánek našel dlouhý pasem přes celé hřiště na modré čáře posledního střelce domácí branky Bendu, ale ten o puk v zápětí přišel, jelikož byl rychle obsazen obránci.

32:51

Obránce Gottfried udělal chybu při rozehrání v obráném pásmu. K puku se dostal Ondřej Hykl, ale jeho střela orazítkovala pouze vyrážečku Volkeho výstroje.

31:41

Hra se převážně pohybuje ve středním pásmu, ani jeden tým se nedostává do zakončení.

30:35

Warriors Brno právě vstřelili branku!
Přichází snížení ze strany hostujícího týmu. Ke kotouči se po nahrávce Miloše dostal ALEX MUDRYCH, který uklízí puk z pravé strany brankoviště za Volkeho – 4:1! Asistence: Lukáš Miloš.

29:04

Oddechový čas pro hosty. Hostující trenér musí svým svěřencům naordinovat novou taktiku.

29:04

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Další branka už visí v síti hostujícího týmu. Dohnal našel nahrávkou před brankou LUKÁŠE BENDU, který provedl backhendovou kličku a vykoupal brankáře Atanadisiadise – 4:0! Asistence: Jakub Dohnal.

27:55

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Obrovská chyba hostujícího týmu, když nechal ujet dva osamocené hráče Slovanu. Puk měl na hokejce jako první Šindelář, který si vyměnil kotouč s MATĚJEM HARKABUSEM, ale ten mu nahrávku vrátil, prvnímu jmenovanému se puk zamotal mezi nohama a se štěstím nahrál na třetího střelce branky – 3:0! Asistence: Vít Šindelář.

26:38

Puk se dostal k obránci Stuchlému, který hodil výstavní záda a puku se dostal Daniel Kavický, který se zmohl pouze na střelu backhendem, ale jeho pokus postrádal razanci, bude se vhazovat po levici Volkeho.

25:35

I na druhé straně má práci Volkeho, které ho zasypávají střely z hokejek Warriorů. Pozornost zkusil z pravého kruhu Marčík, ale vyrážečka domácího ochránce svatyně byla přesně tam, kde se ocitl puk.

24:36

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
Parádní práce Sebastiana Dörnera, který nejprve vystřelil, poté si dojel puk za branku Atanasiadise, zvedl hlavu a našel krásnou nahrávkou MATĚJE HARKABUSE, který mířil pod beton hostujícího brankáře – 2:0! Asistence: Sebastian Dörner.

24:22

Na domácí střídačce propukla radost, ale zbytečná, i když Jan Tůma vstřelil branku, tak hlavní sudí Hrubý ji neuznává pro postavení útočícího hráče v brankovišti.

22:50

U puku je domácí celek, který se snaží vymyslet protiútok z obranného pásma, ale zatím se jim myšlenka nedaří, jelikož Warrioři jsou velice v pásmu dotěrní a napadají hluboko.

22:14

Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
VÍT ŠINDELÁŘ se postavil k trestnému střílení, udělal brankáři kličku do backhendu a poslal puk o břevno do branky – 1:0! Bez asistence.

22:14

Máme tu tresné střílení pro domácí celek za podrážení Mrkvici.

20:22

Vojtěch Malý měl odkrytou celou klec Volkeho, jelikož byl vyjetý mimo brankoviště, nakonec domácí ochránce svatyně udělal rychlý slide a vyrazil kotouč betonem na obránce, který vyhazuje puk na zakázané uvolnění.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou dvacet minut hry a na obou stranách je živo. Viděli jsme velice vyrovnanou třetinu, kdy v závěru přebírali iniciativu hráči z Ústí nad Labem. Skóre mohl otevřít Ondřej Kunst, ale Volkeho lapačka byla rychlejší. Na domácí straně mohl dát branku Matěj Harkabus, ale štěstíčko tomuto útočníkovi chybělo.

Další třetina začně přibližně ve 20:16.

20:00

První třetina skončila.

19:01

Tvrdá střela Stuchlého na brankáře, který vyráží puk na své obránce a ti odváží kotouč do bezpečí. Hra se dohrává v útočném pásmu ústeckého celku.

17:57

Jan Tůma zkusil nejprve vystřelit z voleje po vyhrané buly Čermáka, jeho střela šla do obránce a opět na jeho hokejku, poté puk skončil na hrudi Atanasiadise.

16:48

Tah domácích trenérů hodit Gottfrieda do obranné řady se vyplácí, jelikož tento obránce je velice důsledný při projíždění středním pásmem a dokáže vybojovat útočnou třetinu.

15:31

Na šance v první třetině to máme 2:1 pro domácí celek, ale na příležitosti se nehraje, aby domácí nakonec neproměněné šance nemrzely.

14:02

Harkabus se drží za hlavu, tohle nedat je opravdu trestuhodné! Šindelář křižnou přihrávkou našel mezi kruhy prvního jmenovaného a ten udělal brankáři kličku, ale puk podjel pod ležícím gólmanem křižně mimo tři tyče.

12:48

Rychlý protiútok domácích, u kterého byl Janoušek, zvedl hlavu a přihrál na Čermáka, ten však mířil vysoko nad. Dnes jsou na obou stranách střely velice nepřesné.

11:40

Na druhé straně jsme taky mohli vidět branku, Gottfried našel před útočným pásmem Harkabuse, který si obhodil jednoho z obránců hostů, puk nakonec letěl těšně vedle levé tyče.

10:42

Obránce Mareš přišel před brankovištěm o puk a Ondřej Kunst měl obrovskou šanci dostat puk za Volkeho, což se mu povedlo, ale puk za brankovou čáru nedoklouzal.

09:21

Jak Warrioři dobře vstoupili do utkání, ve vysokém tempu, tak jim to moc dlouho nevydrželo, pokud nechtějí dostat branku, měli by se vrátit k tomu, co předváděli v úvodu utkání.

08:10

Buly po pravici hostujícího brankáře vyhrál Dörner na Gottfrieda, který je dnes v obranné dvojici Stuchlým. Hráč s dvacítkou na zádech vypálil tvrdou ránu, ale ta letěla mimo tři tyče.

07:01

První lajna domácího celku v čele s Čermákem zatápěla Warriorům, ale větší šance z toho nebyla, a tak se přesouvá hra na druhou stranu.

05:56

I brankář hostů se teď zapotil, když dvakrát ho prověřil domácí útočník Tot. Sledujeme velice vyrovnané utkání, rozhodovat budou maličkosti.

05:20

Gottfried sebral kotouč z obranného pásma a projel s ním přes celé hřiště, Atanasiadis si na střelu počkal a vyráží jí do ochrané sítě.

04:20

Karpíšek nádhernou přihrávkou našel Mudrycha, ale jeho klička byla moc přetažena, na druhé straně měl šanci Dörner, který se vrátil po hitu rychle do utkání.

03:54

Warrioři jsou v útočném pásmu delší dobu, nyní měl nabito Kavický, a poté Malý, ale domácí ochránce svatyně vše s ledovým klidem kreje.

03:45

Opět velice aktivní Mrkvica se vytočil zpoza branky, ale Volkeho si na jeho pokus počíhal.

02:41

Vojtěch Tůma se snažil první střelou prověřit Atanasiadise, ale střela letěla metr vedle branky.

02:12

Sebastian Dörner se těžce zvedá z ledové plochy, jelikož hit byl veden do oblasti hlavy, ale rozhodčí tento čin posoudil jako čistý.

01:10

Jiří Mrkvica už dvakrát zkusil vystřelit na Volkeho, ale ani jedna střela neprověřila ústeckého brankáře.

00:30

Kapitán Mareš rozehrál na Stuchlého, který zavezl kotouč do útočného pásma, ale to bylo vše, na co se obránce Ústí zmohl, u puku jsou hosté.

00:01

Úvodní buly vyhrál celek ze severu Čech, tak jdeme na to!

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy jsou již na hrací ploše, za chvilku může začít první kolo kvalifikace o DHL ELJ!
Úvodní sestavy:

HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Brňák) – Stuchlý (A), Mareš (C), Gottfried (A), Šešina, Štěpánek, V. Tůma, Polata – Janoušek, Čermák, J. Tůma – Šindelář, Dörner, Harkabus – Dohnal, Tot, Benda

HCM Warriors Brno: Atanasiadis (Geidl) – Furch, Miloš (A), Branžovský, Klimeš, Sedlák, Hykl – Žák, Mudrych, Kunst (C) – Karpíšek, Kavický, Holotík, Mrkvica, Kubíček, Rašovský, Marčík, Malý (A), Bocián

Rozhodčí: Hrubý – Beneš, Kurtin.
HC Slovan Ústí nad Labem

V základní skupině ''C'' si junioři připsali plný počet bodů, když ani jednou nezaváhali a byli jasným lídrem své tabulky. Žlutomodrým se podařilo vstřelit přes sto branek!

Bilance: 10-10-0-0-0, skóre: 129:19, 30 bodů.

Nadstavba byla jasnou záležitostí, kterou si ústečtí podmanili, než přišla zpráva, že se nedá bez akademie postoupit do extraligy, což bylo na konci části vidět na výsledcích.

Bilance: 28-20-2-0-6, skóre: 193:103, 64 bodů.

Minulý rok se ústečtí junioři snažili o postup do nejvyšší soutěž, ale zhatilo jim to skóre, ve kterém jim chyběla jediná branka, aby se radovali z postupu.
HCM Warriors Brno

V základní skupině ''J''si vedli hráči z Brna náramně, když dokázali vyhrát ve všech osmi utkáních, pouze jednou ztratili bod za výhru po základní hrací době.

Bilance: 8-7-1-0-0, skóre 40:15, 23 bodů.

Nadstvaba už byla o něco vyrovnanější, ale i tam neměli junioři větší problémy, když dokázali se ziskem osmašedesáti body vyhrát skupinu.

Bilance: 28-22-0-2-4, skóre 120:46, 68 bodů.

Extraligovou příslušnost hájí z Warriors dorostenci, tak uvidíme, jestli se podaří i nejstarším mládežníkům z Brna získat nejvyšší soutěž.
Dobrý večer, vítejte u prvního kvalifikačního utkání o DHL Extraligu juniorů. V prvním kole se střetne HC Slovan Ústí nad Labem a HCM Warriors Brno. Utkání začínná v 19:30, tak buďte s námi u toho.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

HC Slovan Ústí nad Labem – HCM Warriors Brno

8:2

konec (0:0, 5:1, 3:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 23. Šindelář (TS), 25. Harkabus (Dörner), 28. Harkabus (Šindelář), 30. Benda (Dohnal), 39. Harkabus (Dörner, Gottfried), 45. Šindelář (Harkabus, Gottfried), 50. Harkabus (Šindelář), 52. Gottfried (Šindelář) – 31. Mudrych (Miloš), 46. Karpíšek (Mudrych, Miloš)

HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Brňák) – Stuchlý (A), Mareš (C), Gottfried (A), Šešina, Štěpánek, V. Tůma, Polata – Janoušek, Čermák, J. Tůma – Šindelář, Dörner, Harkabus – Dohnal, Tot, Benda

HCM Warriors Brno: Atanasiadis (Geidl) – Furch, Miloš (A), Branžovský, Klimeš, Sedlák, Hykl – Žák, Mudrych, Kunst (C) – Karpíšek, Kavický, Holotík, Mrkvica, Kubíček, Rašovský, Marčík, Malý (A), Bocián

Rozhodčí: Hrubý – Beneš, Kurtin

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
22:14 WAB TS Mrkvica, podrážení
22:14 UNL 1:0 Šindelář (TS)
24:36 UNL 2:0 Harkabus (Dörner)
27:55 UNL 3:0 Harkabus (Šindelář)
29:04 UNL 4:0 Benda (Dohnal)
30:35 WAB 4:1 Mudrych (Miloš)
38:50 UNL 5:1 Harkabus (Dörner, Gottfried)
39:14 UNL 2 Harkabus, napadení
Po 2. třetině
3. třetina
44:05 WAB 2 Mudrych, vysoká hůl
44:34 UNL 6:1 Šindelář (Harkabus, Gottfried)
45:07 WAB 6:2 Karpíšek (Mudrych, Miloš)
45:50 UNL 2 Čermák, sekání
WAB 2 Furch, faul loktem
49:46 UNL 7:2 Harkabus (Šindelář)
50:08 WAB 2 Atanasiadis, podrážení, odpyká Hykl
51:01 UNL 8:2 Gottfried (Šindelář)
54:55 UNL 2+10 Benda, vražení na hrazení+vražení na hrazení, odpyká Dohnal
58:18 WAB 2 Mrkvica, sekání
Konec