Menu

Fotbal

2. německá Bundesliga

SSV Jahn Regensburg – SpVgg Greuther Fürth

0:2

konec (0:0)

18.03.2019, 20:30 • Jahnstadion • 26. kolo • David Suchý

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:9. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 6:5. Fauly: 10:14. (22:22:24)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Fürthu, který svého soupeře porazil poměrem 2:0. Hosté ve druhém poločase nebyli aktivnější, avšak poté jim pomohlo vyloučení obránce Palionise, který obdržel druhou žlutou kartu. Následně se hosté dostali k náporu, který nakonec přinesl jedinou branku tohoto zápasu. Regensburg ještě mohl v koncovce utkání vyrovnat, pokutový kop se ale nepodařilo proměnit Geiplovi. Hosté následně přidali druhou přesnou trefu.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Fürth právě vstřelil branku!
Je tu rozhodující branka tohoto zápasu! Domácí nyní zaspali při bránění útočné akce soupeře, Keita-Ruel celou akci vyšperkoval přihrávkou před prázdnou branku, kam si seběhl střídající DAVID RAUM, který v poklidu zamířil do branky.

90+3

Do konce zápasu nezbývá už moc času, Fürth hraje přesně, tak jak mu to vyhovuje. Tedy daleko od vlastní branky.

90+2

Domácí hráči se usadili na útočné polovině, avšak neúnavně je napadá smečka hladových protihráčů.

90+1

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Fabian Reese, přichází David Raum.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácí stále vedou o jednu branku. Ještě ale můžeme počítat s nastavením.

88

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Sebastian Ernst, přichází Mario Maloca.

88

Ani domácí Lais to neudělal zrovna nejlépe, míč totiž poslal do hlediště. Wittek tak vhazoval z levé strany, avšak trefil pouze protihráče před sebou.

87

Žlutou kartu dostává Fabian Reese (SpVgg Greuther Fürth).

86

Přihrávka za obranu měla směřovat na Reeseho, který k ní měl hodně daleko. Včas byl u míče Pentke, jenž odkopl na druhou stranu hřiště.

84

84. Neproměněná penalta.

84

K rozehrávce pokutového kopu se postavil Geipl, který zakončil k levé tyči, kam se vydal také Burchert, který nadvakrát kryl zakončení.

84

Je tu pokutový kop pro domácí!

84

Následná hlavička v podání Magyara postrádala větší přesnost, míč se snesl daleko vedle branky. Pentke okamžitě rozehrával od své branky.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Regensburg stále marně usiluje o vyrovnávací branku, hosté zatím nepřipouštějí nebezpečí.

82

Sauer to z pravé strany zkoušel dalším centrem do pokutového území, avšak ani v tomto případe nenašel kolegu. Pentke musel zasahovat proti ráně Atangy.

81

Zdálo se, že si domácí celek pomohl nedovoleným zákrokem, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Následně Keita-Ruel zatáhl míč k čáře.

80

Hostující brankář Burchert na jistotu vyhodil míč k pravé postranní čáře, kde se Sauerovi podařilo obejít protihráče, avšak na dalšího už narazil.

79

Střídání v týmu SSV Jahn Regensburg: ze hřiště odchází Benedikt Saller, přichází Sebastian Stolze.

78

Do pokutového území se dokázal dostat Gruttner, jehož zablokovaná nabídka našla naprosto volného Adamjana, který ale vypálil daleko vedle.

77

Hosté mají v posledních minutách více ze hry, naopak SSV se hodně hledá. Nyní se dobrým napadáním prezentoval Saller, jenž srazil míč do autu.

76

Od pravé postranní čáry vhazoval míč zpět do hry hostující Sauer, po jehož přiťuknutí se k centru chtěl dostat Redondo, který trefil pouze protihráče.

75

Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Kenny Redondo, přichází David Atanga.

74

Regensburg to nyní bude mít hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Navíc hraje v početní nevýhodě, což je ještě o poznání složitější.

71

71. CALIGIURI - 0:1

71

Fürth právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Hosté totiž zahrávali rohový kop, který na hranici malého vápna prodlužoval k zadní tyči Seguin, což dokonale hrálo do karet MARCU CALIGIURIMU, jenž z menšího úhlu přeci jenom propálil domácího brankáře Pentkeho.

69

Střídání v týmu SSV Jahn Regensburg: ze hřiště odchází Jann George, přichází Sebastian Nachreiner.

69

Žlutou kartu dostává Richard Magyar (SpVgg Greuther Fürth).

68

Navíc to z velké vzdálenosti zkoušel hostující záložník Seguin, který ale zamířil vysoko nad branku. Pentke tak nemusel zasahovat.

67

Tak pozor, je tu velký malér pro domácí hráče. Palionis totiž fauloval protihráče, za což si vysloužil druhou žlutou kartu.

66

U vzdálenější konstrukce zůstal zcela sám jeden z domácích hráčů, kterému se ale nepovedlo zamést hrací předmět do odkryté branky.

65

Střídání v týmu SSV Jahn Regensburg: ze hřiště odchází Maxmilian Thalhammer, přichází Marc Lais.

64

Dnes hodně nevýrazný Keita-Ruel si zpracovával míč mezi dvojici protihráčů, avšak nepovedené zpracování ho vyhnalo ze střelecké pozice.

63

Po delší době nedovolený zákrok z domácí strany. Palionis totiž vletěl do protihráče, který se doslova svalil na zelený pažit – standardní situace.

62

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, stále čekáme na první branku tohoto zápasu. Regensburg je aktivnější, avšak ani hosté nehrají špatně.

61

Na pořadu dne byl rohový kop pro hostující hráče. I tentokráte se k míči postavil hodně aktivní Ernst, jehož nabídka našla hlavu protihráče.

60

Aby toho nebylo málo, tak domácí hráči vybojovali další standardku, tentokráte kousek od šestnáctky. Přímý projektil skončil pouze na zdi.

59

Jenomže před vzdušný prostor to dnes prostě nejde, i tentokráte zasáhla pozorná defenzíva hostujícího celku. Jahn si ale vybojovalo rohový kop.

58

Do slibného protiútoku uháněl domácí křídelník George, který se natlačil před protihráče, jenž musel faulovat. Hra se nyní hodně často kouskuje.

57

Vhazující Fohrenbach byl poslán s míčem zpět na místo přestupku, načež u postranní čáry zkoušel najít Adamjana, jenž ale prohrál souboj.

56

Žlutou kartu dostává Kenny Redondo (SpVgg Greuther Fürth).

56

Aby toho nebylo málo, tak tím dalším, kdo sáhl k nedovoleném zákroku, byl napadající Redondo. Regensburg bude zahrávat další standardku.

55

Rychlý protiútok se pokusil zakončit hostující Ernst, který se zjevil sám před brankáře, avšak v pádu zamířil kousek nad horní konstrukci.

54

I v úvodu druhého poločasu sledujeme celou řadu nedovolených zákroků. Ve vzduchu si loktem pomohl Magyar, což uviděl také hlavní sudí.

53

Od pravé autové čáry vhazoval míč zpět na hrací plochu hostující Sauer, který si dokázal najít vedle stojícího Reeseho, jenž přišel o balón.

52

Záhy se jako první k volnému míči dostal hostující Caligiuri, který si celou situaci naprosto zbytečně zkomplikoval, načež Burchert musel odkopávat.

51

51. Neuznaná branka domácích.

51

Domácí hráči se sice radovali z úvodní branky, avšak ta nakonec nebyla uznána kvůli ofsajdu. Pokračuje se při bezbrankovém stavu.

50

Na druhé straně hrací plochy si hodně viditelným způsobem pomáhal Sauer, kterému nakonec byl odpískán faul. Následovat bude standardka.

49

Z pravé strany si rozehrávku vzal na starost Ernst, který kroutil míč směrem do malého vápna, kde v poklidu zakročil domácí brankář Pentke.

48

Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali atak po pravém křídle, který měl na svědomí Reese. Hosté si nakonec vybojovali roh.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. Sledovali jsme ale celkem zajímavou podívanou, přičemž oba celky sváděly vyrovnanou partii. K vidění byla celá řada nedovolených zákroků, na druhou stranu jsme se dočkali také několika kloudných momentů, avšak ani jedna branka nepadla. Doufejme, že druhý poločas bude o poznání atraktivnější.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas je nastaven o jednu minutu.

44

Jednalo se o dalekonosný pas k hranici pokutového území, kde zakročil Correia. Následnou přetahovanou lépe zvládl forvard Thalhammer.

43

Před malým momentem se na zemi ocitl hostující Sauer, který si doslova vymodlil nedovolený zákrok. Fürth bude rozehrávat standardku.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

Logicky přišel na řadu rohový kop, který z levé strany obstaral hostující Wittek. Jednalo se o rozehrávku nakrátko, která nepřinesl nic závratného.

38

Na druhé straně pracoval s hracím předmět Reese, který se dokonce dostal ke kloudnému zakončení, které musel brankář Pentke vyrážet do strany.

37

Obrannou povinnost si splnil také hostující Caligiuri, který raději zablokoval míč za cenu autového vhazování, ke kterému se brzy postaví Saller.

36

Domácí měli velký problém s přechodem na útočnou polovinu, následná průniková přihrávka směřovala mezi obránce, kde zakročil Sauer.

35

Následně dokázal zakročit také hostující obránce Caligiuri, který si v hlavičkovém souboji pomáhal rukama, o nedovolený zákrok se nejednalo.

34

Regensburg musel rozehrávat ze své poloviny, přičemž to Saller zkoušel kolmicí podél autové čáry, která se snesla pouze k Wittekovi.

33

Byl to právě domácí brankář Pentke, kdo se ujal odkopu od své branky, který posílal na druhou stranu hrací plochy, kde musel zakročit Magyar.

32

Na levou stranu si sbíhal hostující Redondo, který se ale k míči vůbec nedostal. Naopak si s ním zahrál znuděný brankář Pentke.

31

Geipl se sám postavil k rozehrávce rohového kopu z pravé strany, který nabral pořádnou výšku. Nakonec jeho kolega hlavičkoval vedle sebe.

30

Následně se k ráně z dálky dostal hostující Seugin, jehož ránu ještě srazil protihráč, avšak to hrálo do karet Keitovi-Ruelovi, jenž měl na střelu příliš málo času.

29

Po kratší době přišel další nedovolený zákrok, tentokráte se provinil domácí záložník Geipl, který ve středu hrací plochy fauloval Jaeckela.

29

Žlutou kartu dostává Jonas Fohrenbach (SSV Jahn Regensburg).
Žlutou kartu dostává Marco Gruttner (SSV Jahn Regensburg).

24

Na opačné straně to po pravém křídle zkoušel George, jehož centr nebyl vůbec špatný. Jeho celek si navíc vybojoval rohový kop zleva.

23

Roztažení hry na pravou stranu našlo Sauera, který to zkoušel okamžitým centrem do pokutového území, kde dokázal zakročit Palionis.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, na první branku stále čekáme. Zatím sledujeme vyrovnanou podívanou, v tuto chvíli táhne akci Fürth.

21

Domácím se podařilo vybojovat standardní situaci z levé strany, kterou ale Adamjan nerozehrál vůbec dobře. Míč totiž zaplul do náruče Burcherta.

20

Redondovi se podařilo nasadit jesličky, avšak následný centr dokázal srazit protihráč za cenu rohového kopu. Z levé strany bude rozehrávat Wittek.

19

Žlutou kartu dostává Marco Caligiuri (SpVgg Greuther Fürth).

19

Jaeckel chtěl v pádu přeposlat míč k pokutovému území, avšak včas se podařilo vystoupit pozornému Correiovi, jenž založil protiakci svého celku.

18

Za dalekonosným nákopem se pokoušel dostat Al Ghaddioui, který ho ale nezastihl na hrací ploše. Burchert zřejmě bude rozehrávat odkopem.

17

U postranní čáry se podařilo zasáhnout hostujícímu Reesemu, který zablokoval míč za autovou lajnu. Soupeř si tak vyzkouší další aut.

16

Thalhammer se dokázal otočit kolem svého strážce, načež na jistotu přihrával na vlastní obrannou polovinu, kde číhal naprosto volný Pallionis.

15

Hra musela být přerušena, neboť na zemi zůstal ležet jeden z hráčů Regensburgu. Na nic vážného to nevypdá, zanedlouho se bude pokračovat.

14

Sledovali jsme odkop od hostující branky, přičemž Burchert vykopával kousek za středový kruh, kde se v hlavičkovém souboji prosadil Seguin.

13

Burchert musel opět zasahovat, tentokráte to z dvaceti metrů zkoušel George, jehož pohotová rána skončila na rukavici brankáře Fürthu.

12

Přes střed hrací plochy si to namířil hostující středopolař Ernst, který následně zkoušel vysunout Keitu-Ruela, před kterým zasahoval Pentke.

11

Toho ale dokázal ustrážit pozorný obránce Palionis, který zasáhl velice čistě. Navíc se mu podařilo vybojovat autové vhazování zprava.

10

Posléze museli hostující zadáci zasahovat na vlastní brankové čáře, odkud se jim podařilo vykopnout míč. Nyní to směrem dopředu zkouší Redondo.

9

Ve středu hrací plochy si nedovoleným zákrokem pomohl domácí obránce Palionis, který vyfasoval první žlutou kartu tohoto zápasu.

8

Na řadu přišel úvodní rohový kop pro Regensburg. K míči se nakonec postavil křídelník George, jehož vzdušná nabídka našla pouze Seguina.

7

Posléze si autové vhazování vyzkoušel také Sauer, který na druhé straně zkoušel najít Ernsta, jenž prodlužoval míč pouze za postranní lajnu.

6

Rozehrávka hráčů Fürthu nebyla vůbec dobrá, Magyar totiž u postranní čáry nedokázal najít Sauera. Domácí tak budou moci vhazovat.

5

Ve středu hrací plochy dokázal zakročit hostující Reese, který si možná celkem zbytečně pohrával s míčem, o který následně čistě přišel.

4

Následně se na zemi ocitl domácí zadák Fohrenbach, avšak hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Mezitím Saller nepřesně přenášel hru.

3

Hned v úvodu se hostujícímu Reesemu podařilo vybojovat rohový kop z pravé strany. Rozehrávku si vzal na starost Wittek, který našel Geipla.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zprava doleva.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller, Palionis, Correia, Fohrenbach – Geipl, Thalhammer – George, Adamjan – Al Ghaddioui, Gruttner
Náhradníci: Weis – Hein, Lais, Nachreiner, Nietfeld, Stolze, Vrenezi

SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Sauer, Magyar, Caligiuri, Wittek – Jaeckel – Reese, Ernst, Seguin, Redondo – Keita-Ruel
Náhradníci: Funk – Atanga, Gugganig, Maloca, Mohr, Omladić, Raum

Rozhodčí: Stieler – Gittelmann, Klein.
SpVgg Greuther Fürth

Na opačné straně stojí o něco hůře hrající Fürth, kterému pro změnu patří třináctá pozice. SpVgg mají na svém kontě devětadvacet bodů, na sestupové pásmo mají náskok šesti bodů. Fürth už tři zápasy v řade nevyhrál, poslední kolo nabídlo letošní devátou porážku, Fürth totiž ve venkovním zápase nestačil na druhý Hamburk, který se nakonec radoval z vítězství 1:0. Hostující tým tohoto zápasu je na hřištích soupeřů čtvrtým nejhorším celkem soutěže. Z celkových třinácti utkání vyhrál pouze třikrát, hůře jsou na tom už jen Sandhausen, Darmstadt a Ingolstadt. Fürth tak má určitě co zlepšovat.
SSV Jahn Regensburg

Fotbalisté Regensburgu si v letošním ročníku nevedou vůbec špatně. Po pětadvaceti kolech se nacházejí na průběžné osmé pozici, přičemž na vedoucí Kolín ztrácí propastných čtrnáct bodů. Regensburg navíc v posledních čtyřech zápasech neucítil hořkost porážky, poslední porážka přišla před více než měsícem, tehdy SSV na domácím stadionu podlehlo Bielefeldu poměrem 0:2. Regensburgu se na vlastní půdě zrovna moc nedaří, v tabulce domácích celků mu patří až třináctá pozice. Regensburg odehrál na domácím stánku hned dvanáct zápasů, avšak zvítězil pouze ve čtyřech případech.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! 2. německá Bundesliga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi SSV Jahn Regensburg a SpVgg Greuther Fürth.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

SSV Jahn Regensburg – SpVgg Greuther Fürth

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 71. Caligiuri, 90+5. Raum

Karty:   9. Palionis (REG), 29. Fohrenbach (REG), 29. Gruttner (REG) – 19. Caligiuri (FRT), 56. Redondo (FRT), 69. Magyar (FRT), 87. Reese (FRT)   67. Palionis (REG)

Neproměněná penalta: 84. Geipl (REG), brankář Burchert zneškodnil

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:9. Rohy: 7:8. Ofsajdy: 6:5. Fauly: 10:14.

SSV Jahn Regensburg: Pentke – Saller (79. Stolze), Palionis, Correia, Fohrenbach – Geipl, Thalhammer (65. Lais) – George (69. Nachreiner), Adamjan – Al Ghaddioui, Gruttner
Náhradníci: Weis – Hein, Lais, Nachreiner, Nietfeld, Stolze, Vrenezi

SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Sauer, Magyar, Caligiuri, Wittek – Jaeckel – Reese (90+1. Raum), Ernst (88. Maloca), Seguin, Redondo (75. Atanga) – Keita-Ruel
Náhradníci: Funk – Atanga, Gugganig, Maloca, Mohr, Omladić, Raum

Rozhodčí: Stieler – Gittelmann, Klein